Tápiószecső Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 ...de egy autószerelő azt mondta erre, hogy nem lesz baj attól hogy nem műkszik a szonda... Sőt direkt jó. <_< Csak azért rakták bele, hogy ha tönkremegy legyen mit cserélnie a usernek. :D Én nem tudom ezek hol tanulják a szakmát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 2. Neked a környezetvédelem, mint olyan nem mond semmit? <_< A tulajt okolni értelmetlen, úgy van vele hogy az autószerelő ért hozzá neki elhiszi, mi mást is tehetne. És ennek így is kellene működnie normális esetben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hát gazdasági szempontból neki nem lesz baja, mert a user hordja hozzá, hogy nincs rendben a szekér, ő kicseréli a fél mocit, de a lambdát nem... User autója továbbra sem lesz jó, így megint megy oda... megint lenyúlja... usernek fogy a pénze, "szerelő" meg gazdagodik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Azt a szerelőt cseréld le. :D 1. A motornak sem tesz jót, ha állandó vészprogramon megy. Márpedig ha van hibajel, akkor az ECU átáll vészüzemre. :huh: 2. Neked a környezetvédelem, mint olyan nem mond semmit? <_< Környezetvédelem... lássuk csak?... :D De van többféle-fajta a szondából ugye? pl: 1 vezetékes 3 vezetékes.. stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 olyan kell bele, amilyen benne van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Szondából csakis gyárit! forgalmi alapján Csergőben pl. olyat adnak, ami bele való. Nem bosch és társai dobozban, hanem GM-esben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 A tulajt okolni értelmetlen, úgy van vele hogy az autószerelő ért hozzá neki elhiszi, mi mást is tehetne. És ennek így is kellene működnie normális esetben. <_< CSakhogy az előbb írta, hogy mondta neki a szerelő, hogy így elbukhat a ZK-n az autó. Namármost ehez nem kell érteni a motorokhoz sem, hogy tudja, ez bizony környezetszennyezéssel jár. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 olyan kell bele, amilyen benne van :huh: Csak jobb. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Szondából csakis gyárit! forgalmi alapján Csergőben pl. olyat adnak, ami bele való. Nem bosch és társai dobozban, hanem GM-esben. Értem hogy ott adnak, de nem fogok 350 km utazni azért. Heves Megyében is van tán! <_< Azért köszönöm mindenkinek a tippeket és trükköket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Értem hogy ott adnak, de nem fogok 350 km utazni azért. Heves Megyében is van tán! <_< Azért köszönöm mindenkinek a tippeket és trükköket! Sztem azt a legközelebbi autósboltban is megrendelheted. Cikkszám alapján. Ezügyben keresd FPepe cartársat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 CSakhogy az előbb írta, hogy mondta neki a szerelő, hogy így elbukhat a ZK-n az autó. Namármost ehez nem kell érteni a motorokhoz sem, hogy tudja, ez bizony környezetszennyezéssel jár. <_< Én sokmindenből amiben nem vagyok jártas nem tudok alap dolgokat sem, szerintem más is lehet így mással, de lehet hogy ez tényleg alap műveltség, nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Értem hogy ott adnak, de nem fogok 350 km utazni azért. Heves Megyében is van tán! <_< Azért köszönöm mindenkinek a tippeket és trükköket! én csak pl.-nak írtam. :huh: De mindenképp ragaszkodj a gyárihoz. Elsőre talán drága, de idővel az a legolcsóbb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Én sokmindenből amiben nem vagyok jártas nem tudok alap dolgokat sem, szerintem más is lehet így mással, de lehet hogy ez tényleg alap műveltség, nem tudom. Na de "ZK" ugye, mint a neve is van: Környezetvédelmi Igazolólap, szerintem sejteti, hogy miért van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Én sokmindenből amiben nem vagyok jártas nem tudok alap dolgokat sem, szerintem más is lehet így mással, de lehet hogy ez tényleg alap műveltség, nem tudom. Ha egyszer környezetvédelmi vizsgálatról van szó, sztem neki is lehet annyi sütnivalója, hogy a szerelő által említett dolog valós lehet. (a zk-nt történő bukás szempontjából) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Na de "ZK" ugye, mint a neve is van: Környezetvédelmi Igazolólap, szerintem sejteti, hogy miért van. :huh: Kösz, az megerősítést. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ha egyszer környezetvédelmi vizsgálatról van szó, sztem neki is lehet annyi sütnivalója, hogy a szerelő által említett dolog valós lehet. (a zk-nt történő bukás szempontjából) Láss csodát! Átment amúgy. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy hogyan! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Láss csodát! Átment amúgy. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy hogyan! :huh: Akkor a 2. pontban említett dolog neked sokat nem jelent. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Láss csodát! Átment amúgy. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy hogyan! <_< Hmm. 3x is elkezdtem írni egy hozzászólást, amiben azt akartam megfogalmazni, hogy ha egy autó így "megy át" ZK-n, akkor az valsz műszakin is hasonlóképpen, és ez szerintem nem helyes dolog, és a hozzáállás sem helyes, de nem tudtam úgy megfogalmazni, hogy ne legyen sértő :huh: Tényleg anticociális vagyok ma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hmm. 3x is elkezdtem írni egy hozzászólást, amiben azt akartam megfogalmazni, hogy ha egy autó így "megy át" ZK-n, akkor az valsz műszakin is hasonlóképpen, és ez szerintem nem helyes dolog, és a hozzáállás sem helyes, de nem tudtam úgy megfogalmazni, hogy ne legyen sértő :D Tényleg anticociális vagyok ma... Abban ahogy most leírtad sztem semmi sértő nincs. Hameg megsértődik, vessen magára. <_< :D Én is megsértődhetnék azon, hogy a gyermekeim az Ő autójából kieső szennyet lélegzik, pl. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Abban ahogy most leírtad sztem semmi sértő nincs. Hameg megsértődik, vessen magára. <_< :D hát ok, de ez már a 3. verzió, az előző 2-t még leírás után, elküldés előtt kimoderáltam magamnak, mert abból bizti sértődés lett volna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 hát ok, de ez már a 3. verzió, az előző 2-t még leírás után, elküldés előtt kimoderáltam magamnak, mert abból bizti sértődés lett volna :huh: Közben szerkesztettem. :D Ha azon nem sértődik meg, akkor sztem semmin. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Abban ahogy most leírtad sztem semmi sértő nincs. Hameg megsértődik, vessen magára. <_< :D Én is megsértődhetnék azon, hogy a gyermekeim az Ő autójából kieső szennyet lélegzik, pl. :huh: 1. Nem csak az én autóm szennyét lélegzik be! 2. Műszakin nem így fog átmenni, az hogy most a ZK-án "átment" hát így jött össze! 3. Nem sértődtem meg. 4. Zárjuk le ezt a ZK-ás vitát szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 3. Nem sértődtem meg. Hát ennyitől szomorú is lett volna... :D a nemcsak az én kutyám szarik a parkba, nemcsak én dobom el a szemetet, nemcsak az én autóm dolgokat inkább hagyjuk... :huh: ( bakker, nem írok ma több kommentet <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Hát ennyitől szomorú is lett volna... :D a nemcsak az én kutyám szarik a parkba, nemcsak én dobom el a szemetet, nemcsak az én autóm dolgokat inkább hagyjuk... :huh: ( bakker, nem írok ma több kommentet <_< ) Kutyám nincsen, szemetelni nem szoktam, úgy hogy engedd már meg hogy hozzászóljak a dolgokhoz valahogy! Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 1. Nem csak az én autóm szennyét lélegzik be! 2. Műszakin nem így fog átmenni, az hogy most a ZK-án "átment" hát így jött össze! 3. Nem sértődtem meg. 4. Zárjuk le ezt a ZK-ás vitát szerintem. 1. Ez így igaz, de Te is tehetsz ellene, hogy kevesebb legyen. 2. Bízunk benne, hogy így lesz. :huh: 3: Örülök. <_< 4. Rendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts