Udi Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Nekem Delco volt a km óra és kicsi faragással belement a VDO ford.számos műszeregységbe, útszakasz jeladót is simán átraktam amikor meghalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Akkor nekem szerencsém volt, mert minden gond nélkül raktam át a simát a ford mérősbe, én meg paráztam, hogy tekerjem vagy mi legyen, Talán a Kezdők Szerencséje? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Akkor nekem szerencsém volt, mert minden gond nélkül raktam át a simát a ford mérősbe, én meg paráztam, hogy tekerjem vagy mi legyen, Talán a Kezdők Szerencséje? :blush: Neked mind a 2 VDO volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Neked mind a 2 VDO volt. :lol: Igen! Ott a pont! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rob Roy Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Kérlek, kérlek segítsetek mert megőrülök. Van egy-két műszaki adat ami számomra nem tiszta és nagyon idegesít hogy nem tudom. Egy Opel Astra F gk-im van.(persze nyilván mert ide írok :blush:) A Forgalmi alapján: 1997; Astra 1.4 GL; 44kW; X14NZ Van hozzá egy gépkönyv amit egy unalmas munkanapon át akartam tanulmányozni és itt kezdődtek a bajok. Motorszám alapján vannak a végén felsorolva a kocsik, gondoltam kikeresem az enyémet és megnézem a hivatalos műszaki adatokat. Ilyen hogy X14NZ(mint az enyém) nincs benne csak olyan hogy C14NZ! Az első kérdésem tehát az hogy az X14NZ ugyanaz mint a C14NZ, vagy csak az én gépkönyvemből hiányoznak az autóm adatai?(mondjuk ez elég furcsa lenne) Továbbá nem tudom hogy ez a kocsi injektoros -e? Illetve az tuti (sz.tem) hogy nem hengerenkénti befecskendezéses, de akkor ez még karburátoros lenne? Azt sem hiszem. Találtam olyanokat hogy központi injektor ill. szabályozott karburátor. Az én kocsim ilyen? Pl. a múltkor kérdezték alkatrész vásársáskor(benzinszűrő,olajszűrő) hogy karburátor vagy injektor hát nem tudtam válaszolni és égtem rendesen, persze magam előtt mert az eladó sem tudta a forgalmi alapján se. Most megint ezeket fogom vásárolni és akkor melyk fajtát kérjem? Hú köszi szépen előre is aki tud segíteni. Üdv. Rob Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Kérlek, kérlek segítsetek mert megőrülök. Van egy-két műszaki adat ami számomra nem tiszta és nagyon idegesít hogy nem tudom. Egy Opel Astra F gk-im van.(persze nyilván mert ide írok :blush:) A Forgalmi alapján: 1997; Astra 1.4 GL; 44kW; X14NZ Van hozzá egy gépkönyv amit egy unalmas munkanapon át akartam tanulmányozni és itt kezdődtek a bajok. Motorszám alapján vannak a végén felsorolva a kocsik, gondoltam kikeresem az enyémet és megnézem a hivatalos műszaki adatokat. Ilyen hogy X14NZ(mint az enyém) nincs benne csak olyan hogy C14NZ! Az első kérdésem tehát az hogy az X14NZ ugyanaz mint a C14NZ, vagy csak az én gépkönyvemből hiányoznak az autóm adatai?(mondjuk ez elég furcsa lenne) Továbbá nem tudom hogy ez a kocsi injektoros -e? Illetve az tuti (sz.tem) hogy nem hengerenkénti befecskendezéses, de akkor ez még karburátoros lenne? Azt sem hiszem. Találtam olyanokat hogy központi injektor ill. szabályozott karburátor. Az én kocsim ilyen? Pl. a múltkor kérdezték alkatrész vásársáskor(benzinszűrő,olajszűrő) hogy karburátor vagy injektor hát nem tudtam válaszolni és égtem rendesen, persze magam előtt mert az eladó sem tudta a forgalmi alapján se. Most megint ezeket fogom vásárolni és akkor melyk fajtát kérjem? Hú köszi szépen előre is aki tud segíteni. Üdv. Rob A két motor uaz. A C, és az X a környezetvédelmi besorolásbeli különbségre utal. Az autó központi injektoros, és van benne katalizátor is. Ami attól szabályozott, hogy a Lambda szonda szabályozza a keverék milyenségét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Kérlek, kérlek segítsetek mert megőrülök. Van egy-két műszaki adat ami számomra nem tiszta és nagyon idegesít hogy nem tudom. Egy Opel Astra F gk-im van.(persze nyilván mert ide írok :blush:) A Forgalmi alapján: 1997; Astra 1.4 GL; 44kW; X14NZ Van hozzá egy gépkönyv amit egy unalmas munkanapon át akartam tanulmányozni és itt kezdődtek a bajok. Motorszám alapján vannak a végén felsorolva a kocsik, gondoltam kikeresem az enyémet és megnézem a hivatalos műszaki adatokat. Ilyen hogy X14NZ(mint az enyém) nincs benne csak olyan hogy C14NZ! Az első kérdésem tehát az hogy az X14NZ ugyanaz mint a C14NZ, vagy csak az én gépkönyvemből hiányoznak az autóm adatai?(mondjuk ez elég furcsa lenne) Továbbá nem tudom hogy ez a kocsi injektoros -e? Illetve az tuti (sz.tem) hogy nem hengerenkénti befecskendezéses, de akkor ez még karburátoros lenne? Azt sem hiszem. Találtam olyanokat hogy központi injektor ill. szabályozott karburátor. Az én kocsim ilyen? Pl. a múltkor kérdezték alkatrész vásársáskor(benzinszűrő,olajszűrő) hogy karburátor vagy injektor hát nem tudtam válaszolni és égtem rendesen, persze magam előtt mert az eladó sem tudta a forgalmi alapján se. Most megint ezeket fogom vásárolni és akkor melyk fajtát kérjem? Hú köszi szépen előre is aki tud segíteni. Üdv. Rob A tied központi befecsis (erre utal a motorkódban a "Z" betű), azaz injektoros. :) A C14NZ meg ugyanaz, mint az X14NZ, csak az utóbbi környezetkímélőbb, bár nem tudom hogyan. A két motor amúgy az első csavartól, az olajleengedő csavarig ugyanaz. :lol: Ha opel márkaboltba voltál alkatrészt venni, akkor illett volna tudnia az eladónak, hogy injektoros. Meg úgy általában minden boltosnak tudnia kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rob Roy Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Köszi a segítséget nektek, mostmár nyugodtban alszok. Utálom ha valamit nem értek. Na minden jót. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A tied központi befecsis (erre utal a motorkódban a "Z" betű), azaz injektoros. :lol: A C14NZ meg ugyanaz, mint az X14NZ, csak az utóbbi környezetkímélőbb, bár nem tudom hogyan. A két motor amúgy az első csavartól, az olajleengedő csavarig ugyanaz. :blush: Ha opel márkaboltba voltál alkatrészt venni, akkor illett volna tudnia az eladónak, hogy injektoros. Meg úgy általában minden boltosnak tudnia kéne... én szerintem találnék jópár dolgot ami nem azonos :) pl szelepfedél, vagy a vezérlés jelölésénél is másabb :D de alapjába véve azonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akarki Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A segítségeteket szeretném kérni, hogy mi lehet a baj… F Astra, benzines, X16XL2002; 135000 km A negyedik hengerben állandóan kormos, olajos a gyertya, nem is megy az a henger. AGR szeleppel kezdődött, kiiktatva. Több szerelőnél volt. Rövid időre mindig megszűnt a hiba, aztán kezdődött megint. Több computer teszten is volt, semmit sem mutatott ki. A motor hibajelző nem gyullad ki, akkor sem, ha nem megy a 4. henger. Gyertyák, kábel, stb. cserélve lett. Jelenleg úgy használom, hogy a 4-es hengerben gyertyát cserélek, és kb. 50-60 km-ig működik minden henger, aztán megint csere a 4.-ben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A motorkód elején lévő betűjelek a sűrítésre mutatnak rá: Az X az kb 10,5-11,5, persze ha jól emlékszem. A C az ennél kevesebbre utal, talán 9,5...nem bizonyos. A számok egyértelműen a hengerűrtartalmára utalnak. Az utána következő betűk pedig a gyújtás és befecskendezés tipusára utalnak. Ha otthon leszek akkor megnézem, mert benne van egy könyvemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A motorkód elején lévő betűjelek a sűrítésre mutatnak rá: Az X az kb 10,5-11,5, persze ha jól emlékszem. A C az ennél kevesebbre utal, talán 9,5...nem bizonyos. A számok egyértelműen a hengerűrtartalmára utalnak. Az utána következő betűk pedig a gyújtás és befecskendezés tipusára utalnak. Ha otthon leszek akkor megnézem, mert benne van egy könyvemben. az első karakter a környezetvédelmi besorolás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A segítségeteket szeretném kérni, hogy mi lehet a baj… F Astra, benzines, X16XL2002; 135000 km A negyedik hengerben állandóan kormos, olajos a gyertya, nem is megy az a henger. AGR szeleppel kezdődött, kiiktatva. Több szerelőnél volt. Rövid időre mindig megszűnt a hiba, aztán kezdődött megint. Több computer teszten is volt, semmit sem mutatott ki. A motor hibajelző nem gyullad ki, akkor sem, ha nem megy a 4. henger. Gyertyák, kábel, stb. cserélve lett. Jelenleg úgy használom, hogy a 4-es hengerben gyertyát cserélek, és kb. 50-60 km-ig működik minden henger, aztán megint csere a 4.-ben... méretnék a hegereken kompressziót, hogy megtudjuk, nem-e felejtettek le 200e km-t :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A segítségeteket szeretném kérni, hogy mi lehet a baj… F Astra, benzines, X16XL2002; 135000 km A negyedik hengerben állandóan kormos, olajos a gyertya, nem is megy az a henger. AGR szeleppel kezdődött, kiiktatva. Több szerelőnél volt. Rövid időre mindig megszűnt a hiba, aztán kezdődött megint. Több computer teszten is volt, semmit sem mutatott ki. A motor hibajelző nem gyullad ki, akkor sem, ha nem megy a 4. henger. Gyertyák, kábel, stb. cserélve lett. Jelenleg úgy használom, hogy a 4-es hengerben gyertyát cserélek, és kb. 50-60 km-ig működik minden henger, aztán megint csere a 4.-ben... Gyujtástrafó lett cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
akarki Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 gyújtástrafó még nem lett cserélve, mert állítólag kimérték és jó volt. 1997-es évjárat, 5 éve van nálam évi 5-6000 km használtam, nagyjából jó lehet a 130000 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
akarki Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Elátkozott egy autó, csak költök rá. Alig 1 hónapja termosztát csere volt, most a napokban kilyukadt az üza.tank :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 az első karakter a környezetvédelmi besorolás... Ahogy mondja uram. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 gyújtástrafó még nem lett cserélve, mert állítólag kimérték és jó volt. 1997-es évjárat, 5 éve van nálam évi 5-6000 km használtam, nagyjából jó lehet a 130000 km Én próba képpen kicserélném egy bontott másikra és átnézném a DIS csatlakozóit az ECU-ig,plusz ha minden kötél szakad ECU-t is cserélnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akarki Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Én próba képpen kicserélném egy bontott másikra és átnézném a DIS csatlakozóit az ECU-ig,plusz ha minden kötél szakad ECU-t is cserélnék. Megfogadom a tanácsodat szerzek kölcsönbe egy trafót. Mi az a DIS és ECU? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Megfogadom a tanácsodat szerzek kölcsönbe egy trafót. Mi az a DIS és ECU? a dis a gyujtás rendszer maga... ecu pedig a számítógép vagy legalábbis annak a lelke Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A segítségeteket szeretném kérni, hogy mi lehet a baj… F Astra, benzines, X16XL2002; 135000 km A negyedik hengerben állandóan kormos, olajos a gyertya, nem is megy az a henger. AGR szeleppel kezdődött, kiiktatva. Több szerelőnél volt. Rövid időre mindig megszűnt a hiba, aztán kezdődött megint. Több computer teszten is volt, semmit sem mutatott ki. A motor hibajelző nem gyullad ki, akkor sem, ha nem megy a 4. henger. Gyertyák, kábel, stb. cserélve lett. Jelenleg úgy használom, hogy a 4-es hengerben gyertyát cserélek, és kb. 50-60 km-ig működik minden henger, aztán megint csere a 4.-ben... az első amire gondolnék az a gyertyakábel... nem tudom milyenre lett cserélve, de lehet hogy nem odavaló az, vagy valami gagyi utángyártott. az még megér egy kört. A következő tipp az ahhoz a hengerhez tartozó injektorfej hibája, lehet hogy folyamatosan "pisil". Ezt elég nehéz ellenőrizni, legkönnyebben úgy tudod, ha két hengerét megcseréled. A harmadik tipp, ha az első kettő nem jönne be, hogy tényleg sűrítési végnyomást és résveszteséget kell mérni annál a hengernél, mert lehet hogy törött a dugattyú, vagy valamelyik szelepnek van baja. DIS-t kizárnám, mert ha az lenne szar, kettő henger nem menne (párhuzamosan van kötve kettő-kettő). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Én próba képpen kicserélném egy bontott másikra és átnézném a DIS csatlakozóit az ECU-ig,plusz ha minden kötél szakad ECU-t is cserélnék. DIS az a fekete gyújtótrafó, amiből a gyertyakábelek kijönnek. Én ugyan nem sok esélyét látom, hogy az lenne a hibás, mert a DIS párosával adja a szikrát, azaz annak a hibája esetén 2 henger lenne rossz, esetleg az lehet, hogy a gyújtókábel csatlakozója hibás benne a 4-esre menő kábelnél. Egy próbát megér végülis. Én is azt mondanám, hogy méress kompressziót (vagy méginkább résveszteséget), abból kiderül, hogy nem mechanikai eredetű-e a hiba. ECU a motorvezérlő computer, az anyósülés lábterének oldalsó burkolata alatt található. Ehh, Gabi megelőzött :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 DIS-t kizárnám, mert ha az lenne szar, kettő henger nem menne (párhuzamosan van kötve kettő-kettő). Láttam én már karón varjút,de igazad lehet,hogy injektor környékét is megkellene csekkolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Megkövetek mindenkit! :blush: Az első az tényleg a környezetvédelmi osztályba való besorolást jelzi...:lol: Tennék ide képet, de nem tom hova feltölteni ezért kimarad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
akarki Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Majd referálok, hogy mi volt a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts