Mokamiki1 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 pumpa? lehet, hogy el vannak tömődve a furatok Sajnos lehet a pumpa, mi is arra gyanakszunk. Csak nincsen olyan olajnyomás mérős cuccunk. Viszont már szétszedés határán van a motor. Ma lesz leszedve minden, hogy kiszereljük belőle az olajszivattyút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Sajnos lehet a pumpa, mi is arra gyanakszunk. Csak nincsen olyan olajnyomás mérős cuccunk. Viszont már szétszedés határán van a motor. Ma lesz leszedve minden, hogy kiszereljük belőle az olajszivattyút. Sztem felakadhatott a nyomásszabályzó szelep, és elengedi az olajnyomást. Kicsit kocogtasd meg a szelep házat, nekem ez egyszer bejött. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Sztem felakadhatott a nyomásszabályzó szelep, és elengedi az olajnyomást. Kicsit kocogtasd meg a szelep házat, nekem ez egyszer bejött. <_< Kiszedtük a nyomásszabályzó szelepet, és nincsen semmi baja. Még kosz sem volt mögötte. Sajnos már ezt is megnéztük. Ráadásul OMW Bixxol 10w40-es olaj volt benne. Még azt sem lehet mondani, hogy a rossz olaj miatt van. Csak márkás, és jó minőségű olajakkal cserélgettem. Mindig 10e km-enként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Kiszedtük a nyomásszabályzó szelepet, és nincsen semmi baja. Még kosz sem volt mögötte. Sajnos már ezt is megnéztük. Ráadásul OMW Bixxol 10w40-es olaj volt benne. Még azt sem lehet mondani, hogy a rossz olaj miatt van. Csak márkás, és jó minőségű olajakkal cserélgettem. Mindig 10e km-enként. Az olajgombát cseréltétek már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Kicseréltük a olajgombát. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 <_< :D Nah, ezt buktam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Akkor nincs más ötletem, csak a pumpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Az olajgombát cseréltétek már? Igen, abból már vettem egy újat, de ugyanúgy világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Igen, abból már vettem egy újat, de ugyanúgy világít. egy olajnyomásmérés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 egy olajnyomásmérés? Azt sajnos nem tudunk mérni, mert nincsen olyan műszerünk, de már ki is vettük az olajszivattyút, és veszek bele egy bontottat, mivel a unix= 42.000, a csergő=89.000Ft-ot mondott. Az kicsit meredek ahhoz, hogy 50-60 körül kapok egy komplett motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 A kocsi 1998-as évjáratu,már kipucoltam amanyire csak lehetett at AGR-t mozog is szépen ahogy kell,igy sem müködott.Utána következett a lezárása,de hiába. Egy rossz AGR-t hiába zársz le, attól még ugyanúgy meg fog szorulni, és hibát fog dobni. Másik meg hogy neked a vezérlőd hosszú motorféknél ellenőrzi a MAP-on keresztül, és hibát dobhat a lezárásra is. Szokj le a hosszú motorfékről <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Egyszer régen már feltettem ezt a kérdést Nektek, de azóta talán gyűlt némi tapasztalat, hogy még színesebb infóm legyen a dologgal kapcsolatban... Kehes 1.4-es NZ Astrához 95/98-as oktánszámkódolót raktam a 91/95 helyére, természetesen 98-ra van kattintva.. Valamint min. 98-ast is tankolok. Jobb lesz-e nekem ettől a fogyasztásom, vagy a motor teljesítménye minimálisan? A szervízkönyv írja, hogy lehet bele ilyet rakni, de teljesítményt nem ír, csak a 91-hez írja, hogy csökken, és ne pörgessük nagyon. Nekem úgy tűnik, hogy a fogy kb. 1-2 decivel jobb hosszú távon (5,4-5,7l), és jobban elstartolt alacsony fordulatról, mint eddig, kicsit talán nyomatékosabb, mert állítólag nagyobb a kompressziótűrés, és ez jótékonyan hat az ilyesmire, néhány extra Nm termelésével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Egy rossz AGR-t hiába zársz le, attól még ugyanúgy meg fog szorulni, és hibát fog dobni. Másik meg hogy neked a vezérlőd hosszú motorféknél ellenőrzi a MAP-on keresztül, és hibát dobhat a lezárásra is. Szokj le a hosszú motorfékről :huh: Akkor nem írtam olyan nagy hülyeséget <_< ...Kehes 1.4-es NZ Astrához 95/98-as oktánszámkódolót raktam a 91/95 helyére, természetesen 98-ra van kattintva.. Valamint min. 98-ast is tankolok. Jobb lesz-e nekem ettől a fogyasztásom, vagy a motor teljesítménye minimálisan? ... Tudtommal 1.4NZ-hez nem is volt 95/98-as dugó, az 1.4SE-hez raktak olyat. Nem tudom, egyáltalán tud-e valamit kezdeni vele a motorvezérlő. Sztem felesleges ilyen drága benyát tankolni bele, a 95-össel és az eredeti 91/95-ös dugóval tökéletesen jól műxik ez a nem fiatal fejlesztésű moci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 ... Tudtommal 1.4NZ-hez nem is volt 95/98-as dugó, az 1.4SE-hez raktak olyat. Nem tudom, egyáltalán tud-e valamit kezdeni vele a motorvezérlő. Sztem felesleges ilyen drága benyát tankolni bele, a 95-össel és az eredeti 91/95-ös dugóval tökéletesen jól műxik ez a nem fiatal fejlesztésű moci <_< Nekem a Corsában (C14NZ) 91/95 választó van és a leírás azt írja, hogy kb. minden 3. tankolás 98-as legyen, amúgy 95-ös (természetesen 95-ös beállításnál -a 91-es vész esetére van, ha csak kis oktánszámút tudunk tankolni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nem a dugó a lényeg, hanem hogy a motorvezérlőben milyen paraméterek vannak. Hiába raksz 98-as dugót az NZ-be, akkor sem fog tudni ilyen előgyújtásértékeket társítani hozzá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ilyen sületlenség miatt, ami az én hülyeségem, nem fogom megbolygatni a motorvezérlő egységet... Akkor most mit érzékel a motor? Nem zavarja meg a 98? A gépkönyvben írja, hogy lehet 98-as, mint ahogy azt az előbb említettem, de hiányos az egész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ilyen sületlenség miatt, ami az én hülyeségem, nem fogom megbolygatni a motorvezérlő egységet... Akkor most mit érzékel a motor? Nem zavarja meg a 98? A gépkönyvben írja, hogy lehet 98-as, mint ahogy azt az előbb említettem, de hiányos az egész... Természetesen 98-as benzinnel lehet használni az autót az eredeti 95-ös dugójával. A 98-as dugóval sztem nincs értelme szórakozni, ha tudná használni, akkor se nyernél vele sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ilyen sületlenség miatt, ami az én hülyeségem, nem fogom megbolygatni a motorvezérlő egységet... Akkor most mit érzékel a motor? Nem zavarja meg a 98? A gépkönyvben írja, hogy lehet 98-as, mint ahogy azt az előbb említettem, de hiányos az egész... Az üzemanyag persze hogy lehet 98-as, azzal nem csinálsz bajt. De maga a motorvezérlő nem tudja az ezt kihasználó előgyújtásértékeket állítani, hiába raksz 98-as dugót. Tehát nem lesz semmi változás elméletben 98-as benyával 95-höz képest, ami meg mégis van, az inkább annak tudható be, hogy a névleges oktánszámtól a magyarok eléggé el szoktak térni lefelé <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Az üzemanyag persze hogy lehet 98-as, azzal nem csinálsz bajt. De maga a motorvezérlő nem tudja az ezt kihasználó előgyújtásértékeket állítani, hiába raksz 98-as dugót. Tehát nem lesz semmi változás elméletben 98-as benyával 95-höz képest, ami meg mégis van, az inkább annak tudható be, hogy a névleges oktánszámtól a magyarok eléggé el szoktak térni lefelé <_< Hello , az automata X16XEL -el még mindig szívok , tudod , torpan a kocsi , beszéltem a protec debreceni képviselőjével azt mondja , hogy ha gázüzemben is torpan , akkor nem lehet az injektor eldugulva , ami logikus is , tehát nem a benzinbefecskendező rendszerrel lehet gond azt ajánlotta ,hogy tisztíttassam ki a szívotorkot , illetve kukkantsunk bele a torokba , a szelepeknél nem látszik-e valami rendellenes tehát lehet ,hogy kevés levegő jut be az égéstérbe , ezért torpan ? egyébként a lambda értékem kicsit sovány is volt , lehet hogy összefügg a szegény benzin levegő aránnyal az érték ? még az is lehet , hogy benzinben szegény a keverék ,az okozhat torpanást és magas fogyasztást ? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ha szegény a keverék, akkor az azt jelenti, hogy kevés a bemenő levegőhöz a kapott benya vagy gáz. Viszont ez pont nem okozhat magas fogyasztást... szerintem még mindig kicsit lambdagyanús a dolog, mert ha az mondja hogy szegény a keverék, és mégsem az (nagy fogyasztásból lehet azért gyanakodni), akkor az "tájékoztatja" félre az ecut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ha szegény a keverék, akkor az azt jelenti, hogy kevés a bemenő levegőhöz a kapott benya vagy gáz. Viszont ez pont nem okozhat magas fogyasztást... szerintem még mindig kicsit lambdagyanús a dolog, mert ha az mondja hogy szegény a keverék, és mégsem az (nagy fogyasztásból lehet azért gyanakodni), akkor az "tájékoztatja" félre az ecut. egy lambdaszonda ennyire meg tudja változtatni a motor dinamikát ? mert ha igen ,akkor szereznem kellene kiprobálásra egy köcsön szondát apropó , neked nincs egy véletlenül ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 egy lambdaszonda ennyire meg tudja változtatni a motor dinamikát ? mert ha igen ,akkor szereznem kellene kiprobálásra egy köcsön szondát apropó , neked nincs egy véletlenül ? :huh: Volt, de miután lefittyent a gyári a tavalyi balesetben, azóta az van az autóban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ha szegény a keverék, akkor az azt jelenti, hogy kevés a bemenő levegőhöz a kapott benya vagy gáz. Viszont ez pont nem okozhat magas fogyasztást... szerintem még mindig kicsit lambdagyanús a dolog, mert ha az mondja hogy szegény a keverék, és mégsem az (nagy fogyasztásból lehet azért gyanakodni), akkor az "tájékoztatja" félre az ecut. Az ecu-hoz nem tudok hozzászólni, de a benzinszegény keverék nagyon is okozhat magas fogyasztást ha valaki erőlteti a gépet. Sőt a torpanós jelenség igencsak benzinszegény keverékre utal. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Az ecu-hoz nem tudok hozzászólni, de a benzinszegény keverék nagyon is okozhat magas fogyasztást ha valaki erőlteti a gépet. Sőt a torpanós jelenség igencsak benzinszegény keverékre utal. <_< akkor szondacserét kellene abszorválni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 akkor szondacserét kellene abszorválni ? Egy próbacsere jól jönne! Nekem annó 1,4 / 8v, 60 lovas motornál lambdaszonda csere után a kocsi megtáltosodott. Igaz nyomtam is kifelé a szemét, és ezért megnőtt az addigi fogyasztásom kb 3 decivel. Viszont a végsebesség is megnőtt legalább 15 km/ó -val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts