Gravedigger Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Sziasztok. A Légáramlásmérőt merre találom meg? vagy esetleg jobb lenne,ha tudnatok egy linket ahol lathatom, hogy egyaltalan hogy néz ki. Előre is köszönöm!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Sziasztok. A Légáramlásmérőt merre találom meg? vagy esetleg jobb lenne,ha tudnatok egy linket ahol lathatom, hogy egyaltalan hogy néz ki. Előre is köszönöm!!!! Szívócsőben, a légszűrőház után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Sziasztok. A Légáramlásmérőt merre találom meg? vagy esetleg jobb lenne,ha tudnatok egy linket ahol lathatom, hogy egyaltalan hogy néz ki. Előre is köszönöm!!!! A te autódban sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Egy próbacsere jól jönne! Nekem annó 1,4 / 8v, 60 lovas motornál lambdaszonda csere után a kocsi megtáltosodott. Igaz nyomtam is kifelé a szemét, és ezért megnőtt az addigi fogyasztásom kb 3 decivel. Viszont a végsebesség is megnőtt legalább 15 km/ó -val. előtte új Bosch szonda volt benne ,azzal ugyanígy lomha volt lehet hogy ennyit számít egy jó gyári szonda jelenléte ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 A te autódban sehol. Tényleg, most nézem hogy 14nz <_< előtte új Bosch szonda volt benne ,azzal ugyanígy lomha volt lehet hogy ennyit számít egy jó gyári szonda jelenléte ? Jaja, sokat számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 előtte új Bosch szonda volt benne ,azzal ugyanígy lomha volt lehet hogy ennyit számít egy jó gyári szonda jelenléte ? Nem tudom, mert nekem eddig csak gyári volt. Azonban elég sokat olvastam ezen a helyen az utángyáriak gagyiságáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 A te autódban sehol. Nem nekem kell egyik ismerosomnek. Motor tipus: X14XE Elore is koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Nem nekem kell egyik ismerosomnek. Motor tipus: X14XE Elore is koszi. Neki se sehol. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Neki se sehol. <_< Most komolyan???:)behalok. Melyikbe van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Most komolyan???:)behalok. Melyikbe van??? Pontosan nem tudnám felsorolni a típusokat. De ha van valamiben az szembetűnő, ott ahol Gabi is mondta. Ha nincs, a feladatot a MAP (meg az IAT) látja el, ami a tűzfalra van fel felrakva és egy négyvezetékes zöld csati megy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Tudna valaki kölcsönadni egy jól működő gyári szondát ( lila vezetékes ? ) ? X16XEL -hez Ha beválna , természetesen megvásárolnám . Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Kiszedtem a légszűrőt, összemérem a fehérből kiszedett használttal. Jé, az 1.4-be nagyobb való. :D Sebaj, raknám vissza, látom nem illeszkedik. <_< Ki az az ökör, aki egy nem belevaló légszűrőt rak bele?! És nem is túl tiszta úgyhogy benne volt már egy ideje. A légszűrő utáni csövecskében finom por volt leülve. :huh: Megkapja a használtamat amíg nincs új. Az is szebb, mint ami benne volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Olyan történt ma az autóval, hogy mikor mentem és levettem a lában a gázról (gurultam), akkor leállt a motor. Ezt kétszer is eljátszotta 500méteren belül, azóta nem. A moci egyből újraindúlt, mikor indítóztam. Mi lehet a gond? Benzinszűrt lehet kellene már cserélni, még sosem volt cserélve szerintem. Mennyi kilómétrenként kell elvileg cserélni? Vagy az alapjárati motort kell tisztítani? Rosszabb esetben cserélni? Tisztítani mivel kell? Úgy hallottam, hogy nitró higítóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Lehet a benyaszűrőtől, bár akkor teljes terhelésen is szarul menne már. AGR szelepedtől is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Az AGR-t a múltkor zárta le a szerelő, mikor az alapjárat rossz volt és dobálta az alapjáratot, fel-le. Azóta viszonylag rendben van az alapjárat. De most le is áll, ilyet nem nagyon csinált még. AGR lezárás előtt is állt le már, de akkor nem egyből állt le hanem rángatózott kicsit előtte. Leesett a fordulat nagyon és aztán állt le. De most meg egyből leállt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Az AGR-t a múltkor zárta le a szerelő, mikor az alapjárat rossz volt és dobálta az alapjáratot, fel-le. Azóta viszonylag rendben van az alapjárat. De most le is áll, ilyet nem nagyon csinált még. AGR lezárás előtt is állt le már, de akkor nem egyből állt le hanem rángatózott kicsit előtte. Leesett a fordulat nagyon és aztán állt le. De most meg egyből leállt. Akkor meg ki kéne pucolni még a folytószelepházat, alapjárati motort és a járatait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hali!X16XEL-es ac pumpa jo C14SE-be? nagynyomású(3bar azthiszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hali!X16XEL-es ac pumpa jo C14SE-be? nagynyomású(3bar azthiszem) Elméletileg jó kell legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 X14XE-n hol találom az alaphjáratiléptető mocit? Hátul a blokkon az EGR melett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Ma is leállt a moci 1x. Úgy volt, hogy adtam egy gázt és mikor levettem a lábamat a pedálról, kigyulladt a motorhiba lámpa, de a fordulatszám még 3000 körül járt ekkor. Így is az alapjárati a gyanús? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Ma is leállt a moci 1x. Úgy volt, hogy adtam egy gázt és mikor levettem a lábamat a pedálról, kigyulladt a motorhiba lámpa, de a fordulatszám még 3000 körül járt ekkor. Így is az alapjárati a gyanús? Nem inkább EGR? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Ma is leállt a moci 1x. Úgy volt, hogy adtam egy gázt és mikor levettem a lábamat a pedálról, kigyulladt a motorhiba lámpa, de a fordulatszám még 3000 körül járt ekkor. Így is az alapjárati a gyanús? Nem az AC pumpa szarakodik? Nekem le volt esve róla az előszűrő, és ha beszivott vmi kis trutyit elakadt az a kis kerék ami szívja a benyát. De nekem nem leállt, hanem nagyon nehezen indult. Aztán végképp beadta a kulcsot ki is kellett cserélnem. Hiába ellenőriztem előtte, amikor éppen jó volt normálisan működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Mi az az AP mumpa? Hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 X14XE-n hol találom az alaphjáratiléptető mocit? Hátul a blokkon az EGR melett? Folytószelepházon. Közel van az AGR-hez. Ma is leállt a moci 1x. Úgy volt, hogy adtam egy gázt és mikor levettem a lábamat a pedálról, kigyulladt a motorhiba lámpa, de a fordulatszám még 3000 körül járt ekkor. Így is az alapjárati a gyanús? Lambdaszondád jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Mi az az AP mumpa? Hol van? Az AC pumpa bent van a tankba az nyomja a benyát. Márha a tied is benzines én még nem ismerem annyira a motorkódokat. Gyujtás után ha figyelek hallom amint pár pillanatra bekapcsol, majd leáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts