Tiv. Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Arra, hogy a kezedben tartod, ha a helyén van, nem látszik a menet :) :) És nem rohad be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nézd meg sötétben, valószínű áthúz valahol a szikra, akkor azt rögtön kiszúrod! Nézegesd meg a gyújtókábeleket, pipákat, lehet már nem szigetelnek! Víz nem érhette mostanában az elosztót? Köszi a választ! :) Víz nem érte,az biztos,de a kábelek már lehet,hogy megértek a cserére.Majd kipróbálom azt az okosságot,amikor az akksi negatívjára kell kötni egy drótot és végighúzni a kábelek mellett (ha jól emékszem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 éles logika, nem erre számítottam :) Szelepfedél tömítés ereszti az olajat Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 az a felső, ugye? nem a torx-csavaros, hanem ami a legtetején van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Arra, hogy a kezedben tartod, ha a helyén van, nem látszik a menet :D :) :) "Ki vagy te lovag,ki így értesz a tudományokhoz?" ®Gyalog Galopp :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 kéne némi komolyságot kérnék és segítséget .. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 a 3-4. gyertya menete csupa olaj ez mire utal? Ha az olajszint a nívópálca felső jelénél magasabban van, az a gyújtógyertya elolajosodásához vezethet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha az olajszint a nívópálca felső jelénél magasabban van, az a gyújtógyertya elolajosodásához vezethet. Ha a menetes rész olajos, az jó eséllyel nem az égőtér felől jutott oda, hanem kívülről, úgyhogy én is inkább a szelepfedél környékére gyanakodnék. Lehet, hogy csak akkor lett olajos, amikor kivetted a motorból: az olaj nem is a menetben volt, az csak akkor lett olajos, mikor kiemelted onnan az "üregből", ahová be van csavarva. Oda pedig leginkább a szelepfedéltömítés szivárgása esetén juthat olaj. Nem látszik, hol ereszt a tömítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 az érdekes az, hogy az 1-esnél könnyezik egy kicsit, de ott sem vészes Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Igen az autot rövid távon használom, reggel 5km és utána este 5km.Az olajcsere már tervbe van. Metabondot szeretnék,ha kapok valahol, mert miskolcon nem nagyon lehet venni. Köszi a segitséget!!! Csőváz! Nem tudom, hogy van-e Miskolchoz közelebb, de Ózdon biztosan van egy Metabond raktár, ahol tudsz vásárolni. Az is igaz, hogy postán is kiszállítják. Ha rendelkezel vendégazonosítóval, akkor a www.metabond.hu oldalon saját magad is megrendelheted amire szükséged van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ha az olajszint a nívópálca felső jelénél magasabban van, az a gyújtógyertya elolajosodásához vezethet. De csak az elektróda felől. Ha a menet olajos, az csak fentről jöhet, és a kivétel alatt lesz olajos. Ahogy FPepe írta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Csőváz! Nem tudom, hogy van-e Miskolchoz közelebb, de Ózdon biztosan van egy Metabond raktár, ahol tudsz vásárolni. Az is igaz, hogy postán is kiszállítják. Ha rendelkezel vendégazonosítóval, akkor a www.metabond.hu oldalon saját magad is megrendelheted amire szükséged van. novyy kartárs úgy tudom, Miskolcon el tud látni Metabond termékkel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 elektróda szép őzbarna Gabi: a felső vagy az alsó tömítés az, amelyiket kell cserélnem? az alsó a hengerfej, a felső a szelepfedél, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 igen, a legfelső szelepfedél tömítés szokott ilyenkor gázos lenni, de 8v esetében esélyes lehet a vezérműház tömítés is (ahol külön van a vezérműház). Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 no, megnéztem közelebbről a hf tömítés lesz az, jobboldalt olajos :) viszont a gyertyák környéke tiszta, csak ugye a menet ... én vagyok a hozzá nem értő vagy tényleg van összefüggés a kettő között? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 no, megnéztem közelebbről a hf tömítés lesz az, jobboldalt olajos :) viszont a gyertyák környéke tiszta, csak ugye a menet ... én vagyok a hozzá nem értő vagy tényleg van összefüggés a kettő között? :) Gyújtás részen is van valami tömítés, nekem egyszer onnan szivárgott rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nem a vezérműháznál? Gyertya fölött vagy alatt van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 no, megnéztem közelebbről a hf tömítés lesz az, jobboldalt olajos :) viszont a gyertyák környéke tiszta, csak ugye a menet ... én vagyok a hozzá nem értő vagy tényleg van összefüggés a kettő között? :) Nem az elosztó alatt/környékén olajos? mert akkor esetleg megúszod egy töm. gyűrű cserével. Kb 4-500 pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 gyertya fölött Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Üdv! Szakadt kartelcsőnek milyen mellékhatásai lehetnek? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Üdv! Szakadt kartelcsőnek milyen mellékhatásai lehetnek? thx Összeolajozza a motorteret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 hm... akkor gondolom olajfogyás mint olyan mindenféleképpen fennál mint mellékhatás esetleg ettől lehet hangosabb a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 ...esetleg ettől lehet hangosabb a motor? Ha már mind elfogyott, akkor igen :) Sztem nem, de majd a hozzáértők megmondják a tutit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Szakadt kartelcsőnek milyen mellékhatásai lehetnek? A karteRgáz visszavezető csőre gondolsz? Olajfogyasztás szempontjából minimális a különbség, hogy a szívórendszerbe vagy a külvilágba löki az anyagot. Azonban innen is tud levegőt szívni, ami semmiképpen nem jó, még akkor sem ha az ott lévő olajréteg megköti a kosz egy részét. Ha pici a szakadás tekerd be szigetelőszalaggal, és ugyanolyan jó lesz, ha nagyobb a sérülés akkor cseréld ki, de addig is próbáld leszigetelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Már megvettem az újat...sztem ki is cserélem mindjárt... A kérdés az, hogy ez magyarázhatja e az olajfogyásomat. Az öreg akitől vettem büszke volt rá, hogy hiába ecotec ebből még neki nem hiányzott olaj...aztán egyszer csak elkezdett fogyni belőle.Máshol nem látok erre utaló nyomokat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts