opelastras Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Létezik 1.4 SI , GL felszereltséggel... Persze, hogy létezik, de 1. azt nem így tüntetik fel a forgalmiban (GL SI), 2. az én értelmezésemben a cartárs is azt állítja, hogy C14NZ-je van, csak nem érti a forgalmiban feltüntetett adatokat.
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Nyomhatja a hegerbe a vizet, de akkor elég fehéres fütnek kellene jönni a kipufból. Mennyi víz fogy? Olyan nincs, hogy csak az elején nyomja, mert ha nem elég a nyomás, hogy bejusson, akkor a nyomás fog kijutni. :D Úgyhogy, akkor olajos lenne a vized. Ha van egy multimétered tényleg mérj rá a kábelekre. 5 perc alatt megvan. Gyertya maradhat, de gondolom azt a fehéres izét lekapartad róla. Ja és ugye gyári gyertya lett beletéve? Úgy gondolom akkor nyomja bele,amikor áll a motor,szépen cseppenként. A vizem nem olajos,az olajom viszont egy kissé sárga habos,de ezt betudom a rövidtávoknak meg a hideg motornak. Egyébként a múltkor mentem erőltetett menetben 100km-t,olyan szépen lehalkult a motor,hogy csak na :D . A gyertyáról nem kapartam le,nem volt nálam drótkefe,meg siettem is. Amúgy Denso. Most megmértem azt a kábelt,a nagykönyv szerint 3-20kOhm-ig jó,de nekem sikerült 80-at mérni. Létezhet ez? Mert akkor megyek is venni.
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Úgy gondolom akkor nyomja bele,amikor áll a motor,szépen cseppenként. A vizem nem olajos,az olajom viszont egy kissé sárga habos,de ezt betudom a rövidtávoknak meg a hideg motornak. Egyébként a múltkor mentem erőltetett menetben 100km-t,olyan szépen lehalkult a motor,hogy csak na :D . A gyertyáról nem kapartam le,nem volt nálam drótkefe,meg siettem is. Amúgy Denso. Most megmértem azt a kábelt,a nagykönyv szerint 3-20kOhm-ig jó,de nekem sikerült 80-at mérni. Létezhet ez? Mert akkor megyek is venni. Ha álló motornál csepeg, akkor menetben is nyomja valahova. A lyuk vagy repedés nem tűnik el, és valamelyik oldalon szinte biztosan nagyobb a nyomás. Ha túl sok a rövidtáv, akkor néha meg kellene járatni. Ha a gyertyáról nem szedted le, akkor magának kell letisztulnia. Attól függ mekkora a lerakódás, de így egyértelmű hogy miért nem javult meg azonnal a fedél+rotor cserétől. Feltételzve hogy tényleg ott a baj. Mindegyiken ilyen sokat mértél vagy csak 1-en? Kötődik ez a rossz gyertyához? Mérd meg többször, de ha ilyen magas, akkor az rossz.
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Ha álló motornál csepeg, akkor menetben is nyomja valahova. A lyuk vagy repedés nem tűnik el, és valamelyik oldalon szinte biztosan nagyobb a nyomás. Ha túl sok a rövidtáv, akkor néha meg kellene járatni. Ha a gyertyáról nem szedted le, akkor magának kell letisztulnia. Attól függ mekkora a lerakódás, de így egyértelmű hogy miért nem javult meg azonnal a fedél+rotor cserétől. Feltételzve hogy tényleg ott a baj. Mindegyiken ilyen sokat mértél vagy csak 1-en? Kötődik ez a rossz gyertyához? Mérd meg többször, de ha ilyen magas, akkor az rossz. Csak ennél mértem meg,ez a rossz gyertyáé (mármint amin volt a lerakódás). Többször mértem,amíg stabilan nem mutatta a 79 egész akármennyit. A többit most már nem méregetem,menni kell dolgozni :D .
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Csak ennél mértem meg,ez a rossz gyertyáé (mármint amin volt a lerakódás). Többször mértem,amíg stabilan nem mutatta a 79 egész akármennyit. A többit most már nem méregetem,menni kell dolgozni :D . Nézd meg majd a többit is később. Ha ez az egy ilyen kiugróan magas, akkor csere, de már így is valószínűsíthető.
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Nézd meg majd a többit is később. Ha ez az egy ilyen kiugróan magas, akkor csere, de már így is valószínűsíthető. OK,köszi. Majd holnap rámérek a többire is :D .
josh_ Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Nézd meg majd a többit is később. Ha ez az egy ilyen kiugróan magas, akkor csere, de már így is valószínűsíthető. 4-10k között kéne legyen. üdv josh
Novy Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 tiszaujba lenne 1,6os si moci valakit esetleg érdekelne? üdv. szerintem ócsóba menne :D
Lacee Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 akkor szar került a palacsintába :D Persze, hogy létezik, de 1. azt nem így tüntetik fel a forgalmiban (GL SI), 2. az én értelmezésemben a cartárs is azt állítja, hogy C14NZ-je van, csak nem érti a forgalmiban feltüntetett adatokat.
opel16v Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 nekem sikerült 80-at mérni. Létezhet ez? Mert akkor megyek is venni. az biztos nem jó...
tsabee Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 lehet akár az is, hogy nincs hibakódod, és ez nem villog ilyenkor semmit. milyen évjárat-motorkód? 1997-es évjárat és x14xe. Egyébként az a hiba hogy a motor kicsit felpörög váltásnál csak kb. az elsö 4-5 km-en jelentkezik.
opel16v Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 1997-es évjárat és x14xe. akkor bezony lehet hogy nem kell villognia semmit, ha nincs hibád. ez már amúgy a 4 jegyű kódokat villogná, nem a kétjegyűt.
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Gyorsan kimentem,lekaptam az 1-es és 4-es gyertyakábelt,mondom itt (munkahely :D ) mégis komolyabb műszerek vannak,mint az enyém. Az 1-esé 40,a 4-esé 60kOhm. Még holnap megnézem kíváncsiságból a másik kettőt is,de gyanítom cserélni kell mindet :D . Bár gondolom nem illik egyesével cserélgetni,meg a készlet olcsóbb is lehet,mint a 4 külön. Ami a trafótól megy az elosztófedélig,azt tavaly cseréltem,remélem anélkül is lehet venni készletet.
hening Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Gyorsan kimentem,lekaptam az 1-es és 4-es gyertyakábelt,mondom itt (munkahely :D ) mégis komolyabb műszerek vannak,mint az enyém. Az 1-esé 40,a 4-esé 60kOhm. Még holnap megnézem kíváncsiságból a másik kettőt is,de gyanítom cserélni kell mindet :D . Bár gondolom nem illik egyesével cserélgetni,meg a készlet olcsóbb is lehet,mint a 4 külön. Ami a trafótól megy az elosztófedélig,azt tavaly cseréltem,remélem anélkül is lehet venni készletet. A készlet általában 5 db-ból áll. :D
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Gyorsan kimentem,lekaptam az 1-es és 4-es gyertyakábelt,mondom itt (munkahely :D ) mégis komolyabb műszerek vannak,mint az enyém. Az 1-esé 40,a 4-esé 60kOhm. Még holnap megnézem kíváncsiságból a másik kettőt is,de gyanítom cserélni kell mindet :D . Bár gondolom nem illik egyesével cserélgetni,meg a készlet olcsóbb is lehet,mint a 4 külön. Ami a trafótól megy az elosztófedélig,azt tavaly cseréltem,remélem anélkül is lehet venni készletet. Ha már kettő is rossz, akkor a többit sem hagynám meg, még ha az értéken belül is vannak. Lehet, hogy már nem is a gyári van rajta. :D
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Köszi mindenkinek,akkor csere lesz mihamarabb. Esetleg van olyan márka,amit nem ajánlotok? A Bosch jó lesz?
opel16v Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Köszi mindenkinek,akkor csere lesz mihamarabb. Esetleg van olyan márka,amit nem ajánlotok? A Bosch jó lesz? Az eredeti GM kábelköteget vedd csak hozzá! Hosszú távon csak az vált be eddig sokaknak :D
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Az eredeti GM kábelköteget vedd csak hozzá! Hosszú távon csak az vált be eddig sokaknak :D Remélem kapok olyat. Bosch-t vagy Delco-t tudnék szerezni,gyárit nem biztos. Majd azért bemegyek 1-2 helyre,de a netes árlistákban csak ezeket találtam.
loogan23 Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 1997-es évjárat és x14xe. Egyébként az a hiba hogy a motor kicsit felpörög váltásnál csak kb. az elsö 4-5 km-en jelentkezik. kinyomott kuplunggal csinálja? nekem lambdaszonda csere óta nem csinál ilyet... :D mikor volt mérve, cserélve? mennyi km van benne?
tsabee Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 kinyomott kuplunggal csinálja? nekem lambdaszonda csere óta nem csinál ilyet... :D mikor volt mérve, cserélve? mennyi km van benne? Igen. Kinyomott kuplunggal csinálja és csak az első pár kilómétereken. Felpörög egy kicsit és ott marad a fordulat 1-2 másodpercre.Nem tudom mikor lett cserélve a lambdaszonda. Kb mennyi az ára?
loogan23 Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Igen. Kinyomott kuplunggal csinálja és csak az első pár kilómétereken. Felpörög egy kicsit és ott marad a fordulat 1-2 másodpercre.Nem tudom mikor lett cserélve a lambdaszonda. Kb mennyi az ára? én a unixnál vettem bosch-t 13200 ft a fiuk viszont a gyárit ajánlják itt a fórumon, merthogy az tartósabb viszont az kb. a duplája de mielőtt cserélsz méresd meg valami szakival
FPepe Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Igen. Kinyomott kuplunggal csinálja és csak az első pár kilómétereken. Felpörög egy kicsit és ott marad a fordulat 1-2 másodpercre.Nem tudom mikor lett cserélve a lambdaszonda. Kb mennyi az ára? És előtte nézd át a vákuumcsöveket, nem repedt-e valamelyik, meg én még az alapjárati motor takarítását is javaslom a lambdacsere előtt.
Szitamanó Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Megint én :D . Ha döglődik a vízpumpa,annak mik a jelei? Csúszócsapágyas amúgy? Olyan hangot hallok onnan,mintha kenés nélkül menne valami,de nem csörög,hanem mintha siklana (elég hangosan). Lehet hogy itt szökik a vizem? Mert akkor a szerelőmnek igaza volt,csak én nem hittem neki :D :D . Vezérléscserénél ez az alkatrész kimaradt,mert akkor még nem tudtam,hogy ezt is kell cserélni :D . A termosztátcsere miatt már egyszer le kellett szedni a szíjat,így akkor már cserélni kellene megint,nem? 7000km-t ment csak,de ha kell,akkor cserélem.
Novy Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 nem kell cserélni azt a szíjat, de ha onnét hallod azt a hangot ott a víznak is kellene szivárognia ha te csináltad a szíjcserét tudod mi a móka, szedd le és nézd meg a vízimalmodat :D
Recommended Posts