Lbag Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Én vettem áprilisban, de állam bácsi szponzorálta. Pontosabban az ótépé. muszáj volt, 3db gyerekkel kicsit körülményes tömegközlekedni. Meg rendszerint drágább is. :D Meg aztán kevés izgalom volt az életemben, meg nem tudtam mire elba@ni a pénzt. :lol: aha ,éretem. az izgalom az kijut mindenkinek,nyugii :lol: . és 8V-s a kocsid vagy 16V? mennyibe fájt a vas,ha publikus :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Jogos, ott voltam mikor szétszedték, gáthibát nem láttunk rajta csak a tömítésen volt némi nyom. Van mikor nem látható?! :lol: Motortisztítót még meglátom, igazad lehet... az a helyzet,h ha fejes a gép azt ugyis tudja a szerelő,vagy nemsokára előjön,teljesen :lol: próba egy új tömítés,de vmi gotz tömítés,az jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Tudsz valamit az OTP-ről? Már megvette az állam ebben a nagy kavalkádban? :lol: Jaj! Jönnek a moderátorok! Off vége.... nahh ez a téma engem is érdekel.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 amugy tudok egy nagyon jó esztergályost,aki csinál hengerfejeket,heggeszt,meg ami aktuális probláma.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 nézd át a vízcsövek bilincseit,főleg a motor mögött,az utasstér elött,nekem ott volt lelazulva 1 vízcső,de csak akkor könnyezett kissé,amikor nyomás volt a rendszerben/forró moci/.. akkorát szívtam vele :lol: ,és csak tükörből tudtam meghúzni a bilincset,mert olyan szar helyen volt... utánna megszünt a vízfogyásom.... igaz szar forró mocinál ott kavarni,kissé égető az érzés .... :lol: :lol: könnyezett az mit jelent? látványosan, vagy aki nem ért hozza (pl én ) az is észreveszei hogy valami nem oké? mondjuk a "könnyezés" attól is függhet mennyire van meglazulva (gondolom én). köszi, majd megsasolom én is hogy könnyezzik e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 :lol: könnyezett az mit jelent? látványosan, vagy aki nem ért hozza (pl én ) az is észreveszei hogy valami nem oké? mondjuk a "könnyezés" attól is függhet mennyire van meglazulva (gondolom én). köszi, majd megsasolom én is hogy könnyezzik e. én nálam úgy sikerült rájönni a gondra,hogy tök véletlenül megfogtam,és akkor láttam meg,h vizes,ugyanis a cső alja volt vizes,nem a teteje,akkora kis genya volt,tudta,h,h kell engedni,hogy jó idejig én is csak öntögettem rá a vizet :lol: a könnyezés az pont az,h picit van lazulva,ha folyna akkor pikk-pakk látnád h hol a baj,de így próbálni kell,keresgetni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 az a helyzet,h ha fejes a gép azt ugyis tudja a szerelő,vagy nemsokára előjön,teljesen :lol: próba egy új tömítés,de vmi gotz tömítés,az jó... Na, olaj- és fagyállócserén már a vas. Kissé aggódom, hogy meddig lesz így jó új hengerfejtömítéssel, de síkolás nélkül :lol: Ja és persze vezérműszíjat és fesz. görgőt a régit rakták fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 és 8V-s a kocsid vagy 16V? Azért neked is lenne mit tanulni a motorkódokról. :lol: C14NZ 8 szelepes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 amugy erre tökéletesen megfelel 1 sima 1xerű olaj,ez a motor mosó szlötyi,nah azt én talán nem raknám bele :lol: ,drága,és tiszta olajjal átjárod kissé,az is tök jó... Erre a "motor tisztításra", "átmosásra" az igazi olajcsere előtt a tesco olaj is jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Na, olaj- és fagyállócserén már a vas. Kissé aggódom, hogy meddig lesz így jó új hengerfejtömítéssel, de síkolás nélkül :lol: Ja és persze vezérműszíjat és fesz. görgőt a régit rakták fel... hengerfejtömítés-csere síkolás nélkül elég tűzoltás jellegű megoldás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Erre a "motor tisztításra", "átmosásra" az igazi olajcsere előtt a tesco olaj is jó? sztem simán,csak tényleg nem szabad vele sokat menni :lol: de ha valaki cáfolja....ez az én véleményem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 hengerfejtömítés-csere síkolás nélkül elég tűzoltás jellegű megoldás :lol: osztozom a véleményen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Azért neked is lenne mit tanulni a motorkódokról. :D C14NZ 8 szelepes. :lol: ííííííííí :lol: ezt nem tudtam,h 1,4 :D de jogos max :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 osztozom a véleményen!!! A szerelők is ezt mondják :lol: Most szedessem szét?! Talán kibírja vezérműszíjcseréig, akkor szerintem kicseréltetem újra a hengerfejtömítést és síkoltatok - várhatóan tavasszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 A szerelők is ezt mondják :lol: Most szedessem szét?! Talán kibírja vezérműszíjcseréig, akkor szerintem kicseréltetem újra a hengerfejtömítést és síkoltatok - várhatóan tavasszal. Hajtani kell! :lol: én most már várnék, ha kibírja, ok, ha nem, akkor meg úgyis szét kell borítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 A szerelők is ezt mondják :lol: Most szedessem szét?! Talán kibírja vezérműszíjcseréig, akkor szerintem kicseréltetem újra a hengerfejtömítést és síkoltatok - várhatóan tavasszal. hát ezt te tudod ha a szerelőd azt mondja,h ráér még,akkor ...... csak ha neked emiatt menetközben megkotlik....az gáz. vagy figyeld az eseményeket,h mivan... olajszint,meg h mi történik. ha szürkül az olaj akkor vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Hajtani kell! :lol: én most már várnék, ha kibírja, ok, ha nem, akkor meg úgyis szét kell borítani. Ez lesz. Most Metabond se megy bele. Teszt lesz párezer kilométer. Odafigyelve hőfokra, víz- és olajszintre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Üdv mindenkinek. Szereztem hűtőt, aztmondta a srác hogy ez GSiben volt, de hazahoztam és valahogy nem hasonlít az enyémhez... Remélem kiderül hogy nem lesz jó bele. Szóval a két hűtő egymás mellett, a különgségek pirossal bejelölve: Megnéztem a két hűtő annyiban különbözik egymástól hogy a tetején lévő felfogatásuk nem ugyanaz. a régimnek a felső rögzítése felül volt ennek pedig oldalt. Ezt be lehet rakni a kocsiba úgy hogy normálisan rögzítve legyen? :lol: Szerk.: méretre, vastagságra stimmelnek. Csak ezekben térnek el... Meg egy kicsit máshol vannak a csövek helyei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Nem mindegy hogy 8V vagy 16V GSi, és nem mindegy hogy kadett vagy astra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Nem mindegy hogy 8V vagy 16V GSi, és nem mindegy hogy kadett vagy astra :lol: Ez kadett hűtő? :lol: A srác aztmondta hogy neki 16V-s GSi Astraban volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ez kadett hűtő? :lol: A srác aztmondta hogy neki 16V-s GSi Astraban volt. :lol: Lehetséges, mert az alsó az tuti nem 16v GSi astrából van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Lehetséges, mert az alsó az tuti nem 16v GSi astrából van :lol: :lol: akkor bukovári vagy kábelkötegelővel azért még össze lehet rakni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 :lol: akkor bukovári vagy kábelkötegelővel azért még össze lehet rakni? :lol: Azt neked kell megnézni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 :lol: akkor bukovári vagy kábelkötegelővel azért még össze lehet rakni? :lol: wd40, powertape-ragasztó, és már nyithatod is az ST-műhelyet :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Azt neked kell megnézni... :lol: oh, oké. Azthittem van valami bevált trükk erre hogy hogyan is lehet megoldani. Akkor majd összeszerelésnél kiderül. Köszi az infót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts