Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

c20ne mocit láttam, de az majdnem így nézett ki mint ez, pl EPK é is ilyesmi, gondolom nem arra kell alkalmazni.

olyan hosszú kacskaringósat még nem láttam, amit te említettél, attól biztos jobb egy rövidebb szívórész.

persze látni kellene tényleg, hogy milyen az igazából, de a két egymás mellett lévő képből is látszik, hogy jóval rövidebb ez mint a gyári.

A C20NE amúgy pont a legjobb példa rá, hogy egy szívó tuninggal mennyit lehet javítani a dinamikán, mivel annak főleg a szívó része van gyárilag korlátozva, emiatt magasabb fordulaton már "haldoklik". Pl. egy Lexmaul szívósorral, még gyári kipufogóval is egész sokat lehet nyerni (persze megint a fránya ár/teljesítmény arány, de észrevehető).

Szóval szerintem reális lehet egy ilyen Mantzel is. Persze nyílván nem 20 lóerő lesz pluszba, (csak sárkányos matricával ;) ) de szerintem is rugalmasabb lenne a motor.

Egyébként J0hnny, nézd meg a pdf-et, amit linkeltél! Iszonyú veszélyes ez a művelet, még vér is folyhat! ;) ;)

blood_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Hát sajna ezt nem tudom. ;)

Ezt dobta a google.

Futó Gabié, és lehet JOhnny is ezt mondta.

az a baj, hogy nekünk pla c14nzseknek hiába is gondolkoznak ilyenen, hogy rövidíteni, mert nem is nagyon lehet már rövidíteni, mert akkor az áramlás lehet rosszabb lenne.

na meg annyi sokat nem is lehet rövidíteni

jjaaaaa

te linkeltél egy c20ne-s képet, ami másként volt.

linkeld már be megint

lehet azon is ilyen cucc van... bár az másban is más volt.

Megosztás:

Futó Gabié, és lehet JOhnny is ezt mondta.

az a baj, hogy nekünk pla c14nzseknek hiába is gondolkoznak ilyenen, hogy rövidíteni, mert nem is nagyon lehet már rövidíteni, mert akkor az áramlás lehet rosszabb lenne.

na meg annyi sokat nem is lehet rövidíteni

jjaaaaa

te linkeltél egy c20ne-s képet, ami másként volt.

linkeld már be megint

lehet azon is ilyen cucc van... bár az másban is más volt.

Hát igen az NZ-ből semmit se lehet kihozni max egy SE projekt.

Itt a kép.

C20NE

Megosztás:

Hát igen az NZ-ből semmit se lehet kihozni max egy SE projekt.

Itt a kép.

C20NE

ez egy roppant érdekes kép

vagy valami oltári nagy sufni az egész, vagy vmi nagyon spéci gép ;)

az a citromsárga gyújtáskábel eléggé szemetszúró, meg hogy a légszűrőház helyén van a trafó, meg hogy itt a pillangószelep is pont másikoldalon áll...

Megosztás:

az a citromsárga gyújtáskábel eléggé szemetszúró, meg hogy a légszűrőház helyén van a trafó, meg hogy itt a pillangószelep is pont másikoldalon áll...

A szelepfedél is fordítva van rajta! Csak azt nem értem, hogy az "OHC" feliratot miért lehet rendesen olvasni akkor ;)

Szerintem ez valami full egyedi cucc lehet!

Megosztás:

Utánna néztem ennek a c20ne-nek. Ez egy full egyedileg épitett motor!

Megosztás:

Sziasztok!

Le szeretném cserélni az olajteknő tömítését, mert olajos az alja ahogy izzad! Anno valaki említette, hogy a vissza rakáznál nem árt oda figyelni, mert hibázhat az ember, csak azt nem írta le mi lehet a hibaforrás a felrakásnál. A nyomaték táblám meg van, kap új tömítést, szépen kimosom stb! Tehát aki esetleg végígjátszotta már ezt a dolgot az legyen olyan kedves és homályósítson fel ezzel kapcsolatban mit cseszhetek el!

Kösönöm!

Megosztás:

ez annyira szerintem nem nagy különbség lehet a gyárihoz képest.

ahogy látom, itt is lemegy a cső az egész moci mögé, és a másikoldalon jön fel.

viszont a toronymerevítő egész tetszetős, könyebben kivitelezhető, mint az eddig látottak...

neme? ismered azt a nevet h lexmaul? ;)

13817_1238911479.jpg

Megosztás:

Sziasztok!

Le szeretném cserélni az olajteknő tömítését, mert olajos az alja ahogy izzad! Anno valaki említette, hogy a vissza rakáznál nem árt oda figyelni, mert hibázhat az ember, csak azt nem írta le mi lehet a hibaforrás a felrakásnál. A nyomaték táblám meg van, kap új tömítést, szépen kimosom stb! Tehát aki esetleg végígjátszotta már ezt a dolgot az legyen olyan kedves és homályósítson fel ezzel kapcsolatban mit cseszhetek el!

Kösönöm!

Amit még javasolni tudok, hogy a tömítés felrakása előtt kend be a felületeket (a tömítés mindkét oldalán) olyan tömítőpasztával, amit az autószerelők használnak.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.