GPont Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 igen :wink: Mert nekem vagy 5el több számom van, mint egy normál motorszámban... Igen, ezt én sem értem... Azért is mondtam, hogy ha a táblácskán meg a forgalmiban ugyanaz van, akkor nem kell foglalkozni vele. Biztos tudják az illetékesek, miért csinálták úgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 igen csak evvek kitörölhetem azt a bizonyos részt, amivel beleülnék a gyári rekáróóó ülésembe, mert a szerkezethez kell a szám :arrow: na mind1, majd megoldom vhogy 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 igen csak evvek kitörölhetem azt a bizonyos részt, amivel beleülnék a gyári rekáróóó ülésembe, mert a szerkezethez kell a szám :arrow: na mind1, majd megoldom vhogy 8) A pici szervizkönyv utolsó oldalán benne kellene lennie (kesztyűtartó ajtajának a közepén van a helye) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 A pici szervizkönyv utolsó oldalán benne kellene lennie (kesztyűtartó ajtajának a közepén van a helye) autó 2001ben némethonból behozva, azóta egy real bal######é volt, akiről azért nem mondok többet, mert akkor kapnám most a svat, hogy milyen embertől vettem én autót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Há milyen embertől vetted, te a vasat.... :bio: :twisted: :twisted: :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 igen csak evvek kitörölhetem azt a bizonyos részt, amivel beleülnék a gyári rekáróóó ülésembe, mert a szerkezethez kell a szám :arrow: na mind1, majd megoldom vhogy 8) Bakker! Én meg olyan szőke vagyok belül, hogy eszembe sem jutott kuplungszerkezet (mondjuk ehhez hozzájárul az is, hogy én automatázok), hanem kapásból azt hittem, motort akarsz cserélni :oops: :oops: :oops: Bocs! Akkor tényleg jól elbeszéltem melletted! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Erről van szó kollega :D :wink: Anti neked meg azért nem szólok vissza, mert majd jól kimodortalankodsz a végén :D :D és azse biztos, hogy már el tudlak kenni 1 autóval... sőőőőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Aztec komám, hát még mindig nem sikerült kicserélni azt a kuplungot??? :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 autó 2001ben némethonból behozva, azóta egy real bal######é volt, akiről azért nem mondok többet, mert akkor kapnám most a svat, hogy milyen embertől vettem én autót.... Akkor több ötletem sajna nincs :) Esetleg alvázszám alapján le lehetne kérdezni kintről mondjuk sokba kerül Vagy marad "az öt fajtából amelyik belemegy" módszer :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Anti nem mindenki keres annyit, hogy tuningolja a verdát, meg mobilokat ajándékozzon tolvajoknak... viccen kivül only cash! Egy üzlettel megfingattak minket, aminek a vége hónapokat húzodott és addig a cég(ünk) pénze állt benne. Ennek köszönhetem az alacsony költségvetésű nyarat + no gsit :!: röviden ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 :) Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Gyurka! Nézd meg a kopogáskütyüt :roll: Ütt van a légszűrő oldalán a blokkba megy be egy kicsi kék csati! Ha az kicsúszik, akkor pont 1.6 körül van a fogyi, és megemelkedik az alapjárat is, és kigyullad a motorkontroll is... Szerintem 99% hogy ez lesz, és semmi köze a km-órádhoz... Remélem... Sok sikert! Üdv.: Atommanó Szia Atom! Köszönöm a tanácsot, megnézem... Furcsa volt, hogy a kmóra spirál behalása után csak 2-3 nappal kezdett el nyöszörögni a sárgalámpa... Byte, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Akkor lehet hogy mégiscsak jó helyen tapogatózom??? :roll: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Sziasztok. X16Xel motornál a levegeszűrő után a merev müanyagcsőben van egy / valami jeladó? / :?: :?: Két vezeték megy bele. Mi ez? Ma a szokásos magas alapjárat alkalmával, / már együtt élek vele / :twisted: :twisted: megmozgattam ezt a bigyót, és az alpjárat azonnal visszaesett a normálisra. Azóta semmi gond, tuti 850 körül az alapjárat. :) :D Mégsem fals levegő volt? :wink: Adjak neki kontaktsprayt, vagy cseréljem? De mi ez? Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Ha arra gondolsz amire én, akkor a lev. hömérséklet jeladó vagy minek nevezzem :wink: de lehet tévedek 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Ha arra gondolsz amire én, akkor a lev. hömérséklet jeladó vagy minek nevezzem :wink: de lehet tévedek 8) rajzooooold leee lééééciii :) :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 redline: ..... :twisted: :) tetszene miiiii? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 lerajzoltam.. http://laci4.uw.hu/GSI/legtomeg.jpg nem a bekaríkázott, hanem ami elötte van.. jó "rajz" lett ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 lerajzoltam.. http://laci4.uw.hu/GSI/legtomeg.jpg nem a bekaríkázott, hanem ami elötte van.. jó "rajz" lett ? :wink: Kösz. De nekem nem ilyen van :) :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Az enyém ilyen. Igaz nem látszik tul jól. http://www.tar.hu/tivadar68/SVI_1212.JPG Ez a légtömegmérő? És ah igen, lehet köze a magas alpjárathoz? Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Hát nekem az 1.4 16V-n majdnem olyan mint Laci4 képén, most nem megyek ki megnézni, de emlékeim szerint tök olyan. Attól függetlenül szerintem a Te képeden az az. És az sajnos drága dolog. Azt nem tom, hogy magát a cuccost lehet-e javítani, de ha csak a madzag kontaktos, akkor azt biztos. Hogy köze van mindenhez az biztos. Nélküle ugyanis nem tudja az ECU, hogy mennyi levegő van és anélkül gondolom vészprogramon fut, ezért lehet magas az alapjárat. De akkor szarul is kéne mennie, meg sokat fogyasztania. A sárga lámpa nem világított? Gondolom jeleznie kéne az ECU-nak, hogy nem jó neki az élet tudatlanul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Akkor lehet hogy mégiscsak jó helyen tapogatózom??? :roll: :wink: Üdv.: Atommanó Nos, ez a kis mocsadék visszaállt 1,1/1,2 l/h-ra alapjáraton... :shock: :) Semmi nem változott, spirált még nem cseréltem... Na, Doki, mi a véleménye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Hát nekem az 1.4 16V-n majdnem olyan mint Laci4 képén, most nem megyek ki megnézni, de emlékeim szerint tök olyan. Attól függetlenül szerintem a Te képeden az az. És az sajnos drága dolog. Azt nem tom, hogy magát a cuccost lehet-e javítani, de ha csak a madzag kontaktos, akkor azt biztos. Hogy köze van mindenhez az biztos. Nélküle ugyanis nem tudja az ECU, hogy mennyi levegő van és anélkül gondolom vészprogramon fut, ezért lehet magas az alapjárat. De akkor szarul is kéne mennie, meg sokat fogyasztania. A sárga lámpa nem világított? Gondolom jeleznie kéne az ECU-nak, hogy nem jó neki az élet tudatlanul... Arra gondoltam hogy nem teljesen kontakthibás, hanem egyszerüen nem jó értéket ad az ECU-nak, és az ezért feljebb huzta az alapjáratot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2004 Az enyém ilyen. Igaz nem látszik tul jól. http://www.tar.hu/tivadar68/SVI_1212.JPG Ez a légtömegmérő? És ah igen, lehet köze a magas alpjárathoz? Üdv. Tiv. a tiedbe nincs légtömegmérő. MAP szenzor van helyette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2004 uhuhu Köszi. És ennek a hőmérséklet jeladónak lehet köze a magas alapjárathoz? Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts