davidi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 gats vagy mifene cég takarítja a fejeket ultrahanggal, meg is mérik neked utána, hogy jók-e. De kézben kell odavinni őket, tehát ki-be szerelés saját móka (nem ördöngősség). Párezer ft, Tápiószecső kartárs tud személyes élményekkel szolgálni ezügyben :D Akkor várom az illetékes kartárs jelentkezését. <_< Hol, mennyi, mikor, miért? :huh: Ezek szerint egy tisztítással meg lehet szüntetni, ha ereszt?! Ja, és persze a nem örgöngősség része is igen érdekelne, hogy pontosan hogyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Akkor várom az illetékes kartárs jelentkezését. <_< Hol, mennyi, mikor, miért? :huh: Ezek szerint egy tisztítással meg lehet szüntetni, ha ereszt?! Ja, és persze a nem örgöngősség része is igen érdekelne, hogy pontosan hogyan. Tsz kartársa ne várj, küldj neki egy pü-t, és mondja majd a részleteket :D Injektorok kiszedése annyiból áll, hogy szívócső felső része le, vezetékek unplug, injektorhíd leszed, belőlük a fejek egy-egy zárólemez eltávolítása után kicuppanthatóak. Szívócsőhöz és a fejekhez kell tömítés új. Csergőben pl mindent meg lehet kapni olcsón. Nem 100% hogy tisztítás után jó, mert lehet hogy szanaszét van kopva, de egy próbát megér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 IAT szenzor van X16XEL be is?Milyen árban mozog? Az enyém vajon mitől lett jó hirtelen?(hüvősebb időben)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Akkor várom az illetékes kartárs jelentkezését. <_< Hol, mennyi, mikor, miért? :huh: Ezek szerint egy tisztítással meg lehet szüntetni, ha ereszt?! Ja, és persze a nem örgöngősség része is igen érdekelne, hogy pontosan hogyan. www.gats.hu Telefonon egyeztetés, 4-5 ropi volt anno / 4db. Mielőtt azért elviszed kiszedés után nézd meg a gumi tömítőgyűrűket, bármilyen apró szakadás vagy sérülés van rajta az lesz a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 sziasztok, tudom h mar tema volt hogy milyen gyertyat tegyunk az autoba es hogy nem ajanlot a 4 polusu, de a beru marka modeleket nezegetve nem talatam csak 2 iletve 4 polusut ami az en automba javasolt altaluk (z74 es uxf79). Akkor most mi legyen? Mikor az autot nemreg elhoztam nemetbol es megneztem a gyertyakat ugyan csak 2 polusu bosch volt benne. Én először 1 pólusú Bosch-t, azután 2 x NGK-t tettem a mociba, mindegyik kifogástalanul működik! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidi Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 www.gats.hu Telefonon egyeztetés, 4-5 ropi volt anno / 4db. Mielőtt azért elviszed kiszedés után nézd meg a gumi tömítőgyűrűket, bármilyen apró szakadás vagy sérülés van rajta az lesz a gond. Nagyon köszi az infót, megnézem először, csak legyen egy csöpp időm kiszedni. Forró motornál nem szívesen csinálnám, a hideg meg mindig "rosszkor van kéznél". .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Na, úgy néz ki engem is elért a végzet, alapjárati motor meghibásodás formájában. <_< A motor csak gázzal indul, az alapjárat hol leesik, hol az egekben. :huh: Pedig most is megpucoltam, gondolván, hátha meggyógyul, de nem tette. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Károly, cseréld le dízílre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Károly, cseréld le dízílre :D Vagy cserélj velem nekem nincs ilyen gondom, és most lett vezérlés cserélve. <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Na, úgy néz ki engem is elért a végzet, alapjárati motor meghibásodás formájában. <_< A motor csak gázzal indul, az alapjárat hol leesik, hol az egekben. :D Pedig most is megpucoltam, gondolván, hátha meggyógyul, de nem tette. :D Na kivillogtattam, mert már dobott sárga lámpát is. 44-es kód, lambda, sovány keverék. Sztem az alapjárati miatt. Károly, cseréld le dízílre :lol: Volt nekem dizilem (1,6 D kadett), nem kéne mégegyszer.Télen nehezen indult el, ha melózni voltam, és éjszakára kinn maradtt a minuszokban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Vagy cserélj velem nekem nincs ilyen gondom, és most lett vezérlés cserélve. <_< :huh: :D :D Én asszem a tavasszal cserélek vezérlést. Addigra csak meg lesz az a 11 ezer km, ami még hátra van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 <_< Én asszem a tavasszal cserélek vezérlést. Addigra csak meg lesz az a 11 ezer km, ami még hátra van. :D Csak vicceltem ,amúgy sem érdekelne, nem Caravan! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Na kivillogtattam, mert már dobott sárga lámpát is. 44-es kód, lambda, sovány keverék. Sztem az alapjárati miatt. Lehet ez AC is, meg AC-relé is, meg benyaszűrő is, kevés anyagot kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Lehet ez AC is, meg AC-relé is, meg benyaszűrő is, kevés anyagot kap. De fordulaton megy, csak alapjárat bacakszik. Mondjuk kigyorsításkor megtorpan. <_< ui. Lehet, hogy az E85 kiganézta a tankot, bele a szűrőbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 De fordulaton megy, csak alapjárat bacakszik. Mondjuk kigyorsításkor megtorpan. <_< ui. Lehet, hogy az E85 kiganézta a tankot, bele a szűrőbe? még nem cseréltél szűrőt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Volt nekem dizilem (1,6 D kadett), nem kéne mégegyszer.Télen nehezen indult el, ha melózni voltam, és éjszakára kinn maradtt a minuszokban. <_< Amatőr dízeles! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 még nem cseréltél szűrőt? <_< Mióta E85-tel járok, még nem. Tavaly volt egy szervízem, akkor minden szűrőt, olajat, fagyállót cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Amatőr dízeles! <_< Miért is? Öreg volt már nagyon. Német autópályás autó volt, több százezer km-el. Furatni kellett volna, de nem volt lém a felújításra. Inkább eladtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 ...Fúratni kellett volna... Minek azt? 2 flakon STP kompressziónövelővel elment volna még egy darabig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Minek azt? 2 flakon STP kompressziónövelővel elment volna még egy darabig. Na ezt nevezem én "taknyolásnak". :huh: Nem tettem, és soha nem is fogom használni az ilyen termékeket. <_< Ha már annyira a végét járja, akkor inkább generál. Márha van rá lém. Ha nincs akkor meg eladom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Csak poénból mondtam. Én se tenném bele mikor már orrán - száján fújja a kartergázt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Csak poénból mondtam. Én se tenném bele mikor már orrán - száján fújja a kartergázt. Akkóóójóóóvanakkkóóóó. :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Fene megette már ha a furatszélesség fél centivel több mint a gyári és nem direkt van, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Fene megette már ha a furatszélesség fél centivel több mint a gyári és nem direkt van, nem? Mikor összetörtem a vezérlést, volt alkalmam megnézni a hengerek falát. Bizony "szép" válla volt, és akkor még meg sem mértük az előírt 3 magasságban. Biztos "jó" hordósra lehetett kopva. Az alacsony ford számon járásnak következtében. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 És akkor még kerozin üzemű (off) ladát szétbontva nem is láttál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts