uhuhu Elküldve Szeptember25, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2004 uhuhu Köszi. És ennek a hőmérséklet jeladónak lehet köze a magas alapjárathoz? Üdv. Tiv. hát...... nem tóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember25, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2004 lehet hülye kérdés..de nem lehet hogy a motor hQmérséklet jeladó xar és azért magas az alapjárat? ergo, nem-e azt hiszi h hideg a motor, és... de persze én nem vok szaki :shock: ez a MAP szenzor micsoda amúgy.. csak h okosodjak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 Úgy kb. augusztus eleje óta közúton nem akarja a hőmérséklet mutató a 90-et elérni. Alatta megáll, városban éri el egyedül. Régen közúton 90, városban picivel felette volt. Mivel azóta nagyon keveset mentem vele fogyaszásnövekedést még nem vettem észre. A FACET (http://www.facet.it) honlapja szerint van külön vízhőfok érzékelő -gondolom a mutató számára, meg motorhő érzékelő az ECU számára. Csak erről az Így Csináldban semmi nincs, ott egy jeladóról van szó csak. Ma reggel néztem - a kék tartomány alján még hideg volt a hűtő, de a kék tartomány fölött - de azért a 90 alatt meg már meleg, s a fűtés is tök jó, szóval nem hinném, hogy a termosztát rossz. Ha az ECU érzékelője rossz, akkor gondolom a fogyasztásnak kéne nőnie. A baj igazából az, hogy az 1.4 16V-n máshol vannak ezek a jeladók, mint ami a könyvben van. Valaki esetleg tudja, hogy hol ? thx. knight Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 Úgy kb. augusztus eleje óta közúton nem akarja a hőmérséklet mutató a 90-et elérni. dejoneked ugy irigyellek :? Nálam meg pont az a gond, hogy amig beérek a melohelyre (12-13 km) annyi idő alatt is felmegy annyira a vizhőfok, hogy bekapcsol a venti. Pedig nem nyomom neki, nem pörgetem, indulás előtt 1-2 percet járatom, nem is dugoban araszolok mert szerencsére aránylag jol tudok menni és mégis :) Pedig még meleg sincs kint! Mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 Úgy kb. augusztus eleje óta közúton nem akarja a hőmérséklet mutató a 90-et elérni. Alatta megáll, városban éri el egyedül. Régen közúton 90, városban picivel felette volt. Mivel azóta nagyon keveset mentem vele fogyaszásnövekedést még nem vettem észre. A FACET (http://www.facet.it) honlapja szerint van külön vízhőfok érzékelő -gondolom a mutató számára, meg motorhő érzékelő az ECU számára. Csak erről az Így Csináldban semmi nincs, ott egy jeladóról van szó csak. Ma reggel néztem - a kék tartomány alján még hideg volt a hűtő, de a kék tartomány fölött - de azért a 90 alatt meg már meleg, s a fűtés is tök jó, szóval nem hinném, hogy a termosztát rossz. Ha az ECU érzékelője rossz, akkor gondolom a fogyasztásnak kéne nőnie. A baj igazából az, hogy az 1.4 16V-n máshol vannak ezek a jeladók, mint ami a könyvben van. Valaki esetleg tudja, hogy hol ? thx. knight Sajnos a termosztátok fáradnak. ez AZT jelenti, hogy nem rossz, csak elöbb nyit, és ezért nem megy fel 90 ig viz. Ha a ventilátorod ugyanott kapcso be mint eddig, de a vized hidegebb, akkor döglődik a termosztát. Cseréld ki, mert elöbb lesz meleg amotor, kevesebb ideig dusit, hamarabb lesz meleg és nem kopik annyira a motor. én pont 1 éve cseréltem gyári termosztátra az enyémet, és már most észre lehet venni, hogy egy picit lejjebbb áll menet közben a mutató. a ventilátor ugyanott kapcsol be. ugyhogy én is gondolkodom termosztát cserén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 Nekem eddig olyan volt, hogy rendesen haladva 90fokon allt a mutato menet kozben, es pont 95nel kapcsolt az also fokozat a ventin. Aztan egyszercsak dugoban feltunt hogy nem kapcsol az also fokozat, a felso viszont 100nal igen. (halistennek) A klimaszervizben megneztek, es a motorterben jobboldalt a kis fekete dobozban kiegett egy biztositek vagy mi, es azt most kicsereltek (az alatta levo fekete foglalattal egyutt). Most olyat csinal, hogy indulas utan ahogy melegszik felmegy megallas nelkul 97-98fokra a mutato, majd rogton visszamegy 92-93-ra, es ezt tartja menet kozben. Az also fokozat most 97-98 foknal kapcsol be. Ez mitol lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 A baj igazából az, hogy az 1.4 16V-n máshol vannak ezek a jeladók, mint ami a könyvben van. Valaki esetleg tudja, hogy hol ? thx. knight Nekem ha szemben állsz a kocsival a moci bal oldalán a motor szélénél van mindkettö. 1 a müszernek, egy meg az ecunak. ott ahol kijön.. bemegy.. a hütö felöl, felé fent egy vastag csö... nálad nem tom.. de hátha :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 thx mindenkinek :) most péntekig nem vagyok otthon, de akkor majd alaposabban megnézem... attől féltem én is, hogy a termosztát... meg mások is azt mondták egyből... evvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 Gyurka! Vészprogramra csak akkor áll át tapasztalatom szerint, ha már meleg a motor, és megterheled kicsit egy nagyobb gyorsulással. Ha ilyenkor nem megy a km-óra, biztos a vészprogram. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Gyurka! Most akkor mi is van??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Guruk! A bekeretezett rész milyen olajat takar?????????, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ezt most Te kérdezed tőlünk?? ÜDv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 hát, van amit még én sem tudok :) béldául ezt kódolni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Nézd meg ezt: http://www.gavex.hu/oldal_mobil_motorolajo...utemu_dizel.htm Sok sikert! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Guruk! A bekeretezett rész milyen olajat takar?????????,http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/olaj.jpg No Guru, mert én sem tóm...pontosan :) A3-nak eleget tesz a gyári opel olaj (rája írva vagyon). A viszkozitást a táblázat nem ez adja meg, asszem ez "csak" valami minőségi mutató :oops: Az A2 emékeim szerint egy szigorúbb szabvány, lehet utána olvasni az indexen olaj témákban. Anti is the fastest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Vagy esetleg itt: http://www.ciao.de/Motorenol_Tipps_Tricks_...s__Test_2449789 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Mittomén, longlife-ot neki 5W30asat! :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Na lehet akkor, hogy a mittudomén miatt nem passzolnak Nutty autójába sem a cuccok... :roll: :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Mittomén, longlife-ot neki 5W30asat! :twisted: :twisted: GYORS TÖRTÉNET. AZ ELŐZŐ MUNKAHELYEMEN AKCIOSAN LEHETETT KAPNI :) 0w40-es szintetikus MOL olajat. tapasztalat: 8.000 kmután az olaj még átlaátszó volt, és 1 csepp sem fogyott!!! most opel 10w40-es van benne. 3.000 km alatt elfogyott 1-2 deci, és fekete az olaj!!! ugyhogy asszem olajat kő váltani.......... és cserélni....... és azért nézegettem a táblázatoit, hogy milyen kell bele gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 most opel 10w40-es van benne. 3.000 km alatt elfogyott 1-2 deci, és fekete az olaj!!! :shock: :shock: :shock: Haverom 200e km feletti futású Corsa B GSi 1.6 16V-jében pedig ez a fajta van és azóta nem kopognak a hidrotőkék és alig fogy az oil. Az enyémben is ez van és azóta nekem is csak hidegen csattog kicsit. Fogyni fogy (~2,5l/15000), de ezt tudjuk be a 235e-nek :oops: Nem értem én ezt :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 :shock: :shock: :shock: Haverom 200e km feletti futású Corsa B GSi 1.6 16V-jében pedig ez a fajta van és azóta nem kopognak a hidrotőkék és alig fogy az oil. Az enyémben is ez van és azóta nekem is csak hidegen csattog kicsit. Fogyni fogy (~2,5l/15000), de ezt tudjuk be a 235e-nek :oops: Nem értem én ezt :? de az enyim tizenhat szelepes. a tijed meg nyóc. a géesiiit nem tudom megmagyarázni :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Az alig fogy az 1l/15e :) Ecotec/16V viszonylatban asszem elég jó érték :wink: Ha jól emléxem: 0,075l/1000km, azaz 15e alatt 1,125l. Akkor még a gyári alatt van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Az alig fogy az 1l/15e :D Ecotec/16V viszonylatban asszem elég jó érték :wink: áááááááááá dehogy jó. nekem az utolsó autóm egy skoda volt, amiből fogyott az olaj. és ezt a szintet megpróbálom tartani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 nekem az utolsó autóm egy skoda volt, amiből fogyott az olaj. :smt081 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 áááááááááá dehogy jó. nekem az utolsó autóm egy skoda volt, amiből fogyott az olaj. és ezt a szintet megpróbálom tartani :) és idáig nem fogyott. csak miota az opel olaj van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts