Petya_1106 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Nézegettem a "Nagy Könyvet" de nem találtam benne arra utaló dolgot, hogy gyertyát kb hány kilóméterenként érdemes cserélni? Speciel most egy 1.4-es Astráról lenne szó, de gondolom mindegyiknél ugyan annyi az ajánlott kilóméterben megadott cserélés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Nézegettem a "Nagy Könyvet" de nem találtam benne arra utaló dolgot, hogy gyertyát kb hány kilóméterenként érdemes cserélni? Speciel most egy 1.4-es Astráról lenne szó, de gondolom mindegyiknél ugyan annyi az ajánlott kilóméterben megadott cserélés. szerintme nem add meg apontosabb adatokat, és a szakik nemsokára megmondják neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Nézegettem a "Nagy Könyvet" de nem találtam benne arra utaló dolgot, hogy gyertyát kb hány kilóméterenként érdemes cserélni? Speciel most egy 1.4-es Astráról lenne szó, de gondolom mindegyiknél ugyan annyi az ajánlott kilóméterben megadott cserélés. Nem vagyok szaki, de 30000km. Közben kb 10000-ként illik megnézni, hogy megvan-e még. Aztán ha megvan még, akkor illik megtisztítani. Ennyi. G Astrákban elmegy 60 ezerig is, de nekünk nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nem vagyok szaki, de 30000km. Közben kb 10000-ként illik megnézni, hogy megvan-e még. Aztán ha megvan még, akkor illik megtisztítani. Ennyi. G Astrákban elmegy 60 ezerig is, de nekünk nem. nemtudom mennyi az előírt de 40000 ezernél én kidobom nem egy nagy összeg a gyár GM 5000FT/4db ha meg valami folytán belcsöppen mint az egyik barátoméba a gyári NGK akkor rendet tud ám tenni ott bent.. :) ő mondjuk 70.000 nél járt így :) Bár vannak itt kollégák akik sztem pontosan megtudják mondani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Nézegettem a "Nagy Könyvet" de nem találtam benne arra utaló dolgot, hogy gyertyát kb hány kilóméterenként érdemes cserélni? Speciel most egy 1.4-es Astráról lenne szó, de gondolom mindegyiknél ugyan annyi az ajánlott kilóméterben megadott cserélés. A Nagy Könyvben szinte minden benne van, ami szükséges, csak ott kell nézni, ahol le van írva. Érdemes felcsapni a 289. oldalon, ahol ugyanaz az adat szerepel, mint a szervízfüzetben: a gyújtógyertyák csereintervalluma 8 szelepes motoroknál 2 év / 30 ezer km, a 16 szelepes motoroknál 4 év / 60 ezer km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Hát akkor éppen csereperiódus előtt áll a kocsi, csak olyan gondom van hogy nemtudom pontosan a motorkódot, mert nincs itt a közelemben a kocsi, annyit tudok hogy 2001-es évjáratú Astra Classis Sedan 1.4-es motorral. Ebből létezik többféle motorkódos vagy csak egy? Mert ha egy akkor valaki megírhatná mi a kódja és így látatlanban is megtudnám venni bele a gyertyákat. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Hát akkor éppen csereperiódus előtt áll a kocsi, csak olyan gondom van hogy nemtudom pontosan a motorkódot, mert nincs itt a közelemben a kocsi, annyit tudok hogy 2001-es évjáratú Astra Classis Sedan 1.4-es motorral. Ebből létezik többféle motorkódos vagy csak egy? Mert ha egy akkor valaki megírhatná mi a kódja és így látatlanban is megtudnám venni bele a gyertyákat. Köszi! Azt kéne még tudni, hogy hengerenkénti, vagy központi befecsis, vmint hogy 8, vagy 16 szelepes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 2001-ben gyártottak még 8 szelepest? Amúgy még azt tudom hogy ha jól emlékszem 64-65 lóerős Kw-ból átszámítva :) Azt kéne még tudni, hogy hengerenkénti, vagy központi befecsis, vmint hogy 8, vagy 16 szelepes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 akkor az 8 szelep, központi befecsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 és 60 lovas gyári adat szerint x14nz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Hát akkor éppen csereperiódus előtt áll a kocsi, csak olyan gondom van hogy nemtudom pontosan a motorkódot, mert nincs itt a közelemben a kocsi, annyit tudok hogy 2001-es évjáratú Astra Classis Sedan 1.4-es motorral. Ebből létezik többféle motorkódos vagy csak egy? Mert ha egy akkor valaki megírhatná mi a kódja és így látatlanban is megtudnám venni bele a gyertyákat. Köszi! Ahogy a többiek is írták: az autó minden valószínűség szerint egy 60 lóerős, 8 szelepes X14NZ. Február 6-án írtam már az Elektromos topikba: A hővédőcsővel szerelt X14NZ-be Opel Astra F Classic esetében a 1214000-es gyári számú gyertya kell. A Te autódba tehát minden valószínűség szerint a 1214000-s gyári kódszámú gyújtógyertya kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Találtam egy oldalt,ahol az EGR szelep lezárása van lépésről lépésre,igaz nem magyar :) . Ezt így kell csinálni? A csövet le kell dugózni? (Mert az nem teljesen kivehető a képen). EGR lezárása Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Találtam egy oldalt,ahol az EGR szelep lezárása van lépésről lépésre,igaz nem magyar :) . Ezt így kell csinálni? A csövet le kell dugózni? (Mert az nem teljesen kivehető a képen). EGR lezárása Eheza megoldáshoz azt biztosan le kell dugózni, külömben a motor fals levegőt szív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 de van topik ott is le van irva...az egr lezárása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 de van topik ott is le van irva...az egr lezárása Igaz,bocsi! :) Most jöttem fel a parkolóból,alapjáratit akartam pucolni,meg közelebbről megnézni a szelepet,aztán rá kellett jönnöm,hogy előbb el kell látogatnom valami szerszámáruházba :D Nehezen hozzáférhető helyen vannak,kell valami racsnis-csuklós okosság,meg villáskulcs is :) A központinak elég volt egy kis WD40,meg sikerült kicserélni a hátsó ablakfűtés izzóját is :) Nekem már ez is valami. Az alapjárati csatiját,ha lehúztam,akkor gyorsan visszaejtette alapjáratra,de ha rádugtam,akkor nagyon lassan.Akkor ugye már ráfér a tisztítás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Igaz,bocsi! :) Most jöttem fel a parkolóból,alapjáratit akartam pucolni,meg közelebbről megnézni a szelepet,aztán rá kellett jönnöm,hogy előbb el kell látogatnom valami szerszámáruházba :D Nehezen hozzáférhető helyen vannak,kell valami racsnis-csuklós okosság,meg villáskulcs is :) A központinak elég volt egy kis WD40,meg sikerült kicserélni a hátsó ablakfűtés izzóját is :) Nekem már ez is valami. Az alapjárati csatiját,ha lehúztam,akkor gyorsan visszaejtette alapjáratra,de ha rádugtam,akkor nagyon lassan.Akkor ugye már ráfér a tisztítás? :lol: hát nekem nem csinált semmitse... ha leuztam, illetve ha fel vlt dugva, de a tisztítása nem fog ártani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 hát nekem nem csinált semmitse... ha leuztam, illetve ha fel vlt dugva, de a tisztítása nem fog ártani. Úgy gondoltam,hogy ha ketyeg alapjáraton,lehúzom a csatit,felpörgetem mondjuk 3000-ig,akkor így előbb visszaáll alapjáratra,mintha rajta hagynám. Amúgy most végeztem vele,maga a kúp tiszta volt,csak már meg van kopva egy kicsit. A rugó meg a tengely tiszta fekete trutyi volt,azt leecseteltem acetonnal (ez volt kéznél),tisztára töröltem,majd kapott egy kis WD-t.Meg kitöröltem a házát,dzsuvás volt az is.Összerakás után tiszta para lettem,nem akart forgásban maradni a motor,beröffent,aztán le is állt :) Aztán az 5-ik újraindítás után egy darabig forgott 4-500 fordulaton,majd szép lassan beállt normálisra.Uhh,de megkönnyebbültem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 ...Összerakás után tiszta para lettem,nem akart forgásban maradni a motor,beröffent,aztán le is állt :) Aztán az 5-ik újraindítás után egy darabig forgott 4-500 fordulaton,majd szép lassan beállt normálisra.Uhh,de megkönnyebbültem :) Sztem ez természetes, bár az okát nem ismerem, nekem is ezt csinálta, meg írta más is. Nekem a tisztítás után csak gázadással volt hajlandó elindulni, utána viszont beállt szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Sztem ez természetes, bár az okát nem ismerem, nekem is ezt csinálta, meg írta más is. Nekem a tisztítás után csak gázadással volt hajlandó elindulni, utána viszont beállt szépen. Gázt azt én is nyomtam néha (nem kell rosszra gondolni :) ),de amikor épphogy nem fulladt le,és adtam egy kis gázt,akkor olyan hangja lett,mintha megcsúszna a szíj.Onnantól inkább nem erőltettem,nehogy valami baja legyen :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 az ok nem más, mint a megváltozott áramlási viszonyok, a kosz eltávolításából eredően, legalábbis szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Most jut eszembe,hogy a gyújtáselosztóból olyasmi hangot hallottam,mint amit a nagyfeszültségű kábelek meg transzformátorok adnak esős időben,ilyen zizegésszerűséget.Jobban nem tudom leírni.Ez lehetséges?Eddig nem hallottam.Lehet,hogy haldoklik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Most jut eszembe,hogy a gyújtáselosztóból olyasmi hangot hallottam,mint amit a nagyfeszültségű kábelek meg transzformátorok adnak esős időben,ilyen zizegésszerűséget.Jobban nem tudom leírni.Ez lehetséges?Eddig nem hallottam.Lehet,hogy haldoklik? :) Nézd meg sötétben, valószínű áthúz valahol a szikra, akkor azt rögtön kiszúrod! Nézegesd meg a gyújtókábeleket, pipákat, lehet már nem szigetelnek! Víz nem érhette mostanában az elosztót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 a 3-4. gyertya menete csupa olaj ez mire utal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 a 3-4. gyertya menete csupa olaj ez mire utal? Arra, hogy a kezedben tartod, ha a helyén van, nem látszik a menet :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 éles logika, nem erre számítottam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts