Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 a jobb kerékjáratban az aktív szénszűrő van tartály levegőztetés elemei ezek úgy tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 a jobb kerékjáratban az aktív szénszűrő van tartály levegőztetés elemei ezek úgy tudom Nomármost akkor lehet, hogy ez a 3 járatú kütyü csak az aktiv szénszűrőből szipókálja kifelé a benzingőzt? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nomármost akkor lehet, hogy ez a 3 járatú kütyü csak az aktiv szénszűrőből szipókálja kifelé a benzingőzt? :blush: lehet... de nem vagyok benne biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nomármost akkor lehet, hogy ez a 3 járatú kütyü csak az aktiv szénszűrőből szipókálja kifelé a benzingőzt? :blush: Ezt passzolom. Nem tudok visszakeresni a hsz.-okban. Ez esetben viszont kiváncsi lennék hogy hol van és hogyan néz ki az az aktivszén-szűrő és hogy lehet-e/kell-e cserélni? Milyen tüneteket produkálhat ha valami bibi van vele? Lehet-e vele valamilyen bibi egyáltalán? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ezt passzolom. Nem tudok visszakeresni a hsz.-okban. Ez esetben viszont kiváncsi lennék hogy hol van és hogyan néz ki az az aktivszén-szűrő és hogy lehet-e/kell-e cserélni? Milyen tüneteket produkálhat ha valami bibi van vele? Lehet-e vele valamilyen bibi egyáltalán? :lol: :blush: lehet, tünet pl: magas fogyi de ilyen 14 literes ha kiveszed a műanyag burkolatot ott kell lennie alatta a csövei is dugulhatnak el, meg ilyen problémákat olvastam, és nem egy olcsó dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nomármost akkor lehet, hogy ez a 3 járatú kütyü csak az aktiv szénszűrőből szipókálja kifelé a benzingőzt? :blush: Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ezt passzolom. Nem tudok visszakeresni a hsz.-okban. Ez esetben viszont kiváncsi lennék hogy hol van és hogyan néz ki az az aktivszén-szűrő és hogy lehet-e/kell-e cserélni? Milyen tüneteket produkálhat ha valami bibi van vele? Lehet-e vele valamilyen bibi egyáltalán? :lol: :blush: lehet, tünet pl: magas fogyi de ilyen 14 literes ha kiveszed a műanyag burkolatot ott kell lennie alatta a csövei is dugulhatnak el, meg ilyen problémákat olvastam, és nem egy olcsó dolog Keresgélek e témában. Igy elsőre ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Amit ma napközben láttam, az tanulságértékű volt. Mivel szerelőnél múlattam az időmet, eloldalogtam nézelődni a nagy csarnokban egy másik szerelőhöz, és egy Fiat brava leszedett szelepfedelén ámultam. Ki volt szedve a vezérműtengely, és a "mester" a hidrotőkéket tesztelte.. Olyan mennyiségű olajsár volt mindenhol, hogy döbbenet.. Sőőt. Összeált valamik.. Fele hidrotőke kuka.. Olajjáratok eldugulva.. Szóval a jó olaj, és a rendes periódus meghálálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Amit ma napközben láttam, az tanulságértékű volt. Mivel szerelőnél múlattam az időmet, eloldalogtam nézelődni a nagy csarnokban egy másik szerelőhöz, és egy Fiat brava leszedett szelepfedelén ámultam. Ki volt szedve a vezérműtengely, és a "mester" a hidrotőkéket tesztelte.. Olyan mennyiségű olajsár volt mindenhol, hogy döbbenet.. Sőőt. Összeált valamik.. Fele hidrotőke kuka.. Olajjáratok eldugulva.. Szóval a jó olaj, és a rendes periódus meghálálja. sajnos nekem is jó az olaj, meg cserélem is időben és csörög egy hidrotőkém, még hideg ez 8 évesens ztem sok... bár más classicot is láttam már ami így csinált mondjuk az más kérdés, hogy előző 5 évébe hogy volt cserélve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na megvolt! :blush: Semmi ördöngőség, csak krokodilt volt nehéz szereznem hozzá... meg sokkal könnyebb lett volna ha nem esik az hó és nem fújja a pofámba állandóan a jéghideg szél... :lol: igen magát a motort kell, mert ha azt a tartókonzolt lev4eszed, akkor a motor lebukna ott. tegyél egy nagy fadarabot az emelőre, deez hidraulikus emelő legyen, hogy lehessen mozgatni, és úgy tedd a teknő alá, a vezérlés oldalán. sztem elég anyira megemelni a motort, hogy épp egy picit emelkedjen, és akkor kell a tartókonzol csavarjait kivenni... amelyik jobban kézreesik, ha jol tudom a kasztninál szokták leoldani. ha kivetted a csavart, a kaszniból, akor az emelőn leengedsz kicsit, és behúzod a szíjat, és aztán rkahtod is vissza a csavarokat, amik a konzolt a vázhot rögzítik. a szíj feszítése meg hajoltudom automatikus a blokkon lévő feszítő állítja be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na megvolt! :blush: Semmi ördöngőség, csak krokodilt volt nehéz szereznem hozzá... meg sokkal könnyebb lett volna ha nem esik az hó és nem fújja a pofámba állandóan a jéghideg szél... :lol: öröm és bódogság :) másrészt ha azalapján csináltad, amit írtam külön örülök, mert még én nem csináltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Amit ma napközben láttam, az tanulságértékű volt. Mivel szerelőnél múlattam az időmet, eloldalogtam nézelődni a nagy csarnokban egy másik szerelőhöz, és egy Fiat brava leszedett szelepfedelén ámultam. Ki volt szedve a vezérműtengely, és a "mester" a hidrotőkéket tesztelte.. Olyan mennyiségű olajsár volt mindenhol, hogy döbbenet.. Sőőt. Összeált valamik.. Fele hidrotőke kuka.. Olajjáratok eldugulva.. Szóval a jó olaj, és a rendes periódus meghálálja. Ezeknél hozták be elsőnek a 30000km-es olajcsereperiódus ajánlást annó! :blush: Itt az eredménye, ha valaki betartja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Apropó, ha már fiatnál tartunk user véleményeket kérnék 1.3 td (1.3 16v 70 LE Euro4) motorról, mint pl corsa cdti és társai. Azon kívül, hogy nem fúrható a henger... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Srácok térjünk vissza lassan az F Astra/ Moci témakörhöz... :lol: Hát, én szigorúbb voltam :blush: : 35 hozzászólást átraktam az Astra F > Egyéb csevegés topikba. Innentől kezdve. szerk: ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 köszönjük :blush: olyannyira jólsikerült fel se tünt.... megkérdezném: az hogy az olajnyomáslámpám egyre később alszik ki, olyan hogy most úgy indítás után 3 mp ig világít, összefüggésbe lehet a váltófelöli szimeringem eresztésésvel? és azzal hogy lassan megvan a 10 ezer km? kezdetektől kezdve, ha állt az autó fél napot akkor egy két mp eltelt, mire kialudt, de most már nem kell neki félnapot állni, elég egy két óra, és 3 mp,meg van hogy még egyszer felvillan, de utána leállításig semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Ez már nem beégés lesz, mert ott is lenne valamekkora nyomás... vagy átlyukadt a dugattyú (ill. eltört, de annak lenne hangja is), vagy valamelyik szelep el van törve/görbülve. Mindenképpen hengerfej le, aztán utána lehet bizonyosat tudni. Nos szétkapta a szerelő, és bezony azt mondja, hogy átégett a kipuffogó szelep :blush: Látszólag más baja nincs, a dugóknak nincs bajuk, kérdésemre azt mondta, hogy a gyűrűk kopottságát nem tudja ellenőrizni, csak ha jobban bontja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nos szétkapta a szerelő, és bezony azt mondja, hogy átégett a kipuffogó szelep :blush: Látszólag más baja nincs, a dugóknak nincs bajuk, kérdésemre azt mondta, hogy a gyűrűk kopottságát nem tudja ellenőrizni, csak ha jobban bontja. Akkor ez jó hír nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Akkor ez jó hír nem? :blush: Hát igen ! Bár saccolom, hogy a viszonylag magas olajfogyásom (6-6,5l/10-12ekm) a HF felújítással nem fog megszűnni. Gondolom nem ott ment el a sok olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hát igen ! Bár saccolom, hogy a viszonylag magas olajfogyásom (6-6,5l/10-12ekm) a HF felújítással nem fog megszűnni. Gondolom nem ott ment el a sok olaj. De azért a szelepszár-szimmeringeket cseréljétek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hát igen ! Bár saccolom, hogy a viszonylag magas olajfogyásom (6-6,5l/10-12ekm) a HF felújítással nem fog megszűnni. Gondolom nem ott ment el a sok olaj. mikor egy motor szelepe elég, és nem rendellenes hsználat miatt, akkor ott már a gyűrűk dugók, hengerfalak is kilehetnek...és ezért van az olajfogyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hát igen ! Bár saccolom, hogy a viszonylag magas olajfogyásom (6-6,5l/10-12ekm) a HF felújítással nem fog megszűnni. Gondolom nem ott ment el a sok olaj. Amennyire én értek hozzá az olaj vagy kifele folyik, de az látszana, vagy a gyűrünél jut fel az égéstérbe. Vagy átégett a tömítés, de gondolom annak is lenne nyoma a vízben. Viszont hamár szét van szedve akkor nem nagy meló amit FPepe ír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 De azért a szelepszár-szimmeringeket cseréljétek ki. Alapból mondta a szerelő, hogy szelepszár-szimmering csere és ha indokolt szelepvezető csere bejátszik a HF felújítás alkalmával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 megkérdezném: az hogy az olajnyomáslámpám egyre később alszik ki, olyan hogy most úgy indítás után 3 mp ig világít, összefüggésbe lehet a váltófelöli szimeringem eresztésésvel? és azzal hogy lassan megvan a 10 ezer km? kezdetektől kezdve, ha állt az autó fél napot akkor egy két mp eltelt, mire kialudt, de most már nem kell neki félnapot állni, elég egy két óra, és 3 mp,meg van hogy még egyszer felvillan, de utána leállításig semmi. Az inkább az olajpumpa vagy a nyomástartó szelep kezdődő halódását jelezheti, esetleg valamelyik visszacsapószelep nem zár rendesen a nyomóágban. Illetve sokat segít rajta az olajcsere is, ha már a végét járja a régi :) Nos szétkapta a szerelő, és bezony azt mondja, hogy átégett a kipuffogó szelep :lol: Látszólag más baja nincs, a dugóknak nincs bajuk, kérdésemre azt mondta, hogy a gyűrűk kopottságát nem tudja ellenőrizni, csak ha jobban bontja. Mármint átlyukadt? Az kemény! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Az inkább az olajpumpa vagy a nyomástartó szelep kezdődő halódását jelezheti, esetleg valamelyik visszacsapószelep nem zár rendesen a nyomóágban. Illetve sokat segít rajta az olajcsere is, ha már a végét járja a régi :blush: visszacsapó szelep miért nem zár? vmi lerakódás van azon is? meg hol van olyan nekem? és a nyomástartó? az olajba nemsokára megvan a 10 ezer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 az olajba nemsokára megvan a 10 ezer... akkor csere, aztán meglátod :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts