Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Nekem a multkor szívárgott a hűtő sarkainál lent. Hening cartárstól kunyiztam hűtőtőmítőt, de mielőtt beleraktam volna szólt hogy sok benne a víz, vegyek ki belőle. Nem volt tele a kiegyenlítő, max. 3-4 decit szívtam le fecskendővel, és azóta nem csöpög. Nekem se a sapkánál engedte el a túlnyomást, hanem megkereste a leggyengébb láncszemet. Próbálj meg te is kivenni belőle egy keveset. Veszteni nem vesztesz semmit.

nekem is van egy fot, ahol szerintem nyomta ki magából, most a szint jelző alatt van egy cmel, de mártöbb hónapja ott áll.

ha mégse segítene rajta ez, márpedig erősen gyanús lehet, ha útszélén lett cserélve a Hf tömítés, akkor lehet megint az szarakodik.

egy havernak láttam ilyen kocsit, az olyat produkált, hogy szétnyomta az egész belső fűtőradiátort, meg megállás után a kiegyenlítőből dőlt a víz, aztán meg leszívta ami maradt.

Megosztás:

Nekem a multkor szívárgott a hűtő sarkainál lent. Hening cartárstól kunyiztam hűtőtőmítőt, de mielőtt beleraktam volna szólt hogy sok benne a víz, vegyek ki belőle. Nem volt tele a kiegyenlítő, max. 3-4 decit szívtam le fecskendővel, és azóta nem csöpög. Nekem se a sapkánál engedte el a túlnyomást, hanem megkereste a leggyengébb láncszemet. Próbálj meg te is kivenni belőle egy keveset. Veszteni nem vesztesz semmit.

Végülis tényleg nem volt tele. "Csak" 2 centire volt a sapkától. ;) ;)

Megosztás:

Épp most olvastam az Etzold-féle karbantartási tervet: Az Isuzunál nem is 60, hanem 120ezrenként írja a vezérléscserét! ;) Melyik a gyenge elem a vezérlésnél?

Csak a '91 09 utániaknál. Addig 105 ezer. Mivel ennél nem hajtja a vízpumpát, sztem elég a 2 görgőt cserélni a szíjjal együtt.

Megosztás:

sziasztok,a motorcsere hogyha nem legális útón történik milyen hátulütökkel járhat(hogy lehet a legjobban álcázni:P),mekkora az esély hogy lebukok vele,1.4 16v-böl(xev)->c20xe lenne ha egyátalán lehetséges,illetve valaki eltudná nekem mondani hogy az sfi doboz mire jó,keresgéltem de nem sok mindent találtam,ez a doboz felmenne az 1.4esre,szeretném visszalakitani gyári papirosra a szüröt,de ha jól látam 1.4esre nem raktak olyat,lenne valami értelme?

elnézést a sok kérdésért,az sfi doboz 1.4re úgy érzem sokaknak fájni fog a kérdés.de muszáj megkérdznem ;)

Amúgy ha rámenne akár az sfi doboz, akár a póverkep, biztos lennének páran akik megcsinálták, de nem sok jelentkezőt látok akinek ilyenje lenne. ;)

Megosztás:

Amúgy ha rámenne akár az sfi doboz, akár a póverkep, biztos lennének páran akik megcsinálták, de nem sok jelentkezőt látok akinek ilyenje lenne. ;)

én olyat hallottam, hogy az sfi dobozt eldobálják, és egy sima kupakot tesznek rá... Tom is így csinálta a GSI jén, ha jól emlékszem

és mi ez a póverkep?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.