Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Stefánban még nem vagyok egészen biztos... :lol: ;) :lol: nézem az aláírásodat. A cori és c20... befér? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 nézem az aláírásodat. A cori és c20... befér? ;) Simán, flex és nagy kalapács van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Nem tudod kb mennyibe fáj? A gyári 33800Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Simán, flex és nagy kalapács van. ;) és az LET egy valós megvalósulni látszó terv, vagy csak álom? alapból, már csak a kis 1.4esek sokkal jobban mennek az Astra 1.4eséhez képest... akkor egy olyan motorral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ... befér? :lol: Muszáj volt neki, elég drága volt az esküvő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Muszáj volt neki, elég drága volt az esküvő ;) nem értem igazából, de lehet jobb is :lol: nézegettem a linkjeidet, de most nemnagyon értem a dolgokat. valahol láttam képeket a verdádról, meg írtál is róla asszem, és azok amiket most pl videón is láttam, nemigazán állnak össze az eddigiekkel mi van neked akkor a carsába, :lol: meddig pörgeted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 és az LET egy valós megvalósulni látszó terv, vagy csak álom? alapból, már csak a kis 1.4esek sokkal jobban mennek az Astra 1.4eséhez képest... akkor egy olyan motorral? Eddig is C20XE volt benne. Itt van már a C20LET és a hozzá való F28-as 6-os váltó is. már csak idő kellene, hogy összerakjam. ;) Itt van a Corsám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 nem értem igazából, de lehet jobb is ;) nézegettem a linkjeidet, de most nemnagyon értem a dolgokat. valahol láttam képeket a verdádról, meg írtál is róla asszem, és azok amiket most pl videón is láttam, nemigazán állnak össze az eddigiekkel mi van neked akkor a carsába, :lol: meddig pörgeted? :lol: Természetesen neki sem 1.4 van már a Corsájában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Természetesen neki sem 1.4 van már a Corsájában. :lol: Már lassan tényleg az :lol: Attól függ melyikben ;) Na, mostmár tutira összezavartuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ahm átnézegettem a képeket meg az írásokat a fehér az stefané?? az is c20xe ha jol láttam az egyik képen. attól a fék adaptertől nem félsz? tudom, hogy gyárilag csak az a két csavar tartja, de így első látásra kicsit bizar volt ;) komoly gép, az tetszik benne, hogy a felniket kivéve nem mutat semmi nagyot. közben meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ahm átnézegettem a képeket meg az írásokat a fehér az stefané?? az is c20xe ha jol láttam az egyik képen. attól a fék adaptertől nem félsz? tudom, hogy gyárilag csak az a két csavar tartja, de így első látásra kicsit bizar volt :lol: komoly gép, az tetszik benne, hogy a felniket kivéve nem mutat semmi nagyot. közben meg :lol: Az a féktartó rendes acélból van, tehát előbb fog eltörni a csonkállványon a gyári fék felfogatási pontja, mint az én tartóm. Egyébként 16-os gyári Calibra turbó felnik lesznek rajta, tehát igazán még az se lesz feltűnő. ;) És igen, az a fehér Stefáné. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ezt annyiban egészíteném ki, hogy: 1.2- 1-6 kisblokk (külföldi fórumokon Smallblock), +1.8 C Corsa GSI motor 1.8- 2,2 nagyblokk (Bigblock)+ 1.6D + 1.7D + 1.6 90LE-s karbis motor (C Ascona és esetleg Kadett). Minden bizonnyal igazad van, de a jelöltek nem igazán fordulnak meg F Astra-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Minden bizonnyal igazad van, de a jelöltek nem igazán fordulnak meg F Astra-ban. 1.2esről és a 2.2 esről hallottam regéket, hogy olyan volt. lehet vauxhal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Minden bizonnyal igazad van, de a jelöltek nem igazán fordulnak meg F Astra-ban. Az volt a kérdés, hogy mi bigblock és mi smallblock. :lol: Én meg kiegészítettem, hogy ne csak én tudjam ezeket. Ha valakinek nem tetszik, úgyis átrakja majd más topicba, ahol senki nem találja majd meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 De ha annyira bántja a szemed, akkor nyugodtan jelezd a modik felé, és töröltesd, vagy rakasd át. :lol: Ennél sokkal offabb dolgokba nem köt bele senki. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 gyík téma pár képet össze kellene gyűjteni, pl a motorkról, hogyan isfest egy mocitér az összes verzióról. pl én 1.8as 8v set még nem is láttam turbósat se nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 De ha annyira bántja a szemed, akkor nyugodtan jelezd a modik felé, és töröltesd, vagy rakasd át. :lol: Ennél sokkal offabb dolgokba nem köt bele senki. :) ;) szerintem abszolút em ezértmondta ő :lol: nem eszik ilyen forrón ez a karcsibácsi vagy mivan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 gyík téma pár képet össze kellene gyűjteni, pl a motorkról, hogyan isfest egy mocitér az összes verzióról. pl én 1.8as 8v set még nem is láttam turbósat se nagyon... GYIK téma is csak Astrában van, tehát ez ott is off. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 GYIK téma is csak Astrában van, tehát ez ott is off. ;) Astrába jaja Astrába előforduló motorterek. és akkor nem off :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Az volt a kérdés, hogy mi bigblock és mi smallblock. :lol: ... De ha annyira bántja a szemed,... Nem azért mondtam, csak azt hittem F-es motorokról szól a diskurzus. Isten őrizzen, hogy ezt jelezzem akárki felé is. :lol: szerintem abszolút em ... Ahogy mondja fiatalember. :) "Kapol" ám a bácsizásér'. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Nem azért mondtam, csak azt hittem F-es motorokról szól a diskurzus. Isten őrizzen, hogy ezt jelezzem akárki felé is. :) Ahogy mondja fiatalember. :( "Kapol" ám a bácsizásér'. ;) :lol: gyorsanfutok :lol: csak le kéne fogyni megint 69re :lol: és te meddig pörgeted a fehéret? tiltásig nem? na majd a gyerkőcök, pár év és csak fogod hallani nagy 110es véggel Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 gyorsanfutok :lol: csak le kéne fogyni megint 69re :lol: és te meddig pörgeted a fehéret? tiltásig nem? na majd a gyerkőcök, pár év és csak fogod hallani nagy 110es véggel Én meg nem foglak kergetni, mert.... Szégyen a futás, de a k**va anyját annak aki kerget. :lol: Ma elforgattam 6 ezerig, csak úgy "lájtosan". :) A sajátjukkal már azt csinálnak amit akarnak, legfeljebb segítek szerelni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Én meg nem foglak kergetni, mert.... Szégyen a futás, de a k**va anyját annak aki kerget. :lol: Ma elforgattam 6 ezerig, csak úgy "lájtosan". :lol: A sajátjukkal már azt csinálnak amit akarnak, legfeljebb segítek szerelni. ;) azt se tudom hol tilt... nincs fordulatszámos órám. én néha néha tiltásig elnyomkodom a gázpedált... tegnap akartam videótcsinálni róla, de a telefon betorzult, és nem sok értékelhető hang lett rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 azt se tudom hol tilt... nincs fordulatszámos órám. én néha néha tiltásig elnyomkodom a gázpedált... tegnap akartam videótcsinálni róla, de a telefon betorzult, és nem sok értékelhető hang lett rajta... Picivel 6 felett tilt. Nem engedi el 6,5-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Picivel 6 felett tilt. Nem engedi el 6,5-ig. na majd eccer ha sikerül venni egy fordulatszámmérőset most még van is rá zsé vki nem tud? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts