opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Bontottat lehet kapni 20-ért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Bontottat lehet kapni 20-ért. :D Jóóóó-jóóó, de oda is írtam hogy az "ÚJ" annyi!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 De nincs olyan madár, aki megveszi az újat. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Sajnos az előző autómnál én is xoptam az AC-vel 24 éves VW Scirocco-hoz 60rugó volt az új Bosch pumpa :) Szép lassan ment tönkre. Első jel az volt hogy mentem az autóval és felkapcsoltam minden fogyasztót (refi ,fűtés ,benti világítás...stb) és elkezdett rángatni az autó :D Akkor már tudtam,hogy nem nyom annyit a pumpa amennyit kéne.......egyszer csak beállt :D Még akkor is sikerült életre keltenem ugyanis rövid ideig adtam fordított tápfeszt a pumpára és ismét működött........elég strapabíró egy jószág volt. Szerintem vmi hasonló lehet a GSI-ben is. Jah még annyi,hogy átmenetileg tudtam úgy javítani a helyzeten,hogy az üzemanyagnyomás szabályzót elállítottam. (Scirocco) Így az emelt nyomás volt a (normál szint) egy ideig................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 ÁÁÁ biztos a relé... :roll: :roll: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Jó, de ez csak az egyik lehetőség. Lehet gyújtás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Az mindegy csak ne kerüljön sokba... :wink: Mert most rendeltem meg a tengely +chip kombinációt, és még ott a váltó is.... :wink: csak a Patyi most versenylázban ég! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Holnap megyek hozzá. Meg kell beszélni pár dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 ....Mert most rendeltem meg a tengely +chip kombinációt.... Kicsit bővebben, ha lehetne :) Mennyit kóstál, mit tud, honnan, stb. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 ... és még ott a váltó is.... A váltóval kapcsolatos ügyködések meg engem érdekelnének!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Future! Váltó ügyben javaslom vedd fel a kapcsolatot Patyi Lacival. Ha valaki meg tudja csinálni, akkor Ő igen. 30/9226040 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Röviden: 276-os tengely + chip (Szuromi racing) A váltó meg a Patyi Laci csinálná, csak most kicsit be van havazva, úgyhogy 2 hete számolgatja nekem a dolgokat! Na persze nem a végösszeget, mert az gyorsan megvolt! Rövid váltót ígért de remélem nem az élettartamára gondolt.... :shock: :? Árakat most nem írnék inkább, majd meglátjuk hogy jön ki a dolog és hogy egyáltalán ajálnható e a srác, vagy megszívom.... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Na persze nem a végösszeget, mert az gyorsan megvolt! Ha lehetne pü-ben megtudnád nekem írni hogy mennyit is mondot neked??? És milyen áttételezésű lesz a váltó?? Csak az 1-2-3 lesz rövidebb, vagy az összes??? Sok sikert a tuningoláshoz és várjuk a fejleményeket!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Future! PÜ ment! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Future! PÜ ment! Üdv.: Atommanó Köszi, válaszoltam és drukkolok hogy nagyon ütős legyen a masinád ha elkészül!!!! (no és persze problémamentes!!! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Future! PÜ ment! Ménnn kell privátozni ? :roll: Azt hagyjátok meg a Gold-nak :wink: Tessék legalább azt leírni, hogy milyen átalakításra gondoltál, hogy lehet megvalósítani, árrrrrrrrrrrrrr nélkül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Ménnn kell privátozni ? :roll: Azt hagyjátok meg a Gold-nak :wink: Na mi van, kiváncsiskodunk??? :) :D Amúgy Private Gold tényleg RULEZ!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Hívj fel elmondom! Amúgy semmi extra már tudsz róla... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 AC pumpák között van különbség, vagy minden mocikódhoz ugyanolyan kell???? :oops: Köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 A hengerenkénti befecsis motorokhoz tudtommal ugyanolyan van az Astrákban. A központi befecsisé biztos hogy különböző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 AC pumpák között van különbség, vagy minden mocikódhoz ugyanolyan kell???? :oops: Köszi! Üdv.: Atommanó Moobynak megadtam a számod, mert tud neked ocsón,ha minden igaz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Most találtam hátha van jó áron AC pumpa : OPEL és DAEWOO alkatrész kereskedés . Bpntott és új alkatrészek, AC pumpák. . Cím: 1188. Bp. Bethlen G. u. 3/b Tel. : 061- 294 2694 Link to comment Megosztás: More sharing options...
magab70 Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Van egy 1.6 16v 96-os astram Nemrégen irtam nektek hogy kigyuladt a motorhiba jezző sárga lámpa. Kicseréltem a lambda szondát és a szelep is le lett zárva. De a fogyasztásom nem akar visszaesni. Nézték müszerel is sde semmi okosat nem mondtak. Mi lehet a 10 L fogyasztás oka?? Nem nyomom neki nem is megyek vele gyorsan se. A gyergyák is fél évesek nincs bennük 10e Km sem. A választ köszi elöre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 A lambdaszonda utángyártott vagy eredeti gyári? Mennyibe került, inkább így kérdezem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
magab70 Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 A lambda szonda szerintem eredeti 22e Ft volt a csergönél vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts