Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ilyen állapotjelzőket nézegetted már? nem tudom mik vannak meg hol, de tudod amik a hőfokokat nézik, és ugy adnak jelet az ecunak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dol24 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ilyen állapotjelzőket nézegetted már? nem tudom mik vannak meg hol, de tudod amik a hőfokokat nézik, és ugy adnak jelet az ecunak. A vízhőfok jeladót cseréltem újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Most,hogy egy kicsit enyhült az idő(x16xel)kezd helyrejönni a gép. Az nagyon érdekes,hogy most hidegen és üzemmelegen jó de a két állapot között még mindig rángat,kihagyogat,erőtlen, amint bemelegszik minden henger szépen dolgozik egyenletessé válik a járás és az autó is erőre kap. koszos folytószelepház, alapjárati motor, illetve halódó gyertyakábelek, gyertyák (szigorúan gyáriak!). a jeladóból a kétvezetékest cserélted? ugyanolyan színű a csatija, mint a régié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 történt már ilyen a történelemben igen a blokkra gondoltam, én már semmiben sem bízom de persze csak a hengerfej lesz síkoltatva. nyáron ezt nem tettük meg a tömítés cseréjekor. A gyűrűk hengerenként 5000 Ft-ba kerülnek, ez azért meglepett. A Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Most,hogy egy kicsit enyhült az idő(x16xel)kezd helyrejönni a gép. Az nagyon érdekes,hogy most hidegen és üzemmelegen jó de a két állapot között még mindig rángat,kihagyogat,erőtlen, amint bemelegszik minden henger szépen dolgozik egyenletessé válik a járás és az autó is erőre kap. Frontérzékeny a drága! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 5 ezer az sok vagy kevés szted? ha sok vegyél renaultot, egy dugó 140 ezer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 koszos folytószelepház, alapjárati motor, illetve halódó gyertyakábelek, gyertyák (szigorúan gyáriak!). a jeladóból a kétvezetékest cserélted? ugyanolyan színű a csatija, mint a régié? Nekem is gyáriak vannak, bennük van már a 80 ezredik kilóméter is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 nyáron ezt nem tettük meg a tömítés cseréjekor. Ez volt a nagy hiba... Nekem is gyáriak vannak, bennük van már a 80 ezredik kilóméter is. :D Akkor azokat már kétszer is le kellett volna cserélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
attis80 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 hello mindenki! Lenne egy kérdésem C18nz automata Astra inditásnál dadog ,puffog elindulásnál erötlen és max 90-el megy mi lehet a hibája?Vizpumpa+hengerfej+gyertyák kicserélve.viszont az injektor tele van benyával.hibakódót kiolvastuk 35kod.tud valaki valami ötletet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 hello mindenki! Lenne egy kérdésem C18nz automata Astra inditásnál dadog ,puffog elindulásnál erötlen és max 90-el megy mi lehet a hibája?Vizpumpa+hengerfej+gyertyák kicserélve.viszont az injektor tele van benyával.hibakódót kiolvastuk 35kod.tud valaki valami ötletet? Hibakódok. Sokminden lehet várd meg amíg beesnek a tapasztaltabb kollégák. Gyujtás rendben? Néztetek szikrát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
attis80 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hibakódok. Sokminden lehet várd meg amíg beesnek a tapasztaltabb kollégák. Gyujtás rendben? Néztetek szikrát? Gyujtás rendben szikra is van valamiért tul sok benzint kap.de nem tudjuk miért Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Gyujtás rendben szikra is van valamiért tul sok benzint kap.de nem tudjuk miért Hát a hibakód az alapjárati motoré, lehet hogy az cart be, vagy csak takarítani kell. Vagy az injektor? Egy kicsit várj, a tapsztaltabb cartársak most másfele járnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 ha hozza az alapjárati motort hibára, érdemes legalább kivenni, és megnézni milyen állapotban van én tisztítás után indítottam, és akkor nehezen is indult meg dadogott is amig be nem állította magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 ha hozza az alapjárati motort hibára, érdemes legalább kivenni, és megnézni milyen állapotban van én tisztítás után indítottam, és akkor nehezen is indult meg dadogott is amig be nem állította magát. Igen csak úgy udom a tengelyét nem szerencsés tekergetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Igen csak úgy udom a tengelyét nem szerencsés tekergetni. :D nem is lehet :lol: az nem forog mint a hagyományos villany mocik előre hátra zár, és egy kúppal szabályozza a levegő áramlását. és ha megtisztítod, leszeded róla a dzsuvát, minden esetben másképp fog indulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 hello mindenki! Lenne egy kérdésem C18nz automata Astra inditásnál dadog ,puffog elindulásnál erötlen és max 90-el megy mi lehet a hibája?Vizpumpa+hengerfej+gyertyák kicserélve.viszont az injektor tele van benyával.hibakódót kiolvastuk 35kod.tud valaki valami ötletet? Mindenképp az alapjáratinál kellene keresgélni. Tudod melyik az/merre van? nem is lehet :lol: Szeretnél fogadni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Szeretnél fogadni? :D hm ezekszerint lehet... bár nekem nem fordult el, pedig próbáltam gyengéden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
attis80 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Mindenképp az alapjáratinál kellene keresgélni. Tudod melyik az/merre van? Szeretnél fogadni? :D tudom melyik csak nem tudom kiszedni.nincs olyan torx kulcsom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 tudom melyik csak nem tudom kiszedni.nincs olyan torx kulcsom Sajnos nincs más megoldás mint beszerezni egyet. T-20 vagy T-25 kell. Csati rendben, nincs vezetékszakadás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
attis80 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sajnos nincs más megoldás mint beszerezni egyet. T-20 vagy T-25 kell. Csati rendben, nincs vezetékszakadás? minden csati rendben vezetéken nincs szakadás. lehetséges olyan hogy beragadt a befecskendezö szelep?mert volt olyan hogy 150km/h-nál nyomtam egy sprt gombot kilött meg minden és másnap kezdödött a baj reggel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 minden csati rendben vezetéken nincs szakadás. lehetséges olyan hogy beragadt a befecskendezö szelep?mert volt olyan hogy 150km/h-nál nyomtam egy sprt gombot kilött meg minden és másnap kezdödött a baj reggel Nem hinném. Nem véletlen van az a 35 ott. Ha tényleg nem tud szabályozni az alapjárati az azért megkavarja a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dol24 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 koszos folytószelepház, alapjárati motor, illetve halódó gyertyakábelek, gyertyák (szigorúan gyáriak!). a jeladóból a kétvezetékest cserélted? ugyanolyan színű a csatija, mint a régié? Szétszedtem a fojtószelepházat,alapjárati motort kitisztítottam.Ki szeretném próbálni tápegységen az alapjárati motort,hogy lehetséges ez?Jeladóba a kétvezetékest cseréltem,ugyanolyan színű a csatija.A karterból a blokkba vezető cső el volt dugulva,nem volt egyszerű de kitisztítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ki szeretném próbálni tápegységen az alapjárati motort,hogy lehetséges ez? Hogy mozog-e? Rádugod a csatira, beindítod a motort egy pillanatra és meglátod. (2személyes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Hogy mozog-e? Rádugod a csatira, beindítod a motort egy pillanatra és meglátod. (2személyes) nekem sajna melegen egyszemélyes, mert hallom hogy mozog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ide bosszankodom magam. Nem kis ideje szívok a hűtővíz szivárgásával. Szerintem nem egyedi eset, hogy a hurok alakú vastag gumicső ereszt a motorhoz csatlakozásnál. Megnéztem mi a szitu, az az alu öntvénycsonk elég korrodált (talán rossz fagyálló miatt?). Dupla bilincs - csöpög. Gumicső csere - csöpög. Egyik szerelő azt mondja még vezérműszíj cserekor, hogy hamár lekerült a vízpumpa, cseréljük ezt a fránya korrodált csonkot is. Ja, de épp nem volt kapható sehol. Így maradt a szívás (csöpögés) továbbra is. Másik szerelő: áh, nem kell csonkcsere, biztos gagyi utángyártott gumi. Cseréli jó gumira. Remek. Csöpög. Van más is: (Opel) Tóthék klímaszerelése által fűtővízkörre szerelt Diavia elzáró csap csöpögött. Csap csere. Bírt másfél évet, újra csöpög. Nagy ügy, újra csere. 2 hónap és újfent csöpög! Neeeeee.... Komolyan, járt ember a holdon, és nem lehet egy Astra hűtőrendszer csöpögését megszüntetni!? :D Jah, és valszeg a hengerfejtömítésem is azért szált el a múltkor, mert sosem jó a szintje a hűtővíznek. Itt adom fel minden reményem, hogy valaha belekezdjek egy idősebb vas restauráltatásába... Szép estét cartársak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts