Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
az a baj h nem tudom milyennek kéne lenni, és valszeg nem fog annyira feltünni ha az 14é van benne

Én nehezen tudnám elképzelni, hogy más lenne ha a számok ugyanolyanok rajta.

Ha pedig kevés anyagot kap, akkor nem is járhat túl szépen a motor.

Elküldve
Én nehezen tudnám elképzelni, hogy más lenne ha a számok ugyanolyanok rajta.

Ha pedig kevés anyagot kap, akkor nem is járhat túl szépen a motor.

egyenlőre jussak el odáig h járjon :lol:

Elküldve
Ebben a tisztítókütyüben tudtok mérni áteresztést is? Meg nézni szórásképet? :lol:

hát nemhiszem, ez csak egy kád, amit berezonáltat az ultrahang..nemtom hogyirjam. semmi xtra. csak egy kád :lol:

10*20cm kb

Elküldve
hát nemhiszem, ez csak egy kád, amit berezonáltat az ultrahang..nemtom hogyirjam. semmi xtra. csak egy kád :lol:

10*20cm kb

Azt hittem ez a mosó lötty keresztül megy az injektoron. :lol:

Én voltam eltévedve, azt hittem egyben van azzal ami a videón is látszik.

Szerezzetek már be egy ilyet is. :) Úgy az igazi ha tudjátok mérni előtte-utána a dolgokat.

Elküldve

a kád felvan töltve vízzel(mégse benzint pazaroljunk) és egy beföttes üvegben van benzin és ebben úsznak a srácok

Elküldve

Én voltam eltévedve, azt hittem egyben van azzal ami a videón is látszik.

Szerezzetek már be egy ilyet is. :lol: Úgy az igazi ha tudjátok mérni előtte-utána a dolgokat.

4-8 db C20NE injektor pucolásáról lenne szó (benzinben, vagy kerozinban, vagy etanolban, ami oldja a cuccot, talán közben kattogtatni sem ártana...)

az átfolyásmérő se nagy dolog, kell egy injektorhíd, egy kanna, egy NE AC, egy nyomásszabályzó, és négy kalibrál mérőcső, egy stopperrel.

Elküldve
4-8 db C20NE injektor pucolásáról lenne szó (benzinben, vagy kerozinban, vagy etanolban, ami oldja a cuccot, talán közben kattogtatni sem ártana...)

az átfolyásmérő se nagy dolog, kell egy injektorhíd, egy kanna, egy NE AC, egy nyomásszabályzó, és négy kalibrál mérőcső, egy stopperrel.

hát figy...beledobhatjuk, nem tart semeddig...de semmilyen hatásos eredményt nem igérhetek...bár nekem 2felkelt a sírból ugyh csak használ :lol:

Elküldve

12V-ról mennek (ill amennyit tölt a generátor) az injektorok, és negatív kapcsolójellel vezéreltek

(azaz a vezérlő földre húzza a másik bokájukat :lol: ).

Elküldve
Én is így tudom. Viszont olyat is hallottam, hogy állandóra bekötni nem egy életbiztosítás az injektor szempontjából.

Hívjuk segítségül a fizikatudományt? :lol:

Elküldve

Sziasztok!

Segítségeteket kérném. X16XEL-es atsrája van a feleségemnek. Most, hogy kicsit hűvösebb van, hideg motorral igen nehezen indul. Csak általában a 3. próbálkozásra. Beindul, de azonnal le is áll. Hol keressem a probléma okozóját? Van ebbe valami automata szivató, vagy valami hasonló. Nyáron elsőre indul, semmi gond vele. Segítségeteket köszönöm előre is.

Üdv: Bazsó

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.