daykiller Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 egyszer néztem én is géppel, nekem is valahol 700-800 körül volt ..hidegen is..nemtudom, egyszer ha tali alkalmával összefutunk kipróbálod ezt, és megmondod ez is annyival gyengébb e :) Az fura, mert nekem hidegen 1200 körül pörög. :huh: Rendicsek, szintúgy fordítva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Az is meleg volt, valamint az én autóm is a teszt során. Abban sem volt fordulatszámmérő, az meg feltűnt, hogy lusta/gyenge. Nem gondoltam volna hogy 15 paci ennyit jelentene... Amúgy az alapjárat 795rpm az enyémnek. :huh: Van összehasonlítási alapom az x16szr és a c14se között, mert a két lányomnak ilyenek vannak, mindkettő caravan. Szóval az 1,6-os lent nyomatékosabb, az 1,4-es pedig fönt jobban gyorsul. Én, ha választanom kellene az 1,4se-t választanám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Van összehasonlítási alapom az x16szr és a c14se között, mert a két lányomnak ilyenek vannak, mindkettő caravan. Szóval az 1,6-os lent nyomatékosabb, az 1,4-es pedig fönt jobban gyorsul. Én, ha választanom kellene az 1,4se-t választanám. De az SE, nem NZ, kéremszépen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 De az SE, nem NZ, kéremszépen. :huh: Olyanom is vót (9 évig), az egy hangyányit gyengébb mint az 1,6-os. Azzal csak az volt a bajom főútra rákanyarodásnál, hogy ha nem nyomtam eléggé neki akkor majdnem elcsaptak a főúton jövők, ha meg nyomtam neki akkor csak pörgött a kerék, de a kocsi ottmaradt állva, és megint majdnem elcsaptak a főúton jövők! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Az fura, mert nekem hidegen 1200 körül pörög. :huh: Rendicsek, szintúgy fordítva. :D hát egy kis ideig nekem is de sztem egy percig se vagy lehet fene se tudja mennyi idő telt el addig, amíg a műszerrel eljutottam a fordulatszámokig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Olyanom is vót (9 évig), az egy hangyányit gyengébb mint az 1,6-os. Azzal csak az volt a bajom főútra rákanyarodásnál, hogy ha nem nyomtam eléggé neki akkor majdnem elcsaptak a főúton jövők, ha meg nyomtam neki akkor csak pörgött a kerék, de a kocsi ottmaradt állva, és megint majdnem elcsaptak a főúton jövők! :huh: így én is szoktam járni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 ezt hogy érted? szerelő azt mondja hogy ez jóóóóó és így? Nekem a dezsőben Ruville vízpumpa volt 60EKm-en keresztül,semmi gond nem volt vele,de szerintem az SKF(16EFt) helyett a Dolz(10EFt) is ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nekem a dezsőben Ruville vízpumpa volt 60EKm-en keresztül,semmi gond nem volt vele,de szerintem az SKF(16EFt) helyett a Dolz(10EFt) is ok. jah akkormire értetted, hogy vezérlés cserénél csak gyárit vagy skf et a feszítőre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 jah akkormire értetted, hogy vezérlés cserénél csak gyárit vagy skf et a feszítőre? Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Igen! jajo akkor már értem azt hittem hogy a pumpára is azt értetted Hq-t azért én nem venék... feszítő is esett már szét, szétrepedt még a blokk is úgy összeakadt a vezélése, de maradt már a kezünkben a vízpumpa szíjkereke is, csomagból való kivétel után!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 jajo akkor már értem azt hittem hogy a pumpára is azt értetted Hq-t azért én nem venék... feszítő is esett már szét, szétrepedt még a blokk is úgy összeakadt a vezélése, de maradt már a kezünkben a vízpumpa szíjkereke is, csomagból való kivétel után!!!!!! Én meg láttam hibás Sony tv-t és kigyulladt Bosch hűtőt! Mindenből van rossz,de persze nem a legolcsóbbat vesszük meg és nem is rögtön a legdrágábbat,ha van észszerűbb lehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Szerintetek mitől lehet az, hogy az autónak alapjáraton büdös a kipuff szaga? Tavalyi zöldkártyamérésnél is az alapjárati CO egy nagyságrenddel nagyobb vol, mint az emelt fordulaton (3000rpm) mért érték, pedig emléxem, hogy azelőtt a két érték kb. egyforma volt. Mi halódik, a katalizátor, vagy esetleg a lambda? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Szerintetek mitől lehet az, hogy az autónak alapjáraton büdös a kipuff szaga? Tavalyi zöldkártyamérésnél is az alapjárati CO egy nagyságrenddel nagyobb vol, mint az emelt fordulaton (3000rpm) mért érték, pedig emléxem, hogy azelőtt a két érték kb. egyforma volt. Mi halódik, a katalizátor, vagy esetleg a lambda? :huh: Irigylem a problémáid! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 alapjáraton nekem is nagyobb jóval.... de e így volt 4 éves is és akkor még csak 4 éves volt a gép Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Sziasztok! Új vagyok ezen a fórumon, de rögötn lenne kérdésem. Kigyulladt a sárga motorkontroll lámpa, és a 0170-es hibakódot atda. Más hibakód nincs. Annyi még a jelenség, hogy a motorfék elején picit rángat, és az alapjárat néha "fennakad". Az alapjárati motor pedig 1-2 hetes, az előző kikészült, csere után jó volt. Magas fordulaton gyullad ki a lámpa, 2000 körül, alatta van, hogy kialszik. Valaki írta, hogy esetleg lambdaszonda is okozhat ilyen 0170-es hibakódot, de a szondára nem volt hibakód. Mit lenne érdemes ellenőrizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Kicsit több infó kellene milyen motorkód és milyen évjáratú a verda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Kicsit több infó kellene milyen motorkód és milyen évjáratú a verda? Bocs, 1.4 benzines, 16 szelepes, 1996. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Szerintetek mitől lehet az, hogy az autónak alapjáraton büdös a kipuff szaga? Tavalyi zöldkártyamérésnél is az alapjárati CO egy nagyságrenddel nagyobb vol, mint az emelt fordulaton (3000rpm) mért érték, pedig emléxem, hogy azelőtt a két érték kb. egyforma volt. Mi halódik, a katalizátor, vagy esetleg a lambda? :huh: Szerintem általában a mi kocsijainknál ez van. Alapon rosszabb a CO mint fordulaton. Talán az alapjárati motor nem tud olyan pontosan szabályozni mint fordulaton az ECU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Nem 0173 (lambdaszonda) véletlenül? 0170-et nem találtam sajna... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Nem 0173 (lambdaszonda) véletlenül? 0170-et nem találtam sajna... :huh: Úgy néztem a neten talált listákban, hogy az a 0130 lenne. Ez van nekem: # P0170 Fuel Trim Malfunction (Bank 1) olvastam itt a fórumon, hogy valakinek a 0130 és a 0170 jött együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Ami nekem van TIS abban 0130, 0135, 0150, 0173 mind lambdaszondára vonatkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Ami nekem van TIS abban 0130, 0135, 0150, 0173 mind lambdaszondára vonatkozik. Nem értek hozzá annyira, de gyanítom, hogy lehet összefüggés a dús-szegény keverék érzékelésére használt jel és a szabályzás hibakódja között. Én itt találtam a hibakódlistát: http://www.obd-codes.com/trouble_codes/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Én a hibakódokat a Birner-féle AutoFit nevű progiban lesem meg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 és ez teljesen biztos hogy 170-es kódot ad? nem számoltad el? :huh: egyébként meg nem lambda hiba lesz ez, mert annak megvan a saját más kódja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 és ez teljesen biztos hogy 170-es kódot ad? nem számoltad el? :huh: egyébként meg nem lambda hiba lesz ez, mert annak megvan a saját más kódja. Nem hiszem. Néztem, közben írtam, 4 kört is. 10-1-7-10 villanás ismétlődve. Lambda 0130-tól 0167-ig a táblázat szerint, nekem 0130 volt amikor már volt ilyen korábban, tehát nekem is más hibakód volt rá. Mondjuk tudom, hogy a lambdája már nem 100-as, mert ZK-k is szóltak. De arra még nem volt hibakód. Viszont rángat motorféken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts