Gyurka Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Köszönöm, Gyorsreagálású Erôk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Jóbeszész' Píísta! :) Gyere Pécsre! Nem lehet kihagyni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Basszuskulcs... Most jöttök...? :roll: :smt089 :smt120 :smt009 :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Nem is nézed a talis topicot? :? Ha ráérsz, tarts velünk! Nevelési központ koleszében lesz a szállás, persze ott nem sokat leszünk. Programot megtalálod a talis topicban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 OFF Azóta már néztem... De nem leszek Pécsen... :) Céges program lesz... :x OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Szakik! Lenne egy azt hiszem fontos kérdésem, amire eddig nem sikerült magamtól rájönnöm :oops: motorszámot hogyan tudom megállapítani ha AF-es a mociszám tegyük fel :?: :?: :?: Mert ahhoz, hogy a megfelelő szerkezet kerüljön bele nem ártana ez a szám nekem :) előre is great thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Gyurka! Nézd meg a kopogáskütyüt :roll: Ütt van a légszűrő oldalán a blokkba megy be egy kicsi kék csati! Ha az kicsúszik, akkor pont 1.6 körül van a fogyi, és megemelkedik az alapjárat is, és kigyullad a motorkontroll is... Szerintem 99% hogy ez lesz, és semmi köze a km-órádhoz... Remélem... Sok sikert! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Gyurka! Nézd meg a kopogáskütyüt :roll: Ütt van a légszűrő oldalán a blokkba megy be egy kicsi kék csati! Ha az kicsúszik, akkor pont 1.6 körül van a fogyi, és megemelkedik az alapjárat is, és kigyullad a motorkontroll is... Szerintem 99% hogy ez lesz, és semmi köze a km-órádhoz... Remélem... Sok sikert! Üdv.: Atommanó nem olvastam gyurka hozzászólását, de a te beirásodból az alábbit következtetem: Gyurkának nem megy a km órája. zért rángat, leáll, kontrollámpa világit, és sokat fogyaszt. TESSÉK CSERÉLNI SPIRÁLT! ugyanis az asztrák a km órából veszik az utjelet, és ha nem veszi, mert nem megy a km óra, akkor a fent leirt modon viselkedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Jóvanna... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Uhuhu! Ne törd le Anti szárnypróbálgatásait, nem mindenki tudja, hogy ugyanaz a vészprogram indul mindkét hiba esetén. :D :) De ha nem megy a km-óra, akkor az miatt tuti hogy vészprogi van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Uhuhu! Ne törd le Anti szárnypróbálgatásait, nem mindenki tudja, hogy ugyanaz a vészprogram indul mindkét hiba esetén. :D :) De ha nem megy a km-óra, akkor az miatt tuti hogy vészprogi van. :D bocsánat . :? :oops: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Na ezt már szeretem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 motorszámot hogyan tudom megállapítani ha AF-es a mociszám tegyük fel :?: :?: :?: Mert ahhoz, hogy a megfelelő szerkezet kerüljön bele nem ártana ez a szám nekem :) Az AF-es motorszám a gyári (-nak vélt) motorszám, plusz az AF. A gyári motorszám helyére ragasztották fel anno, kis táblácskán, tehát a tábla alatt kellene lennie az eredetinek. Azért én nem csodálkoznék, ha a kettő nem egyezne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Mé a tied AF-es Aztec??? Az ciki... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Mé a tied AF-es Aztec??? Az ciki... :) Nem olyan ciki az... Ha valami nagy baj van, motor ki, másik motor be, táblácska átragaszt, és go tovább :D :D :D Igaz, eladásnál értékcsökkentő tényező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Meg ha jól tudom nem hagyhatja el az országot??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Meg ha jól tudom nem hagyhatja el az országot??? De, elhagyhatja, viszont külföldön nem fogadják el, ez igaz (és ez vonatkozik az alvázszámra is). A nyugati országokban nem létezik ez a fogalom, csak az érvényes, amit a gyárban ütöttek be. Ebből akár tényleg lehet probléma egy esetleges ellenőrzéskor, bár azt hozzá kell tenni, hogy arrafelé nem igazán foglalkoznak a motorszámmal. Az alvázszám már gázosabb, előfordulhat emiatt néhány órás (napos?) rendőrségi üldögélés, amíg az illetékes szervek nem egyeztetik a magyar hatóságokkal a dolgot. Azért erre elég kicsi az esély, viszont többek közt emiatt is szüntették meg az AF-et, és találtak ki, valami nemzetközi szinten elfogadott megoldást (sajnos erről nincsenek pontos infóim). Ja, és többek közt ezért is szüntették meg a karosszériacsere lehetőségét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Azért lett Af-es ,mert a vizsgálók szerit leégett a gyári és olvashatatlan lett. Fel lett rá téve egy lapocska, de azsem bírta sokáig és így most jobb híjján a forgalmiban hordom a plakettet, idáig még nem volt vele gond, pedig ha kocsiba ülök az 100, h aznap a pék csekkol engem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Mellesleg GPont sztem benézted, vagy rosszul tudod. itt nézem haverom 8v gsije c20ne12345678 tehát mocikód+8 szám , ezexerint nekem is hasonlónak kellene lennie, csak AF-el, ehelyett AF 12 szám és a végén is AF tehát sehogy sem jön ki, ezért kérdeztem. A szerkezethez meg kell a többi része a mociszámnak nem elég a c20xe :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Mellesleg GPont sztem benézted, vagy rosszul tudod. itt nézem haverom 8v gsije c20ne12345678 tehát mocikód+8 szám , ezexerint nekem is hasonlónak kellene lennie, csak AF-el, ehelyett AF 12 szám és a végén is AF tehát sehogy sem jön ki, ezért kérdeztem. A szerkezethez meg kell a többi része a mociszámnak nem elég a c20xe :wink: Nekem AF-es a motor- és az alvázszám is. Mindkét helyen az eredeti kódok + számok vannak, csak a kocsiban előtte-mögötte Af beütéssel, a forgalmiban csak előtte van beírva az AF. Viszont ez nem sokat változtat a lényegen, hogy ami a kis táblácskádon van, meg a zengeday-be van beírva, egyezzen. Az, hogy milyen vasra ragasztod fel a plaketted mindegy. Természetesen a blokkba öntött motorkódnak egyeznie kell, és nem árt, ha a régi motorszámot eltakarítod, meg felragasztod a táblácskát, akkor legalább eggyel kevesebb dologba lehet belekötni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Szakik! Lenne egy azt hiszem fontos kérdésem, amire eddig nem sikerült magamtól rájönnöm :oops: motorszámot hogyan tudom megállapítani ha AF-es a mociszám tegyük fel :?: :?: :?: Mert ahhoz, hogy a megfelelő szerkezet kerüljön bele nem ártana ez a szám nekem :) előre is great thx Az ECU az alvázszám mellett nem tárolja a motorszámot is? Ezt csak feltételezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 de ez akkor sem stimmel. Azt hiszem elbeszélünk 1 más mellett :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 de ez akkor sem stimmel. Azt hiszem elbeszélünk 1 más mellett :idea: Ez GPont-nak szól ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Ez GPont-nak szól ugye? igen :wink: Mert nekem vagy 5el több számom van, mint egy normál motorszámban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts