zotya975 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ide bosszankodom magam. Nem kis ideje szívok a hűtővíz szivárgásával. Szerintem nem egyedi eset, hogy a hurok alakú vastag gumicső ereszt a motorhoz csatlakozásnál. Megnéztem mi a szitu, az az alu öntvénycsonk elég korrodált (talán rossz fagyálló miatt?). Dupla bilincs - csöpög. Gumicső csere - csöpög. Egyik szerelő azt mondja még vezérműszíj cserekor, hogy hamár lekerült a vízpumpa, cseréljük ezt a fránya korrodált csonkot is. Ja, de épp nem volt kapható sehol. Így maradt a szívás (csöpögés) továbbra is. Másik szerelő: áh, nem kell csonkcsere, biztos gagyi utángyártott gumi. Cseréli jó gumira. Remek. Csöpög. Van más is: (Opel) Tóthék klímaszerelése által fűtővízkörre szerelt Diavia elzáró csap csöpögött. Csap csere. Bírt másfél évet, újra csöpög. Nagy ügy, újra csere. 2 hónap és újfent csöpög! Neeeeee.... Komolyan, járt ember a holdon, és nem lehet egy Astra hűtőrendszer csöpögését megszüntetni!? :D Jah, és valszeg a hengerfejtömítésem is azért szált el a múltkor, mert sosem jó a szintje a hűtővíznek. Itt adom fel minden reményem, hogy valaha belekezdjek egy idősebb vas restauráltatásába... Szép estét cartársak. Nem tudom az a csonk egyforma-e az SE-nél és az NZ-nél, de nekem van egy plussz csonkom, messze laksz? Beleírhatnád a profilodba. Találtam róla egy képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Nem tudom az a csonk egyforma-e az SE-nél és az NZ-nél, de nekem van egy plussz csonkom, messze laksz? Beleírhatnád a profilodba. Találtam róla egy képet. Az a! Következő vezérműszíj cserénél meglátjuk (kb. nyáron). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 43 Primary ignition (distributor systems) High voltage Lehet ez gyujtáskábel miatt is vagy egyértelműen trafó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Este 7kor rám ír haverom msnen, hogy menjünk csúszkálni. Mondtam, hogy oké. Lementem havat lapátolni a kocsiról, majd beindítottam. Érdekes rázkódás és gázadásra nem nagyon reagálás volt utána, valamint csak ezren pörgött, a szokásos 1200 helyett. Mondom biztos hideg miatt. Járt a moci ugyanígy, megjön haver, ki akarok tolatni és a legkisebb kuplung felengedésre, ahol már fog egy icipicit az autó lefullad. Töltésjelző világít, az olajnyomás és a kontrol lámpa nem. Pár másodperc múlva kivillan az olajnyomás lámpa is. :D Így nézek, majd gyújtás levesz, haver odajön, megpróbálom elindítani. Semmi. Köszörül, de nem akar. Újabb gyújtás levétel, majd visszaadás, indítás, aztán mintha el akarna indulni de mégse, hagytam még kicsit indítózni, hátha elkapja, majd rátapostam a gázpedálra, amit jó néven vett, majd elengedtem az indítózást és kb 400rpm-ről éledt fel nagy nehezen, aztán nyomtam neki egy gázfröccsöt, amivel felpörgöt 3000-ig, elengedtem és tartotta 2500-on, majd nagyon lassan visszaállt emelt alapjáratra. Közben ügye a kasztni úgy remegett, mint egy pincsi kutya. Egyből bevillant, hogy a 80 ezer kilométeres gyertyák most adták be a kulcsot. Sebaj. Menjünk le tuskóhoz. Elindulunk, haver kb állva hagy az 1.3-as kadettjával. X16SZR-ben semmi erő. Nem fulladt le, de gázadásra nem nagyon reagált. Leértünk tuskóhoz, bementünk bevásárolni, aztán motorháztető kinyit és haver hallgatózott. Indítás. Pöccre indult és azóta is, akárhányszor indítottam és egy jót driftelgettünk a vasútállomáson. Gyerták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Gyerták? Miért nem cserélted már ki azokat a gyertyákat? Mikor volt takarítva alapjárati és környéke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Gyertya csere, alapjárati pucolás. Előbbi a 80 ezer miatt, utóbbi az általad leírtak miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 nem is lehet :lol: De lehet csak akkor sok esetben utána nem fog működni :D Jah, és valszeg a hengerfejtömítésem is azért szált el a múltkor, mert sosem jó a szintje a hűtővíznek. Miért, nem volt már a kiegyenlítőben sem? 43 Primary ignition (distributor systems) High voltage Lehet ez gyujtáskábel miatt is vagy egyértelműen trafó? Trafó, vagy kontakt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Egyből bevillant, hogy a 80 ezer kilométeres gyertyák most adták be a kulcsot. Gyerták? Volt munkatársam 1.3 szutyukijában 27 ezret futottak, alig akart már menni hiába az új légszűrő meg a 98-as benya. Na mondom úgyis ráérünk hát kiszedtem mindet belőle (aztán majd ha mégsem ez a gond repül a karbi szanaszét) -csodásan nézett ki mind, az elektródák épphogy kilátszódtak a ráégett akármitől. Na akkor satuba befog, drótkefével uccu neki csilli villire aztán repül vissza bele. Mintha megújult volna a szekér, pörgött mint állat. Lustaságból is legalább 10 ezrenként ránézhetett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Egyből bevillant, hogy a 80 ezer kilométeres gyertyák most adták be a kulcsot. Gyerták? 30 ezrenként gyertyacsere! Nálam ez így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/080419/RIMG2057_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080419/RIMG2058_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 30 ezrenként gyertyacsere! Nálam ez így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/080419/RIMG2057_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080419/RIMG2058_www...ltoltes.hu_.jpg Szépen vannak kiégve. Ezek szerint nincs sok gondod a motorral :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Szépen vannak kiégve. Ezek szerint nincs sok gondod a motorral :D Így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 30 ezrenként gyertyacsere! Nálam ez így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/080419/RIMG2057_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080419/RIMG2058_www...ltoltes.hu_.jpg A régieknek is szép szinük volt. A fene se gondolta volna hogy a 2literesnél ennyi szerszám kell a gyertyacseréhez! :lol: :D De amúgy nem kell vele foglalkozni ugye? Úgy értem, amig nem járt le az idejük, meg nincs gond, addig nem kell ránézni, vagy igen? Vagy ártani nem árt alapon, néha kitekerjem őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 A régieknek is szép szinük volt. A fene se gondolta volna hogy a 2literesnél ennyi szerszám kell a gyertyacseréhez! :lol: :D De amúgy nem kell vele foglalkozni ugye? Úgy értem, amig nem járt le az idejük, meg nincs gond, addig nem kell ránézni, vagy igen? Vagy ártani nem árt alapon, néha kitekerjem őket? Azért 10ezrenként illik ki-betekerni őket. Ártani nem árt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 A régieknek is szép szinük volt. A fene se gondolta volna hogy a 2literesnél ennyi szerszám kell a gyertyacseréhez! :lol: :D Ha tudnád hány project ment nálam párhuzamosan annak idején! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Ha tudnád hány project ment nálam párhuzamosan annak idején! :D Érdekes dolog, ez a gyertya kérdés, az ember azt gondolná, hogy van két elektróda, leadja a szikrát azt kakukk. Az asszony panaszkodott, hogy a kismocija állandóan lefullad, meg gyenge. Rutinból kikaptam a porlasztót, kicsit koszos volt, nem vészes, de a motor nem javul. Kitekertem a gyertyát, nem látszott a szutyoktól, takarítás vissza, most se jó. gyertyacsere, az újjal szépen muzsikál. Vissza a régi, megint nem megy. Vmi történt a gyertyával, elrepedt a porcelán vagy tudom is én. Mindjárt kimegyek megnézem az Opelnél is, bár nincs rá panasz, de ahogy szobikari is írta, ártani nem árt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Érdekes dolog, ez a gyertya kérdés, az ember azt gondolná, hogy van két elektróda, leadja a szikrát azt kakukk. Az asszony panaszkodott, hogy a kismocija állandóan lefullad, meg gyenge. Rutinból kikaptam a porlasztót, kicsit koszos volt, nem vészes, de a motor nem javul. Kitekertem a gyertyát, nem látszott a szutyoktól, takarítás vissza, most se jó. gyertyacsere, az újjal szépen muzsikál. Vissza a régi, megint nem megy. Vmi történt a gyertyával, elrepedt a porcelán vagy tudom is én. Mindjárt kimegyek megnézem az Opelnél is, bár nincs rá panasz, de ahogy szobikari is írta, ártani nem árt. A látszattól eltérően elég bonyolult egy gyertya lelkivilága. És bizony "öregszik". Az elektródái is, amik elég érzékeny ötvözetekből állnak, és az ionizáció, valamint a magas hőmérsékletű oxidáció sokat árt nekik idővel. igazából a pucolás sok esetben nem használ, hanem inkább árt is neki, az elektróda felületi részén kialakuló ionizálható réteg miatt. Szerintem 40e km-ként max csere, közben nem kell vele semmit sem csinálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Jelentem a motor azóta is kifogástalanul indul és működik, majdnem. Erőtlensége még mindig megvan. Fizetéskor új gyári gyertyák és új gyertyakábelek beszerzése. Szemből nézve a második gyertyakábel már 3 helyen repedt. Amúgy haver azt mondta, hogy neki akkor csinált ilyet az 1.3 kadett, mikor a gyújtótrafója kezdte bemondani az unalmast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 sok okalehet ennek az általad leírt dolognak Day... lehet a trafó is jah, de a 80ezres gyertyák így is ugy is cserések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dol24 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Szétszedtem a fojtószelepházat,alapjárati motort kitisztítottam.Ki szeretném próbálni tápegységen az alapjárati motort,hogy lehetséges ez?Jeladóba a kétvezetékest cseréltem,ugyanolyan színű a csatija.A karterból a blokkba vezető cső el volt dugulva,nem volt egyszerű de kitisztítottam. Összeraktam a fojtószelepházat,alapjárati motort,a szívótorkot az autó pöccre indult,alapjárata jó, próbakör alatt viszont újra vackolt amíg be nem melegedett,meg-meg torpant bizonytalanul erőtlenül járt, nekem úgy tűnik mintha a szelepek rakoncátlankodnának időszakosan.Szétszedés nélkül ki lehet ezt deríteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Összeraktam a fojtószelepházat,alapjárati motort,a szívótorkot az autó pöccre indult,alapjárata jó, próbakör alatt viszont újra vackolt amíg be nem melegedett,meg-meg torpant bizonytalanul erőtlenül járt, nekem úgy tűnik mintha a szelepek rakoncátlankodnának időszakosan.Szétszedés nélkül ki lehet ezt deríteni? Résveszteségméréssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Összeraktam a fojtószelepházat,alapjárati motort,a szívótorkot az autó pöccre indult,alapjárata jó, próbakör alatt viszont újra vackolt amíg be nem melegedett,meg-meg torpant bizonytalanul erőtlenül járt, nekem úgy tűnik mintha a szelepek rakoncátlankodnának időszakosan.Szétszedés nélkül ki lehet ezt deríteni? Mitől tűnik úgy hogy szelepek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Összeraktam a fojtószelepházat,alapjárati motort,a szívótorkot az autó pöccre indult,alapjárata jó, próbakör alatt viszont újra vackolt amíg be nem melegedett,meg-meg torpant bizonytalanul erőtlenül járt, nekem úgy tűnik mintha a szelepek rakoncátlankodnának időszakosan.Szétszedés nélkül ki lehet ezt deríteni? Abban a motorban van IAT szenzor is, ha jól sejtem, mégpedig ugyanolyan, mint a kétvezetékes motorhőfok jeladó. Az volt már cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Jelentem a motor azóta is kifogástalanul indul és működik, majdnem. Erőtlensége még mindig megvan. Fizetéskor új gyári gyertyák és új gyertyakábelek beszerzése. Szemből nézve a második gyertyakábel már 3 helyen repedt. Amúgy haver azt mondta, hogy neki akkor csinált ilyet az 1.3 kadett, mikor a gyújtótrafója kezdte bemondani az unalmast. Szia Day! Nézted már a gyári kábelek árait? Szerintem elkeserítőek, de majd meglátod és utána dobálozol 30e huffal egy ilyen dologért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Szia Day! Nézted már a gyári kábelek árait? Szerintem elkeserítőek, de majd meglátod és utána dobálozol 30e huffal egy ilyen dologért! :D ha amiatt szar, akkor ha 30 ha nem akkor is cserélni kell, csak lehet vár vele 2 fizut, vagy 3mat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dol24 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Abban a motorban van IAT szenzor is, ha jól sejtem, mégpedig ugyanolyan, mint a kétvezetékes motorhőfok jeladó. Az volt már cserélve? Ezzel a szenzorral még nem találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts