Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nekem főleg a szelepek közelében van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nekem főleg a szelepek közelében van :D neked központi van, az teljesen más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 épp azért irtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 k ke l mono jetronik stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Biztos jót kötsz össze? Hol nézted meg melyikeket kell? Itt néztem meg: http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...fault_codes.htm. A fém érintkezök megvannak benne. Öszekötöttem az 5-6 lábat majd ráadtam a gyújtást és semmi. Ha nincs összekötve akkor ég a lámpa mikor ráadom a gyújtást. Úgy össze lehet kötni hogy elötte adom rá a gyújtást? Vagy esetleg próbálgatni máshova dugni miközbe rajta van a gyújtás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 lehet akár az is, hogy nincs hibakódod, és ez nem villog ilyenkor semmit. milyen évjárat-motorkód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Itt néztem meg: http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...fault_codes.htm. A fém érintkezök megvannak benne. Öszekötöttem az 5-6 lábat majd ráadtam a gyújtást és semmi. Ha nincs összekötve akkor ég a lámpa mikor ráadom a gyújtást. Úgy össze lehet kötni hogy elötte adom rá a gyújtást? Vagy esetleg próbálgatni máshova dugni miközbe rajta van a gyújtás? Nekem úgy rémlik mintha pont a másik oldalon kellett volna dugdosni ugyanabban a magasságban. (de ne próbáld ki valószínű az emlékezetem csal) Először összedugod, aztán gyújtás ráad. Lehet Gabinak van igaza, de ki is próbálhatod. Húzd szét a lambda csatiját és menj vele egy kicsit. Az csinál hibakódot és meglátod, hogy ki tudod-e olvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 a 12-őt mindig villogja, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Helló Olyan érdekes kérdésem lenne hogy C14NZ a mocim 1.4 44kw És aforgalmimba 1.4 GL SI van de az si az nem a hengerenkénti befecsis? Mer az enyém központi injektor na most ez akkor hogy van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Helló Olyan érdekes kérdésem lenne hogy C14NZ a mocim 1.4 44kw És aforgalmimba 1.4 GL SI van de az si az nem a hengerenkénti befecsis? Mer az enyém központi injektor na most ez akkor hogy van? Az SI-vel azt jelölik amiben SE motor van. Szóval, lehet nálad vmi bibi van a forgalmival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Helló Olyan érdekes kérdésem lenne hogy C14NZ a mocim 1.4 44kw És aforgalmimba 1.4 GL SI van de az si az nem a hengerenkénti befecsis? Mer az enyém központi injektor na most ez akkor hogy van? És benne van a forgalmiban az is, hogy 44kW-os? A motorszám a forgalmiban C14NZ-vel kezdődik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Udinak a 44kW-os C14NZ-hez 1.7D van a forgalmiban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 a 12-őt mindig villogja, nem? az újabb vezérlők (96 végétől jellemzően) 4 jegyes kódokat villognak, és asszem azok nem mindig villognak alap kódot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 na mindegy majd jól a körmére nézek, ha otthon járok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 1.4-es, és sztem se rossz, van aki városban egy 14NZ-vel is többet tud megitatni. Nekem a daewoo 1,5 8v, csak "baromira" ugyanaz mint a c14se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 jah hogy ez dévó az lehet amiatt eszik többet mert dévó kalos ba is megevett 10 litert :D szal lehet ez is pl... vagy nehezebb esetleg az a kasztni és amiatt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 jah hogy ez dévó az lehet amiatt eszik többet mert dévó kalos ba is megevett 10 litert :D szal lehet ez is pl... vagy nehezebb esetleg az a kasztni és amiatt?? 1111kg 86LE 130Nm Az epromja nincs nagyon kajálósra állítva, de az elögyújtása vissza volt véve. Mondjuk némi átalakításon átesett már. 3000rpm alatt torpant, utána meg kilött. Kapott kipufogót, meg fel lettek tágítva a hengerfej járatok, és ki lett "könnyítve" a szívó oldal. Durrogott mintha muszáj lenne, így kicsit belekontárkodtam. Még nem teljesen jó, majd akasztok a kopogásszenzorra szkópot és belövöm a jó elögyújtást. üdv josh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 jaja meg lgszűrő, vagy erre gondoltál könnyítésen? jolene ha ennyire vágnám ezt a epromos részét, mint te :D 40ezret nemtok kiadni sajnos egy chipelésért, de ha jol benyulsz a mociba akkor ugy is kell:S szal igymarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Ha a tömítésnél kifúj, akkor azt mindenképpen kellene. Kábelt, ha csak hidegen csinálja a kihagyást még talán nem annyira sürgős. Úgyis melegebb idők jönnek. Ha a gyertyák is régiek, akkor azokat is. A gyertyák fél éve lettek cserélve. Még egy dologra gondoltam. Mivel kicseréltem a hibás gumicsövet,ahol szivárgott a víz,és még így is elfolyik valahol,nem lehet hogy hengerfejes? Olyan van,hogy a hengerbe nyomja a vizet,nem? Ez megmagyarázná a fehéres lerakódást a gyertyán,és hogy csak hideg motorral csinálja,nem? Ha leállítás után kiengedem a nyomást a rendszerből,akkor megmarad a víz,de ha nem,akkor lassan betolja a hengerbe. Menet közben meg nem tud a nyomás miatt a hengerbe menni. Legalábbis erre gyanakszok. De a víz nem bugyog (még),a csövek nem kemények. Lehet hogy csak nagyon pici a rés. Persze lehet hogy rosszul gondolom,és tényleg csak a kábel a rossz,meg valahol szivárog,csak én nem látom (ebben reménykedem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Egy kis érdekesség (a témát nézzétek,ne az autó típusát :D ): gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Helló Olyan érdekes kérdésem lenne hogy C14NZ a mocim 1.4 44kw És aforgalmimba 1.4 GL SI van de az si az nem a hengerenkénti befecsis? Mer az enyém központi injektor na most ez akkor hogy van? Az 1.4i modell motorkódja volt ugyebár a C14NZ (44 kW), az 1.4Si-é pedig a C14SE (60 kW). Nem lehetséges, hogy GL SI elírás, és valójában csak GLS-felszereltségről van szó? Angliában tudomásom szerint volt GLSi-felszereltség, bár erősen kétlem, hogy az autód onnan származna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Az 1.4i modell motorkódja volt ugyebár a C14NZ (44 kW), az 1.4Si-é pedig a C14SE (60 kW). Nem lehetséges, hogy GL SI elírás, és valójában csak GLS-felszereltségről van szó? Angliában tudomásom szerint volt GLSi-felszereltség, bár erősen kétlem, hogy az autód onnan származna. Amikor vettem a kocsimat,nekem is lett volna itt helyben egy Astra,angliai összeszerelésű a tulaj szerint,csak abban nem volt szervó.Tehát akár még onnan is jöhetett :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 A gyertyák fél éve lettek cserélve. Még egy dologra gondoltam. Mivel kicseréltem a hibás gumicsövet,ahol szivárgott a víz,és még így is elfolyik valahol,nem lehet hogy hengerfejes? Olyan van,hogy a hengerbe nyomja a vizet,nem? Ez megmagyarázná a fehéres lerakódást a gyertyán,és hogy csak hideg motorral csinálja,nem? Ha leállítás után kiengedem a nyomást a rendszerből,akkor megmarad a víz,de ha nem,akkor lassan betolja a hengerbe. Menet közben meg nem tud a nyomás miatt a hengerbe menni. Legalábbis erre gyanakszok. De a víz nem bugyog (még),a csövek nem kemények. Lehet hogy csak nagyon pici a rés. Persze lehet hogy rosszul gondolom,és tényleg csak a kábel a rossz,meg valahol szivárog,csak én nem látom (ebben reménykedem). Nyomhatja a hegerbe a vizet, de akkor elég fehéres fütnek kellene jönni a kipufból. Mennyi víz fogy? Olyan nincs, hogy csak az elején nyomja, mert ha nem elég a nyomás, hogy bejusson, akkor a nyomás fog kijutni. :D Úgyhogy, akkor olajos lenne a vized. Ha van egy multimétered tényleg mérj rá a kábelekre. 5 perc alatt megvan. Gyertya maradhat, de gondolom azt a fehéres izét lekapartad róla. Ja és ugye gyári gyertya lett beletéve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 jaja meg lgszűrő, vagy erre gondoltál könnyítésen? jolene ha ennyire vágnám ezt a epromos részét, mint te :D 40ezret nemtok kiadni sajnos egy chipelésért, de ha jol benyulsz a mociba akkor ugy is kell:S szal igymarad. Pedig nekem már többe van az eszköz mint 40e :D 1,5évig csak tanulmányoztam a dolgokat, tanultam, olvastam. Utána kb 2hónapig meg csak nézegettem az epromtartalmakat, hogy mi miért van úgy ahogy, beszereztem az eszközöket. És utána kezdtem el az enyémet megfejteni. Egyenlőre talomba a téma, mert bixenonos projektoros lámpát építek. üdv josh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Létezik 1.4 SI , GL felszereltséggel... Az 1.4i modell motorkódja volt ugyebár a C14NZ (44 kW), az 1.4Si-é pedig a C14SE (60 kW). Nem lehetséges, hogy GL SI elírás, és valójában csak GLS-felszereltségről van szó? Angliában tudomásom szerint volt GLSi-felszereltség, bár erősen kétlem, hogy az autód onnan származna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts