zizo Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Haveromnak is ez a baj, melegen leáll vagy nem indul. Lehet szivattyú, relé, és talán hall jeladó a vezérműtengelynél asszem(ezt autóvillamossági mondta). Szia! Villamosság szerelő nem jól tájékoztatott. C14NZ motor hal jeladója elosztóban van. Az elosztóra menő 3 vezetékes csati az. Ez tényleg sokat rosszalkodik. Ha nem indul azonnal el, ezeknél a motor típusoknál kb 2 perc alatt a helyszinen megállapítható a hiba. Üdv. Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
zizo Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Haveromnak is ez a baj, melegen leáll vagy nem indul. Lehet szivattyú, relé, és talán hall jeladó a vezérműtengelynél asszem(ezt autóvillamossági mondta). Szia! Villamosság szerelő nem jól tájékoztatott. C14NZ motor hal jeladója elosztóban van. Az elosztóra menő 3 vezetékes csati az. Ez tényleg sokat rosszalkodik. Ha nem indul azonnal el, ezeknél a motor típusoknál kb 2 perc alatt a helyszinen megállapítható a hiba. Üdv. Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
dekor-dekor Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 :rolleyes: Sziasztok! Olyan problémám van ,hogy alpjáraton ég az olajnyomás lámpa. Ha adok 1 gázfröccsöt elalszik. Tud valaki valamit segíteni nekem ,ellehet ezzel indulni vagy tényleg nincs nyomás. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 :rolleyes: Hali. Sztem vidd el egy megbizható szerelöhöz, és méress velle olajnyomást, mert lehet hogy haldoklik az olajpumpád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Hali!Olyan kérdésem lenne :astra 1.6 16V X16XEL benzinszívattyúnak már gyújtás ráadáskor nyomnia kell-e?Az enyém csak ráinditáskor nyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dekor-dekor Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Szia! Nekem 1,4 16 szelepes van. Ez csak indításkor nyomja a benyát. Szerintem a tied is így működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
dekor-dekor Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Hali. Sztem vidd el egy megbizható szerelöhöz, és méress velle olajnyomást, mert lehet hogy haldoklik az olajpumpád. Köszönöm. Igencsak az lesz. Nemtudja valaki, hogy kb mennyi egy olajszivattyú jó magyar forintban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Köszönöm. Igencsak az lesz. Nemtudja valaki, hogy kb mennyi egy olajszivattyú jó magyar forintban? Milyen motorról van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dekor-dekor Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Milyen motorról van szó? 1,4 ecotec Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 1,4 ecotec Ha cserélni kell az egészet, 20e Ft-ért van a Csergőben Ident tipus, a gyári 7xe Ft. De sztem lehet, hogy csak az olajgombád halódik. Nézd meg lenn, ahol az olajgomba van, hogy nem olajos-e a környéke. Egy Corsánál láttam nemrég olyat, hogy az olajgombán keresztül nyomta ki az olajat, és az is adott ilyen jelzéseket néha. De az is lehet, hogy a szivattyúban a nyomásszabályzó (rugós szerkezet) állítódott vagy dugult el. Olaj mikor volt cserélve benne, és milyenre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dekor-dekor Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Ha cserélni kell az egészet, 20e Ft-ért van a Csergőben Ident tipus, a gyári 7xe Ft. De sztem lehet, hogy csak az olajgombád halódik. Nézd meg lenn, ahol az olajgomba van, hogy nem olajos-e a környéke. Egy Corsánál láttam nemrég olyat, hogy az olajgombán keresztül nyomta ki az olajat, és az is adott ilyen jelzéseket néha. De az is lehet, hogy a szivattyúban a nyomásszabályzó (rugós szerkezet) állítódott vagy dugult el. Olaj mikor volt cserélve benne, és milyenre? Csere óta 2500-at ment. Metabond 10W40-et kapott. Az olajgombát hol találom? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Csere óta 2500-at ment. Metabond 10W40-et kapott. Az olajgombát hol találom? :rolleyes: Ezt sajna nem tudom, nem ismerem közelről azt a motort, sztem valahol lent az olajteknő környékén. Majd jönnek hozzáértők, és megmondják. A gyári új is csak 1976Ft, érdemes azt venni, nem utángyártottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dekor-dekor Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Köszönöm az infókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iytum Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 elöször is üdvözlök mindenkit... a múlt héten vásároltam egy 94es 1.7D caravan-t... a motortérben találtam egy szabadon lengedező vákumcsövet... segítsetek lécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 elöször is üdvözlök mindenkit... a múlt héten vásároltam egy 94es 1.7D caravan-t... a motortérben találtam egy szabadon lengedező vákumcsövet... segítsetek lécci http://kepfeltoltes.hu/view/080629/P522000...ltoltes.hu_.jpg Nekem nem jön be a hozzászólásodba a kép, habár ott van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Sziasztok! 92-es 1,8 C18NZ-s F astrám van. 2 hete kezdte el csinálni, hogy indulástól 2000-es fordulat alatt fullad a motor, rángat és leáll. Olyan mintha nem kapna üzemanyagot. Ha pörgetem 2000 felett váltok, bőgetem a motort megy, nem fullad. Mi lehet ez? Üzemanyagszűrőt már cseréltem. Motor is ki lett cserélve (már kopott volt). És az új motorral is ugyanaz a jelenség. Injektor is cserélve lett, tehát valahol a tank és az injektor közt lehet valami. Ac pumpa hiba esetén mi a jelenség? Vagy lenne valami ötletetek? ? Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Sziasztok! 92-es 1,8 C18NZ-s F astrám van. 2 hete kezdte el csinálni, hogy indulástól 2000-es fordulat alatt fullad a motor, rángat és leáll. Attila Ha tolod neki és akkor megy , kell hogy kapjon rendesen üzemanyagot. Alapjárat van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Ha tolod neki és akkor megy , kell hogy kapjon rendesen üzemanyagot. Alapjárat van? köszi a választ Alapjárat van kb. 10 másodpercig, aztán lefullad. Azt nem írtam, hogy a gáz is bent van. Ha átváltok gázra, minden hiba megszűnik, normális az alapjárat, nem fullad és megy is jól. Benzinnel: 2500 felett megindul. 2000 körül szaggat még aztán pedig mintha hirtelen megszűnne egy dugulás, megindul jól. Ha a üzapumpa rosszalkodik, okozhat ilyet? üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 köszi a választ Alapjárat van kb. 10 másodpercig, aztán lefullad. Azt nem írtam, hogy a gáz is bent van. Ha átváltok gázra, minden hiba megszűnik, normális az alapjárat, nem fullad és megy is jól. Benzinnel: 2500 felett megindul. 2000 körül szaggat még aztán pedig mintha hirtelen megszűnne egy dugulás, megindul jól. Ha a üzapumpa rosszalkodik, okozhat ilyet? üdv attila Akkor kezdődtek a gondok mikor belerakták a gázt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Akkor kezdődtek a gondok mikor belerakták a gázt? Nem a gáz már bent van 6 éve. 2 hete kezdte el a benzines gondokat. A motor már gatya volt, így az ki lett cserélve múlt héten. A régi motorral kezdte a rángatást, de az újjal is ezt csinálja, tehát a motorral nem lehet gond. Az injektor is át lett rakva a másik mociról. ezért nem tudom hová belőni a gondját. Van még egy poti az injektor alatt, nem tudom az jó e. a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Nem a gáz már bent van 6 éve. 2 hete kezdte el a benzines gondokat. A motor már gatya volt, így az ki lett cserélve múlt héten. A régi motorral kezdte a rángatást, de az újjal is ezt csinálja, tehát a motorral nem lehet gond. Az injektor is át lett rakva a másik mociról. ezért nem tudom hová belőni a gondját. Van még egy poti az injektor alatt, nem tudom az jó e. a. Ez furcsa , hogy gázzal minden oké , benzinnel meg sz.rakodik. A AC pumpa inkább úgy szokott megdögleni, hogy full gázon már nem tud elég üzemanyagot szállítani, de nálad épp fordított a helyzet.Nem raktál bele véletlenül másfajta gyertyát a gázüzemhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Sziasztok! A képet neten találtam. Ez a kék cső mire szolgál? Amit néztem a légszűrő dobozára megy rá. Ott van egy műanyag doboz ami elosztja a hideg meleg levegőt (gondolom én). Segítsetek. :rolleyes: Direktszűrő miatt szeretném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Sziasztok! http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/55/13/33.jpg A képet neten találtam. Ez a kék cső mire szolgál? Amit néztem a légszűrő dobozára megy rá. Ott van egy műanyag doboz ami elosztja a hideg meleg levegőt (gondolom én). Segítsetek. :rolleyes: Direktszűrő miatt szeretném. Az szabályozza, hogy hideg, vagy meleg levegő menjen az "eredeti" levegőszűrő házába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Az szabályozza, hogy hideg, vagy meleg levegő menjen az "eredeti" levegőszűrő házába. Akkor nem egészséges ha ki van kötve? Esetleg a képen hasonló módon kivitelezhető? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Akkor nem egészséges ha ki van kötve? Esetleg a képen hasonló módon kivitelezhető? :rolleyes: Nem, meg a direkt szűrő sem igazán. ;) Keresd meg a másik végét, és a gumicsövet (amibe csatlakozik) dugózd le, mert így fals levegőt szíva motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts