opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 SXP! Én is úgy emlékeztem, hogy a C20XE nem süllyesztett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 SXP! Én is úgy emlékeztem, hogy a C20XE nem süllyesztett... de süllyesztett 1412.... még nem a 1413.... as motorszamtol pedig már az nem evvel van a gond hanem avval hogy a C20XE nyomolapjának atméröje 230mm az X20XE v. X18XE pedig 220mm igy ez nekem nem jo ezért elado .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 SXP! Akkor mégis rosszul emlékeztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Emberek jövő hónapban jár le a vizsgám :) Privibe tudtok infót ahol levizsgáztathatom a gépet? +kenőanyag infóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Emberek jövő hónapban jár le a vizsgám :) Privibe tudtok infót ahol levizsgáztathatom a gépet? +kenőanyag infóval :) Kenöanyag... castrol gtx :wink: amugy mennyibe van mostanság egy kuplung szett? (tárcsa +szerkezet?) arrébb van, ugyan, de félek lassan kelleni fog.. néha frankon hallom a csapágyat.. :) (legalábbis sztem azt hallom... kinyomom elhallgat..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Laci4! Az még lehet akár nyelestengelycsapágy is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 az hool is van? váltóban? és mit is csinál? :shock: amugy amugy is valszeg kopott a kuplungom, legalábbis ezt mondta egz szaki..szerinte a k.pedálnak fentebb kellene lennie..talán még lehetne rajta állitani, ha megindulna az a rohadt anya a bowden végén :evil: (padloig kell nyomnom,h rendesen oldjon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Hát igen! Nem ártana állítani azon a bowdenen, mielőtt kinyírod a szinkrongyűrűket... Inkább vegyél egy új bowdent, nem drága! A nyelestengely az, amelyik belemegy a kuplung felől a váltóba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 háát az lesz..... mert ez igy nem mehet :? csak most abban a szituban vok, h még 2ezer forint is drága..meg amennyiért kicserélik..vagy megoldható kis ügyességgel házilag is? nem lehet túl bonyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Future! Nem akartam hízelegni, de tényleg jó a gép csak gondolom még nem sokszor próbálkoztál vele!!! :wink: Beszéltem a sráccal aki csinálta a kocsidat!!! :wink: A Gabi mindig riogat hogy városban szar lesz ha nagyobb tengelyt teszek bele!!! :) Tényleg szar??? Az alapjáratod hol van??? "Ma találkoztam Future-rel...... :oops: " Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Laci4! Kb. 5 perc alatt otthon, szerszám nélkül elvégezhető. :) Atommanó! Tengely+chip jól eltalált párosítás esetén... :) Ilyenkor a motorkarakterisztikában alulról elfogy a nyomaték, kicsit homorú lesz a görbe. Fent viszont sokáig egyenes a max. nyomaték közelében. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Ha minden igaz ma hívom a Szuromit!!! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 De a Szuromi sorszámot tudjad! :) Majd írd meg privátban, mire jutottatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Hali Vmit nem értek.........a német e-bay en néztem 1-2 dolgot (chip tuning) és felsorolnak mindíg vmi számot :"Steuergerätenummer" ez mi az isten? (Azoknak a motorvezérlő elektronikáknak a száma amikbe belerakható a chip?!) Bitte beachten: Der Chip ist für Steuergeräte mit der Nummer: 0261 200 185 0261 200 191 0261 200 258 0261 200 376 0261 200 475 0261 200 481 Ha vkinek van vmi 5lete vagy pontos infója akkor nekíméljen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Igen, ez az azonosítója. pl. Partsneten is ez alapján azonosíthatod. Vagy az EPC-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Future! csak gondolom még nem sokszor próbálkoztál vele!!! :wink:Szeva Atommanó! Hát tényleg, ami tény, az tény!!!! Nem voltam idáig egy gyorsulásin se, max. a városban bohóckodtam vele......az igaz, ezt meg kell ám tanulni!! Beszéltem a sráccal aki csinálta a kocsidat!!! :wink: Ki is az??? :) (sajna nekem több tippem is van, de köztük van a Muha Csabi is!!) A Gabi mindig riogat hogy városban szar lesz ha nagyobb tengelyt teszek bele!!! :) Tényleg szar??? Az alapjáratod hol van??? 1általán nem szar....ezzel a kicsivel nagyobb tengellyel szinte semmi rosszat nem lehet tenni az autóval. Városban tökéletes, fogyasztásügyileg is pöpec a gép. Az alapjáratom olyan 950környékén van és tök egyenletes!!!!! Üdv, Future. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Ha minden igaz ma hívom a Szuromit!!! :wink: Üdv.: Atommanó Engem is érdekelnének a fejlemények!!!!!! Please contact me, too!!!!!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Laci4! Ha majd olvasod a fórumot akkor üzenem : alakul a dolog :) Elöbb lettem kész a teszteléssel nem tudom mennyivel erősebb a gép de érezhető és sajnos a fogyi is több lett :) Persze még nem tökéletes és az elektronika is szétvan bombázva a gépben de már a végefelé halad a project. Tényleg nem tud vki olyan helyet ahol teljesítményt lehet mérni? Milyen árfekvés egy ilyen "bevizsgálás"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Utoljára 6000ről hallottam, de az valahol Délebbre volt, JIM kartárs vitte oda az autóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Ha nyomom a gazt es kozben apro magasan nyikorgo hangokat hallok az mi lehet? Sik uton nincs de mar apro uthibanal is hallani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Ha nyomom a gazt es kozben apro magasan nyikorgo hangokat hallok az mi lehet? Sik uton nincs de mar apro uthibanal is hallani. Túl erős az autó, a kerék elforog a gumi meg nyikorog. :) Egyébként honnan hallod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Túl erős az autó, a kerék elforog a gumi meg nyikorog. :) Egyébként honnan hallod? Nem hiszem hogy eleg eros lenne az 1.4 8V ahhoz hogy negyedikben kiporgesse a kereket :) Valahonnan jobb oldal felol de nemtom hogy futomutol vagy motorterbol... Kedden megyek lengokar szilent cserere de nem hiszem hogy az. Mennyi egyebkent egy lgk-szilent elettartalma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Laci4! Ha majd olvasod a fórumot akkor üzenem : alakul a dolog :) Elöbb lettem kész a teszteléssel nem tudom mennyivel erősebb a gép de ... Milyen árfekvés egy ilyen "bevizsgálás"? Olvastam :wink: Este gyere c6tre ha tudsz, és mesélsz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Nem hiszem hogy eleg eros lenne az 1.4 8V ahhoz hogy negyedikben kiporgesse a kereket :) Valahonnan jobb oldal felol de nemtom hogy futomutol vagy motorterbol... Kedden megyek lengokar szilent cserere de nem hiszem hogy az. Mennyi egyebkent egy lgk-szilent elettartalma? van a féktárcsa mögött egy takaro lemez. az szokott hozzáérni a féktárcsához. az tud ilyen sipolo hangot adni menet közben mert a két fém összeér, és az nyikorog. vagymég a fékbetét elkopott. a lengőkar szilent inkább kopog.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 igen a lengokar szilent az mar annyira csattog hogy tok ciki mikor halljak a szomszed utcaban is hogy megerkeztem (macskako van :) ) amugy azert gondoltam hogy valami motorikus dolog lehet a nyikorgas mert csak akkor hallani ha nyomom a gazt... De amugy nem allando, most fel oraja mentem egy kort es nem hallottam. feszito gorgo nem tud nyikorogni/csorogni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts