Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Van körben 3 pöcök, részben benyomtam őket, részben átfeszegettem felettük a fém borítást, de semmi értelme szétszedni, csak az állórész két felét látod, meg 4 vékony drótót egy műanyag lemezzel letakarva.

igaz nem nézegettem annyira nagyon, de nekem minthanem is ilyen lenne...

de mindegy

Megosztás:

Szétszedtem, de semmi értelme nem volt, sőt meg is ilyedtem mert ott már maga a motor állórésze volt, meg a 4 vékony vezeték amivel be vannak kötve gondolom a tekercsek. Gyorsan össze is raktam mielőtt elszakítom vmelyiket.

Értem én hogy villanymotor,de a mi a f@szomtól forog? <_<

Megosztás:

Egyszerűnek hangzik, az elektromotor meghajt egy generátort, ami viszont a motort látja el árammal, ami a gnerátort hajtja, ebből az áram a motorba folyik, ami viszont megpörgeti a ge......És már körbe is értünk. <_< :lol:

De a veszteséget nem tudja visszatermelni a generátor. Ha annyival többet termel a generátor, akkor meg jobban terheli a motort, szóval... :lol:

Megosztás:

Biztos? <_< :lol:

hát énszerintem nincs örökmozgó.

befeketetett energia nélkül nem indul el semmi, és akkor még a mozgás közbeni surlódásról nem is beszéltünk.

arról meg szintén nem, hogy az hagyám, hogy magát mozgásban tartsa, de még fogyasztókat is üzemeltessen...

ha ez ilyen szép és jó lenne, akkor nem gondolod, hogy kicsit elterjedtebb lenne??

és most nem kell a mese, hogy mert az energiamaffia meg stb stb... mert ez sztem baromság.

Megosztás:

De a veszteséget nem tudja visszatermelni a generátor. Ha annyival többet termel a generátor, akkor meg jobban terheli a motort, szóval... :lol:

Nagyobb generátor kell, ami termel plusszenergiát, azt lehet hasznosítani, pofonegyszerű, még sem műkszik, próbáltam. <_<

Megosztás:

Nagyobb generátor kell, ami termel plusszenergiát, azt lehet hasznosítani, pofonegyszerű, még sem műkszik, próbáltam. :lol:

<_<

és a nagyobb generátort nem nagyobb energiával forgatod????

arról nem is beszélve, hogy agenerált mágneses tér, na meg ha öngerjesztéses, mint az astrádbana generátor :lol:

ez hülyeség nincs és kész

Megosztás:

Nagyobb generátor kell, ami termel plusszenergiát, azt lehet hasznosítani, pofonegyszerű, még sem műkszik, próbáltam. :lol:

Az előbb magyaráztam el miért. Ha nem lenne gravitáció, sem a levegő miatt kialakuló súrlódási erők azaz a veszteségek, akkor lehetne. Ha nagyobb generátort raksz, az nagyobb terhelést ad a motornak, így az ismét veszteség. :lol: Tudtátok, hogy a transzformátor a legkevésbé veszteséges szerkezet? 96-98%-os hatásfokkal rendelkeznek. <_<

Megosztás:

:lol:

és a nagyobb generátort nem nagyobb energiával forgatod????

arról nem is beszélve, hogy agenerált mágneses tér, na meg ha öngerjesztéses, mint az astrádbana generátor :lol:

ez hülyeség nincs és kész

Az egyenáramú soros gerjesztésű motor viszont k*rvajó cucc. Adod neki az állandó tápot és a végtelenségig gerjeszti magát. <_< Ilyen motorok találhatóak a villanymozdonyokban, metrókocsikban, villamosokban, trolikban... stb. :lol: Terheletlen tengellyel nem is szabad elindítani, mert úgy bepörög. :lol:

Megosztás:

Az egyenáramú soros gerjesztésű motor viszont k*rvajó cucc. Adod neki az állandó tápot és a végtelenségig gerjeszti magát. <_< Ilyen motorok találhatóak a villanymozdonyokban, metrókocsikban, villamosokban, trolikban... stb. :lol: Terheletlen tengellyel nem is szabad elindítani, mert úgy bepörög. :lol:

ezért jó önindítónak a párhuzamos gerjesztésű, mivel az nem pörög halálba, de nagy nyomaékja van :lol:

egyébként kiegészíteném a transzformátoros dolgot annyival, hogy Torroid trafó esetében.

Megosztás:

ezért jó önindítónak a párhuzamos gerjesztésű, mivel az nem pörög halálba, de nagy nyomaékja van :lol:

egyébként kiegészíteném a transzformátoros dolgot annyival, hogy Torroid trafó esetében.

Én meg annyival, hogy egy r-rel írják <_<

Megosztás:

<_< ..én meg már nem is tudom melyikőtöket idézzem...semmit nem értek belőle, én műveletlen, tájékozatlan falusi gyerek...nekem az egész már tiszta szájensz fiksön.. :lol: Örökmozgó márpedig tuti nincs mert akkor az most is mozogna és meg sem tudná állitani senki...arról meg igazán hallottam volna már, vagy mégsem? :lol: ..Amig létezik súrlódás meg kopás addig nem lehet örökmozgót csinálni, az tuti, vagy nem? :lol: :lol:

Megosztás:

Az előbb magyaráztam el miért. Ha nem lenne gravitáció, sem a levegő miatt kialakuló súrlódási erők azaz a veszteségek, akkor lehetne. Ha nagyobb generátort raksz, az nagyobb terhelést ad a motornak, így az ismét veszteség. :lol: Tudtátok, hogy a transzformátor a legkevésbé veszteséges szerkezet? 96-98%-os hatásfokkal rendelkeznek. <_<

Ezen ne múljon, kivisszük az űrbe ott se gravitáció, se levegő,de ott sem működik, ha működne biztos így látnák el a MIR-t energiával.

Megosztás:

Na azt már biztosan nem.

<_<

de ez akkora baromaság... befktetett energiától nagyobb energiát kinyerni????

ez HÜLYESÉG

napelem szélerőmű ilyenek, azok termelik az energiát, de ezek az örökmozgók soha se fogják, ha nincs surlódás közegellenállás akkor se.

beletankolsz a kocsiba 5 litert és a végén 10et visszaöntesz a kútba? vagy mi? :lol:

feeljtsétek már el.

az a videó is, az autóval, ment ott pár métert...

nagy kaland, van egy aksi, ami igencsak nagyobb, mint egy gyári aksija annak az autónak, egy 230as inverter, meg egy villanymotor, megy vele 2kmet az ipse, azt kifujt ennyi.

most furikázott ott 20-30 métert.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.