Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok. Lenne egy kérdésem csattogás ügyben.

Van egy 1,4-es ecotech F astrám.Erőteljes csattogó hangja volt a motornak, hidrotőke gyanúsnak tünt. Kicseréltettem,(bár utángyártottakra)de acsattogás nem szünt meg, sőt. Egy szerelő azt mondta cseréljem az olajat 15-40-esre,attól megszűnik. Mi a véleményetek ? Van valakinek valami javaslata mit tegyek?

Megosztás:

Sziasztok. Lenne egy kérdésem csattogás ügyben.

Van egy 1,4-es ecotech F astrám.Erőteljes csattogó hangja a motornak, hidrotőke gyanúsnak tünt. Kicseréltettem,bár utángyártottakra,de acsattogás nem szünt meg, sőt. Egy szerelő azt mondta cseréljem az olajat 15-40-esre,attól megszűnik. Mi a véleményetek ? Van valakinek valami javaslata mit tegyek?

Most milyen olaj van benne?

Megosztás:

Kereskedésben vettem,és egy pár nap múlva derült ki,hogy eszi a vizet. Vissza vittem,elméletileg síkolták és tömítést cseréltek. A vízfogyás meg is szünt. Ez a csattogás fokozatosan jött elő, egyre erősebben. A szerelőnél még nem sokszor voltam így nagyon véleményt sem tudok.

Megosztás:

Kereskedésben vettem,és egy pár nap múlva derült ki,hogy eszi a vizet. Vissza vittem,elméletileg síkolták és tömítést cseréltek. A vízfogyás meg is szünt. Ez a csattogás fokozatosan jött elő, egyre erősebben. A szerelőnél még nem sokszor voltam így nagyon véleményt sem tudok.

Merrefelé lax?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.