Novy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 akkor neekd valami csoda lehet :D nekem 90től felfelé jár elég rendesen, bár neekd diesel van abba több a hűtőközeg, és ugy nehezebben is hül, illetve melegszik számottevően Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Azért azt a tömítés cserét megvárnám... mert lehet hogy a víz beszivárgása okoz valami gondot. Akkor addig nem gyújtom fel :D . Kérdeztem a szerelőt,megvárhatom-e,amíg leveszik a hengerfejet,mert marha kíváncsi vagyok,hogy látszik-e a tömítésen valami. Azt mondta,ha ráérek,akkor persze :D . Remélem hétvégére nem kell otthagynom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 akkor neekd valami csoda lehet :D nekem 90től felfelé jár elég rendesen, bár neekd diesel van abba több a hűtőközeg, és ugy nehezebben is hül, illetve melegszik számottevően Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Novyy Hozzászólás Ma, 11:15 egyszer én is jártam igy gyorsan akartam fordulni, és lefult ujraindulni meg pár ,mp után tudott csak Ilyen problémáról itt is vannak hasznos infók! C14NZ leállás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 johny neked 17D van nem? akkor nem is csoda ah jol látom 9,1 liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 hálistennek nekem életében egyetlen egyszer csinálta. szép árak 7 ezertől 70 ezerig terjed a skála :D ha ujat veszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 ...szép árak 7 ezertől 70 ezerig terjed a skála :D ha ujat veszek Micsoda? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 johny neked 17D van nem? akkor nem is csoda ah jol látom 9,1 liter 17DR Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikigsi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 szeva mki elég ures a ter vki djon fe egy temat szig tuning :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 szeva mki elég ures a ter vki djon fe egy temat szig tuning :D Jó lenne,ha magyarul írnál,talán könnyebben értenénk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Jó lenne,ha magyarul írnál,talán könnyebben értenénk! :D Én lefordítottam a szavakat magyarra, de nem tudom mit akar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz8307 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok!!! Sikerült kiolvasnom a hibakódot! 45 a kód. Tud valaki segíteni, hogy az mit jelent? Előre is köszi!!! Üdv! Gabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok!!! Sikerült kiolvasnom a hibakódot! 45 a kód. Tud valaki segíteni, hogy az mit jelent? Előre is köszi!!! Üdv! Gabi Lambda-szonda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok!!! Sikerült kiolvasnom a hibakódot! 45 a kód. Tud valaki segíteni, hogy az mit jelent? Előre is köszi!!! Üdv! Gabi Pontosabban. Lambda-szonda dus keverék. De nem azt jelenti,hogy rossz a szonda, elég néha kipucolni vagy ki égetni(nem el) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz8307 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hogyan kell pucolni és mivel a lambda szondát? A lambda szonda az a bigyó ami a kipufogó toroknál van beletekerve a csöbe és egy kábel jön ki a tetején? A szonda hibájától túlszivathatja magát a kocsi? Mert nekem amikor épp nem akar beindulni, vagy csak úgy magától leáll, akkor ha levesszük az injektor műanyag fedelét és húzunk a gázkaron, hogy az a zárólemez elforduljon az injektorba, hát áll benne a benzin... látni rendesen, hogy ott lötyög benne... ez lehet a szonda miatt? Miután kivillogtattam a 45-ös hibakódot, újraindítottam a kocsit, azóta nem világít a sárga diagnosztika lámpa! Bár a hangja és a teljesítménye most sem tökéletes és szerintem bármikor leállhat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz8307 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 .. és lehet, hogy még ma kitisztítom valahogy az injektort... a zárjégoldó szerintetek jó lesz féktisztító helyett? :D Mert féktisztítóm az nincs sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hogyan kell pucolni és mivel a lambda szondát? A lambda szonda az a bigyó ami a kipufogó toroknál van beletekerve a csöbe és egy kábel jön ki a tetején? A szonda hibájától túlszivathatja magát a kocsi? Mert nekem amikor épp nem akar beindulni, vagy csak úgy magától leáll, akkor ha levesszük az injektor műanyag fedelét és húzunk a gázkaron, hogy az a zárólemez elforduljon az injektorba, hát áll benne a benzin... látni rendesen, hogy ott lötyög benne... ez lehet a szonda miatt? Miután kivillogtattam a 45-ös hibakódot, újraindítottam a kocsit, azóta nem világít a sárga diagnosztika lámpa! Bár a hangja és a teljesítménye most sem tökéletes és szerintem bármikor leállhat... :D Akkor sztem ott nem a lambda a hibás, az már azért jelez, mert az egész motor telemegy benzinnel. Meg kéne nézni az injektor és a benzinnyomásszabályzó környékét, valahol folyik ott a benzin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 1. Lambdát nem lehet pucolni 2. Neked nem az a baj, hanem ereszt az injektorod 3. hidegindításnál egy csomó ideig nem is nézi a komputer a lambda jelét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hogyan kell pucolni és mivel a lambda szondát? A lambda szonda az a bigyó ami a kipufogó toroknál van beletekerve a csöbe és egy kábel jön ki a tetején? A szonda hibájától túlszivathatja magát a kocsi? Mert nekem amikor épp nem akar beindulni, vagy csak úgy magától leáll, akkor ha levesszük az injektor műanyag fedelét és húzunk a gázkaron, hogy az a zárólemez elforduljon az injektorba, hát áll benne a benzin... látni rendesen, hogy ott lötyög benne... ez lehet a szonda miatt? Miután kivillogtattam a 45-ös hibakódot, újraindítottam a kocsit, azóta nem világít a sárga diagnosztika lámpa! Bár a hangja és a teljesítménye most sem tökéletes és szerintem bármikor leállhat... :D O-gyürüt cserélnikell az injektorban, mert nemfogja meg a nyomást valószinű és telefolyik benzinnel. Nekem mikor átengedett én is így jártam, ki írta 45 hibát, de én kiszedtem a szondát jól kifuvattam fék- tisztítóvak utána ongyujtóval ki égettem, utána már jólett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Akkor nézd meg az enyémet majd!Ha egyszer eléri,beton 92fok! Nekem is ilyen. Ha eléri, beton 95 fok. Hosszu lejtő motorféknél viszamegy 92-93 ig, de lejjebb nem. Emelkedőn talán 96-97. De amugy satbil 95, és nem mocorog. Azt sem veszem észre a mutatón, mikor nyit a termosztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nekem is ilyen. Ha eléri, beton 95 fok. Hosszu lejtő motorféknél viszamegy 92-93 ig, de lejjebb nem. Emelkedőn talán 96-97. De amugy satbil 95, és nem mocorog. Azt sem veszem észre a mutatón, mikor nyit a termosztát. Pacsit Papa!Csak jó a düzel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 O-gyürüt cserélnikell az injektorban, mert nemfogja meg a nyomást valószinű és telefolyik benzinnel. Nekem mikor átengedett én is így jártam, ki írta 45 hibát, de én kiszedtem a szondát jól kifuvattam fék- tisztítóvak utána ongyujtóval ki égettem, utána már jólett. De ennek mi értelme? A benzin úgyis elpárolog, utána meg van olyan meleg (sőt sokkal nagyobb, mint az öngyújtónál), hogy kiég az magától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nekem mikor átengedett én is így jártam, ki írta 45 hibát, de én kiszedtem a szondát jól kifuvattam fék- tisztítóvak utána ongyujtóval ki égettem, utána már jólett. Nem szabad! Csak a szerencsédnek köszönheted, hogy nem ment tönkre a szonda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nem szabad! Csak a szerencsédnek köszönheted, hogy nem ment tönkre a szonda. Az lehet,hogy szerencse volt, 3 hónapos, kárlenne érte. De a sok benyától teljesen elvolt rakódva legbelül, pedig csak tisztabenzint kapott. igaz sokat. Ha nem is égeti ki de rendesen kikell fuvatni levegővel a szondát. Én sem pucoltam egyből, hiba törlése. és utána mentem vele 20-20 km, de nem égette ki, visszajött mindig a hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 dizelbe biztos ugy van akkor, de ha én elkezdem mondjuk húzatni 50ről 100ra 4.ben, mire felérek 100ra 90ről felmegy egyből majdnem a következő vonalig a hőfokom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts