Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 fék map és a belső levegőkeringető lényeges akkor csak? Levegőkeringető is csak egy felesleges kényelmi extra. :D De igen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Levegőkeringető is csak egy felesleges kényelmi extra. :D Próbálj meg a szellőztető egység nélkül párás időben menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Próbálj meg a szellőztető egység nélkül párás időben menni :D A szellőztető alatt a levegőkeringetőt érted? Utóbbit igazából én nem sokszor használtam, de ha igen akkor sem éreztem semmi különös hatását. Már nincs az autóban. :D A venti fontos szerepet tölt be kétségtelen, de arról nem is volt szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 A szellőztető alatt a levegőkeringetőt érted? Utóbbit igazából én nem sokszor használtam, de ha igen akkor sem éreztem semmi különös hatását. Már nincs az autóban. :D A venti fontos szerepet tölt be kétségtelen, de arról nem is volt szó. Én nem értem mit értesz keringetőn? :D Egy komplett szellőztető egység van, ami tartalmazza a ventit, fűtőtestet, csappantyúkat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Én nem értem mit értesz keringetőn? :D Egy komplett szellőztető egység van, ami tartalmazza a ventit, fűtőtestet, csappantyúkat :D Belső levegőkeringető. A vákuumos bizgentyű. Ha vissza is olvasol rögtön rájössz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 én azé észrevettem :D nekem ha hidegben belsőlevegőn van akkor jobban párásodik pedig szar volt akkor még a szűrő is, és még azóta sincs kitakarítva rendesen a falevelektől, portól sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ma reggel meglepett a kis drágám. Beindítom, leáll, megint beindítom, megint leáll. A végén a pedállal tartottam az alapjáratot. Igaz már világított a "szegénységjelző" (by JOHnny), de attol még menni ment, ha tartottam a pedált. Aztán ahogy melegedett kezdte megtartani a kb 500-as alapjáratot. Elmentem tankolni utánna meg rendes, kb 850-es alapjáratom lett. Az létezik, hogy kb 10 l-el a tankban ilyent csináljon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nekem ha hidegben belsőlevegőn van akkor jobban párásodik Tehát csak ront a dolgokon. Felesleges. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 hening: benzinszűrő mikor volt cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ma reggel meglepett a kis drágám. Beindítom, leáll, megint beindítom, megint leáll. A végén a pedállal tartottam az alapjáratot. Igaz már világított a "szegénységjelző" (by JOHnny), de attol még menni ment, ha tartottam a pedált. Aztán ahogy melegedett kezdte megtartani a kb 500-as alapjáratot. Elmentem tankolni utánna meg rendes, kb 850-es alapjáratom lett. Az létezik, hogy kb 10 l-el a tankban ilyent csináljon? Nem hiszem hogy benzinfüggő. Olyan mintha az alapjárati nem nyitott volna, azát valamitől megjavult. Mozgasd/nézd meg a csatiját, esetleg szedd ki és pucold meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 De a belső levegő keringetés csak egy csappantyúból, meg egy vákumszelepből állnak, amik együttesen nem tesznek ki akkora súlyt, mint a hugyhólyagod enyhén terhelve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ma reggel meglepett a kis drágám. Beindítom, leáll, megint beindítom, megint leáll. A végén a pedállal tartottam az alapjáratot. Igaz már világított a "szegénységjelző" (by JOHnny), de attol még menni ment, ha tartottam a pedált. Aztán ahogy melegedett kezdte megtartani a kb 500-as alapjáratot. Elmentem tankolni utánna meg rendes, kb 850-es alapjáratom lett. Az létezik, hogy kb 10 l-el a tankban ilyent csináljon? Ha ezt még csinálja hidegindításnál, akkor lehet akár hőmérséklet jeladó is. Olvasd ki a hibakódokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 lehet felkapott valamit a kartelgázból?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 hening: benzinszűrő mikor volt cserélve? Tavaly szeptemberben. Nem hiszem hogy benzinfüggő. Olyan mintha az alapjárati nem nyitott volna, azát valamitől megjavult. Mozgasd/nézd meg a csatiját, esetleg szedd ki és pucold meg. Erre gondoltam én is, hogy megfulykálom egy kicsit a csatlakozóját egy kis kontaktsprayvel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ha ezt még csinálja hidegindításnál, akkor lehet akár hőmérséklet jeladó is. Olvasd ki a hibakódokat! :D Köszi a tippet. Mondjuk nem dobott lámpát, de attól még megnézem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Köszi a tippet. Mondjuk nem dobott lámpát, de attól még megnézem. :D Ja, azt hittem a motorkontroll a szegénységjelző, de akkor sejtem hogy a kevésbenyajelző lett így elnevezve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 De a belső levegő keringetés csak egy csappantyúból, meg egy vákumszelepből állnak, amik együttesen nem tesznek ki akkora súlyt, mint a hugyhólyagod enyhén terhelve :D Tudom, de belebuzerál az is a vákuumrendszerbe. :D Még mielőtt továbbmondanád: azt is tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ja, azt elfelejtettem írni, hogy 2 napja le volt szedve az akksisaru kb 2-3 órára, ködlámpa vezetékelés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Erre gondoltam én is, hogy megfulykálom egy kicsit a csatlakozóját egy kis kontaktsprayvel. Volt valamikor tisztítva? Lehet, hogy leragadt picit a kosztól, aztán amikor bemelegedett már könnyebben engedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Tudom, de belebuzerál az is a vákuumrendszerbe. :D Még mielőtt továbbmondanád: azt is tudom. :D Ha nem kapcsolod be, nem buzerál bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Volt valamikor tisztítva? Lehet, hogy leragadt picit a kosztól, aztán amikor bemelegedett már könnyebben engedett. Tavaly tisztítottam, féktisztítóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 lehet felkapott valamit a kartelgázból?? KarteR. Ha nem kapcsolod be, nem buzerál bele Az odavezető csőben is van tér. :D Nekem úgy tiszta, ha nincs ott. Az a jó, ha a lehetőségekhez mérten az összes vezeték a legrövidebb, de az sem baj ha nincs benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Az odavezető csőben is van tér. :D Nekem úgy tiszta, ha nincs ott. Az a jó, ha a lehetőségekhez mérten az összes vezeték a legrövidebb, de az sem baj ha nincs benne. :D Mivel az a cső a vákumszelep után van bekötve, ezért egy térben van a fékrásegítő vákumdobjával :D Így tehát nem hiszem hogy sokat változtat az a pár cm3 tér a vákumdobbal szemben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Mivel az a cső a vákumszelep után van bekötve, ezért egy térben van a fékrásegítő vákumdobjával :D Így tehát nem hiszem hogy sokat változtat az a pár cm3 tér a vákumdobbal szemben :D Már írtam rá a választ: "Még mielőtt továbbmondanád: azt is tudom. :D" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Már írtam rá a választ: "Még mielőtt továbbmondanád: azt is tudom. :D" "Az oké hogy gőzgép, de mi hajcsa?" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts