Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 ott van opelklubos kedvezmény??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Van tudtommal. De ha szépen mosolyogsz Viktorra, biztos lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Hi Kérdésem lenne,mégpedig az hogy tudja e valaki hány NM-el kell meghúzni C16NZ hengerfejét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 megkukkolomotthon, tipikus unatkoztam a tescoban, miközben bnő összevásárolta magát és ezalatt vettem megint egy halom "fontos" autós és zenei cuccot :) megnézted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 szégyellem Kess, de bnőztem 7végén is és nem voltam @ home. ma du-n hazamegyek az lesz az első ígérem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Van tudtommal. De ha szépen mosolyogsz Viktorra, biztos lesz. :) mennyi százalék??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 mennyi százalék??? Calibra tulajdonos Viktor barátunkat nem leled fel a pult mögött :) Ellenben van egy szemüveges srác, akit szintén így hívnak. Ha várni is kell arra, hogy tőle kérjem a szükséges alkatrészt, akkor is az "ő sorába" szoktam beállni, mert nagyon korrekt segítőkész srác. Emlékeim szerint 10% a kedvezmény. Fizetés előtt szólni kell az első alkalommal, hogy klubtag vagy, ezt követően szerepelni fog a gépben, a többi adatod mellett ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 ....hol tudok ocsóé olajat venni az autómba???.... Mégegy infó olaj kapcsán. Én utoljara 4400 Forintért vettem a partsnet-en az 5 literes olajat (10W-40 SJ/CF) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Mégegy infó olaj kapcsán. Én utoljara 4400 Forintért vettem a partsnet-en az 5 literes olajat (10W-40 SJ/CF) ez a gyári opel olaj??? mer a csergőbe nekem 5300-at mondtak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 eztetet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 upsz ez nagyra sikerült.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 de az enyimébe nem is ilyen kell hanem a régi szürkecímkés....ha jól emléxem.... jaa és hol lehet átvenni a cuccot, mert nem találom a bolt címét.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Emberek.....egy kérdés Nem tud vki segíteni,hogy mi az autómban található ECU száma? (szétszedés nélkül) Több infó kellne róla :) Ha kell írok motor és alvázszámot...... 92-es a gép pl.: 0261 200 191 0261 200 258 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Kedves Társaság!!Kívánjon nekem mindenki sok szerencsét a nagyszervízhez, amit ma kezdtünk el (Hengerfej tömítés, kipufogó tömítés,hengerfej szimering, főtengely szimering,vízpumpa,vezérmű szíj,+2vezető +1 feszítő görgő, hosszbordás szíj+görgő,olaj+szűrő!!!asszem nem hagytam ki semmit!!!Remélem, nem derül ki hogy hengerfej repedésem van, ,ugyanis az utóbbi időben ette az olajat rendesen majd a vízre is rákapott (biztos szomjazott a melegben),hozzáteszem a hengerfej tömítésnél jött minden, a víz nem forrt nem volt olajos az olaj sem volt vizes(csak nem kapok ki még egy hengerfejrepedést)!!! Ha ok minden , mehetünk a BLITZ-re!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Nagyon sok sikert kívánok és repedésmentes jövőt! /Mr.KS-Kolbenschmidt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 szorítok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 eztetet??? eztet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Na ha leveszed a 10%-ot, akkor közelít a két összeg egymáshoz. És igen ez gyári olaj, csak annyit írtam rosszul, hogy ez már a "SL", a régebbi volt "SJ". Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Megvettem a Liqui Moly adalékot. (Hydraulic Lifter Additive) Próbálta már valaki? Vagy én leszek az első próba alany? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Hi Kérdésem lenne,mégpedig az hogy tudja e valaki hány NM-el kell meghúzni C16NZ hengerfejcsavarjait? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 ....A Kess-nek a régi címkés kell, a szürke.... Figyi ! Ez nem úgy van, hogy van ilyen, meg olyan is, hanem a régi addig (volt) kapható, amíg el nem fogytak a készletek. Nem teljesen értem, hogy az újabbal mi a gondo, amikor az elvileg jobb minőségű ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Beletöltöttem a hifrótőke adalékot :wink: Beindítottam még jobban kopogott :) Lehet,hogy olajcsere lesz a vége :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Nah mind 1. Megyek vele pár 100Km-t. Vak is azt mondta majd meglátjuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Hi Kérdésem lenne,mégpedig az hogy tudja e valaki hány NM-el kell meghúzni C16NZ hengerfejcsavarjait? Ha más nem, csörögj rá egy márkakereskedőre, a szakszervíz csak tudja... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts