Atommanó Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 ... Papírokat sem tudtok intézni rá, illegal lesz... Illegal Racing Atommanó Club!!!! :wink: Akkor marad a 150-170 LE, és ráhajtok az optikára!!!! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 ....Na és akkor mit ajánlasz az ilyen Antiversenyzőknek!!! :wink:.... Van még lehetőség, pl. optikai tuningra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Bár már várom, hogy erről is lebeszéljetek!!! :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Van még lehetőség, pl. optikai tuningra :) Sőőőt, ha ezeket nem a kocsidban a visszapillantóra akasztod fel, hanem a füleidre, akkor mégjobban megbámulnak az emberek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Tekerős napi km-számláló, öntapadós notesz, bólogató kutya, iránytűs óra... Mi kell még? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Van még lehetőség, pl. optikai tuningra :) Jó, jó, de melyik színűt vegyem??? A kék megy a fényezéshez, a piros, meg a tárcsákhoz!!! :roll: Köszi4 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Tekerős napi km-számláló, öntapadós notesz, bólogató kutya, iránytűs óra... Mi kell még? :) Szőrös dobókocka, mini-ventilátor a műszerfalra,stb..stb.... :) :o Vannak ám lehetőségek!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Tekerős napi km-számláló, öntapadós notesz, bólogató kutya, iránytűs óra...Mi kell még? :) "Csao" felirat a "Casco" matrica betűiből kirakva, maffiarács, olvad tetejű Videoton hangfalak a hátsó szélvédő alatt, műanyagból készült rendszámtakaró, STARSKY & HUTCH-féle csík az autón :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Na jó ezeket már nem tudom űberelni.... :) Egyszer össze kéne hozni egy ilyen verdát!!! :wink: (De lehet hogy ez csak az örök és eérhetetlen álmom marad!!! :) ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Látom vannak itt még rajtam kívül "nagyöreg tunerek"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Szép darab... Mennyié osztogatják???? Mi a különbség ez meg a szinteres???? között??? :oops: Üdv.: Atommanó :roll: 39 ezer egyébként de szerencsére ingyen volt és ha mivel a kinyomo csapágyat ugyis cserélnem kell mert szar hangja van ... ez meg ugyis meg van már veszek melle egy tarcsat és van egy ######a kuplungom.. a lényeg hogy akkor ez pont jo lessz az enyémhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 39 ezer egyébként de szerencsére ingyen volt és ha mivel a kinyomo csapágyat ugyis cserélnem kell mert szar hangja van ... ez meg ugyis meg van már veszek melle egy tarcsat és van egy ######a kuplungom.. a lényeg hogy akkor ez pont jo lessz az enyémhez :) Milyen az a szar hang??? mármint a kinyomócsapágyé, mer nekem kicsit nyikorog a kuplung, de remélem, hogy csak a pedálnál valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 nekem fos a kinyomócspágyam, a hangját nem lehet összetéveszteni máséval az 100 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Az én verdámnak van még "fura" hangja.Mint ha zörögne a kipufogo vagy mi.Nagyon furcsa a hangja.(főleg 1000-3000rpm között) utánna megszünik.Még nem tudtam kideríteni mi az ami ezt a "szép" hangot generálja :) Az biztos,hogy nem kpufogo és motor sem nagyon lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 azt nekem is csinálja... mert csak a hátsódob nem lett cserélve és berezonál... valami iszonyat rssz feeling így vezetni, ezért 1000 alatt nncs semmi még az alapjárat sem, marad tehát min 4000es fordulat, aminek 6ása 11,3L/100km, de ez a max :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Milyen az a szar hang??? mármint a kinyomócsapágyé, mer nekem kicsit nyikorog a kuplung, de remélem, hogy csak a pedálnál valami... nem ez nem nyikorog hanem süvit és morog vagy mit csinal .. szal olyan amikor egy csapágy meghal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Hello mindenki, Van valami fejlemény a hidrotőkéről? Szét lehet szedni valahogyan és meg lehet tisztítani? Üdv.:Julo Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 nem ez nem nyikorog hanem süvit és morog vagy mit csinal .. szal olyan amikor egy csapágy meghal az enyém akkor tuti nem olyan, inkább, mintha a pedál rögzítésénél meg kéne olajozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Julio! Én is dolgozom a projecten........egyenlöre sikertelenül :) Hidrótőke adalék KUKA !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Julio! Én is dolgozom a projecten........egyenlöre sikertelenül :) Hidrótőke adalék KUKA !!!! sajnos igy szokott lenni.... ez olyan mint az eső után köpönyeg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 uhuhu ne is mondd........... :) Azért cseréltem olajat mert kezdett egyre rosszabb lenni :) Rájöttem miért : nem tisztítja hanem ha bekerül az adalék a hidrótőkékhez akkor ott réteget képez (sűrűbb is) és tompítja a "csattogást" :) Ez becsapás.........nah mind 1. Legalább tudom,hogy adalék az nem ér semmit. Emberek nincs jóáron hidrótőke?! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 uhuhu ne is mondd........... :D Azért cseréltem olajat mert kezdett egyre rosszabb lenni :P Rájöttem miért : nem tisztítja hanem ha bekerül az adalék a hidrótőkékhez akkor ott réteget képez (sűrűbb is) és tompítja a "csattogást" ;) Ez becsapás.........nah mind 1. Legalább tudom,hogy adalék az nem ér semmit. Emberek nincs jóáron hidrótőke?! :wink: látod nem hallgatsz az okosabbra :) 8) :oops: :D :shock: :D :o 8) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
icepol Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Helló mindenki! A fórumon olvasottakból úgy tűnik hozzáértő emberek írogatnak idebenn. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a jelenleg bírtokomban lévő '96-os évjáratú 1.4 Astra Sedant (mot:c14se02) hogyan tudnám egy kicsit felpöckölni :twisted: . Gondolok itt kipufogó,légszűrő,chip stb. okosságokra (bekerülési költséggel) . Érdekelne ha lenne ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata. Válaszokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 icepol: Tuning topikot ajánlom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts