Lacee Elküldve Május8, 2004 Megoszt Elküldve Május8, 2004 Aztec az oldal nem biztositék sztem se csak ugy irtam h én ott láttam ien infókat....kormány sztem jo állapotban van pedál gumi is...váltogomb is...szal végül is lehet h mindet lecserélték de azért erre sztem télleg kicsi már az esély......egy esetleges törés inkább ? nálam is tört egyszer meg !talán! elözö tulajnál is...legaláb is voltak erre utaló nyomok...ez betehet iesminek h generátor meg lengéscsili? bár igy utólag már nem segit rajtam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május8, 2004 Megoszt Elküldve Május8, 2004 :) Hali. Nos utána néztem a hidrotőke tisztító adaléknak .A gyártó LIQUI-MOLY a neve: HYDRO-STÖBEL ADDITIV . Az ára: 1950ft. Annak idején OPEL omegába lötyköltük bele, a múltkor rosszul írtam. Az omega hidegen csattogott mint állat, melegen sem volt az igazi. De ha véletlenül neked nem működik, akkor sem vesztesz semmit mert legalább kitisztította őket. A motor oil gondolom oké ami a gépedben van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 SZega mindenkinek!!kérdésem lenne remélem tudd valaki segiteni mert eddig mindig szerelöt kérdeztem akinek üzleti haszna lehet a válasz amit kapok.Következö a kérdésem vettem 1 hátso sportdobot astrara valót, felraktuk és semmi hangja nem volt ekkor leszedtük a középdobot és kibeleztük de még mindig nincs hangja. Most azon filozok hogy csövet rakunk a középdob helyére de tartok töle hogy nö a fogyasztásom. Ha tudd valaki segiteni tapasztalat alapján akkor az megköszöném.A gép c20ne.elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 Csá! Van egyien topikunk hogy sportob+vég .....sztem ezt majd ott is probáld meg vitatni....amugy hol vetted a dobot? heggesztettétek vagy csak oda próbáltátok? a fogyasztásod sztem nem fog nőni mert itt páraknak van asszem ien megoldásuk és én nem hallottam soha iet......amugy egy gsi -s havernak is ki van szedve középdob(cső van helyette) és ö kifejezetten nem panaszkodott iesmire szoval sztem ez nem lehet mérvadó.....jah és ugye az is 2 lityós 16v-s.....csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 Aztec! Nem mondasz hülyeséget. :) Balázs! Katalizátor fogja le. Kipufogós problémákkal egyébként fordulj ide, megbízható szaki, jól dolgozik és olcsón: www.dudasdob.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 Gabi :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 Km óra basztatás? mire gondolsz? Ahhoz is ki kell szedni a km órát, ha pl égőt akarsz cserélni benne...!!! honnan veszed észre a különbséget? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 Qpack kollega mivel fastráról beszélünk nem 1et láttam, amelyiknek kimondottan olyan volt a számlapja, amin keményen látszott, hogy hackelni akarták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 Qpack kollega mivel fastráról beszélünk nem 1et láttam, amelyiknek kimondottan olyan volt a számlapja, amin keményen látszott, hogy hackelni akarták... Ez tiszta sor..Én is így értettem...de nem vagyok egy óra tekergető(mármint a "régiket" kellett tekergetni az újakat már elb***k anélkűl is!) :) ...erről már erőset vitáztunk a régi fórumon néhány kollegával..így úgy gondolnám, hogy esetleg visssza is lehet tekerni simán, nem kell hozzá szétberhelni...a finom megoldásokat meg szerintem elég ritkán lehet észre venni..csak sejteni...még ha meg is kell bontani hozzá...a lényeg, hogy szerintem igaz barbárnak kell lennie a tagnak, hogy nyílvánvaló erős nyomot hadjon maga után..ha nem így lenne javítsatok ki... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 :) Hali. Nos utána néztem a hidrotőke tisztító adaléknak .A gyártó LIQUI-MOLY a neve: HYDRO-STÖBEL ADDITIV . Az ára: 1950ft. Annak idején OPEL omegába lötyköltük bele, a múltkor rosszul írtam. Az omega hidegen csattogott mint állat, melegen sem volt az igazi. De ha véletlenül neked nem működik, akkor sem vesztesz semmit mert legalább kitisztította őket. A motor oil gondolom oké ami a gépedben van ez az??? http://www.liqui-moly.hu/adalek/adalek.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Hogyan tudom megrendelni ezt a tisztitó lötyit? Én is hallottam ezekröl a tisztító adalékokról.Állitólag jó......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 teljesen igazad van Qpack, de láttam már olyat ahol nem csak sejtettd, hanem látszott is... mellesleg tényleg a visszatekertek 99%ánál nincs semmilyen külsérelmi nyom... csak fura pl. 92es gsi 79e km :) meg ilyenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Hogyan tudom megrendelni ezt a tisztitó lötyit? Én is hallottam ezekröl a tisztító adalékokról.Állitólag jó......... a kollégám aszonta szart se ér, de én azér lehet kipróbálom, mer az enyimé is eléggé csattog reggelente.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Sorstársak vagyunk :) Mondjuk nekem van egy trükköm amivel csillapíthatom a csattogást. Méghozzá tök véletlenül jöttem rá :) Beültem az autóba vmit tevékenykedtem és beakartam indítani a kocsit.Csak hogy az immo. miatt nem indult csak pörgette az inditó a motort :) Utánna jutott eszembe,hogy kikéne kapcsolni a riasztót :o Kikapcsoltam inditóztam és beröffent a gép.A fura csak az volt hogy nem kattogott absz. a gép (na jó talán 1 picit) de korántsem úgy mint normál indításnál. :D Azóta reggelente így inditom de persze ez nem megoldás.........és biztos,hogy nem C vitamin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Az lenne az. Nálunk lehet kapni autós boltban, hát hogy szart sem ér? lehet , próbát talán megér .Aztán engem ne szidjatok ha nem oké? nekem már 1 szer segített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Az lenne az. Nálunk lehet kapni autós boltban, hát hogy szart sem ér? lehet , próbát talán megér .Aztán engem ne szidjatok ha nem oké? nekem már 1 szer segített. azért jászberénybe nem megyek le érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Fákk! Ez a liqui-moly cucc siófokról rendelhető!!!!!!! Kereshetek az autósboltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 háj ma voltam kicsderéltetni a csapágyat generátorban...5 pénz volt ....szar volt a külsö(nem az ékszij oldali)csapágy....######i mondta h 80 at tuti birnia kellett volna szal az orám visszatekerése beigazolodni látszik....de ez mind1....a nem mind1 az hogy örültem mikor mondta h csak 5 pénz de akkor nem örültem amikor beraktuk get. a helyére és még mindig sipolt :) ha nem volt fenn az ékszij akkor nem sipolt de mituán felkerült akkor ujra sipolni kezdett...igy most egyhelyben toporgok....amugy a csapágyat kicserélte tutira mert lehetett látni az ujat ...fujtam az ékszijra ien éksz. lazito folyadékot v mit...de eddig nuku sikerrel.... ha van tehát vlmi tanácsotok akkor vágjátok hozzám lécci.... elöre is köx Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Meg kellett volna teljesen csinálni, mindkét csapágy csere, felszabályzás, kefecsere. És az ékszíjtárcsa is gyanús lehet. Más nincs a szíjon, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Opel16v, még mindig érdekel az indítómotorod, de derítsük már ki, hogy jó-e a verdába, mert nem szeretném fölöslegesen szétszedetni! Nincs valami ötleted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 hmmmmmm reméltem h nem azt mondod....opel16v bácsi de sajna ezt mondtad... gondolom igazad lehet megint :oops: "Más nincs a szíjon, ugye?" itt mire gondolsz? minek kéne rajta lennie?vagy minek nem? én vissza viszem megcsináltatni(ha kell) a keféket meg a tárcsát meg a full gent. felujitásra csak azt nem szeretném h megcsináltatom 20 ért meg ugye most volt 5 és akkor elment 25 (mondjuk....) és még mindig sipol szal szeretném kizárni a dolgokat és tutira menni...bár már a csapágyra is azt hittem h tuti....oh bazee mé nem járok én bkv-val?! okits ki lécci Gabi! köxi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Lacee ha visszaemléxel azt írtam nekem komplikáltabb volt. kezdődött szíjcserével, utána generátorral ment el egy rakat ídő, mire mindent kicseréltünk benne, mi sípolt... és utána is folytatta... és akkor néztem,h a full new szíjat lezabálta a tárcsa :) tárcsacsere lettt a vége azt 7pénzért vettem és még egy új szíj.... s láss csodát elmúlt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 jaja igazad van télleg ezt iratad....amugy hol látszik h szar a tárcsa? hali és köx Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 IQBéla! Ma este megkérdezem a szerelőmet. Aztán írok majd. Lacee! Kitartás! :) Arra értettem, hogy mást nem hajt a szíj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 jaja igazad van télleg ezt iratad....amugy hol látszik h szar a tárcsa? hali és köx a szíjat kajálta nekem, az oldalfalán láccot :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts