Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Most,hogy egy kicsit enyhült az idő(x16xel)kezd helyrejönni a gép. Az nagyon érdekes,hogy most hidegen és üzemmelegen jó de a két állapot között még mindig rángat,kihagyogat,erőtlen, amint bemelegszik minden henger szépen dolgozik egyenletessé válik a járás és az autó is erőre kap.

koszos folytószelepház, alapjárati motor, illetve halódó gyertyakábelek, gyertyák (szigorúan gyáriak!).

a jeladóból a kétvezetékest cserélted? ugyanolyan színű a csatija, mint a régié?

Megosztás:

Most,hogy egy kicsit enyhült az idő(x16xel)kezd helyrejönni a gép. Az nagyon érdekes,hogy most hidegen és üzemmelegen jó de a két állapot között még mindig rángat,kihagyogat,erőtlen, amint bemelegszik minden henger szépen dolgozik egyenletessé válik a járás és az autó is erőre kap.

Frontérzékeny a drága! :D

Megosztás:

hello mindenki!

Lenne egy kérdésem C18nz automata Astra inditásnál dadog ,puffog elindulásnál erötlen és max 90-el megy mi lehet a hibája?Vizpumpa+hengerfej+gyertyák kicserélve.viszont az injektor tele van benyával.hibakódót kiolvastuk 35kod.tud valaki valami ötletet?

Megosztás:

hello mindenki!

Lenne egy kérdésem C18nz automata Astra inditásnál dadog ,puffog elindulásnál erötlen és max 90-el megy mi lehet a hibája?Vizpumpa+hengerfej+gyertyák kicserélve.viszont az injektor tele van benyával.hibakódót kiolvastuk 35kod.tud valaki valami ötletet?

Hibakódok. Sokminden lehet várd meg amíg beesnek a tapasztaltabb kollégák. Gyujtás rendben? Néztetek szikrát?

Megosztás:

Igen csak úgy udom a tengelyét nem szerencsés tekergetni. :D

nem is lehet :lol:

az nem forog mint a hagyományos villany mocik

előre hátra zár, és egy kúppal szabályozza a levegő áramlását.

és ha megtisztítod, leszeded róla a dzsuvát, minden esetben másképp fog indulni.

Megosztás:

hello mindenki!

Mindenképp az alapjáratinál kellene keresgélni. Tudod melyik az/merre van?

nem is lehet :lol:

Szeretnél fogadni? :D

Megosztás:

Sajnos nincs más megoldás mint beszerezni egyet. T-20 vagy T-25 kell.

Csati rendben, nincs vezetékszakadás?

minden csati rendben vezetéken nincs szakadás.

lehetséges olyan hogy beragadt a befecskendezö szelep?mert volt olyan hogy 150km/h-nál nyomtam egy sprt gombot kilött meg minden és másnap kezdödött a baj reggel

Megosztás:

minden csati rendben vezetéken nincs szakadás.

lehetséges olyan hogy beragadt a befecskendezö szelep?mert volt olyan hogy 150km/h-nál nyomtam egy sprt gombot kilött meg minden és másnap kezdödött a baj reggel

Nem hinném. Nem véletlen van az a 35 ott. Ha tényleg nem tud szabályozni az alapjárati az azért megkavarja a dolgokat.

Megosztás:

koszos folytószelepház, alapjárati motor, illetve halódó gyertyakábelek, gyertyák (szigorúan gyáriak!).

a jeladóból a kétvezetékest cserélted? ugyanolyan színű a csatija, mint a régié?

Szétszedtem a fojtószelepházat,alapjárati motort kitisztítottam.Ki szeretném próbálni tápegységen az alapjárati motort,hogy lehetséges ez?Jeladóba a kétvezetékest cseréltem,ugyanolyan színű a csatija.A karterból a blokkba vezető cső el volt dugulva,nem volt egyszerű de kitisztítottam.

Megosztás:

Ide bosszankodom magam.

Nem kis ideje szívok a hűtővíz szivárgásával. Szerintem nem egyedi eset, hogy a hurok alakú vastag gumicső ereszt a motorhoz csatlakozásnál. Megnéztem mi a szitu, az az alu öntvénycsonk elég korrodált (talán rossz fagyálló miatt?). Dupla bilincs - csöpög. Gumicső csere - csöpög. Egyik szerelő azt mondja még vezérműszíj cserekor, hogy hamár lekerült a vízpumpa, cseréljük ezt a fránya korrodált csonkot is. Ja, de épp nem volt kapható sehol. Így maradt a szívás (csöpögés) továbbra is. Másik szerelő: áh, nem kell csonkcsere, biztos gagyi utángyártott gumi. Cseréli jó gumira. Remek. Csöpög.

Van más is: (Opel) Tóthék klímaszerelése által fűtővízkörre szerelt Diavia elzáró csap csöpögött. Csap csere. Bírt másfél évet, újra csöpög. Nagy ügy, újra csere. 2 hónap és újfent csöpög! Neeeeee....

Komolyan, járt ember a holdon, és nem lehet egy Astra hűtőrendszer csöpögését megszüntetni!? :D

Jah, és valszeg a hengerfejtömítésem is azért szált el a múltkor, mert sosem jó a szintje a hűtővíznek.

Itt adom fel minden reményem, hogy valaha belekezdjek egy idősebb vas restauráltatásába...

Szép estét cartársak.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.