opel16v Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Az lehet,hogy szerencse volt, 3 hónapos, kárlenne érte. De a sok benyától teljesen elvolt rakódva legbelül, pedig csak tisztabenzint kapott. igaz sokat. Ha nem is égeti ki de rendesen kikell fuvatni levegővel a szondát. Én sem pucoltam egyből, hiba törlése. és utána mentem vele 20-20 km, de nem égette ki, visszajött mindig a hibakód. És milyen került bele? Gyári GM eredeti? (huszonpárezer forint) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 És milyen került bele? Gyári GM eredeti? (huszonpárezer forint) ÁÁÁÁÁ Csak 7500Ft A pontos tipust már nem tudom, de amerikai GM volt a dobozán. De én inkább univerzálisra tipelek ennyi pénzé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Na akkó nem azé' volt a sárga lámpa, mer dzsuvás volt :D Még számíthatsz rá később is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Na akkó nem azé' volt a sárga lámpa, mer dzsuvás volt :D Még számíthatsz rá később is. :D De én megitattam szegény kocsit meg a katalizátort 1/2 benyával, mert alsó O-gyürü megadtamagát. És mikor beindult rá nemsokára már villágitott is. És hiába mentemvele 40km visszadopta a hibát, csak a pucolás segített, pedig nemvolt egyáltalán kokszos, belül volt a sok benya berakódva és ezjött ki nekem féktisztítóval + levegő meg az ongyujtó. Innentól müködik, legalábbis hibát nem ír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Majd kíváncsi vagyok, az elkövetkezendő pár hónapban hányszor fog még sárgát dobni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Majd kíváncsi vagyok, az elkövetkezendő pár hónapban hányszor fog még sárgát dobni :D Pisilni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 A MAP a nagy zöld csatis, ami a fityegő műanyag alatt van. :D Nem lehet rosszabb mint egy EGR lezárás. :D :D Akkor folyamatos padlógázt érzékel a MAP és benyafaló lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Akkor folyamatos padlógázt érzékel a MAP és benyafaló lesz. Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
silverdome Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 sziasztok! némi információt / segítséget kérnék: '96-os F Astra 1.7 turbo diesel, német motoros X17DTL motorkódú, vezérműszíj csere esedékes, az a kérdésem, hogy a szíjfeszítő/vezető görgő cseréje milyen futásteljesítmény után esedékes? illetve ilyen motort régen szereltem én is, milyen szíjfeszességet kell beállítani, vagy teljesen automata? segítséget előre is köszi! további szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Mikor? ha a mapról le van húzva a vákumcső Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 sziasztok! némi információt / segítséget kérnék: '96-os F Astra 1.7 turbo diesel, német motoros X17DTL motorkódú, vezérműszíj csere esedékes, az a kérdésem, hogy a szíjfeszítő/vezető görgő cseréje milyen futásteljesítmény után esedékes? illetve ilyen motort régen szereltem én is, milyen szíjfeszességet kell beállítani, vagy teljesen automata? segítséget előre is köszi! további szép napot mindenkinek! A vezető és feszítő cseréje szíjjal esedékes, meg a vízpumpa is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 A vezető és feszítő cseréje szíjjal esedékes, meg a vízpumpa is. Így van, és szíjból gyárit vagy Gates-et, vízpumpából és a görgőkből pedig gyárit érdemes venni, ha biztonságban akarod tudni a motort a következő cseréig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 ha a mapról le van húzva a vákumcső Ok, de nem arról volt szó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Ok, de nem arról volt szó. :D Akkor csúnyán benéztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Srácok! x16szr motornál hogyan kell törölni a hibatárt? Lekötöttem az aksit kb 5 percre de még mindíg dobálta a benne lévő hibákat... (Ebben 16 csatis csatlakozó van a biztosíték táblánáll) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 tech2-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Akkor ez nem megy, a "hagyományos" módon...? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Akkor ez nem megy, a "hagyományos" módon...? Köszi. Bizonyos számú indítás után (ha jól rémlik 30) törlődnek azok a hibák, amik azóta nem álltak elő megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 nem mindegyik. van amelyik marad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ha széthúzom a lambdaszonda csatiját,és úgy megyek mondjuk 100km-t,akkor ez okozhat valami problémát? Kiváncsi lennék,úgy mennyit fogyaszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ha széthúzom a lambdaszonda csatiját,és úgy megyek mondjuk 100km-t,akkor ez okozhat valami problémát? Kiváncsi lennék,úgy mennyit fogyaszt... Hibajelzést fog generálni, és vészüzemmódra kapcsol az ECU. Nagy fogyasztás esetén én először a kétvezetékes hőgombára gyanakodnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nagyobb fogyasztást a lambda is tud generálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Hibajelzést fog generálni, és vészüzemmódra kapcsol az ECU. Nagy fogyasztás esetén én először a kétvezetékes hőgombára gyanakodnék. Azt már kimértem,jónak minősítettem :D . Ja,és nekem nem kapcsol a belső levegő keringtető kapcsoló. Ha mondjuk ott le van jőve egy levegőcső,akkor amiatt tud vajon falsot szívni a motor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Azt már kimértem,jónak minősítettem :D . Ja,és nekem nem kapcsol a belső levegő keringtető kapcsoló. Ha mondjuk ott le van jőve egy levegőcső,akkor amiatt tud vajon falsot szívni a motor? :D Tud ám. :D Meg akkor is, ha nincs lejőve, csak el van repedve vhol. Azt alig lehet észrevenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Tud ám. :D Meg akkor is, ha nincs lejőve, csak el van repedve vhol. Azt alig lehet észrevenni. :D Köszi :D . Akkor majd megnézem,hol a bibi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts