Rolító Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 Bizony lehet, és mákod van , most árulnak egy átépítő szettet itt a fórumon, asszem az F astra alkatrészek, vagy a tuning topicban megtalálod. :blush: Ez bizony télleg mák :D köszi az 5letet ;) B)
sutu Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 hat ugy igen ha a Kadett Gsi -m 8v 20seh is kevesebb fogyasztott és a haverom astra gsi je ami szintén egy 92es c20xe 9,7 körül van de soha nem 11 és ez nem a hideg miatt van .. mert ugyi volt itt még pár hete +20 fok masik meg az hogy ugye zöld kártyát csinaltattam katalizator nélkül .. igy kéne a CO nak 0,8 körül lennie de nekem 1,5 ön van melegen alapjaraton szal nem a hideg és a tél beköszönte .. és egy 2 literes motortol sok a 11,5
Imike20 Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy milyen márka lenne a gyári alkatrészek a következők: - Karter tőmités - Szepepfedél tőmités - Olajszűrő - Levegőszűrő Előre is köszönöm
Toma Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Hi all! Szeretném kérdezni, hogy nem e tud vki vagy nincs e véletlenül vkinek egy 92-s ASTRA 1.6i motszám:(C16NZ) .hoz Alsó vezérműfedél, vagy esetleg alsó és felső is kompletten?
Novy Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 nézegettem auto data cdn az x14nz és a c14nz vezérlési ábráit. tökre mást mutat, lent a főtengelynél, az x nél csak a főteng kerekén mutatja a kis jelölést, a c nél meg mutat még pár más dolgot is. életben is másabb? vagy csak valami elbaszás van a datába? c14nz x14nz c14se
zotya975 Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 nézegettem auto data cdn az x14nz és a c14nz vezérlési ábráit. tökre mást mutat, lent a főtengelynél, az x nél csak a főteng kerekén mutatja a kis jelölést, a c nél meg mutat még pár más dolgot is. életben is másabb? vagy csak valami elbaszás van a datába? Szerintem a lényeg, hogy a C-n 1-óránál van a jel, és a szíjtárcsán, az X-en meg 6-óránál, és a kép szerint a fogasszíjtárcsán. Végül is az enyémen is "vakon" kell feltenni a fogasszíjat, hiszen le kell venni a jellel együtt a szíjtárcsát. Arra kell ügyelni, hogy közben ne mozduljon el a főtengely. Ha már itt tartunk.: A c14nz az közponi injektoros. A c14se az hengerenkéni, és az x14nz, az miben tér el?
spzoli Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 A c14se az hengerenkéni, és az x14nz, az miben tér el? környezet kímélőbb
brezsó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Szerintem a lényeg, hogy a C-n 1-óránál van a jel, és a szíjtárcsán, az X-en meg 6-óránál, és a kép szerint a fogasszíjtárcsán. Végül is az enyémen is "vakon" kell feltenni a fogasszíjat, hiszen le kell venni a jellel együtt a szíjtárcsát. Arra kell ügyelni, hogy közben ne mozduljon el a főtengely. Ha már itt tartunk.: A c14nz az közponi injektoros. A c14se az hengerenkéni, és az x14nz, az miben tér el? Állitólag csak valamilyen környezetvédelmi mutatókban. Viszont állitólag ezt csak a gyár állitja igy be mert, szintén állitólag, a C14NZ is hozza ugyanazokat az értékeket mint az X. (ezeket itt, a fórumon olvastam) B)
zotya975 Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Állitólag csak valamilyen környezetvédelmi mutatókban. Viszont állitólag ezt csak a gyár állitja igy be mert, szintén állitólag, a C14NZ is hozza ugyanazokat az értékeket mint az X. (ezeket itt, a fórumon olvastam) B) Ha már a környezetvédelemnél tartunk, a katalizátorral kell foglalkozni? Úgyértem ha a zöld kártyán átmegy akkor minden oké, oszt jónapot?
brezsó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Ha már a környezetvédelemnél tartunk, a katalizátorral kell foglalkozni? Úgyértem ha a zöld kártyán átmegy akkor minden oké, oszt jónapot? Biztosan érdemes rá odafigyelni, de nem értek hozzá. Nálunk a katalizátorosra 2007-ig nem kellett ZK. Én akkor vettem és igy már kellett rá csináltatnom. A fickó minden mérés nélkül odaadta volna(beirt volna olyan értékeket amik megfelelnek és kész, a skodámat is oda hordtam ;) ) de én akartam tudni mi a helyzet. Azt mondta rendben van és a lambdaszonda is jó. Ebből arra következtetek hogy a kettőnek köze van egymáshoz. A lambdaszonda meg tud meglepetéseket produkálni, tudtommal. Pl. megnő a fogyasztás. Röviden, véleményem szerint érdemes rá odafigyelni és kikérni a hozzáértő tanácsát aki érti mik azok az adatok és milyeneknek kéne lenniük. B)
zotya975 Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Biztosan érdemes rá odafigyelni, de nem értek hozzá. Nálunk a katalizátorosra 2007-ig nem kellett ZK. Én akkor vettem és igy már kellett rá csináltatnom. A fickó minden mérés nélkül odaadta volna(beirt volna olyan értékeket amik megfelelnek és kész, a skodámat is oda hordtam ;) ) de én akartam tudni mi a helyzet. Azt mondta rendben van és a lambdaszonda is jó. Ebből arra következtetek hogy a kettőnek köze van egymáshoz. A lambdaszonda meg tud meglepetéseket produkálni, tudtommal. Pl. megnő a fogyasztás. Röviden, véleményem szerint érdemes rá odafigyelni és kikérni a hozzáértő tanácsát aki érti mik azok az adatok és milyeneknek kéne lenniük. B) Úgy halottam hogy a betolás gyilkolja, amikor vkinek lemerült az akksija, elkezdi tologatni, szikra alig, a benya meg megy ki a kipufogón, keresztül a katalizátoron. Meg állitólag szétt is tud esni, és a darabok a hátsó dobban kötnek ki.
spzoli Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Biztosan érdemes rá odafigyelni, de nem értek hozzá. Nálunk a katalizátorosra 2007-ig nem kellett ZK. Én akkor vettem és igy már kellett rá csináltatnom. A fickó minden mérés nélkül odaadta volna(beirt volna olyan értékeket amik megfelelnek és kész, a skodámat is oda hordtam ;) ) de én akartam tudni mi a helyzet. Azt mondta rendben van és a lambdaszonda is jó. Ebből arra következtetek hogy a kettőnek köze van egymáshoz. A lambdaszonda meg tud meglepetéseket produkálni, tudtommal. Pl. megnő a fogyasztás. Röviden, véleményem szerint érdemes rá odafigyelni és kikérni a hozzáértő tanácsát aki érti mik azok az adatok és milyeneknek kéne lenniük. B) hát dúsítja a keveréket...aztán a végén már tök sz@r lesz az érték
brezsó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Úgy halottam hogy a betolás gyilkolja, amikor vkinek lemerült az akksija, elkezdi tologatni, szikra alig, a benya meg megy ki a kipufogón, keresztül a katalizátoron. Meg állitólag szétt is tud esni, és a darabok a hátsó dobban kötnek ki. Biztosan nem jó neki ha benzint vagy olajat kap. Talán a benzinnnel még elvan mert az "kiég" belőle. Össze is törhet. Tudtomal az egy porcelánszerű anyagból van. Vannak akik leszedik és csak ZK-hoz teszik vissza, nélküle is megy a gép. Egyébként meg talán olyan 40-60ezer km alatt elhasználódik(de ebben sem vagyok biztos ;) ) B)
zotya975 Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Biztosan nem jó neki ha benzint vagy olajat kap. Talán a benzinnnel még elvan mert az "kiég" belőle. Össze is törhet. Tudtomal az egy porcelánszerű anyagból van. Vannak akik leszedik és csak ZK-hoz teszik vissza, nélküle is megy a gép. Egyébként meg talán olyan 40-60ezer km alatt elhasználódik(de ebben sem vagyok biztos ;) ) B) Na ezt találtam.: LAMBDA SZONDA A kipufogócsőbe építve található a katalizátor előtt (újabb tipusoknál már a katalizátor után is). Feladata a kipufogógáz oxigéntartalmának mérése. A lambda szonda kerámiatestének csúcsa platina-bevonattal van ellátva, és fémház védi. A bevonattal ellátott kerámiatest külső felülete közvetlenül érintkezik a kipufogógázban levő oxigénnel, a belsejébe pedig a külső levegőből jut oxigén. E két pont oxigéntartalma közötti különbség a lambda szondában feszültséget kelt, melynek mértéke 0,2 és 1,0 V közötti. Ha ez a feszültség alacsony, az magas oxigéntartalmat és szegény keveréket jelez. Az információt a szonda elküldi a gépkocsi elektromos vezérlőegységének, amely folyamatosan ennek megfelelő módon szabályozza az üzemanyag/levegő keveréket. A szonda működésének elengedhetetlen feltétele, hogy kb. 300 °C-ra melegedjen fel. Amíg ez be nem következik, a gépkocsi elektromos vezérlőegysége "szabályozatlanul" üzemel és az üzemanyag/levegő keveréket előre meghatározott értékek szerint állítja be. Ezek a hideg motorüzemnek megfelelő kissé dús keveréket biztosítanak. A lambda szonda meghibásodásának leggyakoribb tünetei: - a gépkocsi időnként megtorpan, majd nekilódul - normál vezetési körülmények között túl magas a fogyasztás - az emisszió mérés magas értékeket mutat - a műszerfalon visszajelző lámpa jelzi a szonda hibáját - a gépjármű komputere keverékképzési hibakódot ad KATALIZÁTOR A katalizátor feladata az, hogy a motor kipufogógázának károsanyag-tartalmát csökkentse. Ezt azzal éri el, hogy a működése során fellépő magas hőmérsékleten a benne található nemesfémek a káros anyagok egy részét oxidálják, vagy ártalmatlan anyagokká alakítják. Ha a motor beállítása nem a gyári adatoknak megfelelően történik, a katalizátor hatásfoka jelentősen lecsökken, és a katalizátor meg is hibásodhat. A gyártáskor a nemesfémeket a katalizátor-mag extrudált kerámia méhsejt szerkezetére viszik fel. A kerámia-mag áramlási csatornák százait tartalmazza, ezek biztosítják, hogy az átáramló kipufogógázok a lehető legnagyobb felületen érintkezzenek a katalitikus reakciót létrehozó nemesfémekkel. A reakció csakis közvetlen érintkezés útján jön létre, ha a katalizátor magja szénnel, olajjal, vagy ólommal eltömődik, jelentősen lecsökken a katalizátor hatékonysága. Ma a legtöbb katalizátorban szabad átfolyású kerámia méhsejt szerkezetű magot találunk. A gépkocsikon alkalmazott katalizátorok fajtája évjárattól, motor űrtartalomtól és a gépjármű súlyától függ.
brezsó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Na ezt találtam.: .... ........... Akkor nem is irtam olyan nagy hülyeségeket! B)
conquistador Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Sziasztok! Nekem van a vasban egy utólagos bc, a müszerfalon a vízhőfokom mindig 90 alatt van, csak az első termosztátnyitáskor megy fel jobban. Kérdésem a következő lenne, amikor megyek melóba (25km) ut közben figyelem a bc-n a vizet és 84-92 közt ingadozik, a felsővel nincs gondom, de az alsó nem kevés egy kicsit? Korán nyithat a termosztátom és ezért lehet hidegebb a mocim? Amugy a müszerfalon a mutató kb 4-5 C fokot csal a bc-hez képest. Ha valakinek van ötlete azt elöre is köszi! Ui: más, most jelenleg mennyibe kerül egy vezérlés szett? (szíj + feszítő + vízpump + termosztát ha kell) Nem a egolcsóbb érdekel, mert ahoz túl szépen megy a vas, hogy átállítsam a vezérlést! Üdv:BB
hening Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Szerintem a lényeg, hogy a C-n 1-óránál van a jel, és a szíjtárcsán, az X-en meg 6-óránál, és a kép szerint a fogasszíjtárcsán. Végül is az enyémen is "vakon" kell feltenni a fogasszíjat, hiszen le kell venni a jellel együtt a szíjtárcsát. Arra kell ügyelni, hogy közben ne mozduljon el a főtengely. Ha már itt tartunk.: A c14nz az közponi injektoros. A c14se az hengerenkéni, és az x14nz, az miben tér el? Van jel az alsó fogaskeréken is. Amikor csináltuk, én az alapján állítottam be a holtpontot. B) Sziasztok! Nekem van a vasban egy utólagos bc, a müszerfalon a vízhőfokom mindig 90 alatt van, csak az első termosztátnyitáskor megy fel jobban. Kérdésem a következő lenne, amikor megyek melóba (25km) ut közben figyelem a bc-n a vizet és 84-92 közt ingadozik, a felsővel nincs gondom, de az alsó nem kevés egy kicsit? Korán nyithat a termosztátom és ezért lehet hidegebb a mocim? Amugy a müszerfalon a mutató kb 4-5 C fokot csal a bc-hez képest. Ha valakinek van ötlete azt elöre is köszi! Ui: más, most jelenleg mennyibe kerül egy vezérlés szett? (szíj + feszítő + vízpump + termosztát ha kell) Nem a egolcsóbb érdekel, mert ahoz túl szépen megy a vas, hogy átállítsam a vezérlést! Üdv:BB Kb 25-30 ezerbe kerül, + termosztát.
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Van jel az alsó fogaskeréken is. Amikor csináltuk, én az alapján állítottam be a holtpontot. ;) Ja, csak engem nem engedtél oda, azért nem láttam. B) :blush:
opel16v Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Nekem van a vasban egy utólagos bc, a müszerfalon a vízhőfokom mindig 90 alatt van, csak az első termosztátnyitáskor megy fel jobban. Kérdésem a következő lenne, amikor megyek melóba (25km) ut közben figyelem a bc-n a vizet és 84-92 közt ingadozik, a felsővel nincs gondom, de az alsó nem kevés egy kicsit? Korán nyithat a termosztátom és ezért lehet hidegebb a mocim? Amugy a müszerfalon a mutató kb 4-5 C fokot csal a bc-hez képest. Ha valakinek van ötlete azt elöre is köszi! BC szerint 96 fok környékén kapcsol a venti? mert ha nem, akkor nem pontosan van bekalibrálva B)
brezsó Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 BC szerint 96 fok környékén kapcsol a venti? mert ha nem, akkor nem pontosan van bekalibrálva B) Nekem nincs BC. Nekem viszont a műszer szerint 100-102 foknál kapcsol a venti és igen rövid ideig megy. Ezzel kb. 98-ra hűti vissza a mutató állása szerint. Rendben van ez igy? Vagy netán 5-6 fokkal többet mutat a ténylegesnél? Akkor viszont ha ilyenkor, télen 92 fokot mutat(ott zár vissza a termosztát) az valóságban csak 86-87?
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Na meglestem a termosztátot, a hűtő is szépen melegszik egyből motor indításakor. B) Úgyhogy mindenképp csere, amint nem lesz -3.5 fok. ;)
Tápiószecső Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Talán a benzinnnel még elvan mert az "kiég" belőle. Pont ez a baj. A túlzott hőterhelés is árt neki. 5-900 fokos tartományban érzik jól magukat. Na ezt találtam.: LAMBDA SZONDA ... KATALIZÁTOR ... Ebből épp ma írtam. B)
Tápiószecső Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Hol? És hogy sikerült? Hát az oskolában. Tudtam mindent csak idő nem volt sok. B)
Recommended Posts