zocsa Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Elég egy egyszerű 500 forintos multiméter is :lol: Ismerős, szomszéd? :lol: Nincs. Viszont most reccsent vagy csörömpölt vagy mit csinált az előbb indításnál.. :sowwy: Holnap sztem veszek egy bontottat (k.rva drágán a weilandba)és kicseréltetem. Csak és kizárólag pont ugyanilyen jó hozzá? Egyébként meg folyik a víz is valahol (alulról kellene megnéznem, fönntről semmi), valamint az olaj is kb. ugyanott ahol nagyc cartársnak.--> mi a pontos neve ennek a szimeringnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Pedig milyen biztos voltál, hogy fals levegő nincs :lol: Persze mert ezen kivül mindent megnéztem..... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nincs. Viszont most reccsent vagy csörömpölt vagy mit csinált az előbb indításnál.. :sowwy: Holnap sztem veszek egy bontottat (k.rva drágán a weilandba)és kicseréltetem. Csak és kizárólag pont ugyanilyen jó hozzá? Egyébként meg folyik a víz is valahol (alulról kellene megnéznem, fönntről semmi), valamint az olaj is kb. ugyanott ahol nagyc cartársnak.--> mi a pontos neve ennek a szimeringnek? Lehet felújíttatni is, az olcsóbb, és legalább új(-szerű) lesz, a bontott meg ki tudja, meddig tart. Ez a vízfolyás trükkös dolog. Nekünk a diesel Caravan csinálja, és sokáig azt hittem, a hengerfejnél issza a vizet. Aztán egyszer véletlenül észrevettem, hogy hazaérve üzemmelegen leállítva a hűtő alatti keresztmerevítő kicsit vizes volt, csakhát a meleg víz gyorsan párolog, és ez csak üzemmelegen enged. Azt a szimmeringet vezérműtengely-szimmeringnek lehet hívni, és mivel 2 van belőle, a boltban tedd hozzá, hogy a gyújtásoldali kell (nem biztos, hogy egyformák). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Lehet felújíttatni is, az olcsóbb, és legalább új(-szerű) lesz, a bontott meg ki tudja, meddig tart. Ez a vízfolyás trükkös dolog. Nekünk a diesel Caravan csinálja, és sokáig azt hittem, a hengerfejnél issza a vizet. Aztán egyszer véletlenül észrevettem, hogy hazaérve üzemmelegen leállítva a hűtő alatti keresztmerevítő kicsit vizes volt, csakhát a meleg víz gyorsan párolog, és ez csak üzemmelegen enged. Azt a szimmeringet vezérműtengely-szimmeringnek lehet hívni, és mivel 2 van belőle, a boltban tedd hozzá, hogy a gyújtásoldali kell (nem biztos, hogy egyformák). köszi, Valszeg felújítás lesz akkor,a generátorral együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 köszi, Valszeg felújítás lesz akkor,a generátorral együtt. Jó buli volt mindkettő anno havernál! :lol: Generátort 3x szedtük szét,önindit 2x! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Jó buli volt mindkettő anno havernál! :lol: Generátort 3x szedtük szét,önindit 2x! :sowwy: Én inkább hozzá se érek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Én inkább hozzá se érek. :sowwy: Értünk mi hozzá,csak alap hibákat követünk el. Egy szét szedte,másik javította,harmadik személy berakta. Na itt volt a hiba! :lol: Kimaradt egy bakelit alátét a diódasor alól,szépen füstölt a testkábel,amikor az akksit vissza raktam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 ja ez elég nagy problematika ha egy dolgot 3 ember külön külön szerelget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Lehet hogy elfáradt az önindítód, fel lehet újíttatni. Motor-váltóharang találkozásánál keresd a motor mögött fent. Azért én mérnék egy feszültséget álló motornál és járó motornál az akkusaruk között... Meg megnézném, a testkábelek rendben vannak-e :sowwy: Na megmértem, alapból 12,8 járó motornál 13,8 ez jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na megmértem, alapból 12,8 járó motornál 13,8 ez jó? Az jónak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Az jónak tűnik. Akkor mégis csak önindító lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Akkor mégis csak önindító lesz... Milyen generátorod van? Bosch, vagy Delco? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Milyen generátorod van? Bosch, vagy Delco? Bosch rémlik. (de nem 100%) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Bosch rémlik. (de nem 100%) Nekem is az van, és 14,5-el tölt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nekem is az van, és 14,5-el tölt. Ez nem túl jó hír.(nekem):sowwy: Megnéztem , Bosch. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na megmértem, alapból 12,8 járó motornál 13,8 ez jó? Tökéletes. (A 14,5V vagy egy kis csalás a műszer részéről, vagy túltölt!) Én azért még megnézném nagyon azokat a testkábeleket :sowwy: Aztán önindító uninstall, és felújít :lol: Annak is csiszoljátok meg a házát, ahol csatlakozik a blokkra, meg a blokkot is alatta, mert ott megy át a test, és sokat számít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Tökéletes. (A 14,5V vagy egy kis csalás a műszer részéről, vagy túltölt!) Én azért még megnézném nagyon azokat a testkábeleket :lol: Aztán önindító uninstall, és felújít :lol: Annak is csiszoljátok meg a házát, ahol csatlakozik a blokkra, meg a blokkot is alatta, mert ott megy át a test, és sokat számít! Most egy kicsit megnyugodtam. :sowwy: Az önindító egyébként fölülről levehető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Most egy kicsit megnyugodtam. :lol: Az önindító egyébként fölülről levehető? Inkább alulról :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Inkább alulról :sowwy: Mindegy, valahogy megoldom. :lol: köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hali. Lassu haladásnál, illetve alacson fordulaton, olyan 1500 környékén, rángatozni kezd a motor. Jól sejtem hogy az AGR szelepem lesz kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kjoco Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hali. Tud valaki segíteni abban nyolcszelepes 1.8-as 92-es astra,szivócsonkon van egy ilyen gombaszerü alkatrész mi az mi célja van, nem ment a kocsi rángatott elvittem Székesfehérvárra a Csordás injektorszervízbe,ott lekötötték róla mondván az volt a baja,a kocsi jó lett csak nem tudom hogy tényleg ez így jó-e.Ha valaki tud segíteni megköszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hali. Tud valaki segíteni abban nyolcszelepes 1.8-as 92-es astra,szivócsonkon van egy ilyen gombaszerü alkatrész mi az mi célja van, nem ment a kocsi rángatott elvittem Székesfehérvárra a Csordás injektorszervízbe,ott lekötötték róla mondván az volt a baja,a kocsi jó lett csak nem tudom hogy tényleg ez így jó-e.Ha valaki tud segíteni megköszönöm. Az az AGR szelep, ha minden igaz :lol: Nem kell az :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Lassu haladásnál, illetve alacson fordulaton, olyan 1500 környékén, rángatozni kezd a motor. Jól sejtem hogy az AGR szelepem lesz kuka? 2000 alatt ne nagyon használd azt a motort, mert le fognak kokszolódni a kipuffszelepek... Egyébként az AGR miatt lehet leginkább, de a lambda öregedése is tud hasonló jelenséget produkálni. AGR-t lezárhatod nyugodtan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ...A 14,5V vagy egy kis csalás a műszer részéről, vagy túltölt... A könyv szerint a feszültség 13,5-14,5 között kell legyen 3000 f/p-n, ekkor működik jól a szabályzó. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 én két éve tanulom, hogy max töltési fesz 14.4 mert efelett már károsodnak a cellák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts