Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nekem a multkor szívárgott a hűtő sarkainál lent. Hening cartárstól kunyiztam hűtőtőmítőt, de mielőtt beleraktam volna szólt hogy sok benne a víz, vegyek ki belőle. Nem volt tele a kiegyenlítő, max. 3-4 decit szívtam le fecskendővel, és azóta nem csöpög. Nekem se a sapkánál engedte el a túlnyomást, hanem megkereste a leggyengébb láncszemet. Próbálj meg te is kivenni belőle egy keveset. Veszteni nem vesztesz semmit. nekem is van egy fot, ahol szerintem nyomta ki magából, most a szint jelző alatt van egy cmel, de mártöbb hónapja ott áll. ha mégse segítene rajta ez, márpedig erősen gyanús lehet, ha útszélén lett cserélve a Hf tömítés, akkor lehet megint az szarakodik. egy havernak láttam ilyen kocsit, az olyat produkált, hogy szétnyomta az egész belső fűtőradiátort, meg megállás után a kiegyenlítőből dőlt a víz, aztán meg leszívta ami maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nekem a multkor szívárgott a hűtő sarkainál lent. Hening cartárstól kunyiztam hűtőtőmítőt, de mielőtt beleraktam volna szólt hogy sok benne a víz, vegyek ki belőle. Nem volt tele a kiegyenlítő, max. 3-4 decit szívtam le fecskendővel, és azóta nem csöpög. Nekem se a sapkánál engedte el a túlnyomást, hanem megkereste a leggyengébb láncszemet. Próbálj meg te is kivenni belőle egy keveset. Veszteni nem vesztesz semmit. Végülis tényleg nem volt tele. "Csak" 2 centire volt a sapkától. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Épp most olvastam az Etzold-féle karbantartási tervet: Az Isuzunál nem is 60, hanem 120ezrenként írja a vezérléscserét! ;) Melyik a gyenge elem a vezérlésnél? Csak a '91 09 utániaknál. Addig 105 ezer. Mivel ennél nem hajtja a vízpumpát, sztem elég a 2 görgőt cserélni a szíjjal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 most pár helyről azt hallottam, hogy két benzinszűrőnk is van a kocsiba, egyik a tanknál, másik az injektornál valahol. valaki tudna erről neekm mesélni? esetleg egy kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 most pár helyről azt hallottam, hogy két benzinszűrőnk is van a kocsiba, egyik a tanknál, másik az injektornál valahol. valaki tudna erről neekm mesélni? esetleg egy kép? Baromság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Baromság... hát... én se hallottam eddig, meg nem is látok semmit az injektor csöveiben sem... (eza válasz enyhén volt tömör lényegretörő ;) nemhiába JOhnny ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 most pár helyről azt hallottam, hogy két benzinszűrőnk is van a kocsiba, egyik a tanknál, másik az injektornál valahol. valaki tudna erről neekm mesélni? esetleg egy kép? Aktívszénszűrőre gondolhattak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Aktívszénszűrőre gondolhattak? én is erre gondoltam, és az illetők bekeverték magukat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 sziasztok,a motorcsere hogyha nem legális útón történik milyen hátulütökkel járhat(hogy lehet a legjobban álcázni:P),mekkora az esély hogy lebukok vele,1.4 16v-böl(xev)->c20xe lenne ha egyátalán lehetséges,illetve valaki eltudná nekem mondani hogy az sfi doboz mire jó,keresgéltem de nem sok mindent találtam,ez a doboz felmenne az 1.4esre,szeretném visszalakitani gyári papirosra a szüröt,de ha jól látam 1.4esre nem raktak olyat,lenne valami értelme? elnézést a sok kérdésért,az sfi doboz 1.4re úgy érzem sokaknak fájni fog a kérdés.de muszáj megkérdznem ;) Amúgy ha rámenne akár az sfi doboz, akár a póverkep, biztos lennének páran akik megcsinálták, de nem sok jelentkezőt látok akinek ilyenje lenne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Amúgy ha rámenne akár az sfi doboz, akár a póverkep, biztos lennének páran akik megcsinálták, de nem sok jelentkezőt látok akinek ilyenje lenne. ;) én olyat hallottam, hogy az sfi dobozt eldobálják, és egy sima kupakot tesznek rá... Tom is így csinálta a GSI jén, ha jól emlékszem és mi ez a póverkep? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 én olyat hallottam, hogy az sfi dobozt eldobálják, és egy sima kupakot tesznek rá... Tom is így csinálta a GSI jén, ha jól emlékszem és mi ez a póverkep? Az a kupak a power cap. Kisebb motorokra nincsen ilyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Az a kupak a power cap. Kisebb motorokra nincsen ilyen. ;) ja értem akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 hát... én se hallottam eddig, meg nem is látok semmit az injektor csöveiben sem... (eza válasz enyhén volt tömör lényegretörő ;) nemhiába JOhnny ) Kitől hallottad ezt? Látott az már közelről szétszedett motort/motorteret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Kitől hallottad ezt? Látott az már közelről szétszedett motort/motorteret? Az milyen?? Én még nem láttam olyant. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nekem egy ilyen az álomom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nekem egy ilyen az álomom! ;) http://i133.photobucket.com/albums/q73/lol...6v/DSC00487.jpg Figyu ilyen fényes fémdobozt bármikor hegesztek neked ha ez annyira boldoggá tenne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nekem egy ilyen az álomom! ;) http://i133.photobucket.com/albums/q73/lol...6v/DSC00487.jpg Ezmiez?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Vagy egy ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Figyu ilyen fényes fémdobozt bármikor hegesztek neked ha ez annyira boldoggá tenne... ;) Ha tudnám a méreteket már legyártattam volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ezmiez?? ;) Powerbox for x14xe/x16xe Szívó oladali tuning...+20Le Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Powerbox for x14xe/x16xe Szívó oladali tuning...+20Le Ilyesmi a enyimre nincsen-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ilyesmi a enyimre nincsen-e? Ha csinálsz belőle X16XE-t lehet rá csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Powerbox for x14xe/x16xe Szívó oladali tuning...+20Le Értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ha csinálsz belőle X16XE-t lehet rá csinálni. Nyilván ez minden vágyam. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Értem. Semmi más,csak egy doboz a szívó oldalra és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts