conquistador Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Sziasztok! Akkor mondanám a kábel pontos adatait Hengerekre lebontva: 1 henger: 4,35 2 henger: 4,22 3 henger: 3,75 4 henger: 3,38 Ezek az adatok teljesen hiteles műszerrel lettek mérve. Szerintem ezek jó értékek csak akkor nem tudom mi a gond!???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy milyen gyártmányú lambda szondát érdemes venni, jelenleg egy utángyártott van benne, már a második, az első egy hétig húzta a mostani pár hónapig. Nem akarok újra ebbe a hibába esni bár már rutinosan cserélem. Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy milyen gyártmányú lambda szondát érdemes venni, jelenleg egy utángyártott van benne, már a második, az első egy hétig húzta a mostani pár hónapig. Nem akarok újra ebbe a hibába esni bár már rutinosan cserélem. Előre is köszönöm Gyárit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Gyárit. ;) Az nem Bosch ugye, hanem GM? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Csak az megbízható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Az nem Bosch ugye, hanem GM? GM zacsis. Attól függetlenül lehet, hogy Bosch. De a GM paramétarak alapján működjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Na, sikerült kicserélnem a hőmérséklet érzékelőt. Ugyanazon a hőmérsékleten ez már csak 225 Ohm-ot mutat, ahol a másik 289-et... DE! Kimértem a multiméterrel a fojtószelep potmétert is. Szomorú lettem. Alapból csak 4,95 V van benne...az 5,0 helyett. Ráadásul alapjárati helyzetben a jelfeszültség 0,59 V a 0,45 V helyett. Tehát elállítódott. ;) Láttam h van rajta állító csavar, de csak akkor lehet állítani, ha leveszem a fojtószelepházat. Ezt még megfogom vele játszani, mert aminek 0,45 V-nak kell lennie, az legyen annyi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 GM zacsis. Attól függetlenül lehet, hogy Bosch. De a GM paramétarak alapján működjön. Aha, szóval amit a Vaterán árulnak 12000 pénzért Bosch dobozos az kerülendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Aha, szóval amit a Vaterán árulnak 12000 pénzért Bosch dobozos az kerülendő? Én biztosan nem venném meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Na, sikerült kicserélnem a hőmérséklet érzékelőt. Ugyanazon a hőmérsékleten ez már csak 225 Ohm-ot mutat, ahol a másik 289-et... DE! Kimértem a multiméterrel a fojtószelep potmétert is. Szomorú lettem. Alapból csak 4,95 V van benne...az 5,0 helyett. Ráadásul alapjárati helyzetben a jelfeszültség 0,59 V a 0,45 V helyett. Tehát elállítódott. ;) Láttam h van rajta állító csavar, de csak akkor lehet állítani, ha leveszem a fojtószelepházat. Ezt még megfogom vele játszani, mert aminek 0,45 V-nak kell lennie, az legyen annyi! :lol: mennyire pontos az a mérő?? ekkora eltérése akár lehet simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Én biztosan nem venném meg. ;) Köszönöm szépen a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 mennyire pontos az a mérő?? ekkora eltérése akár lehet simán. Ezt melyik értékre írod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ezt melyik értékre írod? ;) mind a két érték 100os eltérés, ami lehet a mérőd csalása is. igaz egyik lefelé, másik felfelé. de ezt állítással nemtudom, hogy lehet pontosítani, ha csak nem két állítása van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Akkor mondanám a kábel pontos adatait Hengerekre lebontva: 1 henger: 4,35 2 henger: 4,22 3 henger: 3,75 4 henger: 3,38 Ezek az adatok teljesen hiteles műszerrel lettek mérve. Szerintem ezek jó értékek csak akkor nem tudom mi a gond!???? Ez tényleg jónak tűnik. Cseréld már fel az injektorokat, egy kormos gyertyához tartozót egy nem kormoshoz tartozóval. És járasd meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 mind a két érték 100os eltérés, ami lehet a mérőd csalása is. igaz egyik lefelé, másik felfelé. de ezt állítással nemtudom, hogy lehet pontosítani, ha csak nem két állítása van. úgy h ha a fojtószelepet visszább engedem, akkor csökken a jel feszültség... és az ecu tudni fogja h most alapjárat van. Ugyanis a 0.45 Voltból tudja... de az én értékem azt mutatja h nyomom a gázt... ha csak picit is, de nyomom... ugyanis ha taposni kezded, úgy nő a jelfeszültség egészen 4,9 Voltig... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 1 henger: 4,35 2 henger: 4,22 3 henger: 3,75 4 henger: 3,38 Rosszul emlékeztél? ;) Na, sikerült kicserélnem a hőmérséklet érzékelőt. Ugyanazon a hőmérsékleten ez már csak 225 Ohm-ot mutat, ahol a másik 289-et... DE! Kimértem a multiméterrel a fojtószelep potmétert is. Szomorú lettem. Alapból csak 4,95 V van benne...az 5,0 helyett. Ráadásul alapjárati helyzetben a jelfeszültség 0,59 V a 0,45 V helyett. Tehát elállítódott. :lol: Láttam h van rajta állító csavar, de csak akkor lehet állítani, ha leveszem a fojtószelepházat. Ezt még megfogom vele játszani, mert aminek 0,45 V-nak kell lennie, az legyen annyi! :) úgy h ha a fojtószelepet visszább engedem, akkor csökken a jel feszültség... és az ecu tudni fogja h most alapjárat van. Ugyanis a 0.45 Voltból tudja... de az én értékem azt mutatja h nyomom a gázt... ha csak picit is, de nyomom... ugyanis ha taposni kezded, úgy nő a jelfeszültség egészen 4,9 Voltig... :lol: Ezt honnan vetted? Felejtsd el! 0,6V kell legyen az alap, és 4,4V a teljes! Az úgy jó, ahogy van! Melyik hülye program írta ezeket az értékeket? Vagy netről nézted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 úgy h ha a fojtószelepet visszább engedem, akkor csökken a jel feszültség... és az ecu tudni fogja h most alapjárat van. Ugyanis a 0.45 Voltból tudja... de az én értékem azt mutatja h nyomom a gázt... ha csak picit is, de nyomom... ugyanis ha taposni kezded, úgy nő a jelfeszültség egészen 4,9 Voltig... :lol: jajo csak az egyiket akarod korrigálni. azt hittem mind a kettőt egy csavarral ;) okay :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Rosszul emlékeztél? ;) Ezt honnan vetted? Felejtsd el! 0,6V kell legyen az alap, és 4,4V a teljes! Az úgy jó, ahogy van! Melyik hülye program írta ezeket az értékeket? Vagy netről nézted? :lol: Az Autofitt is ezt írja meg a net is... Sajna csak ezek vannak... :lol: Akkor nem nyúlok hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Az Autofitt is ezt írja meg a net is... Sajna csak ezek vannak... ;) Akkor nem nyúlok hozzá! Felejtsd el ezeket a forrásokat, sok hülyeséget írnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Felejtsd el ezeket a forrásokat, sok hülyeséget írnak ;) Azért van benne sok jó is...szerintem... Mint például a hibakódok... A hőgomba ellenállása most már jobbnak mondható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Azért van benne sok jó is...szerintem... Mint például a hibakódok... A hőgomba ellenállása most már jobbnak mondható? Persze, csak a sok hülyeség miatt elég hiteltelenek a szememben ezek a dolgok. 225ohm az 92 fok, ez már jónak tűnik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Rosszul emlékeztél? ;) Igen sajna, de ez már saját mérés ugyan azzal a ketyerével! :lol: Bocs az első szenilis írásért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Ez tényleg jónak tűnik. Cseréld már fel az injektorokat, egy kormos gyertyához tartozót egy nem kormoshoz tartozóval. És járasd meg. ;) Szia Tápi! Az a gond, hogy mindegyik kormosodik! Akkor lehet, hogy injektor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Az a gond, hogy mindegyik kormosodik! Akkor lehet, hogy injektor? Minden lehet, azért írtam mert egy viszonylag egyszerű ellenőrzés lett volna. Gyertya hőértéke tuti jó? Nem lehet hogy tényleg csak alaposan meg kellene járatni az az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 nem egy kartárs szívott már az utángyári kábelekkel, legutóbb a champion is szarnak bizonyult pl :lol: Igen én voltam a championnal (is) szívó ;) Mivel utángyári nem vált be (áthúzott) és a gyárira most nincs pénzem így fogtam a 12éves gyári kábelt, belehúztam egy pvc gégecsőbe: foto Most így nem jelentkezett a henger kihagyás párás reggelen sem (egyenlőre) ez a gégecső eléggé eltartja minden fém alkatrésztől annyira hogy ne tudjon áthúzni. Bevallom a bontós megoldástól félek. Semmi kedvem többször visszamenni, cserélgetni visszapénzért könyörögni vagy bizonygatni hogy tényleg áthúz hiszen még csak meg sem tudom mutatni csak csont sötétben és ugye a bontók nem éjjel vannak nyitva. Most így használom amig nincs vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts