yooccoo Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ez Opel motortér? Nem ismerem a dízeleseket, de ez nekem gyanús! A motorháztető kitámasztó a jobb hátsó sarokban? Amúgy hogyan férsz hozzá a "bödön" aljához, hogy lecsavard amikor üríted? kiscorsa hallod Dzsoni boy még így is, hogy nem az alját fényképezted, tökre látszik a dzsuva Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 kiscorsa hallod Dzsoni boy még így is, hogy nem az alját fényképezted, tökre látszik a dzsuva Akartam is írni neki, hogy ez tök szégyen Tőle. <_< Egy kicsit "Dezső"-síthetné. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 kiscorsa Ühüm, ééértem. Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ohh, ezer bocsánat. :huh: Akkor közelítsük meg másképp. Szerinted hányszor cserélte valaki az elmúlt 142ezer alatt? Annyit kibír az új is. :D Többezer bocsánat! :D Jó, közelítsünk. Szerintem, nem tudom hányszor cserélték. Csak hogy most nincs keret egy újra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Amúgy hogyan férsz hozzá a "bödön" aljához, hogy lecsavard amikor üríted? Az egész alja letekerhető,tök egyszerű üríteni. még így is, hogy nem az alját fényképezted, tökre látszik a dzsuva Ami fura benne,hogy nem olaj van benne,hanem valami meghatározhatatlan szmötyi.Gondolj bele: ezt nyeli vissza a szívó oldalon a moci... :huh: Akartam is írni neki, hogy ez tök szégyen Tőle. <_< Egy kicsit "Dezső"-síthetné. :D Nem lesz csinosítva,ez nem arra lett véve. A szelepfedéltömítés lesz majd cserélve,ha lesz rá időm,mert ott ereszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Hibakódot villogtattál már? <_< Alapjárat rendben? :D Villogtattam már,nem nagy kunszt. :D Van rá rendszresített opel márkaszervíz által elismert eszközöm: gémkapocs! :huh: Alapjárat rendben van,főleg akkor lesz majd sima,ha az EGR-t is lesz időm kigyomálálni belőle.Aztán katalizátor is majd egyszer,meg normális kipuff,mert valszeg nem 1.4 van alatta,hanem 1.0 kipuff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 ...Nem lesz csinosítva,ez nem arra lett véve... Mintha Dzsőre is ezt mondtad volna régebben <_< Villogtattam már,nem nagy kunszt. :D Van rá rendszresített opel márkaszervíz által elismert eszközöm: gémkapocs! :huh: Én is azt használom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Mintha Dezsőre is ezt mondtad volna régebben <_< Dezső motortere más tészta,de Morzsa igáslónak lett véve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Dezső motortere más tészta,de Morzsa igáslónak lett véve. Az igáslovat is lecsutakolják ám. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Az egész alja letekerhető,tök egyszerű üríteni. Ami fura benne,hogy nem olaj van benne,hanem valami meghatározhatatlan szmötyi.Gondolj bele: ezt nyeli vissza a szívó oldalon a moci... <_< Nem lesz csinosítva,ez nem arra lett véve. A szelepfedéltömítés lesz majd cserélve,ha lesz rá időm,mert ott ereszt. Bödönöm Az enyém így néz ki, és eddig 500 km alatt semmi sem költözött bele. a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Milyen néven van a boltokban az AGR szelep,mert így nem találom?(unix,Bárdi)esetleg termékkód?X16XEL 1.6 16V Exhaust Gas Recirculation valve szal egr-ként lehet hamarabb találod meg. (de Bárdi katalógusban eleve hülyén van írva... Ütemszelep (AGR) ) csak mit rövidít az agr? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Exhaust Gas Recirculation valve szal egr-ként lehet hamarabb találod meg. (de Bárdi katalógusban eleve hülyén van írva... Ütemszelep (AGR) ) csak mit rövidít az agr? <_< AbGasRückfahrung Kipuffogógáz-visszavezetés AGR-Ventil - AGR-szelep Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 jó, oké, de mi az az ütemszelep? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 csak mit rövidít az agr? <_< Azt majd megmondják mások, én erre a kérdésre válaszoltam :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Hát például az enyém nem tizenx hanem tíz éves, és nem többszázezer km van benne hanem 142.000. Nálad nincs ilyen probléma mert nem ecotec-es a motor. Azok írták akiknek ilyen motorja van. Milyen évjárat? Ha 97 előtti, akkor tuti nem lesz sárga lámpád a lezárástól, utánin is csak akkor, ha szoktál sok hosszút motorfékezni (csak akkor teszteli a map szenzoron keresztül az AGR nyitását). Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Már korábban is érdekelt ez az EGR szelep lezárás téma. Mit okoz ez a motornál? Ajánlott? Hogy kell? Hol van? (jó-jó tudom ezt már régebben leírtátok és szívesen meg is keresném, ha tudnám, hogy hogy kell a fórumban keresni... <_< ) A bödöntémához annyit, hogy nekem is közel ezer kilométert futott a beépítés óta a kicsikocsi, de olajos "sár"-nak nyoma sincs. Ami tény: bepárásodik és valami olyan dolgot is felfedeztem a bödön falán, amit akkor látok, amikor krumplit hámoz az ember... ilyen fehér akármi, valami... :huh: Szóval sokmindent nem csapat le, mégis szebben jár a motor és nyomatékosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 A bödöntémához annyit, hogy nekem is közel ezer kilométert futott a beépítés óta a kicsikocsi, de olajos "sár"-nak nyoma sincs. Ami tény: bepárásodik és valami olyan dolgot is felfedeztem a bödön falán, amit akkor látok, amikor krumplit hámoz az ember... ilyen fehér akármi, valami... :lol: Szóval sokmindent nem csapat le, mégis szebben jár a motor és nyomatékosabb. Keményítő? :D nincs egy kicsit túllihegve ez a bödön-téma? <_< :huh: :D egyáltalán, mi is ez valójában? kartergáz-szűrő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Az a fehér hab a levegő páratartalmából származik, ami a motorban csapódik le hidegen. Télen, ha sok hidegindítást csinál az ember, elég sok ilyen szmötyi jön a kartergázban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Az a fehér hab a levegő páratartalmából származik, ami a motorban csapódik le hidegen. Télen, ha sok hidegindítást csinál az ember, elég sok ilyen szmötyi jön a kartergázban. És az EGR szelep-lezárás téma? Te beépítetted a kartergáz szűrőt(bödön <_<)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 És az EGR szelep-lezárás téma? Te beépítetted a kartergáz szűrőt(bödön <_<)? EGR-ről ezernyi hozzászólást olvashatsz, van egy külön erre létrehozott topic. Nekem is van kartergázkivezetés a versenyautón, de az kicsit máshogy van megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidi Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Segítséget kérnék. Olyan gondom van, hogy egy ideje teljesen szabálytalan időközönként, látszólag semmivel nem összefüggő módon 5-ből kb. 1x nagyon nehezen idul a motor, elég sokáig kell indítózni. 4x meg pöccre indul. Olvastam hibakódot, és egyetlen tárolt volt, 0335 - főtengely jeladó. Okozhatja ez a hiba a jelenséget? Ha igen, akkor hol találom ezt a jeladót, és mit lehet vele csinálni, csere? Mennyibe kerülhet? Köszi a válaszokat. Lehet az a hibás, igen. Akkor az csere mindenképpen? Mert sajna nem olcsó. Ha jól gondolom akkor 3 érintkezős csatija van , és a motor alján egy torx csavar fogja. De van mellette egy másik cucc is, amibe 2 vékony vezeték megy csak. Az mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peki Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 A bödöntémához annyit, hogy nekem is közel ezer kilométert futott a beépítés óta a kicsikocsi, de olajos "sár"-nak nyoma sincs. Ami tény: bepárásodik és valami olyan dolgot is felfedeztem a bödön falán, amit akkor látok, amikor krumplit hámoz az ember... ilyen fehér akármi, valami... <_< Szóval sokmindent nem csapat le, mégis szebben jár a motor és nyomatékosabb. Olajsár nem is lesz benne, csak híg világos barna olajos víz. Fekete olajat csak a régi dieselek termelnek. 123-as 300D-be pár ezer km után van 3-4 deci. Ott nagyon észrevenni a hatást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 valaki azt mondta, hogy a mienkben van szelepfedél alatt eleve egy szűrő nem jártam még benne, igaz ez? nekem nem jött szinte semmi majd 1500 km alatt, Johhnynak meg 150km alatt jól látható az eredmény pedig az én motorom nem fiatal és biztos sokat kapott, jóval többet, mint ami az órában van Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Akkor az csere mindenképpen? Mert sajna nem olcsó. Ha jól gondolom akkor 3 érintkezős csatija van , és a motor alján egy torx csavar fogja. De van mellette egy másik cucc is, amibe 2 vékony vezeték megy csak. Az mi? A főtengely ékszíjtárcsánál van, és fent a szívósornál van valahol a csatija, ami 3 érintkezős. Ha nyakban sérült a vezetékének a borítása (a szenzornál), akkor tuti az a ludas. Amúgy meg semmi sem biztos, de kimérni nem igazán lehet, hiszen néha műxik, néha nem <_< A másik kütyü talán az olajnyomásmérőd lehet, de csak találgatok. Esetleg a kopogásszenzor, az van még a közelben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 nekem nem jött szinte semmi majd 1500 km alatt, Johhnynak meg 150km alatt jól látható az eredmény pedig az én motorom nem fiatal és biztos sokat kapott, jóval többet, mint ami az órában van 14XE és 14NZ között nagy különbségek vannak. XE amúgy is lazább illesztésű, több a szelepszárszimmering, meg egyéb jellemzői miatt is nagyobb a kartergáz, valamint nagyobb az olaj üzemi hőfoka is jóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts