Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Tekerős napi km-számláló, öntapadós notesz, bólogató kutya, iránytűs óra...Mi kell még? :)

"Csao" felirat a "Casco" matrica betűiből kirakva, maffiarács, olvad tetejű Videoton hangfalak a hátsó szélvédő alatt, műanyagból készült rendszámtakaró, STARSKY & HUTCH-féle csík az autón :)

Megosztás:

Szép darab...

Mennyié osztogatják????

Mi a különbség ez meg a szinteres???? között??? :oops:

Üdv.: Atommanó :roll:

39 ezer egyébként de szerencsére ingyen volt

és ha mivel a kinyomo csapágyat ugyis cserélnem kell

mert szar hangja van ... ez meg ugyis meg van már veszek melle egy tarcsat és van egy ######a kuplungom..

a lényeg hogy akkor ez pont jo lessz az enyémhez :)

Megosztás:

39 ezer egyébként de szerencsére ingyen volt

és ha mivel a kinyomo csapágyat ugyis cserélnem kell

mert szar hangja van ... ez meg ugyis meg van már veszek melle egy tarcsat és van egy ######a kuplungom..

a lényeg hogy akkor ez pont jo lessz az enyémhez :)

Milyen az a szar hang??? mármint a kinyomócsapágyé, mer nekem kicsit nyikorog a kuplung, de remélem, hogy csak a pedálnál valami...

Megosztás:

Az én verdámnak van még "fura" hangja.Mint ha zörögne a kipufogo vagy mi.Nagyon furcsa a hangja.(főleg 1000-3000rpm között) utánna megszünik.Még nem tudtam kideríteni mi az ami ezt a "szép" hangot generálja :) Az biztos,hogy nem kpufogo és motor sem nagyon lehet....

Megosztás:

uhuhu ne is mondd........... :) Azért cseréltem olajat mert kezdett egyre rosszabb lenni :) Rájöttem miért : nem tisztítja hanem ha bekerül az adalék a hidrótőkékhez akkor ott réteget képez (sűrűbb is) és tompítja a "csattogást" :) Ez becsapás.........nah mind 1. Legalább tudom,hogy adalék az nem ér semmit.

Emberek nincs jóáron hidrótőke?! :wink:

Megosztás:

uhuhu ne is mondd........... :D Azért cseréltem olajat mert kezdett egyre rosszabb lenni :P Rájöttem miért : nem tisztítja hanem ha bekerül az adalék a hidrótőkékhez akkor ott réteget képez (sűrűbb is) és tompítja a "csattogást" ;) Ez becsapás.........nah mind 1. Legalább tudom,hogy adalék az nem ér semmit.

Emberek nincs jóáron hidrótőke?! :wink:

látod nem hallgatsz az okosabbra :) 8) :oops: :D :shock: :D :o 8) :) :)

Megosztás:

Helló mindenki! A fórumon olvasottakból úgy tűnik hozzáértő emberek írogatnak idebenn.

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a jelenleg bírtokomban lévő '96-os évjáratú 1.4 Astra Sedant (mot:c14se02) hogyan tudnám egy kicsit felpöckölni :twisted: . Gondolok itt kipufogó,légszűrő,chip stb. okosságokra (bekerülési költséggel) . Érdekelne ha lenne ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata.

Válaszokat előre is köszi!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.