opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Icepol! Az egy jó moci, már gyárilag nagyon ütős, úgyhogy ne várj tőle sok pluszt ehhez képest. Direktszűrő + kipufogó is inkább csak a jobb hangra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 :oops: a hozzászólás átkerült a helyére, a tuning rovat kipufogó részlegéhez, moderáltam magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 talán tuning topicba illene de azé jó! hun készült?cég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 talán tuning topicba illene de azé jó! hun készült?cég? Igazad lehet :oops: Megint szétoffolok valamit :oops: átraktam :roll: THX Lacee! Janóéknál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 HI Gabi! Mit szolsz egz 276-os szuromi tengely + chip kombinaciohoz??????? Lattam minap egy ilyet es eleg megnyero volt.... :wink: :) Udv.: Atommano :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Atommanó! Konkrétan nemtom, mekkora a gyári szöge a C20XE tengelynek, de elég jól hangzik, még nem a maximális fokolású. Ha hozzá van írva a chip, és minden klappol, akkor elég érezhető változást tud hozni. :) Viszont mindenképpen fennáll a karakterisztika lényeges eltolódása, vagyis alacsony fordulaton nagyon hülyén fog viselkedni a motor, ami ugye a városi közlekedést nagyban megnehezíti. További változás lesz, hogy számolhatsz 30-50% fogyasztásnövekedéssel legalább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Future-nek is ilyen van a gépében, és elég meggyőző, majd leinfózom... :wink: A Chippet Németországban direkt ehhez írják... A tengely meg Szuromi :wink: Jól hangzik!!! :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Tényleg vizsgán nem szívatnak meg a dadogós motor miatt??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Atommanó! Addig hogy Szuromi tengely, jól hangzik. :) De két dolog: meg kell tudakolni Szuromitól, hogy az adott tengelyt (sorszámozva van) szelepsapkásra csinálta-e, vagy a-la-natúr be lehet tenni? A másik pedig az, hogy a chipet a tengelyhez kell igazítani, tehát vagy ehhez a 276-os tengelyhez írják Németországban, vagy itt kell csináltatni hozzá fékpadon egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Ja, vizsgán átmegy, de zöldkártyán biztos nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Majd megmondom a kpmesnek, hogy nincs olyan zöld lapm én piros lapot kaptam!!! :) És vizsgán nem genyáznak érte???? Hát ez meglepő!!! :) És zöldkártyát honnan varázsoljak majd??? Mert a katalizátort még csak visszadobom addig te a tengelyt??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Nekem virtuális vizsga van. :) Zöldkártyát meg lehet oldani úgy, hogy némi pénzért átteszik a szondát az előtted álló autó kipufogójára... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Nekem virtuális vizsga van. :) Zöldkártyát meg lehet oldani úgy, hogy némi pénzért átteszik a szondát az előtted álló autó kipufogójára... :) Nekem is így ment át anno zöldkártyán!! Átrakták egy Suzuki kipuffjába a mérőcuccost......no és árba is csak egy 1000-sel volt több!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Így kell ezt csinálni! :) Elég olcsón megúsztad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Future-nek is ilyen van a gépében, és elég meggyőző, majd leinfózom... :wink: A Chippet Németországban direkt ehhez írják... A tengely meg Szuromi :wink: Jól hangzik!!! :) Üdv.: Atommanó Elég meggyőző??? Ez büszkeséggel tölti el pici szívemet!!! Bár én még ott tartok, hogy "minek az erő, ha nem tudom uralni"? Nah majd szép lassan! Infókat meg amit tudokmajd elmesélem..... (bár a DDS után megjelenet Opel-es kollegák, nomeg Muha Csabi szerintem többet tud még mindig az autómról mint én....) Ja és mégvalami.....a fogyasztásom ezek mellett is olyan mint az álom!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Ja, vizsgán átmegy, de zöldkártyán biztos nem. :) Na, aszem a vizsga is csak levelezőn fog nekem majd menni!!! Vagy ott nem szólnak ha állat hangos a kipuffom, nincsenek hátul ülések, nincsenek benne gyári övek, stb....stbb..?????? :) :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Ha visszateszed a gyári űléseket, meg az öveket, akkor nem szólhatnak. De ha még a hátsó űléseket is visszateszed, akkor pöpecül átmegy. :) A kipufogónak bizonyos hangnyomásszint alatt kell maradni, + be kell mesélni, hogy gyári sportrendszer, meg kell mutatni a nem létező sorszámát is valahol alul, aztán simán el is hiszik. :) A z.k. meg megy simán 1000-ért, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Ha visszateszed a gyári űléseket, meg az öveket, akkor nem szólhatnak. De ha még a hátsó űléseket is visszateszed, akkor pöpecül átmegy. :) A kipufogónak bizonyos hangnyomásszint alatt kell maradni, + be kell mesélni, hogy gyári sportrendszer, meg kell mutatni a nem létező sorszámát is valahol alul, aztán simán el is hiszik. ;) A z.k. meg megy simán 1000-ért, nem? :o Hát azsem a vizsga is haverokon keresztül fog menni!!! Nem teszek én vissza semmit!!! :) :) Ahová szokták vinni a gépeket ott még olyan trabantok, ladák, stb...is átmentek amibe az ember a halálfélelem miatt be se ülne!!!! :D :P (pl. ha erősen teszed le a lábad a padlólemezre akkor tutira kiesel,stb...) :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Amikor az enyémet először vittem vizsgázni, éppen a hátsó hidat barkácsoltuk át az autón a szerelőmmel, még nem volt rajta kézifék, meg az egyik első lámpa is hiányzott, mert a hülye bótos 94 előttit adott hozzá előző este, szal nem volt fitt állapotban a gép, de a szerelőm ismerettségi alapon legálisan átvitte. :) Most már ritkán lakott vidékre kell járnom, ahol nincs bekamerázva a vizsgacsarnok, és kell néminemű tőkét beleinvesztálnom a papírokba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 ahol nincs bekamerázva a vizsgacsarnok, és kell néminemű tőkét beleinvesztálnom a papírokba. :) Hát a kamerákat nemtom kijátszani, de a tőkebeleinvesztálással minden megoldható!! Max., ha visszadobják a gépet, akkor megy levelezőre!! :) :) Ott minden autó levizsgázik, bár egy kicsit többe kerül.... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 gyerekek! Ilyen vizsgázós célzásokkal óvatosan 8) ez még mindig nyilvános fórum 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Ok Manta néni, bár a hatóságoknak hálisten nincs ebben az országban joguk eljárást indítani nyilvános fórumokról szedett anyagból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 hát vagy a jóisten tudja, mit lehet ebben az elcseszett országban megcsinálni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Hát igen... Mindig az erősebb farkas "szaporodik"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Luk kupplung szerkezet elado vadonat uj .. X20XE és X18XE motorokhoz jo eladás ok nekem c20xe hez kell :) ár: 20e 20/9254008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts