Agressor Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 hűűű de ismerős ez a pár sor :) Lac! neked sablonjaid vannak a feltehető kérdésekre :) :?: Mondtam, hogy nagy forgalmam van ma! :)
uhuhu Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 semseyp: Olajcsere előtt, egy flakon adalékot beöntesz az utántöltő nyíláson (meleg olajhoz!) és utána mész 15 km-t magasabb fordulaton, vagy járatod szintén emelt fordulaton. (dobozon rajta van az utasítás) Ez elvileg feloldja a motorban az olajsarat, és a lerakódásokat. ezt irta valaki viszont igy lesz csapágyas a motor. ugyanis a motoröblitő felhigitja az olajat, és nincs megfelelő kenés. az utasitásis az, hogy beleönt, és max 10 percig alapjáraton jártni, és leengedni az olajat.
uhuhu Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 Apróságok. :wink: Textil légszűrőbetét, szűkítés eltávolítva, hot-air-intake lekötve, billentyűje kivágva, kevlárszálas gyújtókábelek, kétpólusú gyertyák, osztófejház, szelepfedél másra cserélve, katalizátortól lefelé kipuff cserélve, Metabond és Cataclean kezelés, rendszeres injektor tisztítás és motor"öblítés" (adalékkal) stb. Hamarosan megjön a digigépem, és akkor muszáj leszek olyan felvételt csinálni, mint annak idején andd -nak kellett a 210-ről... :) nekünk van egy ismerősünk, akinek a szakadt vectra A C16NZ-je ment 210-et. Ugye Hemi ?? :-D
uhuhu Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 Kék: Minek, amikor júliusban úgyis mennem kell zöldkártyát csináltatni. :roll: semseyp: Olajcsere előtt, egy flakon adalékot beöntesz az utántöltő nyíláson (meleg olajhoz!) és utána mész 15 km-t magasabb fordulaton, vagy járatod szintén emelt fordulaton. (dobozon rajta van az utasítás) Ez elvileg feloldja a motorban az olajsarat, és a lerakódásokat. és meg a motoröblítéshez egy gondolat: a motoröblítéssel nagyon kell vigyázni, mert ha kopott egy motor, akkor nagyon káros ez az átmosás. ugyanis a koksz tömít, és sajnos 2 autó is volt ami megsínylette. az egyik egy klubtársunknak a calibráj aaz emelőn lett csapágyas, és motort kellett generálozni, a másik egy diesel autó volt, többé nem indult rendesen hidegen, és literszám ette az olajat. ugyhogy csak saját felelősségre....
Lacee Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 nah ime egy uj fejlemény amihez nemtom mit fognak a szakik szolni...a sipolo hang ma megszünt az autoban .... a generátor csapágy ki lett ugye cserélve kedden de utána is sipolt a dolog ma du. visszaraktuk a régi szíjat ami picit már viseltes és talán picit ki is van nyulva...de sztem nem vészes! a lényeg hogy megszünt vele a sipolás....a töltésem eddig jo (kb 10 kilométert jöttem haza...) ugye az egész huzavona is azzal kezdődött h csuszott néha az ékszij....nah most eddig az sem csuszott szal ez maga a paranormális jelenség...várom a megoldást...nekem már lövésem sincs...jah és szíjat meg ugye cserélnem kéne hogy nehogy ez elszakadjon de akkor meg ugye jön ujra a sipolás.... ui: nagyon fejtegettétek hogy meik motor mennyit megy ...az én x14nz-m re mennyit josoltok(gyári papucsok 13')? na hali lalipapi
redline Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 ui: nagyon fejtegettétek hogy meik motor mennyit megy ...az én x14nz-m re mennyit josoltok(gyári papucsok 13')? na hali lalipapi hallottam egy nagyon szép miami kék c14nz-ről 8) amelyiknél pályán hosszu nekifutásbol a hatvani emelkedőn-lejtőn az mutató egy paraszthajszállal volt a 170 alatt állitólag ilyenkor már ugy sikított a motor, hogy felébredt az utas az autóban :) :)
Lacee Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 c és x között mi a különbség? katalizátor? szal örüljek ha 150 et megyek? amugy köszke pá
aztec Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 c és x között mi a különbség? katalizátor? szal örüljek ha 150 et megyek? amugy köszke pá lesz az 2kiló is, majd besegítek hawer :wink:
redline Elküldve Május13, 2004 Elküldve Május13, 2004 c és x között mi a különbség? egyszer mérjük össze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
renzso Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 egyszer mérjük össze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Akkor azt elég lesz lemérni homokórával :twisted: :twisted:
semseyp Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Úgy látom, nagyon meg kell fontolni ezt a motoröblítéses dolgot... :roll: Most hallottam viszont egy olyan csodaszerről, amit az olajhoz hell önteni, valami réz bigyós cucc vann benne, és felkenődik blokk falára, és javítja a kompressziót. :idea:
Kess Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 vmi kopogásgátló nekem is kellene, mert iszonyatosan csattognak a tökeim 8) :) :) izé tőkéim :twisted:
Agressor Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Úgy látom, nagyon meg kell fontolni ezt a motoröblítéses dolgot... :roll: Most hallottam viszont egy olyan csodaszerről, amit az olajhoz hell önteni, valami réz bigyós cucc vann benne, és felkenődik blokk falára, és javítja a kompressziót. :idea: Nem kell dramatizálni, ha olyan veszélyes lenne a dolog, nem árulnának 88 félét ezer bóótban. Oda kell figyelni a használatnál. A Metabondra gondolsz? Én a C-t használtam belőle, szerintem nem ártott. :roll:
redline Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Akkor azt elég lesz lemérni homokórával :twisted: :twisted: nembeszól, ül, fekszik és lépésben kerülgeti a kátyukat a csajozos felnivel :evil:
Agressor Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 nembeszól, ül, fekszik és lépésben kerülgeti a kátyukat a csajozos felnivel :evil: Mostanában mindenkinek beszól. Szerintem kapjon inkább "Beszó Lovag" címet... :)
Kess Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Mostanában mindenkinek beszól. Szerintem kapjon inkább "Beszó Lovag" címet... :) támogatom az ötletet 8)
renzso Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Mostanában mindenkinek beszól. Szerintem kapjon inkább "Beszó Lovag" címet... :) Rosszindulatu egy banda ez itten :roll:
mélykék76 Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Akkor azt elég lesz lemérni homokórával :twisted: :twisted: :) :) :) :o
semseyp Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 A Metabondra gondolsz? Én a C-t használtam belőle, szerintem nem ártott. :roll: Nem, nem a metabond, azt ismerem, ez valami más, majd utána járok. Opel16v! Kartergáz visszavezető lekötés? :?: :?: :?:
Lacee Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 :o viccesre fordút itten a téáma :) Aztec a 2 kilóhoz ugy segitessz hozzá h tolsz hátulrol a gsi vel? :) Redline benne vagyok a méricskélésben csak legyen oan hosszu egyenes mer ez a kicsike 100 fölött elég lomha---->60 paci :) na cső
aztec Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Lac ha gondolod húz6lak is :wink: ha érdekel a mérés, akkor majd szólok, csak dobj egy telót, h ídőben tudjak szólni, mert szerdán is volt mérés :roll:
Lacee Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 oksa ... bár telo számod még nemtom....majd priviben pls....amugy hol mértetek? ékszij témámhoz mit szolsz? láttál már iet ?(mármint h vixa került régi szij és megszünt a nyikorgás, sipolás, töltésem is jo....)
opel16v Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Semseyp! Megvan, tegnap megejtettük a műtétet, a féltengelyes témát levezetendő. :) Még fénykép nincs, de holnap az űlésberakással együtt csinálok majd arról is. :)
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Vezérműtengely tunyingról tud valaki valamit???? Mit segít egy C20xe-n, és persze kb mit kóstál??? Köszi! Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Atommanó! Lehetséges változatok: 1. Marad a gyári szívósor. Ekkor egy közepes vezérműtengelyt kell applikálnod, egy light-os chiptuninggal (anélkül szart se ér). Ez megdobja érezhetően a lovak számát, de azért nem lesz vadállat. Motor karakterisztika kis mértékben változik, felfele orientálódik a nyomatékmaximum. 2. Tunying szívósor beépítése. Ehhez lehet nagytengelyt rakni, komoly chipeléssel. Így akár elérheted közel a 200 pacit is, de a motor karakterisztikája durva lesz: 3000ig csak köhög, utána viszont levágja. :) Szal városban nem lesz egy élmény vele autózni. Amúgy a tengelyek ára: 60000-160000 / 2db Chipelés ára: 50000-100000 Lexmaul szívó asszem 200000 körül. :)
Recommended Posts