spzoli Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 a csereszbatost ugy értettem, hogy ki lehet cserélni őket, szal nzre rámegy az sz sr se is. zoli igen szép jó mi ez? kompresszió értkeket olvastam szerintem, meg még nem tudom miket, de hogy ez mi micsoda é smelyik mocihoz, nekem ebből nem jön ki :D nzre felesleges sz,szr fejet rárakni...ugyannyi ps... az se nek kerek a szívó része, a többinek meg 4szögletes Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 jaaa hogy ezeka jezések vannak használva az összes motorkód kialakításakor szal az se akkor már 9,5-10 kompival és e mint hengerenkénti értem köszi jaa s z r s kompresszió hengerenként és megnövelt vili köszi mégeccer :D nem. központi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 nzre felesleges sz,szr fejet rárakni...ugyannyi ps... az se nek kerek a szívó része, a többinek meg 4szögletes jójó ez oké, főleg hogy megtudtam mit jelentenek a betűk a kódban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 nem. központi. :lol: iigeeen na csak a nagy izgalom tudddooood :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 jójó ez oké, főleg hogy megtudtam mit jelentenek a betűk a kódban volt ennél egy jobb leírásom is, de most nem elérhető az oldal sajnos. Abban benne van az X-szel kezdődő motorkód jelentése is. Euro2 asszem. Ezt sajnos csak a calibra oldaláról szedtem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Igen, X motorkód Euro 2, Y - Euro3, Z - Euro 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ki is akart látni sok olajat zabáló motort? Na az enyém sajnos ilyen. Van hogy a 0,7l/1000km lemegy! (nem nem írtam el ez ennyi) Érdekes, hogy országúti használatnál ez töredéke de budapesti közlekedéssel 0,4-0,7l/1000km között van :D óra szerint 113eKm van a motorban. pöccre indul, nagyon jól megy, nem csöpög az olaj (sosincs alatta olajfolt.), zöldkártyán csont nélkül teljesíti a határértékeket, nem föstöl. Egyedül több hetes araszolós városi használat után ha meghúzatom pl 2-esben 6ezres fordulatig és amikor felváltok 3-asba akkor dob egy kis füstpamacsot, egyébként semmi. Félévente beleküldök egy proteces tisztítást és ennyi. Tudom ez a mennyiség már nem egészséges, de amig gond nélkül megy nem akarom szétbontani, most se időm se pénzem rá. Elhatároztam, hogy 150ekm-ig ki kell hogy így bírja, majd akkor talán szétdöntjük és rendberakjuk a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Te is sejtheted, hogy nem annyi van abban az autóban :lol: Ez már a tipikus "öregkori" olajfogyasztása annak a mocinak. Generál 220-250, de ebben még nincsenek benne hidrotőkék, ha kellenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ki is akart látni sok olajat zabáló motort? Na az enyém sajnos ilyen. Van hogy a 0,7l/1000km lemegy! (nem nem írtam el ez ennyi) Érdekes, hogy országúti használatnál ez töredéke de budapesti közlekedéssel 0,4-0,7l/1000km között van :lol: óra szerint 113eKm van a motorban. pöccre indul, nagyon jól megy, nem csöpög az olaj (sosincs alatta olajfolt.), zöldkártyán csont nélkül teljesíti a határértékeket, nem föstöl. Egyedül több hetes araszolós városi használat után ha meghúzatom pl 2-esben 6ezres fordulatig és amikor felváltok 3-asba akkor dob egy kis füstpamacsot, egyébként semmi. Félévente beleküldök egy proteces tisztítást és ennyi. Tudom ez a mennyiség már nem egészséges, de amig gond nélkül megy nem akarom szétbontani, most se időm se pénzem rá. Elhatároztam, hogy 150ekm-ig ki kell hogy így bírja, majd akkor talán szétdöntjük és rendberakjuk a motort. sajnos rád tudnék tromfolni :D Megboldogult astrámmal ha mentem haza ( oda-vissza 500km, 90-100km-es tempó ), mindig elvittem a 4L-es olajoskannát, és volt olyan, hogy bizony egy jó lityit kellett pótolni. utána jött a dugattyútörés ( nem vettem észre, nem csörgött, ment szépen ), akkor már valami hihetetlen mértékben zabálta az olajat. majd kapott gyűrűsort, meg egy új dugót, és eladtam :lol: igazából nincs lelkiismeretfurdalásom emiatt, mert aki megvette, lehet jár majd vele 100.000 km-et gond nélkül, másrészt meg cseréltem rajta: féktárcsa, fékbetét, komplett vezérlés, olajak, termosztát, hengerfej fel lett újítva, szóval rendbeszedtem rajta mindent. csak a végén már elment a bátorságom a sok költség miatt... óra szerint 150.000 volt benne, valós futás szerintem vagy 300.000 :D x16xel volt, magas felszereltséggel. máig sajnálom szegényt :lol: brühühühü Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Más.. Kollegám 99-es G asztrájában behalt a trafó (motor X16XEL02) Ebben a motorban már nem olyan dis gyujtás van mint az enyémben hanem komplet a gyertyapipákkal együtt van a trafó. Autósboltokban gereblyének csúfolják. Árak 32-50eFt-ig vannak. Most egy delphi-t nézett ki 36eFt-körül. Kérdés, hogy a delphi jó (így a gm logo nélkül) Ja és ami érdekes, hogy sehol nem akartak garanciát adni az alkatrészre hacsak nem márkaszervíz szereli be! Ez durva, mert 4db csavar és egy csatlakozó. Szóval még egy 10 éves gyerek is kicseréli ha fogott már a kezében csavarhúzót. Miért ez a hozzáállás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 mert az utángyáriak szarok abból. csak a gyárit ajánlják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Más.. Kollegám 99-es G asztrájában behalt a trafó (motor X16XEL02) Ebben a motorban már nem olyan dis gyujtás van mint az enyémben hanem komplet a gyertyapipákkal együtt van a trafó. Autósboltokban gereblyének csúfolják. Árak 32-50eFt-ig vannak. Most egy delphi-t nézett ki 36eFt-körül. Kérdés, hogy a delphi jó (így a gm logo nélkül) Ja és ami érdekes, hogy sehol nem akartak garanciát adni az alkatrészre hacsak nem márkaszervíz szereli be! Ez durva, mert 4db csavar és egy csatlakozó. Szóval még egy 10 éves gyerek is kicseréli ha fogott már a kezében csavarhúzót. Miért ez a hozzáállás? Nekem gyújtásmodult kellett cserélni és én is csak úgy kaptam rá garanciát ha a márkaszerviz szereli be. Megjegyzem nekem ráadásul csak 2 csavaros művelet. Öt perc az egész és ebben benne van egy cigi is. Másrészt volt akkora "szerencsém", hogy ezt egyfajta szerviz-akció keretén belül csinálták - jókor jó helyen cimű fejezet - és nagyobb kedvezmény volt az alkatrészre mint amennyi a munkadij volt. Úgyhogy még anyagilag is megérte. :D Gondolom nagyobb műveletnél már nem igy jött volna ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nekem gyújtásmodult kellett cserélni és én is csak úgy kaptam rá garanciát ha a márkaszerviz szereli be. Megjegyzem nekem ráadásul csak 2 csavaros művelet. Öt perc az egész és ebben benne van egy cigi is. Másrészt volt akkora "szerencsém", hogy ezt egyfajta szerviz-akció keretén belül csinálták - jókor jó helyen cimű fejezet - és nagyobb kedvezmény volt az alkatrészre mint amennyi a munkadij volt. Úgyhogy még anyagilag is megérte. :D Gondolom nagyobb műveletnél már nem igy jött volna ki. Úgy veszem észre ez a garancia dolog általános lehet, nekem is úgy adtak volna az AC-pumpára ha szerelővel rakatom be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 mert az utángyáriak szarok abból. csak a gyárit ajánlják... A gyári (ami szintén delphi csak a gm feloratos) 50felett. Ezek után nem lehet a kollegát rábeszélni, hogy ne a 36eFt-os gm logo nélküli de szintén delphi-t vegye. Hát szurkolok neki hogy ez is jó legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 A gyári (ami szintén delphi csak a gm feloratos) 50felett. Ezek után nem lehet a kollegát rábeszélni, hogy ne a 36eFt-os gm logo nélküli de szintén delphi-t vegye. Hát szurkolok neki hogy ez is jó legyen. Nem tudom milyen utángyáriak vannak abból, de azokat szidják mint a lovat. Menj be a G astrás topikban, keress rá, nem egy ember szívott már vele. Egyébként gyári és gyári beszállítói termék között is hatalmas különbség lehet, ugyanis a gyári cuccok megfelelő elvárások alapján készülnek, és kemény minőségellenőrzésen esnek át... míg a beszállító piacra gyárthat jóval szarabb minőségben is, mert úgy olcsóbb. Annak a minőségét meg senki nem ellenőrzi kb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nem tudom milyen utángyáriak vannak abból, de azokat szidják mint a lovat. Menj be a G astrás topikban, keress rá, nem egy ember szívott már vele. Egyébként gyári és gyári beszállítói termék között is hatalmas különbség lehet, ugyanis a gyári cuccok megfelelő elvárások alapján készülnek, és kemény minőségellenőrzésen esnek át... míg a beszállító piacra gyárthat jóval szarabb minőségben is, mert úgy olcsóbb. Annak a minőségét meg senki nem ellenőrzi kb :D Engem meggyőztél (főleg a lambda szondás félrenyúlásom után) de sajnos én a kollegámat nem tudom. Talán már meg is vette... Ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Sziasztok! Nyáron cseréltük az 1,8-as f astrámban a motort egy kevesebb km-t futottra. Át is néztünk mindent rajta, új hengerfejtömítés vízpumpa stb csere volt. Mentem 25.000 km-t azóta Tegnap minden előzmény nélkül menet közben elkezdett kopogni a motor égtelenül. És elment 1 hengerem, éreztem, hallottam. Magas fordulaton olyan kopogás jött a motorból, hogy félelmetes volt. Ma szétszedtük. A szelepfedélnél, semmi, az olajkartell levétel után csapágyak, főtengely épek. Na akkor le a hengerfej. :D Az 1-2 henger közt szó szerint átégett a tömítés. Az egyik henger szépen átfújt a másik hengerbe. Gondolom innen volt a kopogás. De hogy tudott elégni a tömítés ez rejtély, konkrétan hiányzott egy darab belőle. Most azt sem tudom, hogy lehet megállapítani, hogy a hengerfej sík e, mert ugye ahhoz ki kellene varázsolni az egész blokkot. A dugattyúban a gyűrűk is beszorultak, cserélni kell, és a csapágyakon is van karc. Holnap vesszük az alkatrészeket, aztán szerelés. A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Sziasztok! Most azt sem tudom, hogy lehet megállapítani, hogy a hengerfej sík e, mert ugye ahhoz ki kellene varázsolni az egész blokkot. Miért kéne? A hegerfejet kell elvinni síkolni, ez amúgy is ajánlatos HF-levételkor. Nekem 3000ft-ért csinálták a síkolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 lehet arra gondol, hogy a blok sík e Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 lehet arra gondol, hogy a blok sík e Hát az elég durva lenne, ha az elvetemedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Hát az elég durva lenne, ha az elvetemedik. történt már ilyen a történelemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 történt már ilyen a történelemben Lehet, de az extrém eset lehetett, a HF-et viszont mindíg kell.ene síkolni ha leveszed úgy tudom. Igaz a csavarokat is illene cserélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 sokminden van amit előírnak, és ha mégse teszed... de tény, hogy nem véletlenül van előírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dol24 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nekem az audin volt ilyen probléma ott is átégett két henger között a tömítés.Simán ki lett cserélve a hengerfej tömítés és gond nélkül használtam még kb.2 évet amikor eladásra került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dol24 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Most,hogy egy kicsit enyhült az idő(x16xel)kezd helyrejönni a gép. Az nagyon érdekes,hogy most hidegen és üzemmelegen jó de a két állapot között még mindig rángat,kihagyogat,erőtlen, amint bemelegszik minden henger szépen dolgozik egyenletessé válik a járás és az autó is erőre kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts