opel16v Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Akkor az valszeg gyári. Nem sok ötletem van erre... Nem sok rövidet szoktál menni? Vagy utánfutó, stb... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Akkor az valszeg gyári. Nem sok ötletem van erre... Nem sok rövidet szoktál menni? Vagy utánfutó, stb... ? gumik állapota? nem puhák nagyon? nem kopottak nagyon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
magab70 Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 90 % ban városon kivül szoktam menni naponta 40-50km A gumik 2.1 nyomáson vannak. Utánfutó nincs. Pénteken tankoltam eddig mentem 205 Km és már a tankmutató a felét mutatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 90 % ban városon kivül szoktam menni naponta 40-50km A gumik 2.1 nyomáson vannak. Utánfutó nincs. Pénteken tankoltam eddig mentem 205 Km és már a tankmutató a felét mutatja. az tényleg sok akkor... milyen benzin?, mármint normális, vagy v.mi egyéb netán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 90 % ban városon kivül szoktam menni naponta 40-50km A gumik 2.1 nyomáson vannak. Utánfutó nincs. Pénteken tankoltam eddig mentem 205 Km és már a tankmutató a felét mutatja. A tankmutató nagyon csalóka. Az elején jobban csökken. Teljes tankkal mennyit mész? Tankolj tele - használd el teljesen - tankolj tele és betöltött mennyiségből számold ki mennyi a fogyasztás. A teljesítmény nem esett vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
magab70 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Sziasztok. A bezinből 95 vagy 98-ast szoktam tankolni. Tankoltam már mindenféle kúton. Egy teli tankal 500 max 550 Km megyek el igy jön ki a 10L kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 No és mennyit tudsz bele tankolni? Nem mindegy, mennyi az a tele tank. Az is lehet hogy eldugult a szellőző :arrow: AC összehorpasztotta a tankot :arrow: kevesebbet lehet tankolni bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 No és mennyit tudsz bele tankolni? Nem mindegy, mennyi az a tele tank. Az is lehet hogy eldugult a szellőző :arrow: AC összehorpasztotta a tankot :arrow: kevesebbet lehet tankolni bele. Nekem minden héten kell egy tank benzin.Olyan 49-51 litert tankolok bele.Persze van még benne kb.2 liter-és olyan 650 Km.elég egy tank. Már volt olyan (többször), hogy a BC "0" -át irt és még mentem vele-akkor tankoltam 52 litert.(de szinültig) sajna lehet , hogy eladom a vasam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
magab70 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Tele szoktam tankolni 50L fér bele. Én is hetente tankolok csak én 150Km kevesebbet megyek vele mint te. Ez elött egy 92' Vectram volt igaz annak a tankja 60L volt de azzal egy tankal elmentem 1000 Km És az csak 8V volt C16NZ motorszámal ezért is sok nekem ez a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Akit érdekel most mán WAP-on is elérhetőek vagyunk! http://wap.opelklub.hu (proba: www.wapsilon.com, vagy Opera 7-es böngésző) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wf101 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Sziasztok! Beleszólnék én is a fogyasztás témába, de lehet, hogy nem kellene... :oops: Én ugyanis gázzal járok, és nagyon megvagyok elégedve az árával, és a teljesítménycsökkenés is minimális. Az átlagfogyasztásom (klímával) 9,22 liter gázban, ami 12,92 Ft/km. De ki lehet hozni 8 Ft/km-t is belőle... Ez azért nem rossz, szerintem. :) Egyébként a benzines fogyasztásom átlag 9 liter körül volt (x16xen). Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Nekem minden héten kell egy tank benzin.Olyan 49-51 litert tankolok bele.Persze van még benne kb.2 liter-és olyan 650 Km.elég egy tank. Már volt olyan (többször), hogy a BC "0" -át irt és még mentem vele-akkor tankoltam 52 litert.(de szinültig) sajna lehet , hogy eladom a vasam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a héten csak 500 Km. vóóót elég (siettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 a tartályban alig van egy kevés víz elég ha ilyen melegben beleb@szok egy doboz deszt. vizet?? az a leggyorsabb és mégse viz nélkül mászkálok vagy mit tegyek bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 ....vagy mit tegyek bele?.... Nekem is elfogyott kicsit, már megvetem az "Opel fagyállót", azt fogom beletölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Nekem is elfogyott kicsit, már megvetem az "Opel fagyállót", azt fogom beletölteni. mondjuk nem a lényeg de többmint a semmi :) ide kívánkozik a kérdés (ahogy megszokhattuk) hol/menniyért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Red kollega! Egy év után is félve nyitottam az audi topikot, de nem lenne butaság egy mmm topikot nyitni és nem szétfloodolni :?: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 ide kívánkozik a kérdés (ahogy megszokhattuk) hol/menniyért? Csergő és nem emlékszem pontosan mennyiért, de ezer alatt volt az 1 liter. Amelyhez ha egy lityó vizet raksz, akkor még mindig -15 fokig bírja a strapát, bár erre nem teszem le a nagyesküt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Red kollega! Egy év után is félve nyitottam az audi topikot, de nem lenne butaság egy mmm topikot nyitni és nem szétfloodolni :?: :idea: jó ötlet nyiss egyet az eladó alkatrészek alatt, oda illilk a leginkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Kartársak! SOS szükségem lenne a gsi gyári leömlő méreteire, adataira (c20xe). Ha vkinek vannak adatai, méretei és megosztja velem annak lógok 1 sörrel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Kartársak! SOS szükségem lenne a gsi gyári leömlő méreteire, adataira (c20xe). Ha vkinek vannak adatai, méretei és megosztja velem annak lógok 1 sörrel :wink: Tán csináltatni akarsz?????? Ha igen akkor inkább szerez be 1-et! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 van 2 is :wink: az 1iket most adom el mindenféleképpen, mert kell a pénz, hogy alakítsam a kocsit. És az érdeklödő emberkének kellene válasz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Aztec! Milyen adatokra vagy kíváncsi? 55-ös a vége, asszem a szárak 45ösek. Átalakítás nélkül csak C20XE-re megy rá, meg valaki mondta hogy viszonylag könnyen C20NE-re is ráapplikálható. Nekem egyébként ilyenből lett átalakítva az X16XEL-re, de azzal keményen megküzdött Dudás, azt mondta, többet nem vállal ilyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Na ez az Gabi! Corsába lesz. Egy GSi corsába :arrow: Annyit mondok A 1600ban megy a géppel és neki kellene, sztem ismered is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Akkor nem hiszem hogy ez jó megoldás lenne Neki. Ugyanis magasabb és szélesebb a terpesztése a száraknak, valamint teljesen különböző a leömlősor, amit a hengerfejhez kell csavarozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Akit érdekel: http://motorsport.opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts