szobikari Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 na lányok, vöttem egy ilyen fémhalmot :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1239012480.jpg Az a réztábla ott a beküldő neve? ;) Múzeális darab? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Az a réztábla ott a beküldő neve? ;) Múzeális darab? :lol: :lol: 2004, elég rég volt már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 2004, elég rég volt már ;) Tegyed már föl!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Tegyed már föl!!!!! :lol: már beraktam, a csomiba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 2004, elég rég volt már ;) mennyiért vetted? egy az egybe mehet a tiédre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 mennyiért vetted? egy az egybe mehet a tiédre? drága volt :lol: 2 a 2be is rámegy :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 drága volt :) 2 a 2be is rámegy :lol: ;) huha na ettől sokkal okosabb lettem :lol: kössz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 drága volt :lol: 2 a 2be is rámegy :lol: ;) Főleg ha méretpontos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Az jutott eszembe,hogy nem-e lehet valami köze ennek a tankszellőztető cuccnak,a felpörgős problémámhoz? ;) Ki lehet valahogy zárni,hogy van-e köze hozzá? Ma kivettem,de semmi gyanús dolgot nem láttam rajta. Az van,hogy pl. kereszteződésben,lámpánál stb. megálláskor,kuplung benyomás után felpörög a motor 1600-1800-ig és tartja addig, amíg le nem szállok minden pedálról.Ezután 2-5 másodperc elteltével abbahagyja.Függetlenül attól,hogy áll az autó,vagy gurul. pl. Ilyenkor sebességben simán tudok menni,úgy,hogy nem nyomom a gázt. Eközben a tankból/felől hangos 'morgás' hallatszik,néha motorféknél is. Vákumcsöveket átnéztem már sokszor,alapjárati is tiszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ki lehet valahogy zárni,hogy van-e köze hozzá? Dugózd le a csöveket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Az jutott eszembe,hogy nem-e lehet valami köze ennek a tankszellőztető cuccnak,a felpörgős problémámhoz? ;) Ki lehet valahogy zárni,hogy van-e köze hozzá? Ma kivettem,de semmi gyanús dolgot nem láttam rajta. Az van,hogy pl. kereszteződésben,lámpánál stb. megálláskor,kuplung benyomás után felpörög a motor 1600-1800-ig és tartja addig, amíg le nem szállok minden pedálról.Ezután 2-5 másodperc elteltével abbahagyja.Függetlenül attól,hogy áll az autó,vagy gurul. pl. Ilyenkor sebességben simán tudok menni,úgy,hogy nem nyomom a gázt. Eközben a tankból/felől hangos 'morgás' hallatszik,néha motorféknél is. Vákumcsöveket átnéztem már sokszor,alapjárati is tiszta. Lehet hozzá köze. Véletlenül nem csak a fékpedál nyomásától pörög fel? Mert akkor lehet a fékrásegítő dobja is lyukas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Lehet hozzá köze. Véletlenül nem csak a fékpedál nyomásától pörög fel? Mert akkor lehet a fékrásegítő dobja is lyukas. egyre erősebb a gyanúm nekem is erre a csőrendszerre, ami a szellőztető felé van. szét kell bontanom, és kipucolni, leht ott rendetlenkedik valami nekem 8 éves a gép, nemhiszem,hogy kielnne lyukadva a rásegítő dob, de majdnem ugyan ezt csinálja nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Lehet hozzá köze. Véletlenül nem csak a fékpedál nyomásától pörög fel? Mert akkor lehet a fékrásegítő dobja is lyukas. Ahogy tapasztaltam elég neki ha csak kuplungolok,szerintem nem fék.Azért próbálgatom még. De mi lehet a tankban a morgás? Hogy lehetne kizárni a tankszellőztetőt? pl. ha lekötöm a róla a vákumot és megyek pár kört? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dish Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 na lányok, vöttem egy ilyen fémhalmot ;) Nadon Céép !!! Hálásan is durmol tőle a ketyere :lol: Grat!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nadon Céép !!! Hálásan is durmol tőle a ketyere :lol: Grat!!! ;) ne idézz képpel, javítsd mielött mod javítja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 na lányok, vöttem egy ilyen fémhalmot ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1239012480.jpg Akkor most már 4 kolbászt is tudsz egyszerre tölteni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 már beraktam, a csomiba ;) Nem mondták, hogy a motortérbe való? :lol: Amúgy ilyen megy az 1.6-ra? Tök olyan, mint egy nagyblokkosé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Akkor most már 4 kolbászt is tudsz egyszerre tölteni? ;) :lol: nagyüzem van....bedobjuk a disznót az egyik végén a másikon meg 4szál kálbász jön kifelé :lol: Nem mondták, hogy a motortérbe való? :lol: Amúgy ilyen megy az 1.6-ra? Tök olyan, mint egy nagyblokkosé. 1.4, 1.6 8v re való. valami mattig, biztos árulnak a homasitában is ilyet :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 nagyüzem van....bedobjuk a disznót az egyik végén a másikon meg 4szál kálbász jön kifelé ;) ahhoz még kéne rá a turbó is darálni :lol: :lol: :lol: azt tudod miben különbözik a disznó meg a malac? Malac jön ki a disznóból, disznó jön ki a kocsmából :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 ahhoz még kéne rá a turbó is darálni ;) :lol: :lol: azt tudod miben különbözik a disznó meg a malac? Malac jön ki a disznóból, disznó jön ki a kocsmából :lol: :) és ha a malac bemegy a kocsmába? global fail, press F1 and call an administrator :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 ... 1.4, 1.6 8v re való. valami mattig, biztos árulnak a homasitában is ilyet :lol: ;) Valószínű, de csak sárkányosat :lol: és ha a malac bemegy a kocsmába? global fail, press F1 and call an administrator :lol: kockaaa!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 kockaaa!!!! vonal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 vonal ;) Szia Zoli! A rednszert is cseréled alatta vagy az már kész, csak ez az Y hiányzott még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Szia Zoli! A rednszert is cseréled alatta vagy az már kész, csak ez az Y hiányzott még? szeretném megtartani a dolgokat alatta...a kati elött lesz egy flexi cső...de utána gyári. a hátsó dob meg spóóóórt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 és ha a malac bemegy a kocsmába? global fail, press F1 and call an administrator ;) :lol: végtelen ciklus :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts