epk947 Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 szia!holnap megyek méretni!!nem nehéz észrevenni,ha bicajal lenyomnak ha megy a klímám!!!!szóval nagyon rossz!!! Kíváncsian várom/várjuk az eredményt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Azért mert a fékfolyadék idővel magába "szívja" a levegő páratartalmát, és az víz formájában jelen lesz a fékrendszerben. De ez nem zárt rendszer? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 De ez nem zárt rendszer? :lol: Persze hogy az. Te is vákuumban töltöd utána? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Persze hogy az. Te is vákuumban töltöd utána? :lol: nem kell utánaölteni oszt akkor nem lesz levegős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 nem kell utánaölteni oszt akkor nem lesz levegős :lol: Vagy ne is rakjunk bele egyáltalán, akkor tuti nem lesz vele gond. :lol: Egyébként a rendszer tömítettsége bizonyára nem 100%-os, és az olajnak is van egy forrási hőmérséklete. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Vagy ne is rakjunk bele egyáltalán, akkor tuti nem lesz vele gond. :lol: Egyébként a rendszer tömítettsége bizonyára nem 100%-os, és az olajnak is van egy forrási hőmérséklete. :D hát nekem ne forrjon fel! :D egyébként meg nem tárcsával meg betétekkel kell fékezni, hanem nagy lapokkal, mint Kitt, mikor kikapcsolt SPM fokozatból :D Tápi! Át tudod ezt rakni a fék topicba? :lol: Bár már ott is rég OFF :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 hát nekem ne forrjon fel! :lol: egyébként meg nem tárcsával meg betétekkel kell fékezni, hanem nagy lapokkal, mint Kitt, mikor kikapcsolt SPM fokozatból :D Tápi! Át tudod ezt rakni a fék topicba? :lol: Bár már ott is rég OFF :D :lol: Én nem vagyok moderátor. :D De most befejezzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Azért mert a fékfolyadék idővel magába "szívja" a levegő páratartalmát, és az víz formájában jelen lesz a fékrendszerben. Hosszú lejtőkön, sok fékezés után (főleg meleg időben) ez a víz felforr, és gőz formájában "levegőssé" teszi a rendszert. Aztán csak azt veszed észre, hogy a fékpedál nem ott fog ahol megszoktad, hanem rosszabb esetben lepadlózol és nem történik semmi. Ezért kell (ajánlatos) évente fékfolyadékot cserélni. /de ha nem évente, legalább másfél év után úgy, hogy a meleg idő beállta előtt./ háj nem akarok okoskodni :lol: csak érdekességnek írom. még tavaly suliban okosítottak minket, autoszerelő tanoncokat. a le levegősődéssel kapcsolatban, A féknyergekhez ami megy gumicső mivel az porozus szerkezetü azon keresztül jut be a víz. nem tudom hogyan annyira nem mentünk bele a dologba. és felforr--levegő. És legtöbb esetben a jobb oldali fékek levegősebbek mint a bal oldaliak. O: az utca jobb széle vizesebb. Én csak néztem amikor ezt megtudtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 háj nem akarok okoskodni :lol: csak érdekességnek írom. még tavaly suliban okosítottak minket, autoszerelő tanoncokat. a le levegősődéssel kapcsolatban, A féknyergekhez ami megy gumicső mivel az porozus szerkezetü azon keresztül jut be a víz. nem tudom hogyan annyira nem mentünk bele a dologba. és felforr--levegő. És legtöbb esetben a jobb oldali fékek levegősebbek mint a bal oldaliak. O: az utca jobb széle vizesebb. Én csak néztem amikor ezt megtudtam :lol: Meglőhetős hülyeség! A levegő a fékfolyadék (és nem fékolaj!) tartályon keresztül jut a rendszerbe. Azon ugyanis luk van, éppen azért, mert a fékbetétek kopásával a dugattyúk egyre kijjebb járnak, és azt fékfolyadékkal kell kitölteni, amit a tartályból pótol a gravitáció. A nedvesség a levegő páratartalmából jut a rendszerbe, ahol elkeveredik a fékfolyadékban és bejut a munkahengerekbe, ahol a hosszú fékezések alatt felforr a hőtől. Ennyi. A fékolaj szó pedig csak alulképzett körökben használatos. Ennek a folyadéknak semmi köze nincs az olajhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Meglőhetős hülyeség! A levegő a fékfolyadék (és nem fékolaj!) tartályon keresztül jut a rendszerbe. Azon ugyanis luk van, éppen azért, mert a fékbetétek kopásával a dugattyúk egyre kijjebb járnak, és azt fékfolyadékkal kell kitölteni, amit a tartályból pótol a gravitáció. A nedvesség a levegő páratartalmából jut a rendszerbe, ahol elkeveredik a fékfolyadékban és bejut a munkahengerekbe, ahol a hosszú fékezések alatt felforr a hőtől. Ennyi. A fékolaj szó pedig csak alulképzett körökben használatos. Ennek a folyadéknak semmi köze nincs az olajhoz! Őrizzük meg hidegvérünket :lol: Korábban amúgy is én már megmondtam a tutit, nem kell lecsavarni a kupakot, és akkor jó lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ha nincs katalizátor akkor annak a helyére is kellene egy dob,mert a gyárit hamar szét tudja b@szni....... :lol: Én is most cseréltettem vissza a 60ast gyárira...... megtudtam a gyári dobok árait. :lol: durva... katalizátor 230e, hátsó 80e, a középdob árára már nem is emlékszem, addigra ledobta az agyam az ékszíjat... óccsó lengyel lesz (30ból megvan a két dob), plusz 30ér' katalizátor - ám felmerült bennem két kérdés: - okoz-e számottevő teljesítménycsökkenést a kat.? - 9 centis hasmagasságnál nem merész ötlet-e a katalizátor, ilyen közel a földhöz nem lesz-e vállalhatatlanul tűzveszélyes? Coupe, neked sem az a terepjáró alkat a kocsid; nem aggódtál a katalizátor miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ennek a folyadéknak semmi köze nincs az olajhoz! Tudnád definiálni az olajat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Tudnád definiálni az olajat? Végre nem engem nézett ki magának kötözködésre :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 - okoz-e számottevő teljesítménycsökkenést a kat.? - 9 centis hasmagasságnál nem merész ötlet-e a katalizátor, ilyen közel a földhöz nem lesz-e vállalhatatlanul tűzveszélyes? Mi a számottevő? Neked kattal 150 lovas a géped. Szerintem legfeljebb 5 ló lehet a különbség. Elvileg van ott egy hővédő lemez is. Magasság szerintem nem számít túl sokat a hűtésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Végre nem engem nézett ki magának kötözködésre :lol: :D :lol: Csak azért nem kötöttem bele a tiédbe, mert offok voltunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Csak azért nem kötöttem bele a tiédbe, mert offok voltunk. :lol: Lassan már kérdezni sem merek :lol: Én leszek maga a megszemélyesült paradoxon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Meglőhetős hülyeség! A levegő a fékfolyadék (és nem fékolaj!) tartályon keresztül jut a rendszerbe. Azon ugyanis luk van, éppen azért, mert a fékbetétek kopásával a dugattyúk egyre kijjebb járnak, és azt fékfolyadékkal kell kitölteni, amit a tartályból pótol a gravitáció. A nedvesség a levegő páratartalmából jut a rendszerbe, ahol elkeveredik a fékfolyadékban és bejut a munkahengerekbe, ahol a hosszú fékezések alatt felforr a hőtől. Ennyi. A fékolaj szó pedig csak alulképzett körökben használatos. Ennek a folyadéknak semmi köze nincs az olajhoz! Nekem ezt mondta a Skoda szerviz vezetője. lehet hogy te tudod jobban. de mi is az a "meglőhetös"?? Ja és bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Nekem ezt mondta a Skoda szerviz vezetője. lehet hogy te tudod jobban. de mi is az a "meglőhetös"?? Ja és bocs Gondolom meglehetős. Azt azért te is beláthatod, hogy fura lenne ha a víz bejutna ugyanazon az anyagon, amin a fékfolyadék (epk kedvéért :lol: ) nyomás hatásra sem tud kijutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Gondolom meglehetős. Azt azért te is beláthatod, hogy fura lenne ha a víz bejutna ugyanazon az anyagon, amin a fékfolyadék (epk kedvéért :lol: ) nyomás hatásra sem tud kijutni. a víz azért jut be, mert a kisebbek a molekulái, mint a fékfolyadéknak :lol: bocs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 a víz azért jut be, mert a kisebbek a molekulái, mint a fékfolyadéknak :lol: bocs :lol: Konkrétan mekkorák is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 na ugye :lol: be diffundál a gumi csövön. :lol: vagy mit csinál Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 kissebek mint a fékFOLYADÉKé az biztos mivel kisebb a viszkozitása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Konkrétan mekkorák is? 1,3*10e-32nm Ha nem hiszed, járj utána :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Oké, tehát akinek fém fékcsövek vannak fent, annak időtlen időkig jó a fékfolyadéka? Én örülnék neki a legjobban, de nem hinném... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Oké, tehát akinek fém fékcsövek vannak fent, annak időtlen időkig jó a fékfolyadéka? Én örülnék neki a legjobban, de nem hinném... :lol: Persze nyílván akkor, ha teljes izolációban, vákuumos közegben történt a feltöltés :lol: Bocs, ígérem ez volt az utolsó OFF-om! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts