opelastras Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Létezik 1.4 SI , GL felszereltséggel... Persze, hogy létezik, de 1. azt nem így tüntetik fel a forgalmiban (GL SI), 2. az én értelmezésemben a cartárs is azt állítja, hogy C14NZ-je van, csak nem érti a forgalmiban feltüntetett adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Nyomhatja a hegerbe a vizet, de akkor elég fehéres fütnek kellene jönni a kipufból. Mennyi víz fogy? Olyan nincs, hogy csak az elején nyomja, mert ha nem elég a nyomás, hogy bejusson, akkor a nyomás fog kijutni. :D Úgyhogy, akkor olajos lenne a vized. Ha van egy multimétered tényleg mérj rá a kábelekre. 5 perc alatt megvan. Gyertya maradhat, de gondolom azt a fehéres izét lekapartad róla. Ja és ugye gyári gyertya lett beletéve? Úgy gondolom akkor nyomja bele,amikor áll a motor,szépen cseppenként. A vizem nem olajos,az olajom viszont egy kissé sárga habos,de ezt betudom a rövidtávoknak meg a hideg motornak. Egyébként a múltkor mentem erőltetett menetben 100km-t,olyan szépen lehalkult a motor,hogy csak na :D . A gyertyáról nem kapartam le,nem volt nálam drótkefe,meg siettem is. Amúgy Denso. Most megmértem azt a kábelt,a nagykönyv szerint 3-20kOhm-ig jó,de nekem sikerült 80-at mérni. Létezhet ez? Mert akkor megyek is venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Úgy gondolom akkor nyomja bele,amikor áll a motor,szépen cseppenként. A vizem nem olajos,az olajom viszont egy kissé sárga habos,de ezt betudom a rövidtávoknak meg a hideg motornak. Egyébként a múltkor mentem erőltetett menetben 100km-t,olyan szépen lehalkult a motor,hogy csak na :D . A gyertyáról nem kapartam le,nem volt nálam drótkefe,meg siettem is. Amúgy Denso. Most megmértem azt a kábelt,a nagykönyv szerint 3-20kOhm-ig jó,de nekem sikerült 80-at mérni. Létezhet ez? Mert akkor megyek is venni. Ha álló motornál csepeg, akkor menetben is nyomja valahova. A lyuk vagy repedés nem tűnik el, és valamelyik oldalon szinte biztosan nagyobb a nyomás. Ha túl sok a rövidtáv, akkor néha meg kellene járatni. Ha a gyertyáról nem szedted le, akkor magának kell letisztulnia. Attól függ mekkora a lerakódás, de így egyértelmű hogy miért nem javult meg azonnal a fedél+rotor cserétől. Feltételzve hogy tényleg ott a baj. Mindegyiken ilyen sokat mértél vagy csak 1-en? Kötődik ez a rossz gyertyához? Mérd meg többször, de ha ilyen magas, akkor az rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Ha álló motornál csepeg, akkor menetben is nyomja valahova. A lyuk vagy repedés nem tűnik el, és valamelyik oldalon szinte biztosan nagyobb a nyomás. Ha túl sok a rövidtáv, akkor néha meg kellene járatni. Ha a gyertyáról nem szedted le, akkor magának kell letisztulnia. Attól függ mekkora a lerakódás, de így egyértelmű hogy miért nem javult meg azonnal a fedél+rotor cserétől. Feltételzve hogy tényleg ott a baj. Mindegyiken ilyen sokat mértél vagy csak 1-en? Kötődik ez a rossz gyertyához? Mérd meg többször, de ha ilyen magas, akkor az rossz. Csak ennél mértem meg,ez a rossz gyertyáé (mármint amin volt a lerakódás). Többször mértem,amíg stabilan nem mutatta a 79 egész akármennyit. A többit most már nem méregetem,menni kell dolgozni :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Csak ennél mértem meg,ez a rossz gyertyáé (mármint amin volt a lerakódás). Többször mértem,amíg stabilan nem mutatta a 79 egész akármennyit. A többit most már nem méregetem,menni kell dolgozni :D . Nézd meg majd a többit is később. Ha ez az egy ilyen kiugróan magas, akkor csere, de már így is valószínűsíthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Nézd meg majd a többit is később. Ha ez az egy ilyen kiugróan magas, akkor csere, de már így is valószínűsíthető. OK,köszi. Majd holnap rámérek a többire is :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Nézd meg majd a többit is később. Ha ez az egy ilyen kiugróan magas, akkor csere, de már így is valószínűsíthető. 4-10k között kéne legyen. üdv josh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 tiszaujba lenne 1,6os si moci valakit esetleg érdekelne? üdv. szerintem ócsóba menne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 akkor szar került a palacsintába :D Persze, hogy létezik, de 1. azt nem így tüntetik fel a forgalmiban (GL SI), 2. az én értelmezésemben a cartárs is azt állítja, hogy C14NZ-je van, csak nem érti a forgalmiban feltüntetett adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 nekem sikerült 80-at mérni. Létezhet ez? Mert akkor megyek is venni. az biztos nem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 lehet akár az is, hogy nincs hibakódod, és ez nem villog ilyenkor semmit. milyen évjárat-motorkód? 1997-es évjárat és x14xe. Egyébként az a hiba hogy a motor kicsit felpörög váltásnál csak kb. az elsö 4-5 km-en jelentkezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 1997-es évjárat és x14xe. akkor bezony lehet hogy nem kell villognia semmit, ha nincs hibád. ez már amúgy a 4 jegyű kódokat villogná, nem a kétjegyűt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Gyorsan kimentem,lekaptam az 1-es és 4-es gyertyakábelt,mondom itt (munkahely :D ) mégis komolyabb műszerek vannak,mint az enyém. Az 1-esé 40,a 4-esé 60kOhm. Még holnap megnézem kíváncsiságból a másik kettőt is,de gyanítom cserélni kell mindet :D . Bár gondolom nem illik egyesével cserélgetni,meg a készlet olcsóbb is lehet,mint a 4 külön. Ami a trafótól megy az elosztófedélig,azt tavaly cseréltem,remélem anélkül is lehet venni készletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Gyorsan kimentem,lekaptam az 1-es és 4-es gyertyakábelt,mondom itt (munkahely :D ) mégis komolyabb műszerek vannak,mint az enyém. Az 1-esé 40,a 4-esé 60kOhm. Még holnap megnézem kíváncsiságból a másik kettőt is,de gyanítom cserélni kell mindet :D . Bár gondolom nem illik egyesével cserélgetni,meg a készlet olcsóbb is lehet,mint a 4 külön. Ami a trafótól megy az elosztófedélig,azt tavaly cseréltem,remélem anélkül is lehet venni készletet. A készlet általában 5 db-ból áll. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Gyorsan kimentem,lekaptam az 1-es és 4-es gyertyakábelt,mondom itt (munkahely :D ) mégis komolyabb műszerek vannak,mint az enyém. Az 1-esé 40,a 4-esé 60kOhm. Még holnap megnézem kíváncsiságból a másik kettőt is,de gyanítom cserélni kell mindet :D . Bár gondolom nem illik egyesével cserélgetni,meg a készlet olcsóbb is lehet,mint a 4 külön. Ami a trafótól megy az elosztófedélig,azt tavaly cseréltem,remélem anélkül is lehet venni készletet. Ha már kettő is rossz, akkor a többit sem hagynám meg, még ha az értéken belül is vannak. Lehet, hogy már nem is a gyári van rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 4 + a pótkábel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Köszi mindenkinek,akkor csere lesz mihamarabb. Esetleg van olyan márka,amit nem ajánlotok? A Bosch jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Köszi mindenkinek,akkor csere lesz mihamarabb. Esetleg van olyan márka,amit nem ajánlotok? A Bosch jó lesz? Az eredeti GM kábelköteget vedd csak hozzá! Hosszú távon csak az vált be eddig sokaknak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Az eredeti GM kábelköteget vedd csak hozzá! Hosszú távon csak az vált be eddig sokaknak :D Remélem kapok olyat. Bosch-t vagy Delco-t tudnék szerezni,gyárit nem biztos. Majd azért bemegyek 1-2 helyre,de a netes árlistákban csak ezeket találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 1997-es évjárat és x14xe. Egyébként az a hiba hogy a motor kicsit felpörög váltásnál csak kb. az elsö 4-5 km-en jelentkezik. kinyomott kuplunggal csinálja? nekem lambdaszonda csere óta nem csinál ilyet... :D mikor volt mérve, cserélve? mennyi km van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 kinyomott kuplunggal csinálja? nekem lambdaszonda csere óta nem csinál ilyet... :D mikor volt mérve, cserélve? mennyi km van benne? Igen. Kinyomott kuplunggal csinálja és csak az első pár kilómétereken. Felpörög egy kicsit és ott marad a fordulat 1-2 másodpercre.Nem tudom mikor lett cserélve a lambdaszonda. Kb mennyi az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Igen. Kinyomott kuplunggal csinálja és csak az első pár kilómétereken. Felpörög egy kicsit és ott marad a fordulat 1-2 másodpercre.Nem tudom mikor lett cserélve a lambdaszonda. Kb mennyi az ára? én a unixnál vettem bosch-t 13200 ft a fiuk viszont a gyárit ajánlják itt a fórumon, merthogy az tartósabb viszont az kb. a duplája de mielőtt cserélsz méresd meg valami szakival Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Igen. Kinyomott kuplunggal csinálja és csak az első pár kilómétereken. Felpörög egy kicsit és ott marad a fordulat 1-2 másodpercre.Nem tudom mikor lett cserélve a lambdaszonda. Kb mennyi az ára? És előtte nézd át a vákuumcsöveket, nem repedt-e valamelyik, meg én még az alapjárati motor takarítását is javaslom a lambdacsere előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Megint én :D . Ha döglődik a vízpumpa,annak mik a jelei? Csúszócsapágyas amúgy? Olyan hangot hallok onnan,mintha kenés nélkül menne valami,de nem csörög,hanem mintha siklana (elég hangosan). Lehet hogy itt szökik a vizem? Mert akkor a szerelőmnek igaza volt,csak én nem hittem neki :D :D . Vezérléscserénél ez az alkatrész kimaradt,mert akkor még nem tudtam,hogy ezt is kell cserélni :D . A termosztátcsere miatt már egyszer le kellett szedni a szíjat,így akkor már cserélni kellene megint,nem? 7000km-t ment csak,de ha kell,akkor cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 nem kell cserélni azt a szíjat, de ha onnét hallod azt a hangot ott a víznak is kellene szivárognia ha te csináltad a szíjcserét tudod mi a móka, szedd le és nézd meg a vízimalmodat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts