opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 fütölt? am ez a 4 év mennyi km et tartalmaz? :) füstölt, de nem kolbász :lol: lényegében 4 éve kezdtük az átépítést, de azóta 3 szezont futott. Ez 16 verseny volt. Ez kb 500 versenykm, és kb 4-5000 etap km. Általában egy ilyen húzott versenyüzemű motornak ez az élettartam határa. :blush: De ez még elég jó állapotban van ahhoz, hogy hozzányúljunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 füstölt, de nem kolbász :lol: lényegében 4 éve kezdtük az átépítést, de azóta 3 szezont futott. Ez 16 verseny volt. Ez kb 500 versenykm, és kb 4-5000 etap km. Általában egy ilyen húzott versenyüzemű motornak ez az élettartam határa. :blush: De ez még elég jó állapotban van ahhoz, hogy hozzányúljunk :D biztos a kíméletes vezetés miatt van olyan jó állapotban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Még egy kis érdekesség: A hajtókar gyártásánál: Az öntvényt megmunkálják alsó és felsőszem majd ezután az alsó szemet úgy törik szét. Az alsó szem felénél kicsit el van gyengítve a keresztmetszet és azt egy szerszámmal szabályosan szétrepesztik. Így lesz két félből az alsó szem. Ezután szigoruan együtt kezelik őket hiszen a hajtókarra már nem lehetne rászerelni egy másik alsó részt. (nem tudom érthetően írtam-e le :blush: ) (legalább is akkor ott 98-ban így láttam) Gabi Szuperfiniselést un finisszalaggal (nagyon fonom csiszolóanyaggal bevont szalag) végezték és olajat folyattak rá közben. Hacsak az olajban nem volt valami vegyi adalék más kezelést nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Szuperfiniselést un finisszalaggal (nagyon fonom csiszolóanyaggal bevont szalag) végezték és olajat folyattak rá közben. Hacsak az olajban nem volt valami vegyi adalék más kezelést nem láttam. Mint tapasztaltam is, lehet az olajban olyan anyag, ami felületnemesítést végez :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Még egy kis érdekesség: A hajtókar gyártásánál: Az öntvényt megmunkálják alsó és felsőszem majd ezután az alsó szemet úgy törik szét. Az alsó szem felénél kicsit el van gyengítve a keresztmetszet és azt egy szerszámmal szabályosan szétrepesztik. Így lesz két félből az alsó szem. Ezután szigoruan együtt kezelik őket hiszen a hajtókarra már nem lehetne rászerelni egy másik alsó részt. (nem tudom érthetően írtam-e le :blush: ) (legalább is akkor ott 98-ban így láttam) Gabi Szuperfiniselést un finisszalaggal (nagyon fonom csiszolóanyaggal bevont szalag) végezték és olajat folyattak rá közben. Hacsak az olajban nem volt valami vegyi adalék más kezelést nem láttam. hm eza repesztés érdekesen hangzik... és repesztésre olyan sík felület jön létre? vagy akkor az utána megvan munkálva, gondolom, de akkor utána hogy marad meg a kör forma? vagy eleve ráhagyással van csinálva, és utólag van a tökéletes kör kimunkálva? am én úgy tudom, hogy az alső szem az fej szal a nagy az fej, a kicsi pedig szem a hajtókarokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Mint tapasztaltam is, lehet az olajban olyan anyag, ami felületnemesítést végez :blush: :) ezt én is tapasztalom, és nem kell hozzá semmi csak hő :D ahhoz meg menni kell a vassal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 biztos a kíméletes vezetés miatt van olyan jó állapotban :blush: Amíg ez a motor készült, addig egy szezonra be lett rakva egy 100e km-es jó állapotú használt X16XEL moci kompletten, az a szezon végén selejtezve lett :) Az utsó versenyen az utsó körben már nyomta az olajat a szélvédőre, úgy értem be, hogy nem láttam semmit :lol: Na abban olyan szinten lötyögtek a dugók, amikor szétborítottuk utána, hogy le lehetett látni mellettük a karterba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Amíg ez a motor készült, addig egy szezonra be lett rakva egy 100e km-es jó állapotú használt X16XEL moci kompletten, az a szezon végén selejtezve lett :lol: Az utsó versenyen az utsó körben már nyomta az olajat a szélvédőre, úgy értem be, hogy nem láttam semmit :blush: Na abban olyan szinten lötyögtek a dugók, amikor szétborítottuk utána, hogy le lehetett látni mellettük a karterba :) na ja, de neked mennyire is van felhúzva: lóerőben és fordulatszámba? gyanítom, ha egy gyári beállítású mocival mennének annyi kmet, mint te, attól még nem lenne semmi baja, akárhogy ütik. jaaa vagy ahhoz nem is volt hozzányúlva? akkor igencsak kopós aza moci.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 abba a mociba minden kopik, a hengerfala is? vagy inkább a dugók kopnak el benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 hm eza repesztés érdekesen hangzik... és repesztésre olyan sík felület jön létre? vagy akkor az utána megvan munkálva, gondolom, de akkor utána hogy marad meg a kör forma? vagy eleve ráhagyással van csinálva, és utólag van a tökéletes kör kimunkálva? am én úgy tudom, hogy az alső szem az fej szal a nagy az fej, a kicsi pedig szem a hajtókarokon. Szia Novyy! Ha egy készre munkált kört félbevágsz akkor a kör marad és utána az "osztósíkot" megmunkálják síkra! A lényege ezeknél a dolgoknál, hogy nehogy félbeszedés után össze keverje egy ifjú titán mert akkor azt a Jó Isten sem válogatja össze többé pontosan a párokat! Mivel minden gépmunkának van tűrése ezért 2 egyforma nincs ezekből sem (hasonló lehet, de mikronra 1forma nincs)! Ilyen területen dolgozom egy kicsit átlátom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Szia Novyy! Ha egy készre munkált kört félbevágsz akkor a kör marad és utána az "osztósíkot" megmunkálják síkra! A lényege ezeknél a dolgoknál, hogy nehogy félbeszedés után össze keverje egy ifjú titán mert akkor azt a Jó Isten sem válogatja össze többé pontosan a párokat! Mivel minden gépmunkának van tűrése ezért 2 egyforma nincs ezekből sem (hasonló lehet, de mikronra 1forma nincs)! Ilyen területen dolgozom egy kicsit átlátom! én ezt nem tudom felfogni vhogy... ha el van repasztve, aztán még munkálják is valamennyi anyag elmegy onnétnem? és akkor a köralak nem marad meg... vagy milyen ez a megmunkálás? mert ha csak síkracsiszolás, akkor anyagvesztés lesz... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 na ja, de neked mennyire is van felhúzva: lóerőben és fordulatszámba? gyanítom, ha egy gyári beállítású mocival mennének annyi kmet, mint te, attól még nem lenne semmi baja, akárhogy ütik. jaaa vagy ahhoz nem is volt hozzányúlva? akkor igencsak kopós aza moci.... Az a moci kb 110LE volt, csak hengerfej volt módosítva, meg egy módosított szívósor, és 4leömlő. De az ecu pl gyári :lol: Viszont kapott a pofájába rendesen, és akkor még nem is volt adalékolva. :blush: Egyébként tényleg kopós ez a moci, ilyen konstrukció :) abba a mociba minden kopik, a hengerfala is? vagy inkább a dugók kopnak el benne? A dugók az érzékeny pontja inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Az a moci kb 110LE volt, csak hengerfej volt módosítva, meg egy módosított szívósor, és 4leömlő. De az ecu pl gyári :lol: Viszont kapott a pofájába rendesen, és akkor még nem is volt adalékolva. :blush: Egyébként tényleg kopós ez a moci, ilyen konstrukció :) A dugók az érzékeny pontja inkább. és a versenymoci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 és a versenymoci? Az biztos nagyon erős lehet most, mert már több hónapja pihen a ménes :blush: Amúgy kb 140LE lehet, de ha lenne píz ecu programozásra, akkor azzal már 160LE lehetne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 én ezt nem tudom felfogni vhogy... ha el van repasztve, aztán még munkálják is valamennyi anyag elmegy onnétnem? és akkor a köralak nem marad meg... vagy milyen ez a megmunkálás? mert ha csak síkracsiszolás, akkor anyagvesztés lesz... :blush: A szétrepesztett alsó szemet a repedés mentén síkba marják, majd össze illesztik (illesztő csappal vagy más módon) és a 2 db hajtórúd csavarral rögzítik. Ezután a két fél már csak együtt mehet további megmunkálásra, azaz az alsó szem kifúrására (előmunkálás) és a végleges méret megmunkálására (finom megmunkálás). Ebbe a felületbe illesztik a csapágyperselyeket, amiben a forgattyúscsapok forognak. Remélem érthetően írtam le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 A szétrepesztett alsó szemet a repedés mentén síkba marják, majd össze illesztik (illesztő csappal vagy más módon) és a 2 db hajtórúd csavarral rögzítik. Ezután a két fél már csak együtt mehet további megmunkálásra, azaz az alsó szem kifúrására (előmunkálás) és a végleges méret megmunkálására (finom megmunkálás). Ebbe a felületbe illesztik a csapágyperselyeket, amiben a forgattyúscsapok forognak. Remélem érthetően írtam le. én pont így képzeltem el, hogy repesztés síkolás illesztés, és utána lesz készre munkálva a kör. előbb ahogy leírta valamiért nekem abból nem ez jött le. akkor semmi gond, úgy van ahogy én is gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Az biztos nagyon erős lehet most, mert már több hónapja pihen a ménes :blush: Amúgy kb 140LE lehet, de ha lenne píz ecu programozásra, akkor azzal már 160LE lehetne :lol: ezt akartam kérdezni, hogy te ilyennel nem foglalkozol? csak mert ez a bc veb stb... azt hittem, hogy már a programozásba is benne vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 ezt akartam kérdezni, hogy te ilyennel nem foglalkozol? csak mert ez a bc veb stb... azt hittem, hogy már a programozásba is benne vagy. szívesen csinálnám, ha lenne hozzá normális progim :blush: de akinek van, az féltve őrzi, nem copizza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 szívesen csinálnám, ha lenne hozzá normális progim :blush: de akinek van, az féltve őrzi, nem copizza :lol: ha lenne progim, akkor se csinálnám, mert sztem csak néznék mi merre hogyan :) na meg uge egy csati se ártana legalább, ha ugyan nem elengedhetetlen egy laptop is Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 A szétrepesztett alsó szemet a repedés mentén síkba marják, majd össze illesztik (illesztő csappal vagy más módon) és a 2 db hajtórúd csavarral rögzítik. Ezután a két fél már csak együtt mehet további megmunkálásra, azaz az alsó szem kifúrására (előmunkálás) és a végleges méret megmunkálására (finom megmunkálás). Ebbe a felületbe illesztik a csapágyperselyeket, amiben a forgattyúscsapok forognak. Remélem érthetően írtam le. Nem nem. Pont, hogy előtte munkálják meg tökéletes körré a szemet. Majd ezután repesztik szét. Az "osztósík" a nyers "tört" felület marad. Ez tökéletesen pozícionálja is az összeszereléskor. Majd a szerelősoron került bele a persely és már csavarozhatták is rá a főtengelyre. Én így láttam, azaz így emlékszem, bár eltelt azót pár év :blush: Szétdöntve használt motort még nem láttam de szeintem ott sem sík az a felület. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 na meg uge egy csati se ártana legalább, ha ugyan nem elengedhetetlen egy laptop is Nekem közvetlen egy flash-t kéne ki-be tenni a vezérlőbe, azt kéne csak írni-olvasni. De segédprogram híján nem tudom a táblákat módosítani sajna. Amúgy a költség oldalon mindenképpen megjelenik a teljesítménypad bérleti díja, ami óránként 10000Ft :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nem nem. Pont, hogy előtte munkálják meg tökéletes körré a szemet. Majd ezután repesztik szét. Az "osztósík" a nyers "tört" felület marad. Ez tökéletesen pozícionálja is az összeszereléskor. Majd a szerelősoron került bele a persely és már csavarozhatták is rá a főtengelyre. Én így láttam, azaz így emlékszem, bár eltelt azót pár év :lol: Szétdöntve használt motort még nem láttam de szeintem ott sem sík az a felület. akkor sürgősen szedj szét egy két motort :D ilyennel sehol nem találkoztam még :blush: pont astra mocit nem szedtem még szét, de W -t Trabit 4T renaultot, abból volvómocisat is...meg bmw-t és ezekbe mindbe szép sík felületű volt a hajtókar fejek illesztése :) csappal Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nem nem. Pont, hogy előtte munkálják meg tökéletes körré a szemet. Majd ezután repesztik szét. Az "osztósík" a nyers "tört" felület marad. Ez tökéletesen pozícionálja is az összeszereléskor. Majd a szerelősoron került bele a persely és már csavarozhatták is rá a főtengelyre. Én így láttam, azaz így emlékszem, bár eltelt azót pár év :blush: Szétdöntve használt motort még nem láttam de szeintem ott sem sík az a felület. Ezt a technológiát én nem ismerem, de elképzelhető. Ez tömeggyártás. Én inkább a kis szériás és a hagyományos gyártásban vagyok otthon. http://kepfeltoltes.hu/090225/P9160931__co...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nekem közvetlen egy flash-t kéne ki-be tenni a vezérlőbe, azt kéne csak írni-olvasni. De segédprogram híján nem tudom a táblákat módosítani sajna. Amúgy a költség oldalon mindenképpen megjelenik a teljesítménypad bérleti díja, ami óránként 10000Ft :blush: Flash? az egy olyan memóriakártyaféleség ként képzeljem el? mert a régebbi vezérlőkről olvastam, hogy chiptuning úgy néz ki, hogy a ramot kiveszik és ram égetőbe újraírják az új vezérléssel... nekem is Flash es gondolom, 2001es a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Ezt a technológiát én nem ismerem, de elképzelhető. Ez tömeggyártás. Én inkább a kis szériás és a hagyományos gyártásban vagyok otthon. http://kepfeltoltes.hu/090225/P9160931__co...ltoltes.hu_.jpg gabi biztos találkozott már az övében ennek a technológiájával :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts