Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

mennyi százalék???

Calibra tulajdonos Viktor barátunkat nem leled fel a pult mögött :)

Ellenben van egy szemüveges srác, akit szintén így hívnak. Ha várni is kell arra, hogy tőle kérjem a szükséges alkatrészt, akkor is az "ő sorába" szoktam beállni, mert nagyon korrekt segítőkész srác.

Emlékeim szerint 10% a kedvezmény. Fizetés előtt szólni kell az első alkalommal, hogy klubtag vagy, ezt követően szerepelni fog a gépben, a többi adatod mellett ez is.

Megosztás:

Kedves Társaság!!Kívánjon nekem mindenki sok szerencsét a nagyszervízhez, amit ma kezdtünk el (Hengerfej tömítés, kipufogó tömítés,hengerfej szimering, főtengely szimering,vízpumpa,vezérmű szíj,+2vezető +1 feszítő görgő, hosszbordás szíj+görgő,olaj+szűrő!!!asszem nem hagytam ki semmit!!!Remélem, nem derül ki hogy hengerfej repedésem van, ,ugyanis az utóbbi időben ette az olajat rendesen majd a vízre is rákapott (biztos szomjazott a melegben),hozzáteszem a hengerfej tömítésnél jött minden, a víz nem forrt nem volt olajos az olaj sem volt vizes(csak nem kapok ki még egy hengerfejrepedést)!!!

Ha ok minden , mehetünk a BLITZ-re!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.