astra f 1.4 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 szóval nem menne vele a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 szóval nem menne vele a kocsi Ezt nem mondtam. Szerintem menne, de az immo-t tech-el át kell írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra f 1.4 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ezt nem mondtam. Szerintem menne, de az immo-t tech-el át kell írni. nemgáz mert nincs immo benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 nemgáz mert nincs immo benne De a kompiban van és amíg nem veszi a jelet addig nem indítja az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra f 1.4 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ezt nem mondtam. Szerintem menne, de az immo-t tech-el át kell írni. és menyiért adod Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra f 1.4 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 De a kompiban van és amíg nem veszi a jelet addig nem indítja az autót. jaaa az baj szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra f 1.4 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 De a kompiban van és amíg nem veszi a jelet addig nem indítja az autót. vagy lehet ezeket javíttatni valahol szerinted Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 'Tápiószecső' : na a váltoproblémát már megbeszéltuk, most még érdekelne ha tudnál e valamit irni a C18XEL motorrol, mi rola a véleményed? azt hallotam ez egy eléggé jol sikerult motor, szted holl vannak a gyengepontok? nekem egy X18XE van kilátásba de ha jol tudom akkor tobbé kevésbé hasonlok ezek a mocik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 sztem lehet nyíregyházán tudom, hogy renaultoknak javítják, de pesten biztos csinálnak, érdeklődni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 vagy lehet ezeket javíttatni valahol szerinted Ahol van tech-es műszer ott szerintem meg tudják csinálni, de konkrétabbat nem tudok. Érdeklődj utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 'Tápiószecső' : na a váltoproblémát már megbeszéltuk, most még érdekelne ha tudnál e valamit irni a C18XEL motorrol, mi rola a véleményed? azt hallotam ez egy eléggé jol sikerult motor, szted holl vannak a gyengepontok? nekem egy X18XE van kilátásba de ha jol tudom akkor tobbé kevésbé hasonlok ezek a mocik Az L a gyengített verzió. 115 lovas 125 helyett, de az X nem tudom mit zavar bele. Nincs vele semmi gondom, korrektül megy, de azért még csak pár hónapja van itt. Azért nem szeretem annyira mint a fehér motorját. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 ha jol tudom akkor az x az csak valami másab katalizátort jelol, hogy kicsit zoldeb, csak attol félek nem e hasonlít tulságosan az 1.6 16V olajzabálokra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 ha jol tudom akkor az x az csak valami másab katalizátort jelol, hogy kicsit zoldeb, csak attol félek nem e hasonlít tulságosan az 1.6 16V olajzabálokra Amennyire én tudom az 1.6 16v-k csak a kényesek a többi nem annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dol24 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Amennyire én tudom az 1.6 16v-k csak a kényesek a többi nem annyira. Nem tudod véletlenül,hogy az 1.6 16v-k miért hajlamosak az olajat fogyasztani? Úgy tudom a hengerfej megegyezik az 1.4 16v-vel és ezek nem eszik az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nem tudod véletlenül,hogy az 1.6 16v-k miért hajlamosak az olajat fogyasztani? Úgy tudom a hengerfej megegyezik az 1.4 16v-vel és ezek nem eszik az olajat. Úgy tudtam, hogy 0.6 l/1000 km-ként. Gyári adat! Szerintem ezért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nem tudod véletlenül,hogy az 1.6 16v-k miért hajlamosak az olajat fogyasztani? Úgy tudom a hengerfej megegyezik az 1.4 16v-vel és ezek nem eszik az olajat. Mert hamar kopnak a dugattyúk és a gyűrűk. 120-180e km-től elkezd nőni így az olajfogyasztás. Nem egy félmillió km-es konstrukció :D Amúgy újszerű állapotában addig az is rendes olajmennyiséget fogyaszt csak, mint a többi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Úgy tudtam, hogy 0.6 l/1000 km-ként. Gyári adat! Szerintem ezért.... mindegyik motorra ennyi, és 0.7L/1000km a megengedett MAX olajfogyasztás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 mindegyik motorra ennyi, és 0.7L/1000km a megengedett MAX olajfogyasztás. :lol: Ugye 10.000 km-t akartatok írni? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ugye 10.000 km-t akartatok írni? :lol: :D Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ugye 10.000 km-t akartatok írni? :lol: :D Nem hiszem. :lol: Bár nem F, hanem G de akkora különbség nem lehet. Amúgy az enyém simán teljesiti ezt a normát, sőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 hát hogy cserétol cseréig benyakaljon magának 7-8liter olajat az nekem se tetszik, amugy komolyan a dugókkal van a gond ez Ádáméknak Eisenachban igy sikerult és a legtobb 1.6 16V ezzel a gondal kuzd, amugy cserétol cseréig menyi egy egésséges olajfogyasztás? gondolok olyan 15ezer km-re, a C16NZm fél liter korul fogyaszt el, de ez már alapjába véve lassan 25éves technika, akkor miert ez a nagy fogyasztás-tolerancia ezeken az uj motorokon Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 hát hogy cserétol cseréig benyakaljon magának 7-8liter olajat az nekem se tetszik, amugy komolyan a dugókkal van a gond ez Ádáméknak Eisenachban igy sikerult és a legtobb 1.6 16V ezzel a gondal kuzd, amugy cserétol cseréig menyi egy egésséges olajfogyasztás? gondolok olyan 15ezer km-re, fél liter az ugy rendben van? Belinkeltem egy oldalt megnézted? Ott a válasz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 hát hogy cserétol cseréig benyakaljon magának 7-8liter olajat az nekem se tetszik, amugy komolyan a dugókkal van a gond ez Ádáméknak Eisenachban igy sikerult és a legtobb 1.6 16V ezzel a gondal kuzd, amugy cserétol cseréig menyi egy egésséges olajfogyasztás? gondolok olyan 15ezer km-re, a C16NZm fél liter korul fogyaszt el, de ez már alapjába véve lassan 25éves technika, akkor miert ez a nagy fogyasztás-tolerancia ezeken az uj motorokon Nehogymár egy csereperiódus alatt megegye a teljes olajmennyiség dupláját... :lol: Akkor nem kellene cserélni, hiszen cserélődne magától. Az szerintem 100%, hogy el van írva a linken. Kézikönyvből is az rémlik, hogy 0.007 liter / 100 km, csak most nem találom benne... Zotya, gondolkodj. Tankolástól tankolásig leeszi neked max. jelzéstől a minimumra az olajat? Nekem cserénél max.-ra lett töltve, most (6-7000 km) van kb. a két jelzés között félúton. Kicsit abszurd lenne az az érték :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nehogymár egy csereperiódus alatt megegye a teljes olajmennyiség dupláját... :lol: Akkor nem kellene cserélni, hiszen cserélődne magától. Az szerintem 100%, hogy el van írva a linken. Kézikönyvből is az rémlik, hogy 0.007 liter / 100 km, csak most nem találom benne... Zotya, gondolkodj. Tankolástól tankolásig leeszi neked max. jelzéstől a minimumra az olajat? Nekem cserénél max.-ra lett töltve, most (6-7000 km) van kb. a két jelzés között félúton. Kicsit abszurd lenne az az érték :D Nekem? Csont nélkül! :lol: Látod hogy ez van írva a táblázatba. De gondolom ez a maximális érték, ami még nem kóros. De akárhol nézegettem a neten, midenhol ez volt írva, a kezelési kéziköny meg nincs nálam, mert csak kölcsönbe kértem, a javításiban meg úgy rémlik nincs leírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nehogymár egy csereperiódus alatt megegye a teljes olajmennyiség dupláját... :lol: Akkor nem kellene cserélni, hiszen cserélődne magától. Az szerintem 100%, hogy el van írva a linken. Kézikönyvből is az rémlik, hogy 0.007 liter / 100 km, csak most nem találom benne... Zotya, gondolkodj. Tankolástól tankolásig leeszi neked max. jelzéstől a minimumra az olajat? Nekem cserénél max.-ra lett töltve, most (6-7000 km) van kb. a két jelzés között félúton. Kicsit abszurd lenne az az érték :D Pedig nincs elírás, az annyi! Ami nem jelenti azt, hogy annyit is fogyaszt. Ez csak arra kell, hogy a garanciális időben meglepődő tulajoknak fel lehessen mutatni egy papírt, és el lehessen küldeni a jó .... anyjába ha reklamálni mer az olajfogyasztásért. :lol: Az viszont tény, hogy a 16V -ek (sokkal) több olajat fogyasztanak mint a 8V-ek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts