FPepe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nekem kb 1deci folyt el. http://img523.imageshack.us/img523/8472/img2sl6.th.jpg Erre most azt tudom mondani az összes C14NZ, C14SE, C16NZ és C16SE tuladonos nevében, hogy k@bbe! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mert 3-4évente illik, mert az elöregedett fagyálló megeszi a hengerfejtömítést! Na ezt még nem hallottam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Valami hasonló intervallum van a fékolajra is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Valami hasonló intervallum van a fékolajra is.... A fékfolyadékot a legtöbb személyautónál kétévente kell cserélni, mert az idő előrehaladtával a levegőből vizet vesz fel, és forráspontja csökken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 A fékfolyadékot a legtöbb személyautónál kétévente kell cserélni, mert az idő előrehaladtával a levegőből vizet vesz fel, és forráspontja csökken. Ez így igaz! Fékolaj 2évente, fagyálló 3-4évente. Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Erre most azt tudom mondani az összes C14NZ, C14SE, C16NZ és C16SE tuladonos nevében, hogy k@bbe! :) :) :) :D Nekem is csak 1-2deci fojt ki, mert elötte lekaptam a hütöcsövet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mikor cseréltél utoljára fagyállót? Mert 3-4évente illik, mert az elöregedett fagyálló megeszi a hengerfejtömítést! üdv josh Na ezt még nem hallottam! :) Egy elrettentő példa: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mikor cseréltél utoljára fagyállót? Mert 3-4évente illik, mert az elöregedett fagyálló megeszi a hengerfejtömítést! 1. Nem fagyálló, hanem hűtőfolyadék. 2. Az Opel karbantartási terve nem írja elő külön a hűtőfolyadék cseréjét, a kezelési kézikönyv szerint sem szükséges. Ez régebben volt szokás, amikor a fagyálló folyadék még nem tartalmazott korróziógátló adalékanyagot, és ezért a korróziót elősegítő desztillált víz helyett az egyébként vízkövesedést okozó csapvizet javasolták betölteni a tartályba. Szerintem a hűtőfolyadék cseréjét elegendő a vezérműszíj-görgők-vízpumpa cserével együtt megejteni, ami a legtöbb Astra F-nél 60 ezer km / 4 évente esedékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Egy kérdésem lenne. Ha a lambdaszonda haldoklik,akkor elég büdös lesz a kipufogóból kiáramló cuccos,ugye? Csak mert nem tudom eldönteni egyértelműen a dolgot. Történt ugyanis,hogy miután kicsit jobban kihuzattam a gépet,tolatnék be a parkolóba,nézek hátra,hatalmas fehér felhő... Azonnal meglestem a hűtővizet,megvan-e még (csipegeti ugyanis valahol,termosztát ház mellett láttam 1-2 cseppet régebben,de ott már meg lett szüntetve a szivárgás szerelőm szerint). Szint OK,nem bugyog.Olaj színe-mennyisége rendben.Viszont iszonyat büdös volt a kipuff gáz! A nagy fehér felhő a felgyülemlett víz lehetett a dobokban,mivel a kiegyenlítőtartályból nem hiányzott,és 10 perccel később beindításkor már nem csinálta. De az a bűz?! Sárga lámpa nem jelez,ezért kérdem,lehet-e szonda a baja? Fogyi szerintem nem túl sok,bár van aki szerint az. 9,5l városban rövidtávon (Cataclean-es tisztítás előtt több volt,csak azért írom,mert állítólag lepucolja a szondát is). Hát ennyi a fájdalmam :) .Válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lásd erről a témáról: http://www.geographic.hu/index.php?act=nap...SSID=e9db6ebc67 Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 1. Nem fagyálló, hanem hűtőfolyadék. 2. Az Opel karbantartási terve nem írja elő külön a hűtőfolyadék cseréjét, a kezelési kézikönyv szerint sem szükséges. Ez régebben volt szokás, amikor a fagyálló folyadék még nem tartalmazott korróziógátló adalékanyagot, és ezért a korróziót elősegítő desztillált víz helyett az egyébként vízkövesedést okozó csapvizet javasolták betölteni a tartályba. Szerintem a hűtőfolyadék cseréjét elegendő a vezérműszíj-görgők-vízpumpa cserével együtt megejteni, ami a legtöbb Astra F-nél 60 ezer km / 4 évente esedékes. Kötekedünk? :) Lehet hogy elviekben igaz amit írtál, viszont nem egy embernek marta már szét. Ettöl függetlenül mindenki akkor cseréli amikor akarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Egy kérdésem lenne. Ha a lambdaszonda haldoklik,akkor elég büdös lesz a kipufogóból kiáramló cuccos,ugye? Csak mert nem tudom eldönteni egyértelműen a dolgot. Történt ugyanis,hogy miután kicsit jobban kihuzattam a gépet,tolatnék be a parkolóba,nézek hátra,hatalmas fehér felhő... Azonnal meglestem a hűtővizet,megvan-e még (csipegeti ugyanis valahol,termosztát ház mellett láttam 1-2 cseppet régebben,de ott már meg lett szüntetve a szivárgás szerelőm szerint). Szint OK,nem bugyog.Olaj színe-mennyisége rendben.Viszont iszonyat büdös volt a kipuff gáz! A nagy fehér felhő a felgyülemlett víz lehetett a dobokban,mivel a kiegyenlítőtartályból nem hiányzott,és 10 perccel később beindításkor már nem csinálta. De az a bűz?! Sárga lámpa nem jelez,ezért kérdem,lehet-e szonda a baja? Fogyi szerintem nem túl sok,bár van aki szerint az. 9,5l városban rövidtávon (Cataclean-es tisztítás előtt több volt,csak azért írom,mert állítólag lepucolja a szondát is). Hát ennyi a fájdalmam :) .Válaszokat előre is köszönöm. Tudtommal katalizátornál lesz büdös tojás szaga. Ennek ellenére lehet lambdaszonda is, mert mikor játszottam a chipeléssel, egyszer adtam neki üzemanyagot egészen 12,5:1-ig és akkor már büdöstojás szaga volt. Mondjuk akkor a fogyit is kitoltam 12lityóra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kötekedünk? :) Szó sincs róla. Ám a hűtőfolyadék és a fagyálló fogalmi összekeverése végzetes hibához vezethet, például ahhoz (amit itt már a fórumon is olvashattunk), hogy valaki csak fagyállót tölt a tartályba. A hűtőfolyadék cseréjével kapcsolatban nem számít a véleményem, de úgy gondolom, hogy semmi baja nem lesz az autónak, ha azt a 60 ezer kilométerenként vagy 4 évente esedékes vezérlés cserével egyidejűleg ejti meg a tulajdonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mindenhol fagyállóként vannak feltüntetve ezek a "hűtőfolyadékok", úgyhogy szerintem nem érdemes ezen most cívódni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tudtommal katalizátornál lesz büdös tojás szaga. Ennek ellenére lehet lambdaszonda is, mert mikor játszottam a chipeléssel, egyszer adtam neki üzemanyagot egészen 12,5:1-ig és akkor már büdöstojás szaga volt. Mondjuk akkor a fogyit is kitoltam 12lityóra :) Katalizátorom ki van herélve (így vettem) :) Lehet hogy benzin szaga van, majd legközelebb jobban megszaglászom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 akkor nekem már régen rossz lenne, 6 éves a kcosi és még nem volt cserélve... bár a gyári folyadék, és az amit utána beleöntesz lehet nem is egyezik meg?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 akkor nekem már régen rossz lenne, 6 éves a kcosi és még nem volt cserélve... bár a gyári folyadék, és az amit utána beleöntesz lehet nem is egyezik meg?? :) Ha gyári (GM) fagyálló folyadékot vásárolsz, akkor ugyanazt töltöd bele, ami eredetileg benne volt. Ha nem, akkor nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ha nem hamisítják ugyan már azt is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Szó sincs róla. Ám a hűtőfolyadék és a fagyálló fogalmi összekeverése végzetes hibához vezethet, például ahhoz (amit itt már a fórumon is olvashattunk), hogy valaki csak fagyállót tölt a tartályba. A hűtőfolyadék cseréjével kapcsolatban nem számít a véleményem, de úgy gondolom, hogy semmi baja nem lesz az autónak, ha azt a 60 ezer kilométerenként vagy 4 évente esedékes vezérlés cserével egyidejűleg ejti meg a tulajdonos. Én is azt írtam, hogy 3-4év. Nálam meg is van a 60e 3év alatt. Sajna nagyon sok helyen nem cserélik le, hiába kéne! Mert vízpumpa se cserés, kibírja az a következöt! Szó mi szó, akiket ismerek és ilyen elöfordult 8-10éves opel motoros autók voltak. üdv josh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 kész a termosztátcsere. nem bontottuk le az egész vezérlést, csak a tetejét. kivettük a légszűrőházat kompletten, levettük a dekli felső, külső borítását, aztán kipockoltuk lent a vez szíjat, hogy ne tudjon átmászni egy fogat se, bár ha jol gondolom, pont annyi hely van a főtengely fogaskereke és a borkulat közt, hogy nem tudott volna átugrani, aztán levettük a vezérműkereket, és az alsó burkolat már engedett annyit, hogy ki tudtuk cserélni a termosztátot. visszaraktuk, átforgattuk a motort, aztán indítás, kb 5 -10 perc mulva már 90 et mutatott a mutató, aztán kicsivel felette nyitott is a termosztát. legjobban a hűtőn lehet észrevenni mikor nyit, mert a gumicső szép lassan átmelegszik feléig, de aztán a hűtő meg egészen sütősre melegedik pillanatok alatt, nyitás után. kb félliter vizet kellett utánatölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 kész a termosztátcsere. nem bontottuk le az egész vezérlést, csak a tetejét. kivettük a légszűrőházat kompletten, levettük a dekli felső, külső borítását, aztán kipockoltuk lent a vez szíjat, hogy ne tudjon átmászni egy fogat se, bár ha jol gondolom, pont annyi hely van a főtengely fogaskereke és a borkulat közt, hogy nem tudott volna átugrani, aztán levettük a vezérműkereket, és az alsó burkolat már engedett annyit, hogy ki tudtuk cserélni a termosztátot. visszaraktuk, átforgattuk a motort, aztán indítás, kb 5 -10 perc mulva már 90 et mutatott a mutató, aztán kicsivel felette nyitott is a termosztát. legjobban a hűtőn lehet észrevenni mikor nyit, mert a gumicső szép lassan átmelegszik feléig, de aztán a hűtő meg egészen sütősre melegedik pillanatok alatt, nyitás után. kb félliter vizet kellett utánatölteni. Persze képeket nem csináltál mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 sajnos nem, mert siettünk is, meg ez igy csak félmunka, majd ha vezérlsécserét csinálok,akkor lesz kép is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Egyébként szerintem ha a fagyálló kikezdi valahol a rendszert,az tuti meglátszana a folyadék szinén is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 meg nem csak a színén, az állagán is.... meg megéreznéd a motoron is :) szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 meg nem csak a színén, az állagán is.... meg megéreznéd a motoron is :) szerintem... Nem azért írtam, hogy most mindenki azt írja, hogy mikor látszódna a fagyállón vagy hütöközegen, hanem csak azért, hogy ha cserélgetitek, nem kell figyelni, hogy fogy-e vagy barnul vagy gözöl-e a kipufogó nagyon. Egyszerübb cserélni a hütöközeget, mint kicserélni a hf tömítést. SZERINTEM. És olcsóbb is! DE MINDENKI eldönti, hogy cseréli-e vagy nem! NEM KELL TÚLRAGOZNI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts