Soma01 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Na, majd ha nekem kész lesz a turbó... :D Amúgy a leömlő öntvény elrepesése úgymond szokásos dolog? Mert én most hegeszttettem meg és azt mondta a szerelő, hogy úgyis elreped megint. Aki hegesztette, meg azt mondta, hogy nem fog. Ha elreped, veszem a Calibra leömlőt. Az hanyas csőből van vajon? (a 2 literes 16V-s Calibra leömlője) Amúgy mennyiért csinálnak egy leömlőt? Nem a rozsdamentesből. Régebben már gondolkodtam ezen, de mintha valami horror árat mondtak volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Na, majd ha nekem kész lesz a turbó... :D Amúgy a leömlő öntvény elrepesése úgymond szokásos dolog? Mert én most hegeszttettem meg és azt mondta a szerelő, hogy úgyis elreped megint. Aki hegesztette, meg azt mondta, hogy nem fog. Ha elreped, veszem a Calibra leömlőt. Az hanyas csőből van vajon? (a 2 literes 16V-s Calibra leömlője) Amúgy mennyiért csinálnak egy leömlőt? Nem a rozsdamentesből. Régebben már gondolkodtam ezen, de mintha valami horror árat mondtak volna. 40000-ből már kapsz rozsdamentes acélból! zsír újat! :P húzós de emgéri !: az nem reped el! előbb rohat szét alóla a kaszni mint az kijukadjon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 igazad lehet! :D 55ös rendszer elég lenne szerintem is:) hangja az van rendesen ;) de jó ez most egyenlőre :P nem a gyári leőmlő van rajta nyugi :D most hívtam a csávót azt mondta hogy az enyémről olyan 0.7 kilót szedett le és igen ki van centírozva! :D unkoatesóm nagybáttya a nagy tuning máyer :D őhozzá járok ha kell valamit csinálni nagyon vágesz ezt a témát :P Szerintem az 50 is bőven. Sőt ha a 100-110 körül kellene belőni, akkor én egy jó 45-öst választanék. Főleg a gyári tengelyekhez utcára. A 0,7 nem sok, de legalább valószínűsíthető hogy nem fog felrobbanni. :D (Nekem 4,5 kg, persze nem a gyári van könnyítve.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Sziasztok! Látom sokszor szóba kerül a fordulatszám..egyebek közt azzal is van némi gondom nekem is. Pontosabban csak gyanús hogy valami nem kóser. Ha mondjuk lendületből, pl.4-esből üresbe és gyors fékezéssel(nem motorfékkel lassitás) állok le akkor 3-4szer felmegy a fordulat még, mintha óvatosan nyomkodnám a gázpedált, majd beáll az alapjárat ami egyébként nem ingadozik. Mi lehet az oka? Esetleg a generátorral lehet gond(keveset termel vissza) ...vagy akár az aksi is okozhatja? Netán az alapjárati moci vagy a pillangószelep jeladója? Netán-tán ez normális? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Sziasztok! Látom sokszor szóba kerül a fordulatszám..egyebek közt azzal is van némi gondom nekem is. Pontosabban csak gyanús hogy valami nem kóser. Ha mondjuk lendületből, pl.4-esből üresbe és gyors fékezéssel(nem motorfékkel lassitás) állok le akkor 3-4szer felmegy a fordulat még, mintha óvatosan nyomkodnám a gázpedált, majd beáll az alapjárat ami egyébként nem ingadozik. Mi lehet az oka? Esetleg a generátorral lehet gond(keveset termel vissza) ...vagy akár az aksi is okozhatja? Netán az alapjárati moci vagy a pillangószelep jeladója? Netán-tán ez normális? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Na, majd ha nekem kész lesz a turbó... :D Amúgy a leömlő öntvény elrepesése úgymond szokásos dolog? Mert én most hegeszttettem meg és azt mondta a szerelő, hogy úgyis elreped megint. Aki hegesztette, meg azt mondta, hogy nem fog. Ha elreped, veszem a Calibra leömlőt. Az hanyas csőből van vajon? (a 2 literes 16V-s Calibra leömlője) Amúgy mennyiért csinálnak egy leömlőt? Nem a rozsdamentesből. Régebben már gondolkodtam ezen, de mintha valami horror árat mondtak volna. Az hogy újra el fog-e repedni nagymértékben függ a hegesztés minőségétől. Nem rozsdamentesből 40-50 körül a normálisabbat. Én a gyári konverziót ajánlanám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 szétrobbanni amugy ez a 50es 60as kipufogó és hudemegy a kocsi... egy 2T az lehet, mint nekem is a wareszom, de egy 4T az nem annyira a kipufogótol függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 jaj!!!!!!!!!!! bocsi...vacakolt a netem, nem gondoltam hogy 2x elküldtem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Sziasztok! Látom sokszor szóba kerül a fordulatszám..egyebek közt azzal is van némi gondom nekem is. Pontosabban csak gyanús hogy valami nem kóser. Ha mondjuk lendületből, pl.4-esből üresbe és gyors fékezéssel(nem motorfékkel lassitás) állok le akkor 3-4szer felmegy a fordulat még, mintha óvatosan nyomkodnám a gázpedált, majd beáll az alapjárat ami egyébként nem ingadozik. Mi lehet az oka? Esetleg a generátorral lehet gond(kevedet termel vissza) ...vagy akár az aksi is okozhatja? Netán az alapjárati moci vagy a pillangószelep jeladója? Netán-tán ez normális? :D Esetleg nézd mg majd a folytószelepet hogy mennyire dzsuvás meg hogy nincs e megnyúlva a rugója :S (nekem volt már) ez az én tippem más most nem jut eszembe :P többiek esetleg többet tudnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 szétrobbanni amugy ez a 50es 60as kipufogó és hudemegy a kocsi... egy 2T az lehet, mint nekem is a wareszom, de egy 4T az nem annyira a kipufogótol függ. Valóban pontosabb a szét. :D 4üteműnél is nagyon sokat számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 azért ingadozik, hogy legyen elég erő a féknek, amit a fékrásegítő levegővel üzemeltet, amit a szívó olalról vesz el. azt a levegőt pótolja a moci olyankor nekem is megvan ez de elég durván, de nekem valahol falsot szív, és ezmiatt jelentkezik guruló autónál is deha megállok, akkor nekem is megszűnik ez a jelenség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Szerintem az 50 is bőven. Sőt ha a 100-110 körül kellene belőni, akkor én egy jó 45-öst választanék. Főleg a gyári tengelyekhez utcára. A 0,7 nem sok, de legalább valószínűsíthető hogy nem fog felrobbanni. :D (Nekem 4,5 kg, persze nem a gyári van könnyítve.) nekem gyárilag van rajta 50es és meg lehetne csinálni hengerengkénti leömléssel vagy 2 hengerenként már nem tom mert van neki kialakítás és dupla csővel hátrafelé a csonktól! de jó ez a gyári szerelés és lehet vissza teszem 50esre akkor! 4.5 kiló az rengeteg nem ? ;) én nem mertem nagyon leszedetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 de nem az átmérője... legalábbis magában az nem számít annyira, mint egy kétüteműnél, ez tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 sztem neki a megmaradt tömege 4,5kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 sztem neki a megmaradt tömege 4,5kg jah de bocs félre olvastam ;) értem már! annyi maradt meg! az ugy már elég elfogadható:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Esetleg nézd mg majd a folytószelepet hogy mennyire dzsuvás meg hogy nincs e megnyúlva a rugója :S (nekem volt már) ez az én tippem más most nem jut eszembe ;) többiek esetleg többet tudnak :D ááá, a szelep tiszta....átpucoltam a lefulladások miatt(egyébként akkor sem volt dzsuvás..annyira :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 ááá, a szelep tiszta....átpucoltam a lefulladások miatt(egyébként akkor sem volt dzsuvás..annyira :D ) akkor pedig más ötletem nincs de itt már látom írtak neked jó tippeket :D ;) (ha az egyik nem tud akkor segit a másik tök jó hely ez ) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 azért ingadozik, hogy legyen elég erő a féknek, amit a fékrásegítő levegővel üzemeltet, amit a szívó olalról vesz el. azt a levegőt pótolja a moci olyankor nekem is megvan ez de elég durván, de nekem valahol falsot szív, és ezmiatt jelentkezik guruló autónál is deha megállok, akkor nekem is megszűnik ez a jelenség. Fékkel történő gyors lassitás(képzavar, ugye? :D ) egészen megállásig!!! ..és nekem ilyenkor is, álló helyzetben is csinálja ezt a fent emlitett módon. Nézzem meg a csöveket, ezek szerint? Vagy ez normális? Nekem nem túlzottan nagy fordulatra pörög fel olyankor(bár nincs ford.mérőm, csak a fülre tudom megitélni) ..kb. mint hideginditásnál a "szivatóval".. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Fékkel történő gyors lassitás(képzavar, ugye? :D ) egészen megállásig!!! ..és nekem ilyenkor is, álló helyzetben is csinálja ezt a fent emlitett módon. Nézzem meg a csöveket, ezek szerint? Vagy ez normális? Nekem nem túlzottan nagy fordulatra pörög fel olyankor(bár nincs ford.mérőm, csak a fülre tudom megitélni) ..kb. mint hideginditásnál a "szivatóval".. de csak lüktetve csinálja mint ha nem lenne olajnyomás igaz? :S alapj.-2000 alapj.-2000 kb igy igaz? :S ismerős! nekem a lambdaszonda csere megoldotta! ha ilyen a diagnózis ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 nekem úgy csinál, hogy csak gurulok, és akkor is felpörög vagy 500al fentebb, aztán vissza és ez megy még meg nem állok, vagy le nem állítom a motort... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 nekem úgy csinál, hogy csak gurulok, és akkor is felpörög vagy 500al fentebb, aztán vissza és ez megy még meg nem állok, vagy le nem állítom a motort... mondom lehet olajnyomás (esetleg rossz a visszajelző) vagy tényleg lambdaszonda mint nekem, azt méressétek ki! :D többet nem tudok de ismerős a helyzet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 remélem mégis csak vékumcső, mert egyszer észrevettem hol van kilukadva, és akkor meg is szünt ez a jelenség. bár furcsa, hogy miért csak nha néha jön elő, bár mostanában gyakoribb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Az hogy újra el fog-e repedni nagymértékben függ a hegesztés minőségétől. Nem rozsdamentesből 40-50 körül a normálisabbat. Én a gyári konverziót ajánlanám. :D Én is a gyári leömlőre szavazok, mert a többi az csak úgy hajtogatva van, nincs tervezve légáramlás szempontjából, csak úgy kinézetre van jól megcsinálva. Mekkora csőből lehet az a gyári leömlő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 de csak lüktetve csinálja mint ha nem lenne olajnyomás igaz? :S alapj.-2000 alapj.-2000 kb igy igaz? :S ismerős! nekem a lambdaszonda csere megoldotta! ha ilyen a diagnózis :D Nos, nem tudom milyen az ha nincs megfelelő olajnyomás-gondolom akkor kivillanna valami égő az óránál...Hullámzik a fordulat olyankor, de csakis olyankor. Ha teszem azt motorfékkel-akár visszakapcsolgatva is- lassitok, pl egy kereszteződéshez közeledve, és mégis úgy jön ki hogy meg kell állnom akkor nem csinálja ezt a hullámzást..bár nem is áll be egyből az alapjárat, mintha egy-két pillanatot kivárna még, de utána semmi gond az alapjárattal.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 remélem mégis csak vékumcső, mert egyszer észrevettem hol van kilukadva, és akkor meg is szünt ez a jelenség. bár furcsa, hogy miért csak nha néha jön elő, bár mostanában gyakoribb... mert kezd hideg lenni :S nekem is hidegbe többször csinálta! ( mondom saját tipp: lambdaszonda és annál maradok de ettől függetlenül lehet más!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts