Tápiószecső Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hogyan lehetne kiszámolni mennyit eszik az Astrám? Konkrétan: (tankolt mennyiség/(megtett kilométer/100)) vagy tankolt mennyiség/megtett kilométer*100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ki akartam szedni a pumpát, de nem jön :D . Fogja valami alulról is, vagy el kell fordítani valamerre? Én nem jöttem rá a trükkjére... Felül kell ugye az asszem 6db csavart kicsavarni, aztán megindítani a berohadt tömítést, és ki kell annak jönnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Sziasztok. Erdeklodni szeretnek, hogy nincs valamelyikotoknek kepe vagy esetleg oldal cimet tudtok-e mondani ahonnan letudok tolteni egy kepet a Legaramlasmero-rol?? 98-as 16szelepes 90LE kombi astra F Elore is koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Sziasztok. Erdeklodni szeretnek, hogy nincs valamelyikotoknek kepe vagy esetleg oldal cimet tudtok-e mondani ahonnan letudok tolteni egy kepet a Legaramlasmero-rol?? 98-as 16szelepes 90LE kombi astra F Elore is koszi. Abban nincs ilyen. MAP szenzor van, amit a tűzfal tetején találsz meg. Egy háromvezetékes csati, és egy vákumcső megy rá. Illetve van a szívócsőben egy kétvezetékes csatis léghőmérő (IAT szenzor). Ezek jeléből számolja a légtömeget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Felül kell ugye az asszem 6db csavart kicsavarni, aztán megindítani a berohadt tömítést, és ki kell annak jönnie. A tömítés csak az egyik csavarnál fogta egy picit, az könnyen elengedte. De akárhogy fordítottam aztán, nem jött :D . Az számít hogy a tankban van-e benzin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Abban nincs ilyen. MAP szenzor van, amit a tűzfal tetején találsz meg. Egy háromvezetékes csati, és egy vákumcső megy rá. Illetve van a szívócsőben egy kétvezetékes csatis léghőmérő (IAT szenzor). Ezek jeléből számolja a légtömeget. Gábor, az enyében van IAT szenzor? És ha igen, hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Gábor, az enyében van IAT szenzor? És ha igen, hol? Ez egy érdekes dolog, de nincs :D Lehet hogy nálatok a MAP szenzorban van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 A tömítés csak az egyik csavarnál fogta egy picit, az könnyen elengedte. De akárhogy fordítottam aztán, nem jött :D . Az számít hogy a tankban van-e benzin? Pedig egyszerűen kéne jönnie... kicsit féloldalasan buktatva, mert srégen van rajta a pumpa, azon meg egy szűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni nekem? Opel Astrára szeretnék Sport légszűrőt. hengerenkénti befecskendezős. Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Pedig egyszerűen kéne jönnie... kicsit féloldalasan buktatva, mert srégen van rajta a pumpa, azon meg egy szűrő. Köszi, majd akkor még próbálkozok :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni nekem? Opel Astrára szeretnék Sport légszűrőt. hengerenkénti befecskendezős. Előre is köszönöm a segítséget. Dehogyis akarsz :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Dehogyis akarsz :D . De gonosz vagy, hogy lebeszéled plusz 10-15 lóerőről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Ha már itt tartunk... Melyik a jobb, ha veszek egy sport légszűrőt az eredeti helyére, vagy ha az eredeti házat kirakom és direktszűrőt veszek, ami esztétikailag is dob valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Milyen árban lenne a Sportlégszűrő? KB? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Szerintem inkább vegyél sportbetétszűrőt,amit a régi papírszűrő helyére kell betenni. Igaz esztétikailag nem dob semmit,de viszont a motornak sem árt és annyi plusszt ad mint az egyéb sport légszűrők.! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Milyen árban lenne a Sportlégszűrő? KB? Minek neked az a sport légszűrő? Már többen írták, hogy semmi érezhető pluszt nem nyújt. Többen vissza is rakták a gyárit. De ha már igen akkor tényleg csak a betét mert a az legelább előről szívja a hűvösebb levegőt és nem a forrót a motortérből. Mellesleg ha jól tudom ugyanaz a légszűrő van minden motorhoz (de 1.4-től 1.8-ig biztosan) Szóval ami elég az 1.8-nak is az egy 1.4 nek bőven túlméretezett szóval szerintem sokat nem nyernél a sport szűrővel. Szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Ha már itt tartunk... Melyik a jobb, ha veszek egy sport légszűrőt az eredeti helyére, vagy ha az eredeti házat kirakom és direktszűrőt veszek, ami esztétikailag is dob valamit. Az első verzió jobb, de én a jobb szívóhang miatt ennyit nem áldoznék be. Utóbbi csak látványos, és hangos, de több a hátránya, mint előnye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 A 20EFt-ba kerülő Green betét se ér sokat,ha kifelé nincs nyitva a rendszer,de szerintem még akkor sem dob 2-3Le-nél többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 A 20EFt-ba kerülő Green betét se ér sokat,ha kifelé nincs nyitva a rendszer,de szerintem még akkor sem dob 2-3Le-nél többet. vaterán nyócé van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 vaterán nyócé van :D Igaz,de a K&N tényleg 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 A mocimmal lehet hogy van egy kis gond, de lehet, hogy csak a gyertyákat kellene cserélni. Az a szindróma, hogy mikor hidegen indítom el, pár másodpercig olyan mintha csak 2 henger menne (vagy 3), de nem mindig, eddig 2x csinálta. Elég egenetleül jár, olyan mint egy rosszabb dizel. Aztán pár másodpercen belül minden megjavul. Ha gázt adok egyből, akkor sem javul meg hamarabb. Aztán az autó rendben van, húz meg minden, nem torpan meg... Mi lehet a gond? Gyertya lehet? Elvileg nincs bennük sok Km, kb. 20.000, GM gyertyák. Most volt vezérműszíj csere, generátor szíj csere, plusz egy olyan sport légszűrőt tettem be, ami már viszonylag rég megtisztítva áll van egy dobozban. Az nem baj, hogy nem használtam azt a szűrőt? Az az olaj réteg nem jön le róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 A mocimmal lehet hogy van egy kis gond, de lehet, hogy csak a gyertyákat kellene cserélni. Az a szindróma, hogy mikor hidegen indítom el, pár másodpercig olyan mintha csak 2 henger menne (vagy 3), de nem mindig, eddig 2x csinálta. Elég egenetleül jár, olyan mint egy rosszabb dizel. Aztán pár másodpercen belül minden megjavul. Ha gázt adok egyből, akkor sem javul meg hamarabb. Aztán az autó rendben van, húz meg minden, nem torpan meg... Mi lehet a gond? Gyertya lehet? Elvileg nincs bennük sok Km, kb. 20.000, GM gyertyák. Most volt vezérműszíj csere, generátor szíj csere, plusz egy olyan sport légszűrőt tettem be, ami már viszonylag rég megtisztítva áll van egy dobozban. Az nem baj, hogy nem használtam azt a szűrőt? Az az olaj réteg nem jön le róla? Hőfokjeladóval kezdeném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 plusz egy olyan sport légszűrőt tettem be, ami már viszonylag rég megtisztítva áll van egy dobozban. Az nem baj, hogy nem használtam azt a szűrőt? Az az olaj réteg nem jön le róla? Szerintem szedd ki nyugodtan,többet ártasz vele,mint haszna valójában van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Hőfokjeladóval kezdeném. Ennyire bakavarhat egy jeladó és csak közvetlenül indítás után??? Nem nagy összeg amúgy, Kb. 2000 Ft, munkadíj sem lehet sok, vagy tán még én is megcsinálhatom, csak gondolom le kell engedni a vizet, vagy jó gyorsan kell csinálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Ennyire bakavarhat egy jeladó és csak közvetlenül indítás után??? Nem nagy összeg amúgy, Kb. 2000 Ft, munkadíj sem lehet sok, vagy tán még én is megcsinálhatom, csak gondolom le kell engedni a vizet, vagy jó gyorsan kell csinálni. :D A bengásokat kérdezd,de most egy C12NZ Corsával szívunk és a hőfokjeladó sokat számít. Nem kell leengedni a vizet,gyorsan kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts