zotya975 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 most pár helyről azt hallottam, hogy két benzinszűrőnk is van a kocsiba, egyik a tanknál, másik az injektornál valahol. valaki tudna erről neekm mesélni? esetleg egy kép? Végülis tényleg két szűrő van, az egyik az AC-pumpa alatt, a másik meg a külső szűrő, amiről van a leírás a Gyik-ben. Powerbox for x14xe/x16xe Szívó oladali tuning...+20Le Nemá, ez a doboz tényleg ad ennyi plussz lóerőt? ;)
FPepe Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Powerbox for x14xe/x16xe Szívó oladali tuning...+20Le Akkor Te még hiszel a Télapóban is? ;) ;)
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Akkor Te még hiszel a Télapóban is? ;) ;) na mondjuk ez igaz... ha a 4 leömlő se ad semmit a lovakhoz, akkor egy ilyen doboz ad?? minek az elvén működne ez vajon??? a képet nézve talán annyi van, hogy jóval rövidebb a szívócső Zotya nem az előszűről volt szó, de végülis igazad van két szűrő, csak az illető, a kocsi másik végében mesélt erről.
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 na mondjuk ez igaz... ha a 4 leömlő se ad semmit a lovakhoz, akkor egy ilyen doboz ad?? minek az elvén működne ez vajon??? Zotya nem az előszűről volt szó, de végülis igazad van két szűrő, csak az illető, a kocsi másik végében mesélt erről. Hát én még nem találkoztam az injektornál szűrővel. De lehet, hogy a csonk után van vmi durva szűrő, vagy a nyomásszabályzónál. Tök király, akkor felrakom az SE-szettet, meg ezt a dobozt, és lesz 100pacim. ;)
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Akkor Te még hiszel a Télapóban is? ;) ;) Ha láttál már szétszedve X14XE corsát és láttad,hogy milyen hosszú és feleslegesen kacskaringós a szívócső,akkor nem mondanál ilyet... ;) Egy kicsit nézd át ezt pl... Mondjuk a garantált 20paci chippel és kipuff tuninggal érhető el,de hogy sokat formál a motor karakterisztikáján ez a jelentős szívócső csökkentés az biztos.
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Tök király, akkor felrakom az SE-szettet, meg ezt a dobozt, és lesz 100pacim. ;) SE-re nem jó,csak csak X14XE és X16XE és ott is csak ahhoz,amelyiken a hosszú szívósor van. Futó úrnak is ilyen volt,ennek a másolata az X16-on,csak ő eladta...kár hogy a méretek nincsennek meg neki...
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Ha láttál már szétszedve X14XE corsát és láttad,hogy milyen hosszú és feleslegesen kacskaringós a szívócső,akkor nem mondanál ilyet... ;) Egy kicsit nézd át ezt pl... Mondjuk a garantált 20paci chippel és kipuff tuninggal érhető el,de hogy sokat formál a motor karakterisztikáján ez a jelentős szívócső csökkentés az biztos. akkor rátapintottam a lényegre ;)
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 A multkor elkezdtem böngészni tuningoldalakat, szívóodali, kipufogóoldali, chipp, meg egyéb tuningolási lehetőségeket, összeszámoltam, ki mennnyit igér plussz lóerőkben. Már olyan 150LE körül járhattam, namondom ez így nem jó, most újíttottam fel a gyári fékrendszert, gyenge lesz. ;) Meg attól félnék 280-nal letépné a menetszél a kasztnit. ;) ;)
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 A multkor elkezdtem böngészni tuningoldalakat, szívóodali, kipufogóoldali, chipp, meg egyéb tuningolási lehetőségeket, összeszámoltam, ki mennnyit igér plussz lóerőkben. Már olyan 150LE körül járhattam, namondom ez így nem jó, most újíttottam fel a gyári fékrendszert, gyenge lesz. ;) Meg attól félnék 280-nal letépné a menetszél a kasztnit. ;) :P Mielőtt baromságok hagyják el a szádat/ujjadat kicsit olvass már utána!Ez nem a magyar powerbox tuning! ;)
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Mielőtt batromságok hagyják el a szádat/ujjadat kicsit olvass már utána!Ez nem a magyar powerbox tuning! ;) c20ne mocit láttam, de az majdnem így nézett ki mint ez, pl EPK é is ilyesmi, gondolom nem arra kell alkalmazni. olyan hosszú kacskaringósat még nem láttam, amit te említettél, attól biztos jobb egy rövidebb szívórész. persze látni kellene tényleg, hogy milyen az igazából, de a két egymás mellett lévő képből is látszik, hogy jóval rövidebb ez mint a gyári.
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Mielőtt batromságok hagyják el a szádat/ujjadat kicsit olvass már utána!Ez nem a magyar powerbox tuning! ;) Már neharagudjon cartárs, de nem erről a tuningról írtam, amit te felhoztál, hanem úgy általánosságban. ;) Mondjuk ehhez hasonló és társai.
invictus Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 SE-re nem jó,csak csak X14XE és X16XE és ott is csak ahhoz,amelyiken a hosszú szívósor van. Futó úrnak is ilyen volt,ennek a másolata az X16-on,csak ő eladta...kár hogy a méretek nincsennek meg neki... Vazz, ahogy nézem elég degenerált gyári megoldása van ennek az x14xe-nek.
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Vazz, ahogy nézem elég degenerált gyári megoldása van ennek az x14xe-nek. Végre egy ember,aki meg is nyitotta a pdf-et! ;)
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Már neharagudjon cartárs, de nem erről a tuningról írtam, amit te felhoztál, hanem úgy általánosságban. ;) Mondjuk ehhez hasonló és társai. hűha ilyen tuti van sárkányosban is ;) az biztos többet ígér ;)
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Végre egy ember,aki meg is nyitotta a pdf-et! ;) hol kellene megnyitni? ;)
invictus Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Végre egy ember,aki meg is nyitotta a pdf-et! ;) De komolyan...semmi logikát nem látok ebben az elrendezésben. Mondjuk én nem értek az autókhoz. ;)
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 hol kellene megnyitni? ;) Láss,ne csak nézz!
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 De komolyan...semmi logikát nem látok ebben az elrendezésben. Mondjuk én nem értek az autókhoz. ;) Az a vicces,hogy pl astrában az X14XE(mint pl Gepárdéban) totál másképp néz ki.Ott nem kerüli meg a motort a levegő 2x mielőtt megkapja. Ehhez a mantzel dobozhoz meg nem kell más,csak magát a dobozt legyártani,gyári pillangót elé rakni és kész.
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Láss,ne csak nézz! uh tényleg bocsi, ezt átugrottam, hogy beérjem a fórumot ;)
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Az a vicces,hogy pl astrában az X14XE(mint pl Gepárdéban) totál másképp néz ki.Ott nem kerüli meg a motort a levegő 2x mielőtt megkapja. Ehhez a mantzel dobozhoz meg nem kell más,csak magát a dobozt legyártani,gyári pillangót elé rakni és kész. johny82 linklet egyszer egy képet akkor lehet azon is ez volt?
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 johny82 linklet egyszer egy képet akkor lehet azon is ez volt? Ha megkeresed a képet,megmondom! ;)
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Ha megkeresed a képet,megmondom! ;) marha régen volt... szóval maradjunk a mindenképpen talán ban ;) átnéztem én is a pdfet... elég furcsa elgondolásból lehetett ez gyárilag így tervezve...
FPepe Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Mondjuk a garantált 20paci chippel és kipuff tuninggal érhető el,de hogy sokat formál a motor karakterisztikáján ez a jelentős szívócső csökkentés az biztos. Így már más, ezt nem írtad először. Nem lehet nagy élvezet a Corsa orrában szerelgetni, ahogy látom, egy tűt se lehet leejteni benne ;)
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Így már más, ezt nem írtad először. Nem lehet nagy élvezet a Corsa orrában szerelgetni, ahogy látom, egy tűt se lehet leejteni benne ;) én az astrába se élvezek semmit ha szerelni kell...na meg ha mondjuk ez is 16v lenne ez is szűkebb lenne rögtön ;)
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Így már más, ezt nem írtad először. Nem lehet nagy élvezet a Corsa orrában szerelgetni, ahogy látom, egy tűt se lehet leejteni benne ;) A tigra még rosszabb! ;)
Recommended Posts