Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

most pár helyről azt hallottam, hogy két benzinszűrőnk is van a kocsiba, egyik a tanknál, másik az injektornál valahol.

valaki tudna erről neekm mesélni? esetleg egy kép?

Végülis tényleg két szűrő van, az egyik az AC-pumpa alatt, a másik meg a külső szűrő, amiről van a leírás a Gyik-ben.

PC010061_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Powerbox for x14xe/x16xe

Szívó oladali tuning...+20Le

Nemá, ez a doboz tényleg ad ennyi plussz lóerőt? ;)

Megosztás:

Akkor Te még hiszel a Télapóban is? ;) ;)

na mondjuk ez igaz... ha a 4 leömlő se ad semmit a lovakhoz, akkor egy ilyen doboz ad??

minek az elvén működne ez vajon???

a képet nézve talán annyi van, hogy jóval rövidebb a szívócső

Zotya nem az előszűről volt szó, de végülis igazad van két szűrő, csak az illető, a kocsi másik végében mesélt erről.

Megosztás:

na mondjuk ez igaz... ha a 4 leömlő se ad semmit a lovakhoz, akkor egy ilyen doboz ad??

minek az elvén működne ez vajon???

Zotya nem az előszűről volt szó, de végülis igazad van két szűrő, csak az illető, a kocsi másik végében mesélt erről.

Hát én még nem találkoztam az injektornál szűrővel. De lehet, hogy a csonk után van vmi durva szűrő, vagy a nyomásszabályzónál.

Tök király, akkor felrakom az SE-szettet, meg ezt a dobozt, és lesz 100pacim. ;)

Megosztás:

Akkor Te még hiszel a Télapóban is? ;) ;)

Ha láttál már szétszedve X14XE corsát és láttad,hogy milyen hosszú és feleslegesen kacskaringós a szívócső,akkor nem mondanál ilyet... ;)

Egy kicsit nézd át ezt pl...

Mondjuk a garantált 20paci chippel és kipuff tuninggal érhető el,de hogy sokat formál a motor karakterisztikáján ez a jelentős szívócső csökkentés az biztos.

Megosztás:

Tök király, akkor felrakom az SE-szettet, meg ezt a dobozt, és lesz 100pacim. ;)

SE-re nem jó,csak csak X14XE és X16XE és ott is csak ahhoz,amelyiken a hosszú szívósor van.

Futó úrnak is ilyen volt,ennek a másolata az X16-on,csak ő eladta...kár hogy a méretek nincsennek meg neki...

Megosztás:

Ha láttál már szétszedve X14XE corsát és láttad,hogy milyen hosszú és feleslegesen kacskaringós a szívócső,akkor nem mondanál ilyet... ;)

Egy kicsit nézd át ezt pl...

Mondjuk a garantált 20paci chippel és kipuff tuninggal érhető el,de hogy sokat formál a motor karakterisztikáján ez a jelentős szívócső csökkentés az biztos.

akkor rátapintottam a lényegre ;)

Megosztás:

A multkor elkezdtem böngészni tuningoldalakat, szívóodali, kipufogóoldali, chipp, meg egyéb tuningolási lehetőségeket, összeszámoltam, ki mennnyit igér plussz lóerőkben. Már olyan 150LE körül járhattam, namondom ez így nem jó, most újíttottam fel a gyári fékrendszert, gyenge lesz. ;) Meg attól félnék 280-nal letépné a menetszél a kasztnit. ;) ;)

Megosztás:

A multkor elkezdtem böngészni tuningoldalakat, szívóodali, kipufogóoldali, chipp, meg egyéb tuningolási lehetőségeket, összeszámoltam, ki mennnyit igér plussz lóerőkben. Már olyan 150LE körül járhattam, namondom ez így nem jó, most újíttottam fel a gyári fékrendszert, gyenge lesz. ;) Meg attól félnék 280-nal letépné a menetszél a kasztnit. ;) :P

Mielőtt baromságok hagyják el a szádat/ujjadat kicsit olvass már utána!Ez nem a magyar powerbox tuning! ;)

Megosztás:

Mielőtt batromságok hagyják el a szádat/ujjadat kicsit olvass már utána!Ez nem a magyar powerbox tuning! ;)

c20ne mocit láttam, de az majdnem így nézett ki mint ez, pl EPK é is ilyesmi, gondolom nem arra kell alkalmazni.

olyan hosszú kacskaringósat még nem láttam, amit te említettél, attól biztos jobb egy rövidebb szívórész.

persze látni kellene tényleg, hogy milyen az igazából, de a két egymás mellett lévő képből is látszik, hogy jóval rövidebb ez mint a gyári.

Megosztás:

SE-re nem jó,csak csak X14XE és X16XE és ott is csak ahhoz,amelyiken a hosszú szívósor van.

Futó úrnak is ilyen volt,ennek a másolata az X16-on,csak ő eladta...kár hogy a méretek nincsennek meg neki...

Vazz, ahogy nézem elég degenerált gyári megoldása van ennek az x14xe-nek.

Megosztás:

De komolyan...semmi logikát nem látok ebben az elrendezésben. Mondjuk én nem értek az autókhoz. ;)

Az a vicces,hogy pl astrában az X14XE(mint pl Gepárdéban) totál másképp néz ki.Ott nem kerüli meg a motort a levegő 2x mielőtt megkapja.

Ehhez a mantzel dobozhoz meg nem kell más,csak magát a dobozt legyártani,gyári pillangót elé rakni és kész.

Megosztás:

Az a vicces,hogy pl astrában az X14XE(mint pl Gepárdéban) totál másképp néz ki.Ott nem kerüli meg a motort a levegő 2x mielőtt megkapja.

Ehhez a mantzel dobozhoz meg nem kell más,csak magát a dobozt legyártani,gyári pillangót elé rakni és kész.

johny82 linklet egyszer egy képet

akkor lehet azon is ez volt?

Megosztás:

Így már más, ezt nem írtad először. Nem lehet nagy élvezet a Corsa orrában szerelgetni, ahogy látom, egy tűt se lehet leejteni benne ;)

Megosztás:

Így már más, ezt nem írtad először. Nem lehet nagy élvezet a Corsa orrában szerelgetni, ahogy látom, egy tűt se lehet leejteni benne ;)

én az astrába se élvezek semmit ha szerelni kell...na meg ha mondjuk ez is 16v lenne ez is szűkebb lenne rögtön ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.