opel16v Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Egy apróbb megjegyzés: PetiGSi autójában nem olyan az alapjárati moci, mint a mellékelt képen látható. Jóval az SFi doboz alatt, inkább az önindítóhoz közelebb van, két gumicső jön ki belőle, és egy kábel csatlakozik hozzá... Kicsit nehéz hozzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Egy apróbb megjegyzés: PetiGSi autójában nem olyan az alapjárati moci, mint a mellékelt képen látható. Jóval az SFi doboz alatt, inkább az önindítóhoz közelebb van, két gumicső jön ki belőle, és egy kábel csatlakozik hozzá... Kicsit nehéz hozzáférni. A Kicsit nehéz hozzáférni... egy kicsit naiv :) Qrva nehéz hozza férni :D még a bilincseket le lazitod de lehuzni már nincs hely :evil: a masik pedig a csati no azt sem olyan 1xrü leszedni .. ehez a müvelethez csak akkor kezdjen neki akárki is ha akna rendelkezésre áll anélkül nem lehet meg csinalni vagy ha mégis akkor a végére felvágod az ereidet :Đ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Tegnap meg ma reggel a következő hibajalenség lépett fel: Nyomom a gázpedált, x sebességgel megyek (Teljesen mindegy nem sebességfüggő, mindenféle sebességtartományban és sebességben eljátsza) és egyszer csak olyan mintha elvenném a gázról a lábam! Elkezd belassulni az autó hiába nyomom a gázt és szép lassan megáll! Majd mire megáll kigyulladnak az ellenőrzőlámpák is és leáll! Van amikor már menet közben újra életre kel (eddig a 8-ból 1X) És van amikor csak az 5-dik újraindításra indul el és megy tovább mintha mi sem történt volna.... :? Mi lehet??? Tippeket kérnék szépen! Nekem is van ötletem de kiváncsi vagyok ti mit mondtok!!! :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Tegnap meg ma reggel a következő hibajalenség lépett fel: Nyomom a gázpedált, x sebességgel megyek (Teljesen mindegy nem sebességfüggő, mindenféle sebességtartományban és sebességben eljátsza) és egyszer csak olyan mintha elvenném a gázról a lábam! Elkezd belassulni az autó hiába nyomom a gázt és szép lassan megáll! Majd mire megáll kigyulladnak az ellenőrzőlámpák is és leáll! Van amikor már menet közben újra életre kel (eddig a 8-ból 1X) És van amikor csak az 5-dik újraindításra indul el és megy tovább mintha mi sem történt volna.... :? Mi lehet??? Tippeket kérnék szépen! Nekem is van ötletem de kiváncsi vagyok ti mit mondtok!!! :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Bocsi, csak kétszer kattintottam.... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Gyújtás, AC-pumpa... Én először az AC relét nézném meg jobban... Ott van anyós lábnál az A oszlop tövében, a műanyag borítás alatt (ECU mellett). Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 UHhh....tegnap nekiugrottam a hátsó ablaktörlőnek :) Nem semmi meló volt.Ablaktörlő mechanika berohadva......hátravezető gumicső elszakadva :D De sikerült mindent megcsinálnom most zsír a hátsó ablaktörlő :D Alapjárati motort ma fogom megnézni.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Reggel megint rakoncátlankodott :D Indítás után mindíg leakart állni pici gáz után hirtelen felpörgött 1500rpm majd vissza , ismét majdnem leállt pici gáz megint felpörög.................. :) Szóval jó játék bár picit már uncsi.................aknám nincs ugyhogy marad az érmetszés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 És mégis mit nézzek rajta! Főleg amikor nem csinálja, és ha csinálja is magátol abbahagyja.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Szeintem a benzin adagolással lesz vhol gond. Ha kinyomod a kuplungot mikor lassul akkor azonnal leáll ugye? Szerdán nem ugyanez volt a gond(leállás)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Ha szét tudod kapni a relét, látszik hogy meg van-e égve az érintkező pl. De sima cserét is megér, bontóban találsz 1000-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Szeintem a benzin adagolással lesz vhol gond. Ha kinyomod a kuplungot mikor lassul akkor azonnal leáll ugye? Szerdán nem ugyanez volt a gond(leállás)? Bocsi, kicsit fáradt vagyok, nem olvasok...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Bocsi, kicsit fáradt vagyok, nem olvasok...:) Ez 100tuti , hogy alapjárati motor. vagy? Múlthéten a szakinál hoztak egy corsát ami nem akart menni , leállt-dadogott-gázadásra fulladt. Nézzük a levegőszűrő, gyertya-nincs gond. Akkor benzinellátási probléma lesz a ludas(feltehetőleg!!) A befecskendezőről levettük a bejövő bennzincsövet és lám nem jön az anyag! Kivettük a buvárt és belenéztünk a tankba --gyerekek!!!-mint a homokozó annyi por, trutyi a tankba. Hogy miként kerülhetett bele???????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 De szerdán is ez volt már a gond! A benzinszűrő most volt cserélve, az alapjárati moci meg most lett 3-szor egymás után kitakarítva. Gabi konkréten hogy is néz ki ez a kütyü???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Ez 100tuti , hogy alapjárati motor. vagy? Múlthéten a szakinál hoztak egy corsát ami nem akart menni , leállt-dadogott-gázadásra fulladt. Nézzük a levegőszűrő, gyertya-nincs gond. Akkor benzinellátási probléma lesz a ludas(feltehetőleg!!) A befecskendezőről levettük a bejövő bennzincsövet és lám nem jön az anyag! Kivettük a buvárt és belenéztünk a tankba --gyerekek!!!-mint a homokozó annyi por, trutyi a tankba. Hogy miként kerülhetett bele???????????? Ha megy az autó nyomja a gázt és az hirtelen megáll az nem hiszem hogy alapjárati motor lenne, inkább az AC pumpa lehet a baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Benzin szűrő? Tényleg az hol is van?! :oops: Szerintem nekem azt is kéne csrélni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Benzin szűrő? Tényleg az hol is van?! :oops: Szerintem nekem azt is kéne csrélni :wink: Jobb hátsó kerék mellet nézz be az alvázadhoz!!! Oda van felrögzítve!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Nekem még szép kék, de a tied valszeg szürke... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Mennyit kóstál kb egy AC pumpa????? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Kérdezed Moobyt, mert ő most szerzett nemrég 1et :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Áhhááá....azért volt,hogy hiába kerestem a motortérben a benya szűrőt :) Nekem a régi verdámnak volt jobb lent az üzemanyag pumpa.....ezekszerint itt keresendő a szűrő. Milyen árban van a szűrő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 kb 3-4e között van,ha jól tudom :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Milyen árban van a szűrő? Benyaszűrő 1600-3400 Ft-ig van, márkától függően. Az ALCO a legolcsóbb a TECNOCAR a legdrágább! (de egyébként szerintem nincs különbség közötük) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Atommanó! Egy eltéveszthetetlen autósreléformájú bizbasz. :) Először mindenképpen azt nézd meg, többször megy tönkre, mint a pumpa. Ja, és ha a pumpa lenne rossz, akkor az nem hülyéskedne, hanem azt mondaná hogy kabbe, menny tovább villamossal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Mennyit kóstál kb egy AC pumpa????? Te azt szerintem nem akarod tudni!!!! Szóval az új Elektromos benzin (ac) pumpa, ami BOSCH az olyan 100e Ft körül van! :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts