donpepe Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Miért nem kell már a kocsi? :blush: Milyen kocsi? én csak simán érdelödtem... ma egyik ismerösömmel beszélgettünk és szóba került a téma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Milyen kocsi? én csak simán érdelödtem... ma egyik ismerösömmel beszélgettünk és szóba került a téma... Csak azért kérdeztem, mert Novyynak ajánlgattad próbakörre a sajátodat, gondoltam akkor már nem kell. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Épp előző héten néztünk bele egy garantáltan már 300e km-t lefutott 2,5 24V BMW motorba. Olyan szinten jó állapotban volt az összes hajtókar és főtengelycsapágy, hogy ki se cseréltük őket, pedig már oda volt készítve a csapágysor. Tehát ha 300e-nél még minden olyan, mint egy új motornál, akkor kíváncsi lennék mennyi van egy csapágyas motorban. Egyébként azért is mondtam, hogy alaposan ki kell mérni a főtengelyt, nem csak úgy belepakolni a csapágyakat. :) Nagyon sokan vannak, akik alapméretes főtengelyt keresnek csere esetén, csak ne kelljen köszörültet betenniük. Lehet nem, véletlenül. :D jaja persze ha egyszer nemrossz akkor jó :lol: és a gyári megmunkálásnál tuti nincs jobb, és 3. méretlépcsőt már nem is nagyon szokták megvárni, és akkor már inkább cserélnek. meg nem véletlenül az a gyári mérete szerintem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Csak azért kérdeztem, mert Novyynak ajánlgattad próbakörre a sajátodat, gondoltam akkor már nem kell. :blush: mintha én annyira vadúl vezetnék, azt nem is tom ki próbálgatja a tiltást igaz Zotyaaa ? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 mintha én annyira vadúl vezetnék, azt nem is tom ki próbálgatja a tiltást igaz Zotyaaa ? :lol: :) Ki??? :blush: :D Na OFF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 ezen még gondlkoz kicsit, nemrég beszéltem erről Gabival :D G be csak akorai kiadások voltak azonosak F el de sztem nincs bennük 60lovas 1.4es :lol: Hol irtam a hozzászólásomban, hogy az összes F Astra motort alkalmazták G-ben? :blush: Abban igazad van, hogy csak a koraiakban vannak benne, eszembe is jutott, hogy utána jöttek a Z-s motorok, de lusta voltam szerkeszteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Csak azért írtam, mert volt aki már nekiállt volna egy generáloztatásnak, mert Te mondtad neki. Holott annyit tudtál, hogy eszi az olajat a kocsi és hogy füstöl. De rá se kérdeztél kompresszióra, vagy akármi ilyesmi, egyből rávágtad, hogy generál. Na ilyen biztos nem volt. Talán mint lehetőséget felvetettem, hogy valszeg generál lesz, de nem szoktam kijelenteni egy füstölő motorra, hogy tuti generálos. Mondjuk egy olajzabáló-füstölő X16XEL-nél 98% hogy el vannak kopva a dugattyúk, annyira már ismerem :blush: Egyébként ha rákeresel, ki hányszor írta a "kompresszió mérés"-t a fórumba, meglepődsz. :lol: Egyébként azért is mondtam, hogy alaposan ki kell mérni a főtengelyt, nem csak úgy belepakolni a csapágyakat. :) Nagyon sokan vannak, akik alapméretes főtengelyt keresnek csere esetén, csak ne kelljen köszörültet betenniük. Lehet nem, véletlenül. :D Nem mindegy, hova viszed. :D A gyári alkatrészt is úgy köszörülik gyári méretre... és utána feledzik. Jobb műhelyekben pontosan ugyanilyen eljárással készül ez a folyamat, pl Szurominál is. Régen, sok-sok évvel ezelőtt pont az volt a Szuromi tengelyekkel a gond, hogy nem edzették őket vissza rendesen, és hamar koptak, de már régóta megoldotta ezt a problémakört. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hol irtam a hozzászólásomban, hogy az összes F Astra motort alkalmazták G-ben? :blush: Abban igazad van, hogy csak a koraiakban vannak benne, eszembe is jutott, hogy utána jöttek a Z-s motorok, de lusta voltam szerkeszteni. :lol: ha lusta vagy akkor ne állj nekem :) am az írsodból nekem legalábbis az jött le, hogyaz összes F moci megvan G be is holott korántsem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nem mindegy, hova viszed. :blush: A gyári alkatrészt is úgy köszörülik gyári méretre... és utána feledzik. Jobb műhelyekben pontosan ugyanilyen eljárással készül ez a folyamat, pl Szurominál is. Régen, sok-sok évvel ezelőtt pont az volt a Szuromi tengelyekkel a gond, hogy nem edzették őket vissza rendesen, és hamar koptak, de már régóta megoldotta ezt a problémakört. :lol: akkor már azt el lehet felejteni, hogy javítóméretű csapágy kell bele, mert gyári méretre hozzák vissza a tengelyt? bár tuti nem mindenhol terjedt el még ez, mert mi pl javítóméretű csapágyakat szoktunk berakni gépmunka után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 akkor már azt el lehet felejteni, hogy javítóméretű csapágy kell bele, mert gyári méretre hozzák vissza a tengelyt? bár tuti nem mindenhol terjedt el még ez, mert mi pl javítóméretű csapágyakat szoktunk berakni gépmunka után. miért kéne? nem mondtam hogy gyári méretűre köszörülik a gépműhelyben :blush: A gyárban köszörülik gyári méretre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 ha lusta vagy akkor ne állj nekem :blush: am az írsodból nekem legalábbis az jött le, hogyaz összes F moci megvan G be is holott korántsem "G Astrákban és A tigrákban is megtalálhatók azon motorok nagyrésze, amik F Astrában is." :lol: Kapish? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dol24 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sziasztok! Két tankolást kihajtottam injektor/szívószelep tisztítóval és most nem rángat nem állogat le az autó,egyenlőre jól viselkedik.A múltkor nem említettem,hogy a szívótorok nagyon kormos volt mikor szétszedtem kitisztítani a fojtószelepházat.Azt kérdezném valaki hozzáértőtől,hogy ez mitől kormozódik be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 miért kéne? nem mondtam hogy gyári méretűre köszörülik a gépműhelyben :blush: A gyárban köszörülik gyári méretre :lol: én azt hittem arról beszélsz, hogy ha van egy kopott főteng pl, akkor azt úgy csinálják meg, hogy gyári méretű lesz eza szumori akkor egy gyár? :) én azt hittem ott csak felköszörülik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 "G Astrákban és A tigrákban is megtalálhatók azon motorok nagyrésze, amik F Astrában is." :blush: Kapish? melyik az a nagy rész?? első kiadások csak.. aztán már más motorkód tigrába még talán... de az régebbi is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sziasztok! Két tankolást kihajtottam injektor/szívószelep tisztítóval és most nem rángat nem állogat le az autó,egyenlőre jól viselkedik.A múltkor nem említettem,hogy a szívótorok nagyon kormos volt mikor szétszedtem kitisztítani a fojtószelepházat.Azt kérdezném valaki hozzáértőtől,hogy ez mitől kormozódik be? talán a nagy kartergáztól? az alapjárati csúcsa is kormos szokott nekem lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Kapish? ez nálad mit takar? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 (edited) talán a nagy kartel gáztól? az alapjárati csúcsa is kormos szokott nekem lenni... A vészhelyzetben bab volt a kaja büfében? :blush: Látom figyelsz. :lol: Módosítva Február23, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 A vészhelyzetben bab volt a kaja büfében? :blush: Látom figyelsz. :D tudtam gecc tudtam :) de mielőtt írtad volna kijavítottam :D kapisz az kb kapisgálod vágod érted oké tudod stb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nem mindegy, hova viszed. :D A gyári alkatrészt is úgy köszörülik gyári méretre... és utána feledzik. Jobb műhelyekben pontosan ugyanilyen eljárással készül ez a folyamat, pl Szurominál is. Régen, sok-sok évvel ezelőtt pont az volt a Szuromi tengelyekkel a gond, hogy nem edzették őket vissza rendesen, és hamar koptak, de már régóta megoldotta ezt a problémakört. :D én azt hittem arról beszélsz, hogy ha van egy kopott főteng pl, akkor azt úgy csinálják meg, hogy gyári méretű lesz eza szumori akkor egy gyár? :) én azt hittem ott csak felköszörülik Futó cartárs szerintem azt irta hogy miután (javitóméretre)köszörülik kell edzeni a felületet(mert a gyárban is azt csinálják csak akkor a "gyári méretre" köszörülik illetve az után edzik, értelemszerűen) mert egyébként hamar kopik tovább és igy nagyon rövid életű lesz a dolog.. Ezt oldották meg a Szurominál(nem szumori- én még nem láttam irásdiszlexiást :D :D :lol: ) tehát edzik a javitott alaktrészt miután felköszörülik. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 kapisz az kb kapisgálod vágod érted oké tudod stb :blush: i see, csak azt hittem nagyba olaszoztok. off vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 i see, csak azt hittem nagyba olaszoztok. off vége sry 4 det. :blush: off off. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Futó cartárs szerintem azt irta hogy miután (javitóméretre)köszörülik kell edzeni a felületet(mert a gyárban is azt csinálják csak akkor a "gyári méretre" köszörülik illetve az után edzik, értelemszerűen) mert egyébként hamar kopik tovább és igy nagyon rövid életű lesz a dolog.. Ezt oldották meg a Szurominál(nem szumori- én még nem láttam irásdiszlexiást :D :D :lol: ) tehát edzik a javitott alaktrész miután felköszörülik. :blush: nehéz szó :) Szuromi Szuromi Szuromi Szuromi Szumori rem má menni fog :D am azt értem, hogy köszörüés után edzeni kell, hogy kopásálló legyen csak ezek a méretek bekavartak, és azthittem, hogy köszörülés után is megoldják a gyári méretet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laja Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hali !! valaki tudna nekem segiteni abban hogy az x16szr motorkódú motoromon lévő AGR hülyeség bekötése vagy legalábbis lábkiosztása merre van vagyis merről indul az 1-6ig . menni megy a verda csak a diagnosztikába nem haggya szó nélkül meg világít a sárga pipics:D:D még jó hogy műszerész vagyok ez nagyon szakszerű volt:D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hali !! valaki tudna nekem segiteni abban hogy az x16szr motorkódú motoromon lévő AGR hülyeség bekötése vagy legalábbis lábkiosztása merre van vagyis merről indul az 1-6ig . menni megy a verda csak a diagnosztikába nem haggya szó nélkül meg világít a sárga pipics:D:D még jó hogy műszerész vagyok ez nagyon szakszerű volt:D köszi Mit akarsz az AGR-rel? :blush: Ezt nézd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
laja Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Mit akarsz az AGR-rel? :blush: hu hogy is irjam le röviden ... na szal uj motor uj szivosorral aszittem a rajta lévő agr dugója megeggyezik a régiével de nem másfele áll a pöcke de gondolom ugyan az a bekötése és a müködése is mivel ugyan olyan tipusu számú motoron volt van! és vissza szeretném kötni... csak nem tom merről induljak neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts